Dodaj do ulubionych

Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:21
Weźcie, po tym co zobaczyłem w Baku to mogę powiedzieć, że śmierdzi benzyną :P

A na powaznie, to zagrali tragicznie, koszmarnie, okropnie i tylko liczyć na
cudotwórcę Benhakera :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Cienki Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.cust.tele2.se 03.06.07, 00:44
      Rasiak -tragedia i zenada
      Bak - wolny jak smok wawelski, na emeryture
      Boruc - musial dac sobie w morde, aby sie zorientowac w co jest grane
      Krzynowek - do 50 min. tragedia, potem po raz pierwsszy od kilkunastu miesiecy
      przypomnial sobie gdzie jest bramka ijak sie strzela
      Zurawski - to on gral ? he, chcial tylko sprawdzic czy jest w formie
      Lewy - jak zwykle na lewo od bramki
      Dudka - wystrychniety na Dudka
      Wasyl - wyglada jek teletubis, spodenki brudne od srodks,jak tylko sie zblizyl
      pod pole kare Azerow
      Dobrze, ze Azery w koncowce oslably, i ze pilka spadla Smolyarkowi na glowe.
      Inaczej byloby cienko.

• Gość: Tom Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:54
        Nie ma Garguły, nie ma Matusiaka -> Nie ma Reprezentacji;(
        • Gość: autor do kolegi co pisze że nie ma matusiaka i garg.. i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 03:52
          nie ma reprezentacji, rzeczywiście szkoda ich ale dzięki temu przekonaliśmy się
          żę sagab też się nadaje i należy mu dawać więcej szans
          • Gość: . Listkiewicz to rewelacyjny pływak. Miał szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 10:47
            że postawił na Beenhakera. Czy ktos pamieta, że pod słowem honoru miał odejść w marcu?
      • Gość: roger Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:38
        Smolyarek-to taki u nas gra?Hehe takie nazwisko naprawdę było w składzie!
        • Gość: Cienki Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.cust.tele2.se 03.06.07, 01:52
          Na boisku byl Smolarek, a na ekranie TV Smolyarek.
      • Gość: leo Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:49
        jestes dupek, kto w końcu wygrał mecz
    • Gość: Tom Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:52
      Tak przy okazji. Chciałem się zapytać kiedy Listkiewicz zrezygnuje z stanowiska. O ile się nie myle miało być to po ogłoszeniu decyzji o organizacji Euro 2012 ? Ale widocznie Pan L. mysli sobie ze przez sukcesy reprezentacji oraz prawo organizacji Euro 2012 ludzie zapomna o kompromitacjiach jakie były udziałem Pana L., o tym ze zarząd PZPN był ślepy na korupcję w polskiej piłce mimo, iż pierwszy sygnał o "bagnie" dał Prezes Dziurowicz, który notabene za swóją "uczciwość" został ukarany co nie pociągnęło za sobą dalszego śledztwa a PZPN jakby chwilę po tym zdażeniu zapomniał o wszystkim i dopiero prokuratura przypomniała, że w Polsce to jest Tylko farsa a nei footbol. Ja juz nie mam siły dalej się denerwować ale mam nadzieje, że ostatni symbol epoki, na którą żaden kibic nie wspomina z żalem szybko upadnie. Pozdrawiam trzeźwo myślących.
      • Gość: sedzia sprawiedliw Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.abhsia.telus.net 03.06.07, 10:18
        Wieszz, masz zupelna racje.....jakos wszyscy zapomnieli o tym, dziwna sprawa.
        Przeciez ten "czlowiek" powinien siedziec.
    • Gość: Pff Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.181.219.81.magma-net.pl 03.06.07, 01:14
      Ciekawe ciekawe. W Armenii zagraliśmy kiepsko ale wygraliśmy ale czeka nas lada
      dzień spotkanie z Armenią, tak wynika z artykułu. Miło wiedzieć, że Wyborcza
      spadła już tak poziomem, że nie rozróżnia Azerbejdżanu od Armenii. Dwukrotnie
      pojawia się stwierdzenie, że dziś graliśmy z Armenią. Ciekawe kiedy zaczną
      mylić Anglię z Angolą. Kpina Panowie Redaktorzy, kpina.
      • Gość: autor Re: Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 03:54
        wydaje mi się że się czepiasz, ,miejsza o to, ograjcie w środę ormian!
      • Gość: pani aut pff.. to zabłysłeś, mały człowieczku! IP: *.kulnet.kuleuven.be 03.06.07, 08:19

ale ty musisz być mądry skoro odróżniasz Ormian od Azerów..
        na pewno wiesz też jak sie nazywają ich stolice, kto jest prezydentem i w ogóle..

ach.. no i nareszcie ktoś wykpił całą tą maskaradę wyborczej, zdemaskował
        amatorszczyznę tych nototycznych kłamców - dobry z ciebie obywatel, brawo!
      • krzych.korab Należy starać sie zrozumieć tekst na temat którego 03.06.07, 09:22
        się pisze.
    • wsypialniipoza Ważne, że są trzy punkty 03.06.07, 02:29
      Sam się bałem, że wydarzy się coś niespodziewanego. Ale wygrana jest, można
      przygotowywać się dalej i wyciągać odpowiednie wnioski!
      Jedziemy!
      --
      Seks oczami faceta
      wsypialniipoza.blox.pl
      • Gość: autor jedziemy, 3 punkty albo śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 03:55
        !!!
    • Gość: Don King Leo is smart IP: 74.12.96.* 03.06.07, 02:36
      Leo reacted at right time in right way.
      Chlopcy, widze was na mistrzostwach. I mysle ze popsujecie paru druzynom humor.
      • Gość: outsider Re: Leo is smart IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 03.06.07, 04:50
        ee, jak tak dalej bedzie, to na boisku zostanie tylko Leo-cudotworca. Ale to
        znowu powoduje ze polska druzyna gra o Czestochowe, a nie ma stabilnego
        poziomu. Nic dobrego to nie wrozy. Moze sie rozkreca, a moze sie zakreca. Janas
        siedzialby jak napity Bak i patrzyl jak sie wszystko wali.
    • Gość: orlock Listkiewicz: Zwycięstwo w bólach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 10:46
      Mariusz Lewandowski jest Pomocnikiem Szachtara Donieck a nie obronca !
      mecz ciezki
      ale zwycieski
      • Gość: Prati I tu nie masz racji, koluniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 12:30
        Pomocnikiem, i to całkiem ofensywnym to on jest w reprezentacji właśnie. W
        Szachtarze gra na środku obrony.

Pozdro dla wszystkich kibiców! W środę też wygramy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka