Gość: Winhelp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:21 Weźcie, po tym co zobaczyłem w Baku to mogę powiedzieć, że śmierdzi benzyną :P A na powaznie, to zagrali tragicznie, koszmarnie, okropnie i tylko liczyć na cudotwórcę Benhakera :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cienki Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.cust.tele2.se 03.06.07, 00:44 Rasiak -tragedia i zenada Bak - wolny jak smok wawelski, na emeryture Boruc - musial dac sobie w morde, aby sie zorientowac w co jest grane Krzynowek - do 50 min. tragedia, potem po raz pierwsszy od kilkunastu miesiecy przypomnial sobie gdzie jest bramka ijak sie strzela Zurawski - to on gral ? he, chcial tylko sprawdzic czy jest w formie Lewy - jak zwykle na lewo od bramki Dudka - wystrychniety na Dudka Wasyl - wyglada jek teletubis, spodenki brudne od srodks,jak tylko sie zblizyl pod pole kare Azerow Dobrze, ze Azery w koncowce oslably, i ze pilka spadla Smolyarkowi na glowe. Inaczej byloby cienko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:54 Nie ma Garguły, nie ma Matusiaka -> Nie ma Reprezentacji;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor do kolegi co pisze że nie ma matusiaka i garg.. i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 03:52 nie ma reprezentacji, rzeczywiście szkoda ich ale dzięki temu przekonaliśmy się żę sagab też się nadaje i należy mu dawać więcej szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Listkiewicz to rewelacyjny pływak. Miał szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 10:47 że postawił na Beenhakera. Czy ktos pamieta, że pod słowem honoru miał odejść w marcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:38 Smolyarek-to taki u nas gra?Hehe takie nazwisko naprawdę było w składzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cienki Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.cust.tele2.se 03.06.07, 01:52 Na boisku byl Smolarek, a na ekranie TV Smolyarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:49 jestes dupek, kto w końcu wygrał mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:52 Tak przy okazji. Chciałem się zapytać kiedy Listkiewicz zrezygnuje z stanowiska. O ile się nie myle miało być to po ogłoszeniu decyzji o organizacji Euro 2012 ? Ale widocznie Pan L. mysli sobie ze przez sukcesy reprezentacji oraz prawo organizacji Euro 2012 ludzie zapomna o kompromitacjiach jakie były udziałem Pana L., o tym ze zarząd PZPN był ślepy na korupcję w polskiej piłce mimo, iż pierwszy sygnał o "bagnie" dał Prezes Dziurowicz, który notabene za swóją "uczciwość" został ukarany co nie pociągnęło za sobą dalszego śledztwa a PZPN jakby chwilę po tym zdażeniu zapomniał o wszystkim i dopiero prokuratura przypomniała, że w Polsce to jest Tylko farsa a nei footbol. Ja juz nie mam siły dalej się denerwować ale mam nadzieje, że ostatni symbol epoki, na którą żaden kibic nie wspomina z żalem szybko upadnie. Pozdrawiam trzeźwo myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia sprawiedliw Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.abhsia.telus.net 03.06.07, 10:18 Wieszz, masz zupelna racje.....jakos wszyscy zapomnieli o tym, dziwna sprawa. Przeciez ten "czlowiek" powinien siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pff Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.181.219.81.magma-net.pl 03.06.07, 01:14 Ciekawe ciekawe. W Armenii zagraliśmy kiepsko ale wygraliśmy ale czeka nas lada dzień spotkanie z Armenią, tak wynika z artykułu. Miło wiedzieć, że Wyborcza spadła już tak poziomem, że nie rozróżnia Azerbejdżanu od Armenii. Dwukrotnie pojawia się stwierdzenie, że dziś graliśmy z Armenią. Ciekawe kiedy zaczną mylić Anglię z Angolą. Kpina Panowie Redaktorzy, kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 03:54 wydaje mi się że się czepiasz, ,miejsza o to, ograjcie w środę ormian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani aut pff.. to zabłysłeś, mały człowieczku! IP: *.kulnet.kuleuven.be 03.06.07, 08:19 ale ty musisz być mądry skoro odróżniasz Ormian od Azerów.. na pewno wiesz też jak sie nazywają ich stolice, kto jest prezydentem i w ogóle.. ach.. no i nareszcie ktoś wykpił całą tą maskaradę wyborczej, zdemaskował amatorszczyznę tych nototycznych kłamców - dobry z ciebie obywatel, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Należy starać sie zrozumieć tekst na temat którego 03.06.07, 09:22 się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Ważne, że są trzy punkty 03.06.07, 02:29 Sam się bałem, że wydarzy się coś niespodziewanego. Ale wygrana jest, można przygotowywać się dalej i wyciągać odpowiednie wnioski! Jedziemy! -- Seks oczami faceta wsypialniipoza.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor jedziemy, 3 punkty albo śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 03:55 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Leo is smart IP: 74.12.96.* 03.06.07, 02:36 Leo reacted at right time in right way. Chlopcy, widze was na mistrzostwach. I mysle ze popsujecie paru druzynom humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider Re: Leo is smart IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 03.06.07, 04:50 ee, jak tak dalej bedzie, to na boisku zostanie tylko Leo-cudotworca. Ale to znowu powoduje ze polska druzyna gra o Czestochowe, a nie ma stabilnego poziomu. Nic dobrego to nie wrozy. Moze sie rozkreca, a moze sie zakreca. Janas siedzialby jak napity Bak i patrzyl jak sie wszystko wali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlock Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 10:46 Mariusz Lewandowski jest Pomocnikiem Szachtara Donieck a nie obronca ! mecz ciezki ale zwycieski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prati I tu nie masz racji, koluniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 12:30 Pomocnikiem, i to całkiem ofensywnym to on jest w reprezentacji właśnie. W Szachtarze gra na środku obrony. Pozdro dla wszystkich kibiców! W środę też wygramy! Odpowiedz Link Zgłoś