Dodaj do ulubionych

Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 20:47
1:0 Real
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Mallorca i Gimnastic IP: *.zicom.pl 17.06.07, 20:51
      O Gimnasticu przez cały sezon ni słowa usłyszałem, no ale Mallorca to w ciągu
      ostatniej dekady była w finale któregoś z pucharów europejskich chyba i ich
      prowadził kiedyś bodajże Raul Hector Cuper czy jak mu tam. Mylę się? :)
      • Gość: misiu Re: Mallorca i Gimnastic IP: *.icpnet.pl 17.06.07, 20:53
        oj, chłopcy dżemowi!! :) Mallorca to nie taka mała firma... kilku niezłych
        kopaczy się przez tę drużynę przewinęło, trochę też pograli w Europie... jak na
        silną (Barca, Real, Valencia + efemeryczne: Coruna, 2 Seville etc) ligę
        hiszpańską, nie mają się czego wstydzić!
        • tetlian Re: Mallorca i Gimnastic 17.06.07, 21:12
          Dobry wynik.
    • jaguar666 Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo 17.06.07, 20:53
      Jakby piłka nożna była grą sprawiedliwą, to mistrzostwo zdobyłaby dzisiaj Sevilla, jednak nie ma co na to liczyć i pewnie mistrzostwo zdobędzie Real, a Barca będzie mogła sobie pluć w brodę. Sami sobie strzowyli taką sytuację bardzo słabą grą o ostatnich miesiącach, mimo wszystko Visca el Barca.
    • Gość: hej przygodo! Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo IP: 80.72.34.* 17.06.07, 20:56
      jezeli chodzi o majorke to pod nieobecnosc mlodego jankovica ktory wlasnie
      wprowdzil jugoslawie na olimpiade, glownym napadającym jest wenezuelczyk
      Arango, pierwszy w jakiejkolwiek pierwszej lidze wielkiej piatki. Podobno
      rozmawiaja z nim na temat ewentualnego udzialu w sequelu shaolin soccer bo
      zobaczyli to -youtube.com/watch?v=3RZx3i--6sw.

• Gość: hej przygodo! Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo IP: 80.72.34.* 17.06.07, 21:00
      ej a tak wogule to czy hymnem majorki nie jest przypadkiem piosenka o tym samym
      tytule, popularna w polowie lat dziewiecdziesiatych ze slowami EXTASY EMOTION w
      refrenie?

bo np. hymn marsylii to jump "van halen"
      • Gość: hej przygodo! Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż IP: 80.72.34.* 17.06.07, 21:01
        van halen "jump" oczywiscie
      • deana Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż 17.06.07, 21:02
        "Uwaga, możemy się przesadnie zachwycać Beckhamem."
        Obiecujecie? :p
        Hala Madrid!!!
    • Gość: basti Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 21:04
      dzięki dobrodziejstwu internetu oglądam sobie meczyk Real-Mallorca i prawie było
      0:1 ;-) Niestety komentarz mam po chińsku więc nic nie rozumiem ale chyba
      "Gooool" to krzyczą normalnie (?)
      • Gość: nols Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż IP: *.gts.metrobip.com.pl 17.06.07, 21:41
        jeszcze jakbyś kolego linka wkleił gdzie ten meczyk oglądasz to w ogóle było by
        pieknie
    • Gość: kris Stawiam na Sevillę IP: 62.233.164.* 17.06.07, 21:05
      Wierzę że może im się to udać, choć raczej Real nie wypuści szansy z rąk

www.fototel.pl/
    • Gość: FAN Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:07
      BARCA BARCA
    • Gość: adas Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo IP: *.c27.msk.pl 17.06.07, 21:12
      żadnej poważnej piłki, he? Jak poważny opiniotwórczy blog może pisać coś
      takiego? Potem Grosickie i inne Marciniaki nie chcą grać z Brazylią...
    • Gość: ketchup Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:18
      'Przyjrzeliśmy się składom - sensacji nie ma. Oczywiście Fabio Capello wstawił
      do pierwszej jedenastki Raula, a Frank Rijkaard Iniestę. Bo w Hiszpanii kochają
      wychowanków, nawet jeśli są fatalni.'

Mozna sie dowiedziec, czemu Inieste uwazacie za fatalnego pilkarza? Naprawde
      mnie to ciekawi.
    • Gość: barca Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:19
      żeby tylko barcelona wygrała!!
    • Gość: AK Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:20
      Sytuacja jak z Orange ligi - żadna drużyna nie chce mistrzostwa :)
    • morfeusz_1 Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo 17.06.07, 21:20
      Brawo Mallorca !

ładna brameczka :)

Visca el Barca!
      • kamilcyc Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż 17.06.07, 21:23
        Brawo Barca! i Puyol :)
        jak na razie jest pięknie...:D
    • Gość: kriss 2 Barca? Niemożliwe! IP: 62.233.164.* 17.06.07, 21:25
      Tylko Valencia - nadal podtrzymuje to

www.fototel.pl/
    • Gość: basti Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 21:32
      to chyba nie jest dzień Realu... No przynajmniej nie połowa. Nawet bramkarz
      Mallorci im pomaga a gracze Realu nic z tego sobie nie robią... Chcą przegrać
      honorowo?

A tak na marginesie to który z Was ZCzubaki twierdził że Real będzie przegrywał?
    • morfeusz_1 Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo 17.06.07, 21:38
      Ronaldinho 3:0
      Brawo Barca !!!
    • Gość: air co chcecie od concacaf? IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.06.07, 21:39
      ;)
      w czwartek mam w chicago 2 polfinaly a w niedziele final
      do tego w lipcu fire - celtic.
      czteropak za 95$ :)
    • Gość: Nermal Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:46
      img393.imageshack.us/my.php?image=ddxk0.jpg
      zczubakom gratulujemy akcji wykopmy literówki ze stadionu ;P
    • Gość: scichol Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:46
      Nooo , rozkręca się...:)
      Przepraszam ,co redaktorzy "mają" do estetyki Raula?

Pozdrawiam

-

profradio.w.interia.pl/strona.html
    • Gość: ana szczerze? ja już umieram z niecierpliwości... IP: *.tkdami.net 17.06.07, 21:48
      pierwszy raz tylko dzięki wam znam relację z meczów a przecież chodzi o moją
      Barcelonę! podobno nadzieja matką głupich, ale ja nadal tą nadzieję mam...
    • Gość: lukson Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż IP: *.acn.waw.pl 17.06.07, 21:53
      Ja obiecuje sie smiac caly rok z Realu!! Forca BARCA!!
    • Gość: karia to ja mam pytanie, czy Real gra źle? IP: *.tkdami.net 17.06.07, 21:56
    • marekdab Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo 17.06.07, 21:59
      Obawiam sie ze Barca strzeli 7goli,a real i tak strzeli zwycieska bramke w
      8minucie doliczonego czasu gry,po tym jak bramkarz mallorki wyrzucajac pilke
      wrzuci ja sobie do bramki jak pamietny Jojko:)
      Obym sie mylil...
      • morfeusz_1 Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż 17.06.07, 22:02
        Niech nas Budda nie opuszcza,niech tak już zostanie do końca
        Dajcie Katalonii radość i bezsenną noc :)

Primera Division wyniki

Real Madryt - Mallorca 0:1
        Gimnastic - Barcelona 0:3
        Sevilla - Villarreal 0:0

Mistrzem jest: BARCELONA
        • Gość: sejten ze specjalną dedykacją dla Beckhama IP: *.chello.pl 17.06.07, 22:04
          www.youtube.com/watch?v=XzWXMNY886E
          wykonanie można nazwać typowym. przynajmniej w niektórych kręgach.
    • rw30 Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż 17.06.07, 22:04
      panowie, wykopcie literówki ze stadionów i na stronie głownej 'zczuba' napiszcie 'mistrza hiszapnii' a nie 'mistrza hiszpani', ok ? : )
      • rw30 Re: Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na ż 17.06.07, 22:05
        rw30 napisał:

> panowie, wykopcie literówki ze stadionów i na stronie głownej 'zczuba' napiszci
        > e 'mistrza hiszapnii' a nie 'mistrza hiszpani', ok ? : )

dobra, żeby było ciekawiej sam zrobiłem błąd, a nawet dwa <rotfl>
        jak sami wiecie, macie napisać 'mistrza Hiszpanii' : )
    • Gość: tadzior Real czy Barcelona czy Sevilla z czuba i na żywo IP: *.as.kn.pl 17.06.07, 22:05
      VISCA EL BARCA!!Real nie zasluguje na mistrzostwo w tym sezonie.no przypomnijcie
      sobie te porazki w srodku sezonu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka