tetlian 05.06.07, 07:42 Dzięki niemu znowu odniesie ona zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: super Re: Steaua chce Golańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 07:51 gdyby tam mial miejsce w skladzie i ostro walczyl to naprawde super, o niebo fajniej niz lawa w niemieckim sredniaku... 6962.blogabet.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Steaua chce Golańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:52 Odpowiadasz na : Gość portalu: super napisał(a): > gdyby tam mial miejsce w skladzie i ostro walczyl to naprawde super, o niebo > fajniej niz lawa w niemieckim sredniaku... > > 6962.blogabet.com/ a dlaczego wogole mialby od gdzies odchodzic? Dlaczego piszecie tak jakby pewnikiem bylo ze MUSI wyjechac? dlaczego to suponujecie? czemu wam tak zalezy na oslanbieniu polskiej ligi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Steaua chce Golańskiego IP: *.chello.pl 05.06.07, 10:08 "Steaua jest także zainteresowana brazylijskim stoperem" stoperem? a pan autor to sie troche zna na pilce chociaz, widzial jaks mecz korony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldair Bucuresti to świetne miasto IP: 213.17.202.* 05.06.07, 12:14 Byłem tam kilkakrotnie, i bardzo mi się podobało, tak jak i zresztą w innych miastach Rumunii... Także tanio i ludzie mili... Poza tym, co tu dużo mędrokować: wystarczy popatrzeć w jakich klubach grają reprezentantanci Rumunii w porównaniu do naszych orłów :-) Pozdrawiam wszystkich kuzynów Rumunów, co to za Caucescu (i nie tylko) się nacierpieli i La revedere :-) Viva Romania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kielce to świetne miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:51 > Byłem tam kilkakrotnie, i bardzo mi się podobało, tak jak i zresztą w innych > miastach Polski... Także tanio i ludzie mili... Poza tym, co tu dużo > mędrokować: wszyscy wiemy ze sile futbolu w danym kraju buduje sie dzieki lidze krajowej a nie glupim wyprzedazom zawodnikow co sezon. Viva Polonia Pozdrawiam wszystkcih Polakow ktorzy chca by NASZA liga byla silniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolp Mma nadzieje ze Golanski zostanie w Koronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:47 i nie oslabi druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Steaua chce Golańskiego IP: *.76.classcom.pl 05.06.07, 15:27 Paweł, zostań w Koronie!!! Trzeba zrobić wszystko by zatrzymać go w drużynie choć na przyszły sezon, bo to w tej chwili zdecydowanie najlepszy polski obrońca, a tylko tacy (najlepsi) powinni grać w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludicrescu Re: Steaua chce Golańskiego IP: *.echostar.pl 05.06.07, 23:29 a ja sądziłem, że najlepsi grają tam gdzie im najlepiej płacą i gdzie mają najlepiej - jaki ja głupi byłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
annysia Steaua chce Golańskiego 05.06.07, 19:48 nie... ja chcę, żeby Golański został w Koronie!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś