Gość: luczy IP: *.chello.pl 10.05.07, 09:32 jakby nie było to gó..ara z niej co czytam to ona ma 20 lat i tak juz ze 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kapral_zenon Re: Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: 88.203.68.* 10.05.07, 10:10 zimą nie da się tam TEGO robić ??? uuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji 10.05.07, 21:03 Trzeba przyznać, że jak na sportwomankę, to nóżki ma bardzo apetyczne :) --- Tak nasz Jarosław obiera banana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S fan Re: Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.05.07, 14:36 Ufff, jest naprawdę piękna. Ale czytałem, że ona jest z zachodniej Rosji - właściwie to Białorusinka... Hmm dziwne. Ale nóżki narawdę niczego sobie, zresztą cała reszta też. Wszystko da się takim ciałkiem wypromować, przynajmniej jesli chodzi o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 14:43 Najlepsze jest to,ze jak tenisistki ubieraja sie "normalnie" i odslaniaja nogi i maja szpilki/klapeczki to ZAWSZE widac ich biale stopy:)LOL Ja rozumiem,ze spedzaja wiekszosc czasu na korcie i sa na sloncu a skarpetki i buty nosisz musza,ale dlaczego pozniej narazaja ludzi na taki nieapetyczny widok opalonych nog kontrastujacych z bialymi stopami?Wygladaja naprawde smiesznie i przez to nawet najlepiej dobrane ubranie i buty wygladaja groteskowo. Albo niech nosza inne buty,ubieraja spodnie etc. albo chociaz niech na takie okazje uzyja samoopalacza i posamruja stopy Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "narazaja ludzi na taki nieapetyczny widok" 10.05.07, 21:24 Daj mi Panie Boze same takie "nieapetyczne" widoki nie tylko w mass mediach ale na codzien. Jak mozna pisac takie brednie ? Trzeba miec dobrze "narabane" w baniaku co jeszcze samo w sobie nie jest rzadkoscia. Ale zeby sie tym publicznie chwalic ? Odpowiedz Link Zgłoś
sniperslaststand Re: Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji 10.05.07, 15:31 Gość portalu: S fan napisał(a): > Ufff, jest naprawdę piękna. ? Wyjdź na ulice większego miasta Polski po południu w ciepły letni dzień. Te, które po nich wtedy chodzą, klasifikują Sharapovą jako co najwyżej 'trzeci sort'. Nigdy nie rozumiałem, na czym jeszcze polega cały szum medialny wokół jej hipotetycznej niesamowitej urody, oprócz tego, że polega na szumieniu o niczym szczególnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 17:07 One sobie moga ja klasyfikowac jak chca. Prawie wszystkim daleko w urodzie do Maszy wiec mi tu nie chrzan o pieknosci naszych maistowych dziewczyn;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: *.mmj.pl 10.05.07, 15:18 Ja piernicze ale stopa, rozmiar 46? te szpilki chyba na zamówienie jej robili, imho Sharapowa jest paskudna, przereklamowany twór medialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomuś rozmiar buta IP: *.static.metro.comel-it.com 10.05.07, 19:36 Chyba nie 46, gdzieś czytałem że ma rozmiar 44. Ale to na kobiete i tak strasznie dużo!! :D a wzrostu jak sięnei myle ma 190cm! Więc co w niej ładnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczygiel Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: *.crowley.pl 10.05.07, 16:19 nogi jak nogi, ale te "skarpetki" nieopalonej skóry u tenisistek to mnie zawsze śmieszą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mat101 Wcale nie ma ładnych nóg!! 10.05.07, 19:19 Nie lubie takich nóg u kobiet. Strasznie umięśniona jest. Wiem że jest tenisistką. Ale jako nogi kobiety nie podobają mi się. Mięsień na mięśniu. I po za tym jest za wysoka. Ona ma chyba z prawie 190cm!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shem to nie jest istotne IP: *.range86-147.btcentralplus.com 15.05.07, 22:10 Nie jest istotne ,jakie kobieta ma nogi i jaki ma wzrost. Nogi i tak ida na bok, najwazniejsze jest to,co jest miedzy nogami, a co do wzrostu- to w lozku i tak sie wszystko wyrownuje. Nie ma wiec co sie martwic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArcepan Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 21:27 Ona sie nadaje. Moze ma ladne nogi ale z geby wyglada na jakiegos ku..szcza i tyle mam na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris W ogóle Rosjanki są ładne IP: 62.233.164.* 10.05.07, 21:40 A Szarapowa szczególnie:) www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacho vidal Re: Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: 212.2.101.* 10.05.07, 22:26 maria jest boska :] cudowna :) piekna :) pomasowac takie nozie och marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 23:17 oj zeby moja stara miala takie...... pomarzyc, a tak musze ogladac parówki co wieczór.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia fela A niech Cie IP: *.hsd1.pa.comcast.net 11.05.07, 04:46 tys jest Piotrek Dorobczynski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejo Ale strasznie duże stopy!! IP: *.static.metro.comel-it.com 10.05.07, 23:23 Jaki ona nosi numer buta. Ma strasznie duże stopy! To chyba sporo ponad 40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpczino Re: Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 11.05.07, 00:51 wy chyba w swoim krotkim zyciu nie widzieliscie ladnych kobiecych nog.przeciez ona wyglada jak frosia traktoristka z kolchozu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loop ach te nogi i szpilki IP: *.adsl.alicedsl.de 11.05.07, 01:14 sam miod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vila Nogi Szarapowej promują Igrzyska w Rosji IP: 194.213.204.* 11.05.07, 09:05 "To jedna z największych sportsmenek naszych czasów, inspiruje miliony młodych ludzi uprawiających sport do ciężkiej pracy." Ostatnie wielkie wyniki tej pani? 2-6, 1-6 z Sereną Williams w finale Australian Open i jakiś czas później 1-6, 1-6 z tą samą damą. Co z niej za wielka sportsmenka? Odpowiedz Link Zgłoś