Gość: swoj IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.06.07, 20:17 15 żółtych kartek przy 11 faulach? Dziwna ta statystyka Azerów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muka! Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi IP: *.aster.pl 01.06.07, 20:23 Może się chłopaki z sędziami lubią kłócic albo piłkę po gwizdku odkopywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi 02.06.07, 16:19 Oby się nie mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpec Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:29 Ja jestem juz gotowy od 2 tygodni Benhakker chciał mnie zabrać żebym grał ale ja odstapiłem miejsce Drewninho zeby sobie pograł chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Musimy zagrać na maksa. 01.06.07, 20:35 NA stadionie imienia swego narodowego bohatera Azerowie zrobia prawdziwe piekło. salsa.szczecin.pl/pg2icons/icoTofik.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Re: Musimy zagrać na maksa. IP: 81.219.132.* 01.06.07, 22:34 Zurawski to ma układ, nie gra w klubie a w reprezentacji.... Ireneusz Jeleń to jest GOŚĆ. Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzel Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:36 Te statystyki są wymyślone. Tyle fauli to Azerowie robią w jednym meczu, a nie w sześciu. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi 01.06.07, 23:14 Tofik nie wygłupiaj się. Idź normalnie! Jak można dać dziecku na imię TOFIK?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analfabeta Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.07, 02:02 naucz sie czytac chlopcze Odpowiedz Link Zgłoś
rob1979 Mecz w Internecie? jak to obejrzeć? 02.06.07, 15:14 Przez to, że Polakom chce sie łazić do późna po hipermarketach nie zobacze dzisiejszego meczu w telewizji... Można będzie zobaczyć ten mecz w Internecie? jakiś sopcat czy coś? pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Mecz w Internecie? jak to obejrzeć? IP: *.aster.pl 02.06.07, 16:14 W hipermarketach przecież są telewizory i napewno nic innego nie będzie leciało niż mecz reprezentacji Podjarany jestem chociaż emigruję z tego kraju :D No cóż ostatnie mecze w ojczyźnie , a ten Beenhaker sie dla nas stara hehe Typowe dla polaków zachowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś