Gość: gigi IP: *.chello.pl 14.05.07, 16:59 Hahaha i ile osób im przyjedzie na ten śląski, 1 tys.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_solon Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt 14.05.07, 17:00 Oby się nie rozpadli. Oby cokolwiek nasze druzyny osiagnely w pucharach, bo naprawde niedługo w rankingu uefa bedziemy na samym dnie. pilkazzaklawiatury.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Blizej im chyba do Lodzi niz do Kielc... 14.05.07, 17:04 Chyba ze stadiony w Lodzi nie sa odpowiednie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Widziałeś stadion ŁKS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:13 Gdybyś widział, to byś nie żartował :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Tak, racja Panie Prezesie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:20 Śląski do Was pasuje, jak ulał. A jaka frajda dla kibiców podziwiać piłkarzy BOT-u przez lornetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic przeciez to wielkie gwiazdy IP: *.chello.pl 14.05.07, 18:22 przeciez to wielkie gwiazdy Wiec przez lornetki mozna ogladac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa A kiedy Ujek wyladuje w areszcie? 14.05.07, 23:04 dlaczego nie jest karany przez Wydzial Dyscypliny za korupcje?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziwiłło_1899 Re: Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt IP: *.devs.futuro.pl 14.05.07, 19:36 Oto co wystarczy zrobić, by walczyć o mistrza w Orange Ekstraklasie (prezes Botu) "Wtedy myślałem tylko o tym, by uporządkować sprawy w klubie. Pół roku później gdzieś tam w głowie zaczęła obijać się myśl, że może za dwa, trzy lata zdziałamy coś więcej. A tu wystarczył jeden sezon." Pytam co robiły takie kluby jak: Górnik Ł., Arka Gdynia, Pogoń Sz., Widzew, ŁKS Łódź, Wisła Płock, Wisła Kraków, Legia Warszawa, Górnik Zabrze (chociaż do tych nie mam tyle pretensji, bo dużo ciekawych graczy wypromowali, choć kasy nie mają na grę w 1. lidze), Odra Wodzisław, Cracovia, Lech Poznań (zapowiadali super zespół i mistrzem się zwali zanim się liga zaczęła)?! Tyle kuxwa lat na piłkarskiej arenie i do mistrzostwa to się niektórzy zbliżyli co najwyżej w kupowaniu meczy... Siedzą na doopach i nic nie robią! Jak my mamy mieć w związku z tym wysoko rozstawione zespoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proh patrz na zdjęcie IP: 212.2.101.* 14.05.07, 17:34 Dlaczego na zdjeciu Orest Lenczyk liże ucho swojego prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: patrz na zdjęcie IP: *.uni.lodz.pl 14.05.07, 18:11 Ale bocznego misia robią:-))) Zakochani jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIbic Re: patrz na zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:40 Bo oni w taki sposób uprawiają seks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gilu Re: Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:21 Przecież zaznaczył, że na bardziej atrakcyjnego rywala. Przecież to oczywiste, że jeśli przyjedzie taka Barcelona, to na stadionie nie pojawią się jedynie kibice zainteresowanych drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sxa Re: Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:36 Gilu masz mózg?!! czy ty zdajesz sobie sprawę ile meczy trzeba wygrać by grać z Barca?!! Bot jeszcze tyle nie istnieje ile pracy trzeba!! Myślisz ,że ktoś dopuści z UEFA klasowego rywala na kopaczy obwożnych?!! Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 zasłużyli na mistrza! 14.05.07, 18:26 Rzeczywiście zasłużyli. I niech zdobędą tytuł! A co będzie dalej? zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt IP: 82.139.181.* 14.05.07, 18:30 A nad głową Prezia na zdjęciu to korona mistrzowska , czy rogi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubertinio Re: Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt IP: *.toya.net.pl 14.05.07, 18:38 Jestem łodzianinem (tylko Widzewe!) ale na mecz BOTu w LM z fajnym rywalem pojechałbym :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Każdy marzy o LM tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:31 Co roku to samo wszyscy tylko mówią o Lidze Mistrzów. Przecież my ledwo w pucharze Uefa mamy jedną drużynę (w fazie grupowej) ! Ja to byłbym zadowolony jakby chociaż 2 polskie zespoły zagrały w fazie grupowej tego pucharu , a 1 awansowała dalej. Po co marzyć o nie wiadomo czym ? Nie lepiej postawić sobie realny cel i go dobrze realizować ? Skoro chcą Ligi Mistrzów to niech wygrają najpierw rozgrywki pucharu Uefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrewSzombry trzymam kciuki za Bełchatów IP: *.3s.pl 14.05.07, 19:54 zazdrośni psudoznawcy piłki nożnej,jeśli Bełchatów bedzie grał z klasową drużyną to z pewnością stadion śląski zapełni się spragnionymi fanami piłkarskimi DO BOJU GKS BEłCHATóW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sxa Re: trzymam kciuki za Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:30 niech żyją mniejszości...wiejskie!!!Na Real!!!tylko chyba ten... Estoński..hihi Hurra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sxa Re: Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:28 Ile osób w ogóle będzie chciało oglądać wasze eliminacje... do eliminacji.. eliminacji... I po co?! Ech te układy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:32 Co roku to samo wszyscy tylko mówią o Lidze Mistrzów. Przecież my ledwo w pucharze Uefa mamy jedną drużynę (w fazie grupowej) ! Ja to byłbym zadowolony jakby chociaż 2 polskie zespoły zagrały w fazie grupowej tego pucharu , a 1 awansowała dalej. Po co marzyć o nie wiadomo czym ? Nie lepiej postawić sobie realny cel i go dobrze realizować ? Skoro chcą Ligi Mistrzów to niech wygrają najpierw rozgrywki pucharu Uefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:30 Bełchatów rzeczywiście zasłużył w tym sezonie na mistrzostwo i to podwójne! Mam nadzieję i wierzę, że tytuł mistrzowski zdobędą również siatkarze. Co do stadionu, to nie ma co martwić się na zapas. Wcale nie musi to być stadion Śląski, to tylko propozycja. Dla mnie dużo ciekawsza byłaby opcja ze stadionem w Poznaniu. Są tam fantastyczni kibice i na pewno też by przyszli na klasowego rywala GKS Bełchatów. Łódź odpada, bo stadion ŁKS to ruina, która grozi zawaleniem, a stadion Widzewa jest niewiele większy od stadionu GKS Bełchatów. Chciałbym zwrócić uwagę, skąd takie sukcesy w najpopularniejszych dyscyplinach w Bełchatowie. Wydaje mi się, że nie o wszystkim decyduje kasa holdingu węglowego BOT. Pieniądze trzeba umieć wydawać! Aby tak było, to zarządzać klubem muszą ludzie mądrzy, a nie jakieś pierdoły (vide Cupiał), czy leśne dziadki. W tym niewielkim mieście (63 tys. mieszkańców) postawiono na sport i to ten najpopularniejszy! Przecież sukcesy siatkarzy, czy teraz piłkarzy nie wzięły się z chwilowego kaprysu jakiegoś prezesa. Powstała w Bełchatowie nowa ładna hala do siatkówki, stadion GKS też jest bardzo ładny. Brak tylko jeszcze jednej trybuny za bramką i pewnie spełniał by wymogi LM. Jestem przekonany, że za rok, dwa Bełchatów będzie wspaniałym ośrodkiem piłkarskim. Inne miasta powinny brać przykład z Bełchatowa. Jeżeli chodzi o sprawy czysto sportowe, to wielkim atutem GKS-u jest systematyczność i spokój prezesów. Trener Lenczyk pracuje tak, jak uważa za stosowne, nikt mu nie miesza, nie ustala składu. Każdy wie, co ma robić i po co jest w tym klubie! Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Fajnie... 14.05.07, 23:02 ...a jakis czas temu myslał tylko o utrzymaniu w lidze. Zresztą pomimo całej symapti dla GKS, to raczej ma małe (zeby nie napisać zerowe) szansę na przejście choćby 2 rund eliminacji LM travian.interia.pl/?uc=pl4_55764 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia duma Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt IP: *.dyn.optonline.net 15.05.07, 00:49 liga jeszcze sie nie skonczyla a zespol spali sie psychicznie zaglebie zdobedzie mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibc Ożóg: Wicemistrzostwo? To byłby niedosyt IP: *.rainbownet.pl 16.05.07, 08:17 ja na pewno bym sie przejechal i mysle ze bylby nie tysiac ale kilkanascie tysiecy Odpowiedz Link Zgłoś