Dodaj do ulubionych

Legia - stracone trzy lata

• Gość: NOMERCY Szkoda Wdowczyka, reszte zaorać.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:53
      ...
    • Gość: autor bury nie był najdroższy!!! pomyłka w artykule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:00
      radovic kosztował 900 000 Euro
    • Gość: przecz ITI Tylko nie z ITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 10.04.07, 15:09
      legia - nasraj na ta ITI.
      • mk968 Re: Tylko nie z ITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.04.07, 16:12
        Legia CWKS ol;e
        • Gość: lol Do szefostwa Agory! IP: 212.160.172.* 10.04.07, 16:25
          Redakcja sportowa GW, szczególnie specjalisci od piłki kopanej, to dno dna.
          Czasami można sobie poczytać "Z czuba", ale też nie ma co piać z zachwytu.
          Biadolenie na temat Legii mnie gó.. obchodzi, bo średnio obchodzi mnie ten
          klub. Obchodzi on tylko jakieś kilkadziesiąt tysięcy kibiców a potencjalnych
          czytelników, chociaż daję sobię głowę uciąć, że większość to raczej gazet nie
          czyta. Powstaje pytanie, dlaczego lwią część sportu w GW zajmuje Legia?????
          JA NIE CHCĘ CZYTAĆ O ŚREDNICH KLUBACH! CHCĘ CZYTAĆ O KLUBACH SUKCESU!
          Albo wymiana redakcji sportowej albo nikt w Waszej gazecinie czytać sportu już
          wkrótce nie będzie.
    • Gość: przecz ITI Tylko nie z ITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 10.04.07, 17:03
      legia - nasraj na ta ITI.
    • Gość: robus Legia - stracone trzy lata IP: *.echostar.pl 10.04.07, 17:57
      żałośni jesteście, najpierw nosicie na rękach wdowczyka teraz na niego
      plujecie, najpierw piszecie że w polsce za łatwo zwalnia się trenerów teraz
      piejecie że trza wywalić waszego do niedawna pupilka. legia jak zdobywała
      majstra to też grała brzydką słabą piłkę ale to wasza legia to na to
      niezwracaliście uwagi teraz gdy inne kluby poczyniły krok do przodu a
      szmaciarze zostali w miejscu to też źle ot całe nasze dziennikarstwo sportowe,
      panowie pismaki, jako kibice legii i jako " zurnalisci" jesteście DNO
    • Gość: Taki tam Krakus Legia - stracone trzy lata ? - nie zgadzam się.. IP: *.ists.pl 11.04.07, 23:08
      W Polsce jak coś drużynie nie idzie, to się zaraz wiesza na niej psy a trenerów
      zmienia się z czestotliwością mycia głowy. To absurd.
      W Legii tak naprawdę wszystko idzie ku dobremu a właściwie dużo lepiej. Na ogół
      w takich sytuacjach pozornie poziom gry spada, ale to są pozory. Trzeba
      zachować spokój, i pracować normalnie a wyniki przyjdą. Nie takie drużyny
      przegrywały ważne mecze na wyjazdach z byle kim. Ponadto nie należy lekceważyć
      żadnej polskiej drużyny z ekstraklasy, bo nawet najsłabsza jest w stanie zagrać
      wyjątkowo dobrze i wygrać z najlepszą.
      Nerwowa atmosfera i histeria nic dobrego nie przyniosą a mogą być powodem
      prawdziwych trudności.
      Jeszcze tak na marginesie, chociaż p. trener Wdowczyk to dla mnie "ani brat ani
      swat", to pamiętam jakie wiwaty były na jego cześć gdy błyskawicznie wprowadził
      Koronę Kielce z III ligi do ekstraklasy, albo gdy wygrywał MP z Legią. I niech
      nikt nie pisze głupot, że Legia kupowała mecze, bo drużyna której kibicuję -
      Wisła Kraków - przegrywała mecze z Legią po siarczystej uczciwej grze, w której
      obie drużyny grały wspaniale i niestety bywało, że Legia wygrywała (choć nie
      zawsze na szczęście..).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka