eexmd2 gdzie mecz w internecie? 06.06.07, 17:50 tylko nie na sopkascie bo mam port zablokowany:) leci gdzies strumien mediaplayera? Odpowiedz Link Zgłoś
emyot1 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw 06.06.07, 17:54 Dudka zejdź z boiska jak ten Beenhaker nie widzi tego że ten piłkarz nie nadaje się do reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Szpakowski ,,Niewiele brakowało'' ma bardzo IP: *.zetosa.com.pl 06.06.07, 18:00 ubogi zasób słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuspuchatek Azerbejdżańczykami IP: *.motorola.com 06.06.07, 18:01 Kto to sa Azerbejdżańczycy? Czy nie przypadkiem obywatele Azerbejdżańczanu? Czy zatrudnienie doroslych ORAZ umiejacych sie wyslawiac w jezyku polskim jest za drogie dla Sz. Redakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi smolarek znowu gra beznadziejnie IP: *.chello.pl 06.06.07, 18:01 ale to dobrze bo to znaczy ze strzeli gola:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rio Bravo Saganowski dno! IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 18:01 jak można było tego nie strzelić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neathliss Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:02 Panowie mam nadzieję, że będzie relacja z finału Rolanda,obojętnie kto w nim zagra( oby nie nadal)... Odpowiedz Link Zgłoś
basia313 Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc 06.06.07, 18:03 Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rio Bravo Re: Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 18:05 Ściągnij program SopCast, tam jest transmisja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc IP: *.dyn.optonline.net 06.06.07, 18:39 sciagnolem ten program . ale gdzie mozna znalesc transmisje? na jakim kanale? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kay Re: Czy mozna gdzies w necie ten mecz zobaczyc IP: *.ri.ri.cox.net 06.06.07, 18:45 no i Buba... byl kanal na Sopcascie i juz go nie ma. I jak tu mam ogladac druga polowe, no jak? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:04 saganowski sie nawet zastawic nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rio Bravo Saganowski nie potrafi grać tyłem do bramki IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 18:10 Facet jest non stop wypychany przez Armeńskich obrońców i traci piłkę! Co to kur... jest? Dno! Z taką grą możemy co najwyżej zremisować 0:0, albo przegrać 1:0. Odpowiedz Link Zgłoś
emyot1 Saganowski i Dudka DNO!!!!! 06.06.07, 18:17 pierwsi do zmiany w przerwie, Sagan napsatnik a nic nie umie, podać nie umie, z metra do pustej bramki nie trafił, wystarczy jeden Ormian na plecach a ten juz traci piłkę, co do Dudki to bez komentarza każdy widzi Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Saganowski i Dudka DNO!!!!! 06.06.07, 18:21 Tylko kogo za Sagana, którego z dwójki, których dewizą jest "nam strzelać nie kazano"? A przy okazji, czemu trener nie zaufał młodemu Pietroniowi, miałem okazję oglądać pierwszą połowę meczu młodzieżówek Holandia - Polska, Pietroń grał pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tas Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: 213.192.65.* 06.06.07, 18:22 Siedzę w pracy, meczu nie mogę oglądać, ale tu nudą bije już z samej relacji....ciekawe czy spotkanie Azerów z Kazachami bylo ciekawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxczxcz Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.bethere.co.uk 06.06.07, 18:27 ja to samo. aha pytanie do szczuba!! dlaczego niby smieszne jest to ze szkocki trener armenii ma na imie ian? hahah ale zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:29 spojrz na nazwiska ormian to moze sie domyslisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat W powietrzu wisza chmury!!! IP: 66.213.29.* 06.06.07, 18:28 W powietrzu wisza chmury, zaraz bedzie deszcz i 22 rozpocznie druga polowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson dobrze grają IP: *.aster.pl 06.06.07, 18:31 a Szpaku o zmianach w składzie w tym samym czasie co w meczu z Azerbejdżanem (z Azerb. zmiany były bo źle grali:)) co do Sagana - no nie strzelił, ale gdyby nie doszedł do tych piłek - nikt by nawet nie zauwazył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson Re: dobrze grają IP: *.aster.pl 06.06.07, 19:03 siekierkę na kijek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson to był horror IP: *.aster.pl 06.06.07, 19:26 a nie spacerowe 3:1 z Azerbejdżanem redaktorzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:31 Jeśli Sagan gra fatalnie to jak gra Smolarek??? Odpowiedz Link Zgłoś
anal_threat Co się stało z transmisją na SopCascie? 06.06.07, 18:42 Ale dno, w pierwszej połowie wszystko chodziło idealnie a teraz "The channel is offline..." :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Co się stało z transmisją na SopCascie? IP: *.dyn.optonline.net 06.06.07, 18:45 ktory channel? na jakim kanele to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Re: Co się stało z transmisją na SopCascie? IP: *.demon.co.uk 06.06.07, 18:48 mi furzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rio Bravo Re: Co się stało z transmisją na SopCascie? IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 18:56 na jakim kanale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaku Sabotazysta w Armenii IP: *.ip-point.pl 06.06.07, 19:01 Przeciez ten Machtarian to Majak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rio Bravo No to po Euro 2008 IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 18:59 Przegrywając w Armenii, Polacy przegrają awans do Euro 2008. Portugalia zrobi z nas miazgę, z Serbią nie wygramy u nich i po zawodach. Jesteśmy po prostu ciency i nawet Beenhakker nic tu nie pomoże. Naszym gwiazdom się po prostu nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Co się stało z transmisją na SopCascie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.07, 19:06 GW tez olewa. Kiedys oprocz tej tutaj, z panienkami, byla tez normalna transmisja tekstowa a teraz nic... Po prostu olewka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcpyunikfan Hakobjan !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:49 Ara Hakobjan, który wszedł w drugiej połowie został dwa lata temu Królem Strzelców Lig Europejskich z 45 bramkami na koncie. Bójmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sig Boruc, ty się chłopie rzuuuucaj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:53 Przegrał z grawitacją, już nie ta sprężystość co kiedyś, za dużo MC :-/ Rasaldo nas uratuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tas wygramy!!! IP: 213.192.65.* 06.06.07, 18:54 Może ta strata podziała na nas dobrze, niech się w końcu rzucą do ataku, ich ostatni mecz sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( ...i nie stawaj na 5 metrze przy wolnych! IP: *.acn.waw.pl 06.06.07, 18:59 Rany Julek! Chyba uwierzyl, ze jest najlepszy na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Artur ,,tłusta dupa'' IP: *.zetosa.com.pl 06.06.07, 18:53 znowu zawalił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: royek Dzieki Bąk IP: *.catv.net.pl 06.06.07, 18:53 no i zlatwil nas...Bak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Zanecki Re: Dzieki Bąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:40 Jacek Bąk - ojciec "sukcesu". Skąd tak debilny pomysł żeby faulować przed polem karnym bo chciał zmiany? Czas na emeryturę..i zabierz z sobą Maćka "sztuczny tłok". Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ______________________1:0________ _____________ 06.06.07, 18:54 To nie jest śmieszne... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lookaug Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... 06.06.07, 18:55 Trzeba było nie drwić ze Szpakowskiego, jak ciagle powtarzał, ze niewykorzystane sytuacje się mszczą ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.07, 18:58 Gość portalu: Tomeczek napisał(a): > Jaki tam uroczy wieczór, ja mam jutro egzamin na który nic nie umiem ;] Wobec tego drobna rada od doswiadczonego czlowieka: kluczem do egzaminow jest uczenie sie strategiczne. Tylko idioci ucza sie wszystkiego a potem im sie wszystko miesza. Zazwyczaj mozna wyczuc prawdopodobienstwo danej tematyki i odpowiednio sie przygotowac. Tego typu podejscie sprawdzalo sie dla mnie w 95 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
emyot1 Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... 06.06.07, 18:59 Nie wkurza Was Mielcarski tymi swoimi radami ? Odpowiedz Link Zgłoś