Dodaj do ulubionych

Wisła - Legia z czuba i na żywo

27.04.07, 19:33
dziś obstawiam 0:2
Obserwuj wątek
    • Gość: jas Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: 217.153.131.* 27.04.07, 19:38
      0:1 - włodar wepchnie brzuchem ;)
      • Gość: astaa Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: 82.146.247.* 27.04.07, 19:45
        jak dlugo W elektrowni ... ;)
    • Gość: uuuu niech tylko nie spiewają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 19:45
      Ostatnio nagrywali nowa wersję hymnu i od tamtej pory tylko spadaja w tabeli.
      • jaguar666 Znalezione na YouTube 27.04.07, 19:48
        www.youtube.com/watch?v=IMrPtLEUIcE
        • hans.2000 www.manunited.pl 28.04.07, 22:04
    • Gość: korektorek Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.04.07, 20:13
      "Jeśli wygra Legia ciągle będzie się walczyć w walce o tytuł"

nawet jak na "z czuba" to dość wymyślna konstrukcja :-)
    • morfeusz_1 Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 20:17

brakuje mi darka

zgadnijcie którego ;)

2:1 la lechii pssssssssssssst.......heineken
    • panijanina Bronowicki robi miny jak najgorszy saper... 27.04.07, 20:30
      Coś pomiędzy Jimem Carreyem i Czarkiem Pazurą.
    • Gość: odi Ja przepraszam, kto tak pisze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 20:31
      będzie się walczyć w walce o tytuł - kogo oni zatrudniają w tej koszerzeitung -
      czy już wszyscy piśmienni spierniczyli na wyspy?
    • Gość: hs Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: 217.197.79.* 27.04.07, 20:41
      chłopie napij się szklankę zimnej wody!
      • Gość: wiarusstary Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.ruc.lama.net.pl 27.04.07, 22:36
        Wypij szklankę wody, tak chyba lepiej ,sierotko. Wiwat Wisła, szkoda, że za
        późno.
    • annajedi Ej, zczubacy, do roboty!!! 27.04.07, 20:50
      Do roboty, panowie komentatorowie... Nie po to zagladamy na ZCzuba, żeby
      przeczytać że w meczu nic się nie dzieje... Gdzie wasz Czub? Jesli nic się nie
      dzieje, to prosimy o potrawy kuchni warszawskiej i krakowskiej, Miss
      Małopolski, ciekawostki i anegdotki, pojedynek Smoka Wawelskiego z Bazyliszkiem
      czy tez inna (tfu!) Złotą Kaczką, whatever...
      Alme
      wierszykialme.blox.pl
    • Gość: sir Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 20:53
      NIc nie napisaliscie o klaśnieciu w twarz legionisty- nie wiem kogo bo ich
      twarzy nie rozpoznaje:)
      • jaguar666 20.50 27.04.07, 20:58
        "Grzegorz Bronowicki wpada w Gołosia" - Czubaki, moglibyście nie równać poziomem w dół do domniemanego meczu (uroki nie posiadanie C+)
        • jaguar666 Re: 20.50 27.04.07, 21:00
          Dobra, przepraszam, nic nie mówiłem, to wina braku C+ i duża liczba papierkowej roboty
    • morfeusz_1 Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:23

Jeszcze jedna brameczka i będzie mój wyniczek ;)

psssssssssst....heineken pod drugą brameczkę
    • Gość: cracovsky Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.betanet.pl 27.04.07, 21:26
      "21:20 Mega błąd Dolhy i świetny strzał Macieja Korzyma!!! Młodemu napastnikowi
      Legii dograł Smoliński, Korzym wpadł w pole karne i z niemal zerowego kąta
      pokonał Dolhę. Rumun powinien obronić to uderzenie."

hej czubownicy Dolha nie jest Rumunem!
    • morfeusz_1 Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:27
      nie będzie brameczki przeszczeli ...
    • morfeusz_1 Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:28
      no niesztety zjadł wczoraj dwa pasztety i tak to się skończyło
      • Gość: X Bronienie wyniku IP: *.chello.pl 27.04.07, 21:44
        Junior na Ukrainie występował jako napastnik, a Korzym prosił o zmianę, więc
        takie to i bronienie.
    • Gość: ja Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:42
      Lubie ,,z czuba", ale dzisiaj chrzania. ,,Jesli Wisla wygra ma cien szansy na
      mistrzostwo" (z 40 punktami), ,,jesli bedzie remis obie druzyny odpadna z
      rywalizacji o mistrzostwo" (w tym Legia z 41 punktami). Pogratulować logiki.
    • Gość: 3:1 Zieliński jednak do niczego, co za szok :P:P:P IP: *.acn.waw.pl 27.04.07, 21:43
    • danf Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:44
      bez przesady z tym bronieniem wyniku. Junior może grać jako napastnik, a jeśli
      wchodzi Edson za smołę, to prawdopodobnie Bronek przechodzi na skrzydło, a Roger
      przejmuje środek pola. wariant z Rogerem na środku testował Wdowczyk w okresie
      przygotowawczym w lecie. podobno nawet to funkcjonowało.
      • morfeusz_1 Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:51
        fajnie wisełka się sprężyła na legię dostanie w dupę w następnej
        kolejce,następny lech też wrzuci dwie brameczki legii później sobie odpuści i
        niech się kręci...zawodowstwo pajacowstwo

a końcowy wynik 2:1 dla legii bo heineken był za słony :(
    • Gość: Łódzki K.S. Auf Wiedersehen IP: *.4web.pl 27.04.07, 21:49
      Legio:D
    • latolato1 Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo 27.04.07, 21:53
      tylko Wisła Te eS
    • Gość: sir Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:59
      Czyli mielismy dwie pierwsze polowy... Odwalilismy pare linijek i uz jestesmy w
      drodze do lozka:)
      • Gość: bbb Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.ghnet.pl 27.04.07, 22:27
        Tez jestem zniesmaczony poziomem relacji. Zczuby - nie odcinac kuponow bo to
        nieladnie!
        Co do Wisly - obawiam sie, ze w tym sezonie zagra jeszcze jeden dobry mecz, z
        Cracovia. Moze jeszcze z Belchatowem. A w najblizszej kolejce bezbramkowy remis
        z Odra... (obym byl zlym prorokiem).
        • Gość: kapucyn Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 23:40
          Dużo fajniejszą relację na żywo miało dzisiaj Życie Warszawy www.zw.com.pl
    • Gość: jaaaaa Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.centertel.pl 28.04.07, 00:24
      to sobie palancie obstawiłeś ;)
      • Gość: Wiślak Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.ists.pl 28.04.07, 10:04
        Śmieszni ci co tak wierzyli ze Legia wygra w Krakowie. Tu przyjezdny nie wygrywa (poza przypadkiem BOTu ale to Okuka byl trenerem). Do zczubiaków: Wczorajsza relacja bardzo bez formy. Podstawowe pytanie - gdzie znikło "GOOOOOOOOOL!!!" ???? Bez tego ta relacja wyglada tak jałowo,że szok. Jak komentarz w Radio Kraków gdzie pan po 70tce tak komentuje gola ze dopiero po minucie mozna sie domyslic ze jednak padł. Co jest z Wami chłopaki?!?!
        • Gość: taki jeden Re: Wisła - Legia z czuba i na żywo IP: *.eranet.pl 28.04.07, 13:17
          chlopaki placza po porazce ich ukochanego klubu. Byly dowcipy ale na Wisle a na
          Legie juz nie .
          Ja osobiscie z satysfakcja obejrze krociutka relacja w oragne ekstrakl jak te
          pajace beda pomniejszac sukces wisly hehehe. Ciekawy jestem miny tego kocmolucha
          i tego drugiego pollyska z oczami mongola.
    • Gość: Milena Frankowski IP: *.tkdami.net 29.04.07, 21:47
      kurczę, obejrzałam ten filmik o Franku i aż łzy mam w oczach... FRANUŚ, BRAKUJE
      NAM CIEBIE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka