Gość: Adas IP: *.chello.pl 09.05.07, 18:40 Jak tam przygotowania do relacji z budowy autostrady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaguar666 Re: Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na ży 09.05.07, 18:46 Pewnie i tak lepsze niż ministerstwa transportu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tefałpe Re: Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na ży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:49 A relacja z budowy kosmodromu we Włoszczowie będzie? W końcu to będzie wielkie wydarzenie sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
raptil3 Re: Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na ży 09.05.07, 19:06 Chciałbym wiedziec jak wklejacie w htmlu filmy na strone... bardzo wazne prosze odpisac na gg 2584004 lub na mejla raptil3@gazeta.pl!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam łasica Re: Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na ży IP: 217.153.131.* 09.05.07, 18:49 Przez tego tyrysa sprawdzałem newsy na onecie. Trzymajcie takl dalej a gazeta.pl będzie odwiedzana tylko przez ludzi z adblockerami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winhelpo Re: Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:15 Czyli np. mnie :) Na marginesie- coś jest nie tak: www.upimg.eu/upload/photo/upimg.eu11300.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam łasica Re: Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na ży IP: 217.153.131.* 09.05.07, 19:02 "Błaszczykowski pobił swój własny rekord - po jego strzale piłka pomknęła w kierunku punktu 10 metrów od słupka bramki Vaclavika z prędkością 7 km/h." To zależy którego słupka. Bo jeśli strzelił 10 metrów w lewo od prawego słupka to było groźnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Coppa Italia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:05 A propos Pucharu Włoch. Dla Rai Uno komentuje Zibi Boniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: Coppa Italia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:26 Jaki jest wynik w twj chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Coppa Italia IP: *.fbx.proxad.net 09.05.07, 19:46 Roma - Inter 5:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:16 Chyba BOT prowadzi ????? Gazeta.pl podaje inaczej niz Wy Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 I po sensacji :) 09.05.07, 19:16 Wasi koledzy z klasycznyh relacji mają fajne pomysły, a to nie napiszą wogóle składu, a to napisza jak leci, że wygląda jakby obrońca grał w ataku, a to ne napiszą na główej stronie zmian wyniku. A teraz pomylili się ze stronami. Costly w 6 minucie i Bełchatów prowadzi, a nie Arka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:21 W Rzymie już 5:2 dla Romy! Boniek szaleje, a mecz jest na włoskiej dwójce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Snooker IP: 83.2.18.* 09.05.07, 19:28 mistrzostwa sie skonczyly a wy nie relacjonowaliscie chocby jednej sesji:(( myslalem ze ogladacie to, bo komentatorzy eurosportu polskiego sa jakos bardzo zczuba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober88 Re: Snooker IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:42 O tak. Polscy komentatorzy snookera są najbardziej zczuba jak chodzi o telewizyjne relacje. Szkoda, że nie było żadnego komentarza na zczuba.pl, ale może za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Lech - Widzew zdecydowanie ciekawiej 09.05.07, 19:31 Co prawda czytam tylko relacje z mecz, ale i tak zdecydowanie lepszy mecz. Obecnie 1:1. A kibice protestują, zamiast oprawy meczu transparenty: -"Wy zamykacie stadiony, Was prokuratorzy" -"Anglię chwalicie, swego nie znacie. Jakie zakazy jeszcze nam dacie?" -"Stop zamykaniu stadionów za oprawę. Race są bezpieczne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorrow Konkurs(?) IP: *.sby.abo.fi 09.05.07, 19:37 Wg mojej wiedzy z gramatyki języka polskiego nazwisko "Dolha" odmienia się "fonetycznie". Męskie nazwiska cudzoziemców z reguły się odmieniają w ten sposób (tak jak nazwy własne), np. M. Metallica - D. Metalliki - C. Metallice - B. Metallikę, itd. W związku z powyższym "Dolha" powinno odmieniać się podobnie, jak słowo "olcha", a więc M. Dolha - D. Dolhy - C. Dolsze - D. Dolhę - N. Dolhą - Ms. Dolsze - W. Dolha. Wygrałem coś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winhelp Re: Konkurs(?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:43 Jest zasada, że "ch" wymienia się na "sz", a gdy będziemy odmieniać tak Dolhę, to zaprzeczymy tej zasadzie :) Najlepiej jest po prostu mówić Emilianowi, Rumunowi albo wiślakowi i będzie spokój :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tefałpe Re: Konkurs(?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:44 A ja znam wierszyk na zapamiętanie pierwszych liter wszystkich przypadków. Mama Dała Celi Bułkę Nalał Mleka Wujek. Wygrałem coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Nudny mecz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:48 Jeżeli uważacie, że mecz w Krakowie jest nudny, to zapraszam do obejrzenia spotkania Śląsk Wrocław - Polonia Warszawa. Na razie 0:0. Jedyna groźna akcja meczu, która została skomentowana (na pseudo live relacji) jako: "37 min. - Wspaniała akcja Śląska. Znakomite podanie do Kaczmarka, który dośrodkowuje do Imeha, ten jednak nie zdołał oddać celnego strzału, w czym skutecznie przeszkadzali obroni Polonii" odbyła się w tempie godnym budowy polskich autostrad. Zwracam uwagę na epitety: wspaniała, znakomite ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignaś Re: Nudny mecz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:31 O kant chu ja ten śląsk potłóc, przegrałem przez nich z bukami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad puchar Włoch!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:47 Jakim wynikiem się zakończył pierwszy mecz finału puchary Włoch? wiem że do przerwy 4-1 dla Romy. A na koniec??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boniek Wisła, Roma, Inter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:49 Zczuba! Napiszcie coś o tym Pucharze Włoch. Co tam się teraz dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober88 Re: Wisła, Roma, Inter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:53 AS Roma 6 - 2 Inter Milan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Czy będzie zczuba Chelsea -Manchester ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:53 dzisiaj ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:53 Uważam, że powinniście częściej relacjonować coś, bo nudny ten internet starsznie a i uczyć mi się nie chce. Dajecie mi wymówke do niepisania pracy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Rekrutacja? 09.05.07, 19:55 ZCzubaki może zaprosicie do relacji z gościnnymi występami waszego redakcyjnego kolegę, który relacjonuje mecz Lech - Widzew? Gościu fajnie pisze, jak Wy jak was mecz zainteresuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajcik Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.07, 20:00 Nazwiska męskie polskie i obce zakończone na -a odmieniają się w liczbie pojedynczej według deklinacji żeńskiej, np. Kapusta, Kapusty, Kapuście; Gambetta, Gambetty, Gambetcie; Zola, Zoli, Zoli. W związku z tym kolega Sorrow miał rację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregi Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na żywo IP: *.sdsl.bell.ca 09.05.07, 20:07 Jak zdrowie Piszczka bo po cytuję "Piszczek po świetnym dośrodkowaniu Iwańskiego głową w poprzeczkę!" może się skończyć jak z Chałbińskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieprz!!! Błaszczykowski ty bezczelny oszuście IP: *.76.classcom.pl 09.05.07, 20:14 Nie mogę, Brożek frajerski oszust, Błaszczykowski - jeszcze gorzej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kania Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:17 A na gazeta.pl (minuta po minucie tak skomentowali: 64. Znów Kuba Błaszczykowski pada niefaulowany, sędzia jest pobłażliwy i nie pokazał wiślakowi żółtej kartki Odpowiedz Link Zgłoś
l_derda Karny?! 09.05.07, 20:17 Jak to waszym zdaniem karnego nie bylo?!?!?!?! Nie wiem skad PZPN wytrzasnal tego sedziego ale jak na niego patrze to utwierdzam sie w przekonaniu ze Wit Z najlepszym polskim sedzia pilkarskim... Przynajmniej znal przepisy ;-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kania Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:23 A gdzie Tomek Hajto w najlepszej jedenastce!!!!!!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caido Jak Zaglebie samo nie strzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:27 to pewnie bedzie karny w ostatnich minutach. Jak na razie to sedzia robi wiele by przypadkiem nie musiec tych karnych dwoch lub trzech dyktowac by Zaglebie odrobilo straty. Zaklad, ze mimo aresztowania b. prezesa Zaglebie nie spadnie? Bo ma prezesa z PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Reiss w "klubie 100" 09.05.07, 20:29 Podobno wątpliwy, ale sędzia uznał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kania Wisła Kraków - Zagłębie Lubin z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:34 Koledzy z Poznania biorą przykład z czuba? "69. min Podanie Zakrzewskiego i Reiss ładnie pakuje piłkę do bramki. 5:1 - Widzew umiera, ale jego kibice dostają brawa za wspaniałe przedstawienie na trybunach. Śpiewają i pokazują efektowną choreografię. Ogólnie jest zatem bardzo fajnie." Ciekawe co to za CHOREOGRAFIA? ;] Odpowiedz Link Zgłoś