Dodaj do ulubionych

Steaua chce Golańskiego

05.06.07, 07:42
Dzięki niemu znowu odniesie ona zwycięstwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: super Re: Steaua chce Golańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 07:51
      gdyby tam mial miejsce w skladzie i ostro walczyl to naprawde super, o niebo
      fajniej niz lawa w niemieckim sredniaku...

6962.blogabet.com/
      • Gość: Jan Re: Steaua chce Golańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:52
        Odpowiadasz na :

Gość portalu: super napisał(a):

> gdyby tam mial miejsce w skladzie i ostro walczyl to naprawde super, o niebo
        > fajniej niz lawa w niemieckim sredniaku...
        >
        > 6962.blogabet.com/

a dlaczego wogole mialby od gdzies odchodzic? Dlaczego piszecie tak jakby
        pewnikiem bylo ze MUSI wyjechac? dlaczego to suponujecie? czemu wam tak zalezy
        na oslanbieniu polskiej ligi?
    • Gość: duzy maciek Steaua chce Golańskiego IP: *.chello.pl 05.06.07, 10:08
      "Steaua jest także zainteresowana brazylijskim stoperem"
      stoperem? a pan autor to sie troche zna na pilce chociaz, widzial jaks mecz korony?
    • Gość: aldair Bucuresti to świetne miasto IP: 213.17.202.* 05.06.07, 12:14
      Byłem tam kilkakrotnie, i bardzo mi się podobało, tak jak i zresztą w innych
      miastach Rumunii... Także tanio i ludzie mili... Poza tym, co tu dużo
      mędrokować: wystarczy popatrzeć w jakich klubach grają reprezentantanci Rumunii
      w porównaniu do naszych orłów :-)

Pozdrawiam wszystkich kuzynów Rumunów, co to za Caucescu (i nie tylko) się
      nacierpieli i La revedere :-) Viva Romania!
      • Gość: Jan Kielce to świetne miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:51
        > Byłem tam kilkakrotnie, i bardzo mi się podobało, tak jak i zresztą w innych
        > miastach Polski... Także tanio i ludzie mili... Poza tym, co tu dużo
        > mędrokować: wszyscy wiemy ze sile futbolu w danym kraju buduje sie dzieki
        lidze krajowej a nie glupim wyprzedazom zawodnikow co sezon.

Viva Polonia

Pozdrawiam wszystkcih Polakow ktorzy chca by NASZA liga byla silniejsza.
    • Gość: kolp Mma nadzieje ze Golanski zostanie w Koronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:47
      i nie oslabi druzyny
    • Gość: mat Re: Steaua chce Golańskiego IP: *.76.classcom.pl 05.06.07, 15:27
      Paweł, zostań w Koronie!!! Trzeba zrobić wszystko by zatrzymać go w drużynie
      choć na przyszły sezon, bo to w tej chwili zdecydowanie najlepszy polski
      obrońca, a tylko tacy (najlepsi) powinni grać w Kielcach.
      • Gość: ludicrescu Re: Steaua chce Golańskiego IP: *.echostar.pl 05.06.07, 23:29
        a ja sądziłem, że najlepsi grają tam gdzie im najlepiej płacą i gdzie mają
        najlepiej - jaki ja głupi byłem :-)
    • annysia Steaua chce Golańskiego 05.06.07, 19:48
      nie... ja chcę, żeby Golański został w Koronie!!! :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka