Dodaj do ulubionych

Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.06.07, 20:17
15 żółtych kartek przy 11 faulach? Dziwna ta statystyka Azerów...
Obserwuj wątek
    • Gość: muka! Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi IP: *.aster.pl 01.06.07, 20:23
      Może się chłopaki z sędziami lubią kłócic albo piłkę po gwizdku odkopywać ;)
      • tetlian Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi 02.06.07, 16:19
        Oby się nie mylił.
    • Gość: Szpec Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:29
      Ja jestem juz gotowy od 2 tygodni Benhakker chciał mnie zabrać żebym grał ale ja
      odstapiłem miejsce Drewninho zeby sobie pograł chłopak
    • stasio_paluch Musimy zagrać na maksa. 01.06.07, 20:35
      NA stadionie imienia swego narodowego bohatera Azerowie zrobia prawdziwe piekło.
      salsa.szczecin.pl/pg2icons/icoTofik.gif
      • Gość: MAR Re: Musimy zagrać na maksa. IP: 81.219.132.* 01.06.07, 22:34
        Zurawski to ma układ, nie gra w klubie a w reprezentacji....
        Ireneusz Jeleń to jest GOŚĆ.
        Pozdrawiam kibiców.
    • Gość: Juzel Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:36
      Te statystyki są wymyślone. Tyle fauli to Azerowie robią w jednym meczu, a nie w
      sześciu.
    • martini.wnm Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi 01.06.07, 23:14
      Tofik nie wygłupiaj się. Idź normalnie!

Jak można dać dziecku na imię TOFIK?:P
    • Gość: analfabeta Re: Beenhakker: Na sobotę wszyscy będą gotowi IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.07, 02:02
      naucz sie czytac chlopcze
    • rob1979 Mecz w Internecie? jak to obejrzeć? 02.06.07, 15:14
      Przez to, że Polakom chce sie łazić do późna po hipermarketach nie zobacze
      dzisiejszego meczu w telewizji... Można będzie zobaczyć ten mecz w Internecie?
      jakiś sopcat czy coś? pomóżcie...
      • Gość: dezerter Re: Mecz w Internecie? jak to obejrzeć? IP: *.aster.pl 02.06.07, 16:14
        W hipermarketach przecież są telewizory i napewno nic innego nie będzie leciało niż mecz reprezentacji
        Podjarany jestem chociaż emigruję z tego kraju :D
        No cóż ostatnie mecze w ojczyźnie , a ten Beenhaker sie dla nas stara hehe
        Typowe dla polaków zachowanie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka