Dodaj do ulubionych

Urban: Wizerunek Legii mocno ucierpiał

IP: *.adsl.xs4all.nl 09.07.07, 16:16
Ogóras Warszawa jak zwykle się popisał. Zarówno sportowo, jak i umysłowo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zy(L)eta Kto sie cieszy ze Legla poleci z pucharow? IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.07.07, 16:19
      Legia juz w pucharach polegla
      • Gość: ... Re: Kto sie cieszy ze Legla poleci z pucharow? IP: *.acn.waw.pl 09.07.07, 18:01
        Przynajmniej fajnie wyglądała szarża litewskich policjantów na koniach ;)
        • tetlian Re: Kto sie cieszy ze Legla poleci z pucharow? 09.07.07, 20:30
          A już myślałem, że chodziło o Jerzego Urbana.
    • Gość: Martens Melanż Ekstraklasa - czyli piłka nożna dla plebsu IP: *.aster.pl 09.07.07, 16:19
      Ciekawe ilu tam było kibiców, a ilu potencjalnych bandytów? I na której
      grupie Legia chce się opierać? Nie szkoda mi Legii. Od dawna się na to
      zbierało.
    • Gość: derkacz Urban: Wizerunek Legii mocno ucierpiał IP: *.marsoft.net 09.07.07, 16:22
      Legia won z europejskich pucharów!!!! Z taką grą i takimi kibolami wynocha z
      Europy!!!!Mam nadzieje na surową karę dla tych cieniasów!!!
    • Gość: czupakabra a kiedy ten wizerunek był dobry ??? poza kilkoma IP: *.chello.pl 09.07.07, 16:28
      bardzo dawnymi epizodami w pucharach europejckich ta legia to piszczy cieniutko
      !!! a do tego ma kiboli na poziomie małpy z drzewa - choć akurat w tym wypadku
      małpa mogłby poczuć się urażona
    • Gość: Stefan Re: Urban: Wizerunek Legii mocno ucierpiał IP: *.ed.shawcable.net 09.07.07, 16:33
      Mieszkamy w Canadzie a polskie korzenie mamy w Wilnie i tam tez mamy rodzine i
      oni sa tak dumni sa byc Polakami .Jest nam bardzo przykro i czujemy sie bardzo
      moralnie zniszczeni . Jak mozna bylo zniszczyc obraz Polski w tak brutalnym
      stylu.To nie jest zniszczenie wizerunku Polski to jest zniszczenie wizerunku
      Polski jako Panstwa .Czyn ten byl wymierzony we wszystkich Polakow w Kraju jak
      i Mieszkajacych poza granicami ojczyzny.Jestem bardzo ciekawy jakie kroki
      poczyni W ukaraniu i zapobiezenia na przyszlosc takich bezczelnych poczynan
      wymierzonych bezposrednio w nas i nasza ojczyzne Polske.
    • Gość: zzz Re: Urban: Wizerunek Legii mocno ucierpiał IP: *.as.kn.pl 09.07.07, 16:37
      MUSZĄ ZMIENIĆ RADYKALNIE PLANY ??????
      Co on gada ?? Przecież i tak by odpadli z Vetrą, więc byłby tylko rewanż w
      Warszawie i koniec.
      GET REAL MR URBAN!
    • Gość: J Wizerunek Legii mocno ucierpiał - a był wogóle ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:38
      *** Stanowcze NIE *** dla stadionu narodowego w Waraszawie. Nie za moje pieniądze.
    • Gość: pynio Urban: Wizerunek Legii mocno ucierpiał IP: *.acn.waw.pl 09.07.07, 16:39
      Bydło ludzkie i tyle.Policja powinna ich lać , a nie patrzeć.
      Widziałem intwerwwencję policji niemieckiej po meczu,
      kazdy kto dostał odchodził pokrwiwiony i już mu się
      dalej nie chciało dymić. Polecam
    • t_kotecki Urban: Wizerunek Legii mocno ucierpiał 09.07.07, 16:46
      test
    • Gość: 2:0 PO 45 MIN HAHA Urban ty patafianie co zrobiles z druzyna??? IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.07, 16:48
      URBAN TY WIOCHMENIE COS TY ZROBIL Z DRUZYNA ??? Z LITEWSKIMI KELNERAMI PO
      PIERSZEJ PLLOWIE 2-0??? CHLOPIE WSTYDZ SIE BO TO TWOJA WINNA MIEDZY INNYMI
      PEWNEI SIE KIBICE WKURZYLI ZE TAKI FAJANSIARZ TRENUEJ ICH DRUZYNE!! ALE CALA
      POLSKA SIE CIESZY ZE ZNOWU LEGIA JEST POSMIEWISKIEM EUROPY !OBY TAK DALEJ
      WIEJSKIE BURKI Z TAKIMI METODAMI WALKA O UTRZYMANIE PEWNA!!
    • Gość: dick o 18 konferencja ITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:49
      ma być decyzja o wycofaniu z sponsorowania tego klubu
      • artur74 Czy burdy byly na czyjes zlecenie??? 09.07.07, 16:54
        ITI kreci juz od dawna o zaniechaniu sponsorowania Legii!
        Szukali pretekstu???
        Najpierw chodzilo o stadion i rzekomy brak zgody miasta, grozono wycofaniem sie!

No to teraz maja jak na ...zamowienie!
        • pacal2 jasne, w Utrechcie i Wiedniu też na zamówienie ITI 09.07.07, 20:22
          się "kibice" Legii popisywali.
    • artur74 Panie Urban! Wizerunek Legii ucierpial przy 0-2! 09.07.07, 16:51
      Tak po prawdzie, burdy wywolane przez warszawskich bandytow, sa na reke
      pilkarzom i trenerom Legii!
      Kto teraz mowi i pisze o wyniku???
      A wynik 0-2 do przerwy z litewskim sredniakiem to obraza kazdego kibica polskich
      druzyn w europejskich pucharach!
      Z kim polskie kluby chca jeszcze wygrywac???

W gruncie rzeczy nie gra roli, czy Legia dostanie roczny czy dwuletni zakaz gry
      w pucharach! Ta druzyna i tak przegra z kazdym kogo wylosuje!
      • Gość: maz Re: Panie Urban! Wizerunek Legii ucierpial przy 0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:14
        Dokładnie! Chciało by się rzec: Wieśniacki klub, wieśniaccy kibice.
        Poza pełnymi pogardy słowami dla tego bydła, dodał bym jeszcze haniebną postawę
        samych piłkarzy Legii. Ten żałosny klub po raz kolejny się skompromitował. Po
        jasną cholerę pchają się do pucharów, skoro regularnie dostają w dupę od byle
        kogo w Europie!
        W gazetach ciągle tylko pisano o Legii. Jakie to wzmocnienia, jaki to super
        trener ma teraz być i co?
        Wielkie gó..!
        Ten klub jest godny swych kiboli!
        Jaki pan, taki kram.
        Mam nadzieję, że kara będzie surowa, pięć lat wykluczenia z pucharów!
    • Gość: no? To kiedy/// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:01
      To kiedy ci wierni kibice dostaną te odznaczenia od klubu, bo nie znalazłem w
      tekście?
      • Gość: a,m Do Boruca IP: *.proxy.aol.com 09.07.07, 17:09
        Ktos tu dal niezla wioche panie Boruc!
    • Gość: politruk Deyna sie w grobie przewraca - Spadajcie pajace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:22
      Jak lubicie byc smagani pałą (bo przecież dlatego tak was podniecają zadymy) to
      róbcie to w domu a nie na widoku publicznym. Kto chce na was patrzec.
    • monster1972 najgorsze, że cała Polska ucierpiala 09.07.07, 17:32

cały kraj bedzie postrzegany zle, bo paru debili pojechalo na goscinne wystepy

teraz czekam na reakcję zarzadu Legii

cos mi sie wydaje, ze nic sie nie stanie

przeciez nie udupią kolesi, z ktorymi wódkę piją co tydzien

• Gość: dziwaczek Wizerunek Legii ?????!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.27.* 09.07.07, 17:35
      Przecież Legia sam tego chciała, żeby jej wizerunek kreowali debile. A poza tym
      proszę nie używać słowa pseudokibice. Pseudokibicem jestem ja, bo lubie oglądać
      mecze w TV, ale nie chodzę na stadion. Mówcie o chuliganach, bandytach itp.
      (nie chce mi się wymyślać nastepnych określeń)
    • Gość: Mieszko Wizerunek? Wedlug mnie tylko sie umocnil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:46
      Wizerunek klubu, ktoremu kibicuje bydlo.
      • Gość: przeprowadzka? Re: Wizerunek? Wedlug mnie tylko sie umocnil IP: *.bois.qwest.net 09.07.07, 17:51
        czy rzeczywiscie legia bedzie wycofana z OE,i oddaje miejsce Warmii Olsztyn,
        gdzie ludzie wiedza,ze sport to tylko zabawa,a nie podworkowy nacjonalizm?
        • Gość: kretyn SKLW to zorganizowana grupa przestępcza i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 18:14
          oraz posiadające w swoich szeregach niezłą trzodę bydła.
    • Gość: ek ME 2012 poza Warszawą,Tylko Tuzimek fan Legii IP: *.c28.msk.pl 09.07.07, 17:54
      z gazetki klubowej tej drużyny p.t.Przekret Sportowy w radiowym wywiadzie
      probowal usprawiedliwiąć debili,że niby to wyszli na plytę zrobić sobie zdjecia
      i ktoś im nie dal i zaczeło się.
    • Gość: Marek Urban: Wizerunek Legii mocno ucierpiał IP: *.icpnet.pl 09.07.07, 18:36
      Proszę Pana, 99% Polaków ma w nosie Legię. Ucierpiał wizerunek POLSKI!
    • Gość: ja Urban: Wizerunek Legii mocno ucierpiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 18:37
      Zeby mógł ucierpieć wizerunek to najpierw musi jakiś być. Autor wypowiedzi
      przekracza granice śmieszności mówiąc o wizerunku Legii w Europie. Legii w
      Europie przecież nigdy nie było i to nie przez prostactwo kibiców, ale ze
      względu na brak umiejętności piłkarskich.Przecież to lata świetlne do zupełnie
      przeciętnych klubów europejskich. Więc proszę autora o odrobinę powagi. W
      jednym zdaniu Legia i Europa to już zbyt żałosne
    • cezar85 tylko taki wizerunek znalem 09.07.07, 18:59
    • Gość: weegie pole Do tej hołoty powinno się strzelać... IP: *.cc.strath.ac.uk 09.07.07, 19:13
      ... z ostrej amunicji. Albo najlepiej zamknąć ze sobą dwie bandy wspierające
      przeciwne drużyny razem i dać im broń żeby nie narażać osób trzecich. Wytłukiby
      się sami do nogi i po kłopocie.
    • Gość: Tadzio Wizerunek Legii... Jest na stronach jej "kibicow" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:21
      legia.net/foto/08vetra/vetra62.jpg
      www.geocities.com/hoolinfo/grafika/tb_00.jpg
    • Gość: bob Re: Urban: Wizerunek Legii mocno ucierpiał IP: *.olsztyn.mm.pl 09.07.07, 19:34
      i dla tego bydła nowy stadion? Stanowcze NIE,nie z moich podatków!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka