Gość: jas Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: 217.153.131.* 27.04.07, 19:38 0:1 - włodar wepchnie brzuchem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astaa Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: 82.146.247.* 27.04.07, 19:45 jak dlugo W elektrowni ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuu niech tylko nie spiewają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 19:45 Ostatnio nagrywali nowa wersję hymnu i od tamtej pory tylko spadaja w tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Znalezione na YouTube 27.04.07, 19:48 www.youtube.com/watch?v=IMrPtLEUIcE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektorek Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.04.07, 20:13 "Jeśli wygra Legia ciągle będzie się walczyć w walce o tytuł" nawet jak na "z czuba" to dość wymyślna konstrukcja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 20:17 brakuje mi darka zgadnijcie którego ;) 2:1 la lechii pssssssssssssst.......heineken Odpowiedz Link Zgłoś
panijanina Bronowicki robi miny jak najgorszy saper... 27.04.07, 20:30 Coś pomiędzy Jimem Carreyem i Czarkiem Pazurą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi Ja przepraszam, kto tak pisze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 20:31 będzie się walczyć w walce o tytuł - kogo oni zatrudniają w tej koszerzeitung - czy już wszyscy piśmienni spierniczyli na wyspy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hs Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: 217.197.79.* 27.04.07, 20:41 chłopie napij się szklankę zimnej wody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiarusstary Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.ruc.lama.net.pl 27.04.07, 22:36 Wypij szklankę wody, tak chyba lepiej ,sierotko. Wiwat Wisła, szkoda, że za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
annajedi Ej, zczubacy, do roboty!!! 27.04.07, 20:50 Do roboty, panowie komentatorowie... Nie po to zagladamy na ZCzuba, żeby przeczytać że w meczu nic się nie dzieje... Gdzie wasz Czub? Jesli nic się nie dzieje, to prosimy o potrawy kuchni warszawskiej i krakowskiej, Miss Małopolski, ciekawostki i anegdotki, pojedynek Smoka Wawelskiego z Bazyliszkiem czy tez inna (tfu!) Złotą Kaczką, whatever... Alme wierszykialme.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 20:53 NIc nie napisaliscie o klaśnieciu w twarz legionisty- nie wiem kogo bo ich twarzy nie rozpoznaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 20.50 27.04.07, 20:58 "Grzegorz Bronowicki wpada w Gołosia" - Czubaki, moglibyście nie równać poziomem w dół do domniemanego meczu (uroki nie posiadanie C+) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: 20.50 27.04.07, 21:00 Dobra, przepraszam, nic nie mówiłem, to wina braku C+ i duża liczba papierkowej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:23 Jeszcze jedna brameczka i będzie mój wyniczek ;) psssssssssst....heineken pod drugą brameczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovsky Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.betanet.pl 27.04.07, 21:26 "21:20 Mega błąd Dolhy i świetny strzał Macieja Korzyma!!! Młodemu napastnikowi Legii dograł Smoliński, Korzym wpadł w pole karne i z niemal zerowego kąta pokonał Dolhę. Rumun powinien obronić to uderzenie." hej czubownicy Dolha nie jest Rumunem! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:27 nie będzie brameczki przeszczeli ... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:28 no niesztety zjadł wczoraj dwa pasztety i tak to się skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Bronienie wyniku IP: *.chello.pl 27.04.07, 21:44 Junior na Ukrainie występował jako napastnik, a Korzym prosił o zmianę, więc takie to i bronienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:42 Lubie ,,z czuba", ale dzisiaj chrzania. ,,Jesli Wisla wygra ma cien szansy na mistrzostwo" (z 40 punktami), ,,jesli bedzie remis obie druzyny odpadna z rywalizacji o mistrzostwo" (w tym Legia z 41 punktami). Pogratulować logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3:1 Zieliński jednak do niczego, co za szok :P:P:P IP: *.acn.waw.pl 27.04.07, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
danf Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:44 bez przesady z tym bronieniem wyniku. Junior może grać jako napastnik, a jeśli wchodzi Edson za smołę, to prawdopodobnie Bronek przechodzi na skrzydło, a Roger przejmuje środek pola. wariant z Rogerem na środku testował Wdowczyk w okresie przygotowawczym w lecie. podobno nawet to funkcjonowało. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:51 fajnie wisełka się sprężyła na legię dostanie w dupę w następnej kolejce,następny lech też wrzuci dwie brameczki legii później sobie odpuści i niech się kręci...zawodowstwo pajacowstwo a końcowy wynik 2:1 dla legii bo heineken był za słony :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:59 Czyli mielismy dwie pierwsze polowy... Odwalilismy pare linijek i uz jestesmy w drodze do lozka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.ghnet.pl 27.04.07, 22:27 Tez jestem zniesmaczony poziomem relacji. Zczuby - nie odcinac kuponow bo to nieladnie! Co do Wisly - obawiam sie, ze w tym sezonie zagra jeszcze jeden dobry mecz, z Cracovia. Moze jeszcze z Belchatowem. A w najblizszej kolejce bezbramkowy remis z Odra... (obym byl zlym prorokiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 23:40 Dużo fajniejszą relację na żywo miało dzisiaj Życie Warszawy www.zw.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaa Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.centertel.pl 28.04.07, 00:24 to sobie palancie obstawiłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.ists.pl 28.04.07, 10:04 Śmieszni ci co tak wierzyli ze Legia wygra w Krakowie. Tu przyjezdny nie wygrywa (poza przypadkiem BOTu ale to Okuka byl trenerem). Do zczubiaków: Wczorajsza relacja bardzo bez formy. Podstawowe pytanie - gdzie znikło "GOOOOOOOOOL!!!" ???? Bez tego ta relacja wyglada tak jałowo,że szok. Jak komentarz w Radio Kraków gdzie pan po 70tce tak komentuje gola ze dopiero po minucie mozna sie domyslic ze jednak padł. Co jest z Wami chłopaki?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.eranet.pl 28.04.07, 13:17 chlopaki placza po porazce ich ukochanego klubu. Byly dowcipy ale na Wisle a na Legie juz nie . Ja osobiscie z satysfakcja obejrze krociutka relacja w oragne ekstrakl jak te pajace beda pomniejszac sukces wisly hehehe. Ciekawy jestem miny tego kocmolucha i tego drugiego pollyska z oczami mongola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Frankowski IP: *.tkdami.net 29.04.07, 21:47 kurczę, obejrzałam ten filmik o Franku i aż łzy mam w oczach... FRANUŚ, BRAKUJE NAM CIEBIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś