Gość: skalarre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:58 przynajmniej profesjonalnie przygotowane a nie ślizg sofą po stromym ośnieżonym zboczu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gruba dupa 6 paczkow w 3 minuty - rekord??ja pobije go!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.05.07, 16:02 tylko potrzebuje sponsora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: 6 paczkow w 3 minuty - rekord??ja pobije go!! IP: *.telprojekt.pl 16.05.07, 19:41 a ile razy mozna liczyc na Twoja dupe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unga Re: 6 paczkow w 3 minuty - rekord??ja pobije go!! IP: *.acn.waw.pl 17.05.07, 11:23 Nie można... kaczyński to śmierdzący śmieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekordzista Ja to zjadłbym 16 małych pączków, za to z dużym IP: 217.17.38.* 16.05.07, 17:10 oblizywaniem ust Pięknego Romana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:32 To jest ten Ed China z Discovery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.toya.net.pl 16.05.07, 20:57 Co prawda Edd a nie Ed, ale ten sam ;) en.wikipedia.org/wiki/Edd_China Odpowiedz Link Zgłoś
diopsyd1 To nie Polak 16.05.07, 19:16 Polak zjechalby na zwyklym tapczanie z gierkowskiego "kompletu wypoczynkowego" po stromej uliczce pomiedzy zaparkowanymi samochodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobaty_kurdupel Re: To nie Polak IP: *.ztpnet.pl 17.05.07, 09:50 Polak jechałby raczej na bronie po parkingu przed Sejmem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: To nie Polak IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 16:48 Rozczaruje cię, TO JEST POLAK! i nawet go znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kler Rekord prędkości w jeździe meblem IP: 83.168.52.* 16.05.07, 20:05 Co ten artykuł robi w dziale sport?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:17 a moze by tak poprawic literowki w tekscie, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omgwtfbbq Re: Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:44 Może Zczuby próbują pobić rekord ilości literówek w artykule okołosportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprock Bardzo fajna ta strona Chomontka! IP: *.autocom.pl 16.05.07, 22:34 Rozwalił mnie tekst: "Instytucję które mają zaszczyt mnie gościć dostają zawsze upominki w postaci piłek i sprzętu sportowego" <przekopiowałem z oryginalną pisownią> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider Re: Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.dialup.mindspring.com 16.05.07, 23:40 Polacy jak widac przoduja lub celuja w rekordach ilosciowych, nie jakosciowych. I tu sie wszystko zgadza. Na leb na szyje, po leblak lub po pijaku, najwiecej gitarzystow grajacych na rynku wroclawskim dinozaurowy standard,itd.,itp. A jakosc? Karzelkowata. W Polsce to i zlo i dobro ma wymiar karzelka. Takie sobie sredniactwo, mizerota i miernota jakosciowa, przy wielkim halasie, pompie i zapyzialstwie. Rechot zdechlych malp. Za grosz oryginalnosci albo rzetelnego indywidualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Powinien obok posadzić rodzinkę IP: 62.233.164.* 16.05.07, 23:59 a naprzeciw postawić TV www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wododo a co tam słychać u "Murinio" :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:18 news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/c/chelsea/6660485.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Will Critchlow Rekord prędkości w jeździe meblem IP: *.wandd.net 17.05.07, 12:58 Powitanie , Dziękuję za pismo około ten umocowany kanapa. Kulisy ty także ogniwo wobec sofa.com? Oni mają być kładzenie w górze liczniejszy magnetowidy u ich pajęczyny : sofarecord // Dziękuję wola Zmartwiony mój Polski jest zły. JA używany pewien pajęczyny wobec tłumaczyć. I hope our attempt at writing Polish worked using an online translator. I suspect it may not make much sense. I was writing to say that there should be more videos of the sofa on the sofa.com website soon. Odpowiedz Link Zgłoś