Dodaj do ulubionych

Łukasz Fabiański w Arsenalu!

IP: *.146.196.112.ip.airbites.pl 04.05.07, 10:01
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: labol Łukasz Fabiański w Arsenalu! IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 10:01
      jaki Łukasz Skrzyński?? Przecież on jest obrońcą Cracovii. Jeśli już to Jacek
      Skrzyński młody i utalentowany bramkarz Legii II.
      • Gość: zxy Ciekawe kto przeprosi za podanie błędnej informacj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:03
        -i. Pewnie nikt bo już taka zasada się robi, olać czytających.

TVN 24 podała że to kit.
        • Gość: legŁa metallica skonczyla sie na kill'em all IP: 213.134.133.* 04.05.07, 11:37
          a legŁa skonczyla sie wraz z IWŚ

tak wiec bzdura jest twierdzenie ze legła miala w zeszlym roku 90 rocznice
          skoro druzyna "Legjonowa" zostala rozwiazana wraz z zakonczeniem wojny (info ze
          strony legŁej)
          legŁa jes mlodsza o 4 lata

:D
          • Gość: ja brawo Polak, Arsenal to moj ulubiony klub IP: *.1.251.72.1dial.com 04.05.07, 17:18
            brawo Polak, Arsenal to moj ulubiony klub (obok AC Milan)
            Mam nadzieje ze on bedzie wiecej gral niz Kuszczak w MU.
      • Gość: qq Re: Łukasz Fabiański w Arsenalu! IP: *.chello.pl 04.05.07, 16:26
        skoro jest obrońcą to na pewno umie bronić a skoro umie bronić to może stać na
        bramce i być bramkarzem, jasne? ;-)
      • Gość: pierre25 Re: Łukasz Fabiański w Arsenalu! IP: *.chello.pl 04.05.07, 17:14
        witam brawo Łukasz mam nadzieje ze bedziesz pierwszym bramkarzem juz za rok i
        tej formy obecnej co masz teraz nie stracisz tego Ci zycze ,oczywiscie
        reprezentacja czeka byles tylko grał na poziomie Skaby z wodzisławskiej odry bo
        jak dla mnie jestes w polsce golkiperem nr 3!!!!!!!!! wyprzedza Cie tylko
        wspomniany Skaba jak równiez
        dolha
        pozdrawiam z krakowa i zycze miłego weekendy w londynie ...trzymam kciuki by
        sie Tobie udało-kanonierze
      • Gość: bimber Re: ?ukasz Fabian´ski w Arsenalu! IP: *.46.3.237.novuscom.net 05.05.07, 06:35
        przeciez jest Jacek.
    • andrzejzb Re: Łukasz Fabiański w Arsenalu! 04.05.07, 10:05
      No i bardzo dobrze. Mucha lepszy.
    • Gość: MZ Łukasz Fabiański w Arsenalu NA ŁAWIE! IP: *.gdynia.mm.pl 04.05.07, 10:05
      NA ŁAWIE
    • Gość: Jaga Łukasz Fabiański w Arsenalu! IP: *.chello.pl 04.05.07, 10:07
      Coś mi sie wydaje ze bedzie na lawie siedzial
      • Gość: Anjew Niby dobrze, ale obawiam sie, ze sie zmarnuje IP: *.Red-80-59-230.staticIP.rima-tde.net 04.05.07, 10:11
        bedzie mu ciezko sie przebic do 1 skladu. Boruc mialby duze szanse na
        pierwszego bramkarza, Fabianski bedzie musial sporo udowadniac, zeby sie tam
        znalezc. Zycze mu powodzenia, rzecz jasna.
    • Gość: merkel Re: Łukasz Fabiański w Arsenalu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 10:09
      "Jak tylko przyszedłem do klubu, trener bramkarzy pytał mnie o Łukasza"

Czyli: a znasz niejakiego fabianskiego? a bo byl tu wczesniej taki polak na stazu.
    • suhar3 Łukasz Fabiański w Arsenalu 04.05.07, 10:20
      No to pewnie z rok ławke pogrzeje. Oby nie dłużej!
    • Gość: 78 bedziemy mieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 10:40
      trzech bramkarzy w lidze angielskiej
      wszyscy w bardzo dobrych zespolach
      wszyscy na lawie
      Ktory z naszych golkiperow wybiera sie do Chelsea?
      • Gość: ja jestes pesymisto, i niepotrzebnie IP: *.1.251.72.1dial.com 04.05.07, 17:21
        lepiej byc rezerwowym w Manchesterze, Chelsea czy Atsenalu
        niz grajacym caly czas np. we Wrzodziance

A jak bedzie szansa to mysle ze oni ja wykorzystaja i stano sie
        pierwszymi bramkarzami.
    • Gość: czeczyn Fabianski d o Arsenalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 10:40
      plotka i nic wiecej
      • Gość: fatality Re: Fabianski d o Arsenalu IP: *.e-wro.net.pl 04.05.07, 10:52
        stek bzdur :)
        • Gość: Proh Re: Fabianski d o Arsenalu IP: 212.2.101.* 04.05.07, 11:01
          Spraw jest kilka:
          1) Fabiański przechodzi do Arsenalu jako drugi lub trzeci bramkarz.
          2) Przypominam sprawę Matusiaka, który w chale i glorii opuścił Polskę, aby
          chwalebnie zasiąśc na ławie Palermo.
          3) Przy odrobinie szczęścia i cierpliwości Fabiański ma szanse zagrac w kilku
          meczach o puchar Anglii.
          4) Suma odstępnego nie jest może mała jednak jak na brytyjskie warunki to grosze.
          5) Arsenal jest spółką akcyjną i muszą kupic kogoś topowego.
          6) Fabiański ma szansę się rozwinąc w Arsenalu.
          7) legła ma szczęście albo oko na bramkarzy, każdy kolejny godnie zastępuje
          poprzednika (tego bułgara zastąpił Boruc, Boruca Fabiański, Fabiańskiego ... ktoś)
          8) jedno jest pewne za następce Fabiańskiego warto zapłacic juz teraz kwotę
          odstępnego zanim zacznie grac w ległej;]
          • Gość: (L) Re: Fabianski d o Arsenalu IP: *.red-62-57-255.user.auna.net 04.05.07, 11:06
            Sprawa jest jedna:
            1) fiucina z ciebie
          • cozy Re: Fabianski d o Arsenalu 04.05.07, 11:56
            >>7) legła ma szczęście albo oko na bramkarzy, każdy kolejny godnie zastępuje
            >>poprzednika (tego bułgara zastąpił Boruc, Boruca Fabiański, Fabiańskiego ... ktoś)

Przed "tym Bułgarem" czyli Stanewem był jeszcze W. Kowalewski
            • Gość: cantona7 Re: Fabianski d o Arsenalu IP: *.chello.pl 05.05.07, 10:44
              cozy napisał:

> >>7) legła ma szczęście albo oko na bramkarzy, każdy kolejny godnie zas
              > tępuje
              > >>poprzednika (tego bułgara zastąpił Boruc, Boruca Fabiański, Fabiański
              > ego ... ktoś)
              >
              > Przed "tym Bułgarem" czyli Stanewem był jeszcze W. Kowalewski

- Przed Kowalewskim był G.Szamotulski:)
          • Gość: Bart Re: Fabianski d o Arsenalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 14:39
            > 5) Arsenal jest spółką akcyjną i muszą kupic kogoś topowego.

A słyszałeś o Fabregasie zanim kupił go Arsenal?
            • Gość: Hałas Re: Fabianski d o Arsenalu IP: *.as.kn.pl 04.05.07, 16:22
              Ja slyszałem, ale ty napewno nie.

Arsenal Fabregasa nie kupił, tylko korzystając z luki w zapisach federacji
              hiszpańskiej(nie można podpisać profesjonalnego kontraktu z wychowankim nie
              mającym 16 czy 17 lat,) podkradł go Barcelonie. Barça odwoływała się
              bezskutecznie do Fify, ale sprawę załagodzono pozwoleniem na transfer Gio v.
              Bronckhorsta
              • Gość: Bart Re: Fabianski d o Arsenalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:38
                OK, Fabregas może i był znanym młodym obiecującym zawodnikiem, ale jeszcze nie
                "piłkarzem topowym". Chodziło mi o to, że Arsenal to nie Chelsea i często
                sprowadza młodych obiecujących piłkarzy, których kreuje na gwiazdy. Tak też jest
                w przypadku Fabiańskiego. Na bramce mają już "topowego" piłkarza, więc po co im
                taki na ławce?
          • Gość: hakon666 Re: Fabianski d o Arsenalu IP: *.hsd1.nj.comcast.net 04.05.07, 15:46
            albo jestes wyjatkowym idiota albo po prostu sie nie znasz i klapiesz dziobem

• signal i oni mają walczyć o LM ? 04.05.07, 11:30
      śmiech na sali, sprzedajecie wszystkich trochę lepszych, więc nie trujcie o
      żadnych pucharach.
    • loppe zawodnik który nawet w reprezentacji nie gra 04.05.07, 11:41
      idzie do Arsenalu (a czemu nie?!! jest dobry, jest z naszej I ligi) a nam się
      tu serwuje przygody drugoligowców z Southampton jako danie główne
      • Gość: Mwaruwari Co na to Wenger ? IP: *.autocom.pl 04.05.07, 11:51
        But Wenger revealed he expects Lehman to be pushed all the way by Almunia.

"I see Jens as a top-glass goalkeeper and Almunia as a top-class goalkeeper, so
        it will be a battle at some stage because Almunia has improved tremendously,"
        said Wenger.

"Manuel is going up and Jens thinks he is still going up!
        • loppe Re: Co na to Wenger ? 04.05.07, 12:15
          też mi się nie wydaje aby zastąpił Lehmana - no ale taki tekst powyżej:)
          • loppe Re: Co na to Wenger ? 04.05.07, 12:16
            wszak nawet Kuszczak mimo że grał już w Premiership musi odsiedzieć swoje
    • Gość: jinx dobry to on raczej nie jest IP: *.sileman.net.pl 04.05.07, 11:51
      dobry to on raczej nie jest, bo w tym sezonie puścił niemal 1/3 strzałów (24 z
      74) lecących w światło bramki, zatem skuteczność marna
      • cozy Re: dobry to on raczej nie jest 04.05.07, 11:57
        Gość portalu: jinx napisał(a):

> dobry to on raczej nie jest, bo w tym sezonie puścił niemal 1/3 strzałów (24 z
        > 74) lecących w światło bramki, zatem skuteczność marna

Zamelduj to Wengerowi.
    • Gość: kriss Ja mu dobrze życzę ale..... IP: 62.233.164.* 04.05.07, 12:39
      Arsenal kupił łapacza much na ławkę i to nie rezerwowych tylko tę na trybunę,
      pewnie lekarz klubowy robi specjalizację z czyraków na tyłku od grzania
      ławy...smaczek jest w tym że GW sprzedawała Boruca do Arsenalu...:)

www.fototel.pl/
    • Gość: hahah hahaahah IP: *.chello.pl 04.05.07, 13:09
      ale głupoty :D teraz przez 2 miesiace beda szkuac klubu dla fabianskiego tak jak dla matusiaka :)
      gw nie ma już o czym pisać :P
      • Gość: czarek ten sie smieje kto sie smieje ostatni IP: *.1.251.72.1dial.com 04.05.07, 17:23
        ten sie smieje kto sie smieje ostatni
    • Gość: byk Za Przekętem Sport. się nie podaje informacji IP: 62.89.80.* 04.05.07, 13:40
      bo prawdziwa jest co trzecia.Fakt że Fabianski to lepszy bramkarz niż Boruc ale
      tylko troche.Takich jak oni w Europie jest kilkudziesieciu.To taka informacja
      jak ta że chowancowa jest trenerem Legii.
    • Gość: dyndolinsky Łukasz Fabiański w Arsenalu! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.05.07, 13:45
      wyrzucone pieniadze przez angoli
      • Gość: fatality Re: Łukasz Fabiański w Arsenalu! IP: *.e-wro.net.pl 04.05.07, 13:46
        jakie piedniądze? ale Ty człowieku jesteś naiwny ,LOL
        • Gość: legła iti IP: 213.134.133.* 04.05.07, 14:04
          podobno ITI chce kupic Arsenal
          • Gość: legła Re: iti IP: 213.134.133.* 04.05.07, 14:15
            ITI kupuje Arsenal

Fabiański z Włodarczykiem przechodzą do Arsenalu w zamian za... Henry'ego.
            mniej sprawdzona informacja to taka: Wdowczyk wylecial z Ległej bo... ma
            zastapic Wagnera ktory zostanie trenerem Ległej

w dalszej przyszlosci ma nastapic fuzja obu druzyn polaczona z przeniesieniem
            na jamajke
            murawa stadionu ma zostac przykryta tafla lodowa i zespol zacznie grac
            profesjonalnie w curling

• Gość: teraz turcja Fabiański w Arsenalu IP: 62.233.231.* 04.05.07, 15:01
              1) nie kupią go
              2) na tej samej zasadzie miał tam trafić niejaki Linka z Amiki
              3) to oczywiste, że jeżeli go kupią, będzie grzał ławę, ale sam pobyt w Arsenalu
              podniesie jego umiejętności
              4) Lehmann się już kończy
              5) Almunia to nie jest pewny bramkarz
              6) za dwa lata czekałby na Fabiańskiego pierwszy skład
              7) porównywanie Matusiaka z Fabiańskim to tak jakby porównywać kupę z miodem
              8) w bramkarzy się inwestuje i kupuję się ich na przyszłość
              9) Fabiańskiemu się należy
              10) informacje podał "Przegląd Sportowy", a nie Fakt, czy "SuperExspres" zatem 50/50
    • Gość: Pioter Fabianski IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.05.07, 14:50
      NO TO REWELACJA. FABIAN JEST NA TYLE DOBRY, ZEBY PO ODEJSCIU LECHMANA ZAJAC
      MIEJSCE W ICH BRAMCE. MAM TYLKO NADZIEJE, ZE WENGER ZOSTANIE W KLUBIE - A SWOJA
      DROGA PAMIETACIE, KTO BYL JEGO (WENGERA) PUIPLEM PRZED LATY, I KOGO CIAGAL ZA
      SOBA PO SWIECIE (FRANCJA, JAPOONIA) - TOMEK FRANKOWSKI. PODOBNO WENGER OBIECAL
      MU KIEDYS, ZE WCIAGNIE GO I DO ARSENALU
    • Gość: edek57 Łukasz Fabiański w Arsenalu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:40
      i to jest wiadomosc roku.

jeden z najslabszych bramkarzy ligi w Arsenalu! To jest szok!

musze dzisiaj chlapnac pare wojakow zeby to ogarnąć.
    • Gość: seba kit IP: *.cable.ubr05.wals.blueyonder.co.uk 04.05.07, 16:22
      na stronie arsenalu nic o tym nie ma ,to jest kur.. jeden wielki kit
    • Gość: ja Gw co wy za bzdury gadacie? przeciez to info z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:52
      przegladu a oni co chwila takie bzdury wypisuja.

jesli jednak mialby odejsc to uwazam ze to bardzo zle . to szkoda dla polskiego
      futbolu, dla naszej ligi.

pilkarski.blox.pl/2007/02/Dlaczego-jestem-przeciwny-wyjazdom-graczy-z-ligi.html
      • Gość: madi To jeszcze tylko Boruc w Chelsea IP: *.chello.pl 04.05.07, 17:20
        i ławki czołówki nasze :D
    • stix To jest kolejne osłabienie polskiej drużyny. 04.05.07, 17:21
      Trzeba ograniczyć odpływ polskich graczy do obcych klubów.
      • Gość: ja Re: To jest kolejne osłabienie polskiej drużyny. IP: *.chello.pl 04.05.07, 18:16
        wydaje mi się, że okienko transferowe jest aktualnie zamknięte, więć tytuł arytkułu z d..y wzięty. Pozatym jeśli chodzi o akrtykuły o transferach to g.w. trzyma poziom faktu :)
    • Gość: pefca nie ma to jak ława... IP: *.toya.net.pl 04.05.07, 18:30
      ...pieniądze za pierdzenie... gratuluje, ambicji, żądzy pieniądza, głupoty...
      właściwie to tego ostatniego nie ma co gratulować, należy płakać...
    • Gość: robus marzenia piękna rzecz IP: *.echostar.pl 04.05.07, 19:54
      też lubię pomarzyć rok temu sprzedawaliście go MU, Bordeaux skończył na ławie w
      ległej oby w tym roku nie spadł niżej, może pogoń słubice?????
    • Gość: Spokojny od wojny Fabyansky w arsienalie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 20:50
      No haraszo niech sobie małcik zobaczy jewrope pazdawliaju
    • Gość: gfg Łukasz Fabiański w Arsenalu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 18:12
      ty jestes glupi czy jaki? przeciez pisze jacek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka