Dodaj do ulubionych

KKS Reiss Poznań

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:11
co się tak nim podniecacie a o jego wybrykach nie pamietacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Reiss do kadry!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.07, 21:12
      skoro nikt nie strzela, albo jak strzeli to kontuzja, to może powołać Reissa na najbliższe mecze eliminacyjne
      • Gość: dfgd Re: Reiss do kadry!!! IP: *.hypair.net 14.05.07, 22:04
        O co wam chodzi z tym Reissem? Dwa artykuły wysmażyliście, a to przeciętny
        piłkarz w przecitnej lidze.
      • Gość: Greg Piotr Reiss to symbol Polskiej Ligii! IP: 83.141.119.* 16.05.07, 16:01
        NAJLEPSZY GRACZ JAKIKIEDYKOLWIEK GRAL NA BOISKACH EKSTRAKLASY!!! PRAWDZIWY KROL
        BOISKA!!!
    • Gość: Gostek KKS Reiss Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:16
      Byle tak dalej Piotruś...Sam wiesz najlepiej co zrobić z Legią:)
    • Gość: slejer Re: KKS Reiss Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:20
      najlepszy polski pilkarz! jeydny tak wierny! juz 19. maja pokaze o co chodzi w
      prawdziwej pilce!
    • Gość: olo KKS Reiss Poznań IP: *.icpnet.pl 14.05.07, 21:24
      Piotr Reiss jest jak Michael Jordan, MVP OE, mnóstwo goli i asyst
    • usarmy Re: KKS Reiss Poznań 14.05.07, 21:35
      REISS-U JESTES WIELKI !! Z A W I E R C I E !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: na ziemie Nie robmy szczupaka z plotki... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.05.07, 22:07
      Rejsik nie dal rady w slabym klubie sredniej ligi europejskiej,podobnie w ogole
      nie zaistnial na poziomie reprezentacyjnym.Ot,taka gwiazdka od dawna bardzo
      slabego lecha.
    • Gość: warszawiak Re: KKS Reiss Poznań IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.05.07, 22:15
      Kolego-podniecamy się bo jest czym!!! Pokaż mi w innych zespołach symbole w
      osobach piłkarzy ? Gdzie? Legia, Wisła, Zagłębie... NIGDZIE nie ma zawodnika
      który całą karierę poświecił jednemu klubowi. Do tego strzelając ponad 100
      goli!!! To symbol klubu, Poznania, całej Wielkopolski !!! Także dziwić się może
      tylko ktoś z zaścianka , który nie potrafi docenić czegoś naprawdę wielkego jak
      na obecne czasy w polskiej piłce ... Brawo Piotr ! I mam sugestie- zrezygnuj
      teraz , u szczytu sławy, "trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny niepokonanym". Bo
      Polska to taki kraj ,że jak tylko bedziesz miał słabsze dni- wszyscy zapomną o
      tych wielkich chwilach , których jesteś bohaterem...
      • mateo292 Re: KKS Reiss Poznań 14.05.07, 22:34
        Ja tez nie lubie brukselki:-) I legii....Rejsik w niedziele znow krawaciarzom
        strzel hat-tricka. Niech sie posraja!!!!!!!!!!!!
      • Gość: na ziemie Nie robmy szczupaka z plotki... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.05.07, 00:11
        ...tylko,ze to wylacznie sentymentalne podniecenie.Klasy sportowej prosze z tym
        nie mieszac. Jest oto gosc,ktoremu nigdzie nie szlo nawet srednio,ale w jednym
        klubie,w slabej lidze wprost doskonale.
        • Gość: pacal błogosławieni ci którzy nie mając nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 03:33
          do powiedzenia nie ubierają tego w słowa...

• radiradi1 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, 15.05.07, 07:35
        czyli wszystko jest względne.
        Ja w pełni doceniam znaczenie Piotrka dla Lecha Poznań.

Natomiast nadmierna gloryfikacja zawodnika jest trochę dziecinna.

Opisane w artykule gierki z Lechem średnio pokazują jego poświęcenie dla klubu.
        Przebieg kariery można też zinterpretować w taki sposób :

Jak miał okazję, to uciekł za granicę - był za słaby ( przez 3 sezony strzelił 6
        bramek ), nie udało się i z podkulonym ogonem wrócił do Lecha, żeby być gwiazdą
        w polskiej lidze.

Osiągnięcia w polskim bagienku to jedno, długa kariera w Lechu to drugie, a
        klasa sportowa to jeszcze co innego.
      • Gość: wododo nie chrzańcie, że Reiss grał tylko w 1 klubie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:02
        a przygoda w Hertcie etc?

rozumiem, że w Polsce strzelał w 1.lidze tylko dla Lecha, ale nie mylmy pojęć :]
    • Gość: delpyra KKS Reiss Poznań - czapki z głów !!! IP: *.icpnet.pl 14.05.07, 22:40
      Panie Piotrze - Poznań Panu dziękuje za wszystko.
      19 Maja - Dzień sądu dla krawaciarzy.
    • Gość: ignaś coś w tym tekście nie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:05
      Panie Nawrot, ja już gdzieś widziałem tekst o tym samym tytule. Nie pamiętam
      tylko dokładnie, czy to było w poznańskiej GW... chyba jednak w Głosie
      Wielkopolskim. Tak czy inaczej, taki tekst można było przeczytać jakieś 2
      miesiące temu. Nie ma o czym pisać Panie Redaktorze?
    • tygrysio_misio Re: KKS Reiss Poznań 14.05.07, 23:15
      zawsze go lubilam...bardzo sympatyczny sie wydaje i flaki sobie wylewa za
      Lecha ;] oby takich wiecej bylo
    • Gość: sos Re: KKS Reiss Poznań IP: *.eranet.pl 14.05.07, 23:15
      Kto pyta?Przeciwnik Lecha? Niech poszuka drugiego polskiego piłkarza o takich
      walorach tak piłkarskich jak i zwykłych ludzkich (lojalność i wierność
      klubowi,życzliwość do kibiców,więź z Poznaniem).Reiss to "koło napędowe Lecha"
      ale Kolejorz ma również zespół w którym gra wielu dobrych piłkarzy.
    • Gość: heheh yeaaah! pierwsza 5 .. IP: *.adsl.alicedsl.de 14.05.07, 23:16
      pierwsza piatka najlepszych strzelcow ze Slaska :D:D:D:
    • Gość: kibic ze śląska KKS Reiss Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:48
      Bardzo dobry tekst.
    • Gość: Rivelino haha hat-tryk z Legla. Reiss biegl,Szamotulski rzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:48
      cal sie pierwszy w jedna strone a Piotrek strzelal w druga. Kibice Legly wyszli
      ze stadionu po 10 minutach 2 polowy wygwizdujac swoich pt. "sprzedawczyki" a
      Sokol dostal w maske od nich po najblizszym treningu. Warto po latach zapytac o
      ten mecz. Ja na miescie slyszalem, ze bedzie 3:0 w poludnie a mecz byl o 17.
      Redaktor chyba ma socjalistyczna przypadlosc o skomplikowanej nazwie -amnezja-.
      Jak nie wyjasniacie sprawy to przynajmniej nie robcie z tego meczu bohaterskiego
      wydarzenia. Reiss symbolem druzyny jest. Pytanie jakiej kondycji sportowej i
      moralnej jest nasza pilka???
      • Gość: helu Re: haha hat-tryk z Legla. Reiss biegl,Szamotulsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:59
        Tak bo każda porażka ległej to spisek, korupcja i układ. Biedna legia. Jak to
        możliwe że bramkarz rzucił się w przeciwną stronę? Niespotykane. Jak to możliwe,
        że ktoś trafnie przewidział zwycięstwo drużyny, której kibicuje? Szwindel! To ja
        dziś mówię, że w sobotę legia przegra, żebyście mogli zwalić na przekupstwo.
        • Gość: Jurek-Ogorek [...] IP: *.cia.com 15.05.07, 00:26
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Kuba Re: haha hat-tryk z Legla. Reiss biegl,Szamotulsk IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 00:44
          • Gość: Kuba Re: haha hat-tryk z Legla. Reiss biegl,Szamotulsk IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 00:51
            Pisałem o tym w komentarzach do poprzedniego artykułu o Reissie i jego 100
            bramce i napiszę tu raz jeszcze.
            Wy Warszawiaki nie potraficie znieść tego że ktoś jest lepszy od Was, okej,
            macie przewagę w rankingu najlepszych drużyn polskiej ligi ale powiedz mi Jurku
            Ogórku ile drużyn okradliście wcielając najlepszych zawodników z Łodzi, Poznania
            czy Śląska do wspaniałej Legii, biorąc ich do wojska? Tym rankingiem możecie
            sobie podetrzeć dupę.
            Każdy normalny fan piłki nożnej potrafi docenić dobrego piłkarza. Urodziłem się
            w Poznaniu ale moim idolem z dzieciństwa był Pisz bo on grał w Lidze Mistrzów,
            Karwana też szanowałem kiedy dobrze grał w reprezentacji i w lidze, ale Wy w
            Warszawie tego nie potraficie... przerasta to Was i nie przyznacie racji że
            zawodnik który jest klasą, w naszej marnej lidze, ale jednak jest zawodnikiem
            wartościowym.
            Żal mi Was a o przyśpiewkach na temat Legii nie będę się wypowiadał, bo nie
            zniżę się do Twojego żałośnie niskiego poziomu.
            • Gość: Jerry a jednak kompleksy, kompleksy i amnezja IP: 212.160.138.* 15.05.07, 13:00
              taa tylko Legia była be za czasów PRL a cała reszta to kurna niemal
              demokratyczna opozycja, z Górnikiem Zabrze na czele, klubem - pieszczoszkiem
              towaryzszy ze Sląska.
              Weź człowieku się opanuj. Owszem Legia brała do wojska uzdolnionych graczy,
              część z nich została, część wróciła do swoich klubów. I tak powinni "odbyć
              zaszczytny obowiązek" więc o co chodzi? LEpiej jakby zap... na poligonach? Ze
              nie płaciła? A kto wtedy płacił i ile? Kto to wie, jak wiekszość
              transferów "amatorskich graczy" załatwiano w gabinetach partyjnych bonzów, a
              gracze "pracowali" w kopalniach, hutach, milicji, wojsku czy w PKP. Tak było i
              tyle. Może wszystkie tytuły z lat 1945-1989 zabrać i zamazać? jakoś nikt tego
              nie rząda... No ale oczywiście trzeba przykopać "warsiawfce", w dzień i w nocy.
              Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe Wisła Kraków też było i co z tego. Już nie ma.
              Tak samo jak miasta Stalinogród...
              Co do samego bohatera artykułu, to niestety kilka razy dał się poznac jako
              osoba, którą bardziej cieszą porażki innych (szczególnie Legii) niż sukcesy
              własne... Jakież to polskie, nieprawdaż?
        • Gość: znający zenona Re: haha hat-tryk z Legla. Reiss biegl,Szamotulsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:55
          nie byłes nie widziałeś to się nie mądrzyj gamoniu prawda jest taka że
          skórokopy zatrudnione wtedy w Legii sprzedały ten mecz o co kibice podejrzewali
          już kolejkę wczesniej (Legia- KSZO 3:1) zatem prośba moja do ciebbie brzmi: jak
          się nie znasz to nie pisz głupot
      • Gość: ]\ no to Legia sprzedala IP: *.icpnet.pl 17.05.07, 22:38
        najbardziej honorowy klub w Polsce niczego nie kupil nie sprzedal tylko jej
        napuszeni kibicie ciagle marszcza freda jacy sa to acha i och
    • Gość: take it easy Nie przesadzajcie z ta temperatura...:) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.05.07, 00:28
      Podniecacie sie tym meczem z Legia,tak jakby bylo czym...Legia ma za soba
      fatalny sezon,ktory trzeba dograc do konca,bo co zrobic.Szans na vice-majstra
      juz zadnych.Wy jestescie jeszcze dalej,a podpaleni chodzicie jak kotka na
      goracym dachu.Zazdroszcze wam tych uniesien, dla nas sezon sie skonczyl po
      porazce w Belchatowie.Czy wygracie,czy przegracie,czy zremisujecie ani wam,ani
      nam nic to nie da...Powazna gra sie zacznie wraz z nowym sezonem.Pozdro i
      gratki dla Piotrka Reissa!
    • Gość: gg KKS Reiss Poznań IP: 189.146.157.* 15.05.07, 04:03
      boca juniors ma idola maradone

Lech ma Reissa! ktory za pare lat bedzie prowadzil 11 Lecha
    • Gość: areq KKS Reiss Poznań IP: *.171.65.147.crowley.pl 15.05.07, 08:24
      Jakóbczak nie mógł go wygonić z treningu.Piotrek przyszedł w 1982r do grupy
      trampkarzy młodszych ,a pierwszymi trenerami byli Białas z Wróblem.Jakóbczak
      trenował starsze grupy.
      Miałem ten zaszczyt ,że na tym pierwszym treningu grałem razem z nim.Musiał
      zmyślić datę urodzin żeby go przyjęli bo nabór był dla rocznika 1971.
      • mantis1 Re: KKS Reiss Poznań 15.05.07, 09:05
        niezle
    • Gość: Fan z Chełma Szacuneczek dla Reissa z Chełma IP: 217.97.226.* 15.05.07, 09:01
      Piotr Reiss to jedyny w polskiej lidze zawodnik, który ją ubarwia. Mecze Lecha
      z udziałem Reissa ogląda się z przyjemnością. Wolę obejrzeć mecz Lecha nawet z
      outsiderem, niż jakiś szlagier Wisła - Legia. "Reksio" trzymaj się! Pozdrawia
      Cię cały piłkarski Chełm!!! Tutaj też są fani Lecha!
    • mantis1 Re: KKS Reiss Poznań 15.05.07, 09:09
      nie widzisz powodow do zachwycania sie? przeciez tu sie dzieje historia taka ze
      nie wiadomo czy za naszego zycia bedziemy mieli jeszcze okazje pisac takie
      komentarze...
      • Gość: Polucjant Zakaz spożywania alkoholu na obiektach sportowych IP: 212.160.172.* 15.05.07, 09:38
        Wydaje mi się, że w Polsce obowiązuje prawo zakazujące picia alkoholu na
        obiektach sportowych. Dystrybucja szampana i piwa po 100 golu ten przepis
        złamała - Co na to Policja ?
        • Gość: kuba Re: Zakaz spożywania alkoholu na obiektach sporto IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 13:52
          Źle Ci się wydaje od przyszłego, albo od sezonu 2008/09 piwo ma być sprzedawane
          na stadionie Lecha.
    • Gość: ray_barone Chyba miało być KKS Amica Poznań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:42
      • Gość: sos Re: Chyba miało być KKS LECH Poznań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:56
        Niektórym doskwiera skleroza.My kibice Lecha mamy gdześ Amikę i nigdy nie
        byłoby kibiców na meczu na Bułgarskiej gdyby nie grał nasz KOLEJORZ.Wiocha
        Wronki ma kaca i tak im zostanie.
        • Gość: hehe Re: Chyba miało być Amica Poznań... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.05.07, 21:26
          Gdyby nie posilki z tej wiochy i pieniadze amiki,to bronilibyscie sie przed
          spadkiem ,jak zawsze.Gdzie wam do Amiki...
          • Gość: kuba Re: Chyba miało być Amica Poznań... IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 19:46
            Nie wiem czy potrafisz analizować najprostsze informację, wygląda na to że nie...
            Nie ma nigdzie w nazwie KKS Lech Poznań słowa Amica, nie ma i nie będzie nawet
            loga Amici na koszulkach Lecha.
            Sponsor jest sponsorem, niewiele obchodzi mnie to co stało się z klubem Amica
            Wronki bo nie byłem kibicem tej drużyny.
            • Gość: aaa Re: Chyba miało być Amica Poznań... IP: *.icpnet.pl 18.05.07, 07:41
              zauważ że gdyby nie sponsor to dalej lech miałby problemy.
              troche to przykre jest że ktoś stara się zbudować drużynę na jednym zawodniku.
              • Gość: krek Re: Chyba miało być Amica Poznań... IP: *.kaczory.net.pl 18.05.07, 10:33
                w sumie racja
            • Gość: znający zenona Re: Chyba miało być Amica Poznań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:50
              to ty przeanalizuj fakt że lech gra na licencji amicy a więc kto gra w trzeciej
              lidze? cała ta podejrzana operacja mogła się odbyć dzięki przychylności misia
              listka który z tego co pamiętam pomagał lechowi w czasach kiedy o fryzjerze
              jeszcze nikt nawet nie pomyslał ani nie słyszał
    • Gość: Tonda KKS Reiss Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:43
      Nie rozumiem tylko, dlaczego jego nazwisko w TVP z uporem maniaka wymawiają tak
      jakoś z austriacka "rejs", a nie poprostu "rajs". Jest to w końcu niemieckie
      nazwisko.
      • Gość: Lech- Legia... Re: KKS Reiss Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:43
        żaden z piłkarzy Lecha nie zrobiła kariery w reprezentacji(nawet Anioła i
        Okoński). Legia ukradła Lechowi chociażby tego najważniejszego- Mirosława
        Okońskiego. Legia przyjeżdża do Poznania jako symbol Warszawy- Warszawy, która
        zawsze uważa, że Poznaniowi pomagać nie trzeba, bo Poznań da sobie radę. Tu
        chodzi o coś więcej niż sport. Bo Lech, to coś więcej niż klub. Lech Poznań jest
        symbolem regionu, mojej małej Ojczyzny- Wielkopolski. Nikt nigdy mi nie powie-
        takie powiązania miedzy regionem a klubem nie ma nigdzie w Polsce.
        ale na boisku- ma być grzecznie Panowie;) i mam nadzieję że żaden debil ani z
        jednej strony, ani z drugiej, nie bezie próbował psuć widowiska.
        "Może przegrać wszystkie mecze i spaść z ligi...ale ten jeden- musicie wygrać"
        A tak BTW- dziękuje Piotrek za te wszystkie bramki i proszę o więcej:) a
        szczególnie o tą decydującą jutro- w dniu największego piłkarskiego święta w
        Wielkopolsce:)

Oi!

==============================================================================

Wykopmy rasizm ze stadionów, odbierzmy futbol z rąk bandytów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka