Gość: szach IP: *.64-201-24.mc.videotron.ca 05.06.07, 03:37 I ponownie sie pytam dlaczego autor pisze w Erewanie, a nie w Erewaniu. U nas jest Poznan i nie piszemy w Poznanie, a piszemy w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxxximus31 Re: Nie ma problemu Żurawskiego 05.06.07, 06:45 Ja również się zastanawiam, bo końcówka -e w miejscowniku l.p. stosowana jest do rzeczowników twardotematowych, jak np. Kwidzyn - w Kwidzynie, a nie w Kwidzyniu. Sęk w tym, że Erywań nie wydaje się być twardotematowy, ale może jest :) maxxx.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reijo Re: 25 min od porazki IP: *.cust.tele2.se 05.06.07, 07:32 Nie oszukujmy sie. Leo byl 25 min. od wielkiej klapy w Baku. Cudem sie uratowal. Gdyby ni ten cud, to zostalby zrownany z ziemia. Bo wystep Zurawskiego, i Boruca woaly o poste do nieba. Boruc musial sam dawac sobie w pysk aby otrzezwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: 25 min od porazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:23 Do tej dwójki dodam jeszcze Dudkę. Tak, to byłaby katastrofa, ale nie dla Beenhakkera, tylko dla nas wszystkich! Jestem przekonany, że jutro będą zmiany i Żurawski na pewno nie zagra. Będą też inne zmiany, ale nie chcę tu tego roztrząsać, zresztą Leo potrafi zaskakiwać nawet najbardziej wtajemniczonych. A zmiany być muszą, bo z Ormianami będzie trudniej. Trudniej w tym sensie, że nie można pozwolić sobie na utratę bramki, chyba, że przy wysokim prowadzeniu. Lepiej samemu zaatakować i im strzelić. Nie martwmy się jednak, Leo wyciągnie dobre wnioski i nasza reprezentacja zagra zdecydowanie lepiej niż z Azerami. Będzie dobrze, wygramy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polakmaly60 Re: 25 min od porazki IP: *.chello.pl 05.06.07, 08:30 Zawsze się zastanawiam kto płaci za to żeby Żuraw był powoływany do kadry ???? Ten facet jest wiecznie po kontuzji ,bądz kontuzjowany , a wszystko to po to aby gość się mógł wytłumaczyć ze swej beznadziejnej gry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_dolar Re: 25 min od porazki 05.06.07, 09:48 a przypomij sobie co się stałó w Niemczech kiedy nie pojechał Dudek i Franek ?? Morale drużyny jest równie ważne co forma, więc dopóki nie siedzicie z nimi w szatni, ani na zgrupowaniu nie wypowiadajcie się o Żurawskim bo tak naprawdę brak jego formy może okazać się niczym przy braku samego Żurawia. Według mnie Żuraw wnosi baaaaardzo dużo do drużyny mentalnie, i Leo nie zrobił tego co Janas, bo w drużynie nie tylko forma się liczy a przede wszystkim drużyna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Zurawski wypad! IP: *.nyc.res.rr.com 05.06.07, 11:20 Zurawski najwiecej wnosi mentalnie jak jest zmieniany, koledzy z druzyny wiedza za nie bedzie juz zwalnial z akcji i przechodzil obok gry, tak jak w Azerbejdzanie czy na rok temu na mundialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLO Nie ma problemu Żurawskiego IP: *.marsoft.net 05.06.07, 10:16 Pseudo-fachowcy piłkarscy znowu dają czadu.Ten zły ten dobry.Ja problemu nie widzę Żurawski jak i Boruc zagrali gorzej z Azerami ,ale z Ormianami mogą zagrać lepiej.Pseudo-znawcy twierdzili ,że brak Głowackiego i Radomskiego to spore osłabienie reprezentacji.Wydaje mi się ,że jak by obaj zagrali na środku obrony to dopiero by osłabili naszą reprezentację.A do tego towarzystwa dorzucić Dudkę i Jopa to była by katastrofa!! Odpowiedz Link Zgłoś