Dodaj do ulubionych

Rekord prędkości w jeździe meblem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:58
przynajmniej profesjonalnie przygotowane a nie ślizg sofą po stromym
ośnieżonym zboczu
Obserwuj wątek
    • Gość: gruba dupa 6 paczkow w 3 minuty - rekord??ja pobije go!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.05.07, 16:02
      tylko potrzebuje sponsora
      • Gość: dupa Re: 6 paczkow w 3 minuty - rekord??ja pobije go!! IP: *.telprojekt.pl 16.05.07, 19:41
        a ile razy mozna liczyc na Twoja dupe?
        • Gość: Unga Re: 6 paczkow w 3 minuty - rekord??ja pobije go!! IP: *.acn.waw.pl 17.05.07, 11:23
          Nie można... kaczyński to śmierdzący śmieć
    • Gość: rekordzista Ja to zjadłbym 16 małych pączków, za to z dużym IP: 217.17.38.* 16.05.07, 17:10
      oblizywaniem ust Pięknego Romana....
    • Gość: klops Re: Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:32
      To jest ten Ed China z Discovery?
      • Gość: a Re: Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.toya.net.pl 16.05.07, 20:57
        Co prawda Edd a nie Ed, ale ten sam ;)
        en.wikipedia.org/wiki/Edd_China
    • diopsyd1 To nie Polak 16.05.07, 19:16
      Polak zjechalby na zwyklym tapczanie z gierkowskiego "kompletu wypoczynkowego"
      po stromej uliczce pomiedzy zaparkowanymi samochodami.
      • Gość: dziobaty_kurdupel Re: To nie Polak IP: *.ztpnet.pl 17.05.07, 09:50
        Polak jechałby raczej na bronie po parkingu przed Sejmem;)
      • Gość: Lilu Re: To nie Polak IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 16:48
        Rozczaruje cię, TO JEST POLAK!
        i nawet go znam.
    • Gość: kler Rekord prędkości w jeździe meblem IP: 83.168.52.* 16.05.07, 20:05
      Co ten artykuł robi w dziale sport??????
    • Gość: jasiek Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:17
      a moze by tak poprawic literowki w tekscie, hm?
      • Gość: omgwtfbbq Re: Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:44
        Może Zczuby próbują pobić rekord ilości literówek w artykule okołosportowym.
    • Gość: sprock Bardzo fajna ta strona Chomontka! IP: *.autocom.pl 16.05.07, 22:34
      Rozwalił mnie tekst:
      "Instytucję które mają zaszczyt mnie gościć dostają zawsze upominki w postaci
      piłek i sprzętu sportowego"

<przekopiowałem z oryginalną pisownią>
    • Gość: outsider Re: Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.dialup.mindspring.com 16.05.07, 23:40
      Polacy jak widac przoduja lub celuja w rekordach ilosciowych, nie
      jakosciowych. I tu sie wszystko zgadza. Na leb na szyje, po leblak lub po
      pijaku, najwiecej gitarzystow grajacych na rynku wroclawskim dinozaurowy
      standard,itd.,itp. A jakosc? Karzelkowata. W Polsce to i zlo i dobro ma wymiar
      karzelka. Takie sobie sredniactwo, mizerota i miernota jakosciowa, przy wielkim
      halasie, pompie i zapyzialstwie. Rechot zdechlych malp. Za grosz oryginalnosci
      albo rzetelnego indywidualizmu.
    • Gość: kris Powinien obok posadzić rodzinkę IP: 62.233.164.* 16.05.07, 23:59
      a naprzeciw postawić TV

www.fototel.pl/
    • Gość: wododo a co tam słychać u "Murinio" :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:18
      news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/c/chelsea/6660485.stm
    • Gość: Will Critchlow Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.wandd.net 17.05.07, 12:58
      Powitanie , Dziękuję za pismo około ten umocowany kanapa. Kulisy ty także ogniwo
      wobec sofa.com? Oni mają być kładzenie w górze liczniejszy magnetowidy u ich
      pajęczyny : sofarecord // Dziękuję wola

Zmartwiony mój Polski jest zły. JA używany pewien pajęczyny wobec tłumaczyć.

I hope our attempt at writing Polish worked using an online translator. I
      suspect it may not make much sense. I was writing to say that there should be
      more videos of the sofa on the sofa.com
      website soon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka