Dodaj do ulubionych

Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo....

• eexmd2 gdzie mecz w internecie? 06.06.07, 17:50
      tylko nie na sopkascie bo mam port zablokowany:)
      leci gdzies strumien mediaplayera?
    • emyot1 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 17:54
      Dudka zejdź z boiska jak ten Beenhaker nie widzi tego że ten piłkarz nie nadaje
      się do reprezentacji
    • Gość: pik Szpakowski ,,Niewiele brakowało'' ma bardzo IP: *.zetosa.com.pl 06.06.07, 18:00
      ubogi zasób słów.
    • Gość: bisiek El Kopyto ? IP: *.adsl.hansenet.de 06.06.07, 18:00
      a któż to ??
    • Gość: kubuspuchatek Azerbejdżańczykami IP: *.motorola.com 06.06.07, 18:01
      Kto to sa Azerbejdżańczycy?

Czy nie przypadkiem obywatele Azerbejdżańczanu?

Czy zatrudnienie doroslych ORAZ umiejacych sie wyslawiac w jezyku polskim jest
      za drogie dla Sz. Redakcji?
      • Gość: madi smolarek znowu gra beznadziejnie IP: *.chello.pl 06.06.07, 18:01
        ale to dobrze bo to znaczy ze strzeli gola:)
    • Gość: Rio Bravo Saganowski dno! IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 18:01
      jak można było tego nie strzelić!
    • Gość: Neathliss Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:02
      Panowie mam nadzieję, że będzie relacja z finału Rolanda,obojętnie kto w nim
      zagra( oby nie nadal)...
    • basia313 Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc 06.06.07, 18:03
      Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc
      • Gość: Rio Bravo Re: Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 18:05
        Ściągnij program SopCast, tam jest transmisja.
        • basia313 Re: Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc 06.06.07, 18:18
          Dzieki
        • Gość: marek Re: Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc IP: *.dyn.optonline.net 06.06.07, 18:39
          sciagnolem ten program . ale gdzie mozna znalesc transmisje? na jakim kanale?
          dzieki
          • Gość: kay Re: Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc IP: *.ri.ri.cox.net 06.06.07, 18:45
            no i Buba... byl kanal na Sopcascie i juz go nie ma. I jak tu mam ogladac druga
            polowe, no jak? :/
    • Gość: bbb Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:04
      saganowski sie nawet zastawic nie umie
    • Gość: Rio Bravo Saganowski nie potrafi grać tyłem do bramki IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 18:10
      Facet jest non stop wypychany przez Armeńskich obrońców i traci piłkę! Co to
      kur... jest? Dno! Z taką grą możemy co najwyżej zremisować 0:0, albo przegrać 1:0.
    • emyot1 Saganowski i Dudka DNO!!!!! 06.06.07, 18:17
      pierwsi do zmiany w przerwie, Sagan napsatnik a nic nie umie, podać nie umie, z
      metra do pustej bramki nie trafił, wystarczy jeden Ormian na plecach a ten juz
      traci piłkę, co do Dudki to bez komentarza każdy widzi
      • jaguar666 Re: Saganowski i Dudka DNO!!!!! 06.06.07, 18:21
        Tylko kogo za Sagana, którego z dwójki, których dewizą jest "nam strzelać nie kazano"?
        A przy okazji, czemu trener nie zaufał młodemu Pietroniowi, miałem okazję oglądać pierwszą połowę meczu młodzieżówek Holandia - Polska, Pietroń grał pięknie.
    • Gość: tas Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: 213.192.65.* 06.06.07, 18:22
      Siedzę w pracy, meczu nie mogę oglądać, ale tu nudą bije już z samej
      relacji....ciekawe czy spotkanie Azerów z Kazachami bylo ciekawsze...
    • Gość: zxczxcz Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.bethere.co.uk 06.06.07, 18:27
      ja to samo.

aha pytanie do szczuba!!

dlaczego niby smieszne jest to ze szkocki trener armenii ma na imie ian?

hahah ale zabawne
      • Gość: jan Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:29
        spojrz na nazwiska ormian to moze sie domyslisz
    • Gość: mat W powietrzu wisza chmury!!! IP: 66.213.29.* 06.06.07, 18:28
      W powietrzu wisza chmury, zaraz bedzie deszcz i 22 rozpocznie druga polowe.
    • Gość: rthompson dobrze grają IP: *.aster.pl 06.06.07, 18:31
      a Szpaku o zmianach w składzie w tym samym czasie co w meczu z Azerbejdżanem (z
      Azerb. zmiany były bo źle grali:))

co do Sagana - no nie strzelił, ale gdyby nie doszedł do tych piłek - nikt by
      nawet nie zauwazył
      • Gość: rthompson Re: dobrze grają IP: *.aster.pl 06.06.07, 19:03
        siekierkę na kijek
        • Gość: rthompson to był horror IP: *.aster.pl 06.06.07, 19:26
          a nie spacerowe 3:1 z Azerbejdżanem redaktorzy:))
    • Gość: s Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:31
      Jeśli Sagan gra fatalnie to jak gra Smolarek???
    • anal_threat Co się stało z transmisją na SopCascie? 06.06.07, 18:42
      Ale dno, w pierwszej połowie wszystko chodziło idealnie a teraz "The channel is
      offline..." :-((
      • Gość: marek Re: Co się stało z transmisją na SopCascie? IP: *.dyn.optonline.net 06.06.07, 18:45
        ktory channel? na jakim kanele to bylo?
        • Gość: cwir Re: Co się stało z transmisją na SopCascie? IP: *.demon.co.uk 06.06.07, 18:48
          mi furzy :)
          • Gość: Rio Bravo Re: Co się stało z transmisją na SopCascie? IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 18:56
            na jakim kanale?
            • Gość: Szpaku Sabotazysta w Armenii IP: *.ip-point.pl 06.06.07, 19:01
              Przeciez ten Machtarian to Majak :)
          • Gość: Rio Bravo No to po Euro 2008 IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 18:59
            Przegrywając w Armenii, Polacy przegrają awans do Euro 2008. Portugalia zrobi z
            nas miazgę, z Serbią nie wygramy u nich i po zawodach. Jesteśmy po prostu ciency
            i nawet Beenhakker nic tu nie pomoże. Naszym gwiazdom się po prostu nie chce.
      • Gość: eurofanatik Re: Co się stało z transmisją na SopCascie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.07, 19:06
        GW tez olewa. Kiedys oprocz tej tutaj, z panienkami, byla tez normalna
        transmisja tekstowa a teraz nic... Po prostu olewka.
    • Gość: fcpyunikfan Hakobjan !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:49
      Ara Hakobjan, który wszedł w drugiej połowie został dwa lata temu Królem
      Strzelców Lig Europejskich z 45 bramkami na koncie. Bójmy się!
    • Gość: sig Boruc, ty się chłopie rzuuuucaj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:53
      Przegrał z grawitacją, już nie ta sprężystość co kiedyś, za dużo MC :-/

Rasaldo nas uratuje :-)
      • Gość: tas wygramy!!! IP: 213.192.65.* 06.06.07, 18:54
        Może ta strata podziała na nas dobrze, niech się w końcu rzucą do ataku, ich
        ostatni mecz sezonu
      • Gość: :( ...i nie stawaj na 5 metrze przy wolnych! IP: *.acn.waw.pl 06.06.07, 18:59
        Rany Julek! Chyba uwierzyl, ze jest najlepszy na swiecie.
    • Gość: pol Artur ,,tłusta dupa'' IP: *.zetosa.com.pl 06.06.07, 18:53
      znowu zawalił
      • mohery_sterowane_radyjem Ronaldo tez 06.06.07, 19:11
        :-)
    • Gość: royek Dzieki Bąk IP: *.catv.net.pl 06.06.07, 18:53
      no i zlatwil nas...Bak!!!!
      • Gość: A.Zanecki Re: Dzieki Bąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:40
        Jacek Bąk - ojciec "sukcesu".
        Skąd tak debilny pomysł żeby faulować przed polem karnym bo chciał zmiany?
        Czas na emeryturę..i zabierz z sobą Maćka "sztuczny tłok".
    • fdj ______________________1:0________ _____________ 06.06.07, 18:54
      To nie jest śmieszne... :-(
    • lookaug Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... 06.06.07, 18:55
      Trzeba było nie drwić ze Szpakowskiego, jak ciagle powtarzał, ze niewykorzystane
      sytuacje się mszczą ;]
    • Gość: eurofanatik Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.07, 18:58
      Gość portalu: Tomeczek napisał(a):

> Jaki tam uroczy wieczór, ja mam jutro egzamin na który nic nie umiem ;]

Wobec tego drobna rada od doswiadczonego czlowieka: kluczem do egzaminow jest
      uczenie sie strategiczne. Tylko idioci ucza sie wszystkiego a potem im sie
      wszystko miesza. Zazwyczaj mozna wyczuc prawdopodobienstwo danej tematyki i
      odpowiednio sie przygotowac. Tego typu podejscie sprawdzalo sie dla mnie w 95
      procentach.
    • emyot1 Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... 06.06.07, 18:59
      Nie wkurza Was Mielcarski tymi swoimi radami ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka