Dodaj do ulubionych

Roger Federer nosi spodnie tyłem na przód

13.07.07, 17:27
a moze ma siusiaka do tylu wywinietego coby mu w grze nie przeszkadzal??
Obserwuj wątek
    • Gość: oczko A "Z czuba" ma majtki na głowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:39
      • Gość: klent kris kros IP: 89.174.12.* 13.07.07, 17:54
        byl kiedys taki zespol, gdzie dwaj gó..arze sie ubierali w bluzy i spodnie tyl
        na przod.mysle ze to wslasnie zainspirowalo federera. w szatni gdy sie
        przebieral, na bank sluchal muzy i polecialo Jump wyzej wymienionego zespolu
      • Gość: :O( [...] IP: *.belf.cable.ntl.com 13.07.07, 18:26
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: no to ja Re: Roger Federer nosi spodnie tyłem na przód IP: *.chello.pl 13.07.07, 17:54
      kris kros elo!
    • Gość: Mackie_Messer No i co z tego? IP: *.chello.pl 13.07.07, 18:06
      Po wygraniu niezwykle trudnego i wyczerpującego finału, Federer był niezwykle
      wzruszony- to było widać. Do tego doszły olbrzymie emocje i po prostu ubierając
      się nie zwrócił na to uwagi. Ciekawy jestem, czy wam by się to nie mogło
      przydarzyć? Pomyślcie sami- wygrywacie wielki turniej piąty raz z rzędu,
      przechodzicie do historii, czujecie euforię. Myślę, że każdy chciałby wtedy jak
      najszybciej chwycić ten puchar i wznieść go do góry, w takiej chwili nie myśli
      się o drobiazgach!

A swoją drogą to ten strój retro to fajny ukłon w stronę historii tenisa.
      • Gość: szop Re: No i co z tego? IP: *.crowley.pl 14.07.07, 18:02
        Gość portalu: Mackie_Messer napisał(a):

> Po wygraniu niezwykle trudnego i wyczerpującego finału, Federer był niezwykle
        > wzruszony- to było widać. Do tego doszły olbrzymie emocje i po prostu ubierając
        > się nie zwrócił na to uwagi. Ciekawy jestem, czy wam by się to nie mogło
        > przydarzyć? Pomyślcie sami- wygrywacie wielki turniej piąty raz z rzędu,
        > przechodzicie do historii, czujecie euforię. Myślę, że każdy chciałby wtedy jak
        > najszybciej chwycić ten puchar i wznieść go do góry, w takiej chwili nie myśli
        > się o drobiazgach!
        >
        > A swoją drogą to ten strój retro to fajny ukłon w stronę historii tenisa.

no tak i pewnie przy okazji wyczerpujacego pojedynku z mr. koksem spalił tyle
        kalorii, ze wciagnal spodnie bez rozpinania zamka :/
    • Gość: dab Roger Federer nosi spodnie tyłem na przód IP: *.48.115.150.ltv.pl 13.07.07, 18:13
      poprostu częsciej wali klocka niż oddaje mocz :P
      • Gość: yhwh Re: Roger Federer nosi spodnie tyłem na przód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:23
        nie kombinujcie - prawda jest banalna
        federer to gej - rozporek z tyłu jest bardzo wygodny dla jego partnera
        po co szukac jakichs innych wytłumaczen????
    • Gość: Kędzior Roger Federer nosi spodnie tyłem na przód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:27
      Jak lubi tak nosic to niech nosi
      eh pismaki :]
    • Gość: hehe A moze ktos znalazl w sieci to samo zdjecie... IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.07, 18:43
      ale z przodu?

wrzuccie linka!
      • Gość: czubi po prostu jest giętki i obrócił się o 180deg IP: *.swipnet.se 13.07.07, 18:48
        • Gość: kibic ;) Re: po prostu jest giętki i obrócił się o 180deg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:37
          Po cholere w ogóle fotografować d..ę Federera??? A juz w ogóle nie rozumiem po
          co zdjęcia ukazały sie na portalu zczuba.pl . Takie informacje tylko zaśmiecają
          serwis, bo nie są ani śmieszne ani zabawne :P
    • Gość: Wlasnie tak Roger Federer nosi spodnie tyłem na przód IP: *.abhsia.telus.net 13.07.07, 20:14
      Efektywne spodnie powinny byc na 2 zamki z przodu i z tylu w zaleznosci od
      potrzeby i sytuacji. Czasami kilka secund potrzeba aby podjac dramatychna
      decyzje, no i o taki wynalazek. Brawo.LG
    • Gość: amkoss Roger Federer nosi spodnie tyłem na przód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:02
      xDDD padłem trupem po takiej salwie śmiechu... ;D Facet sie śpieszył, szybko przebrać i odebrać nagrodę. Tylko czemu nie kapnął się jak się zapinał ... ? Kolejna zagadka natury...
      • Gość: ame Re: Roger Federer nosi spodnie tyłem na przód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:05
        przynajmniej wyglada lepiej niz w zeszlym roku, spodnie z rozporkiem z tylu to
        jednak lepsze polaczenie niz szorty i marynarka;p
        • Gość: kasius68 Re: Roger Federer nosi spodnie tyłem na przód IP: *.eranet.pl 13.07.07, 21:41
          Roger jest wielki,bez względu na to,co o nim piszecie i jakich głupot się
          czepiacie.Jest po prostu najlepszy!Zapamiętajcie ludziska,że w życiu nie liczy
          się jak ktoś wygląda/zresztą Roger jest superprzystojny/,tylko co osiągnął.A
          facet ma duuuużą klasę!
    • Gość: Gosc Roger Federer nosi spodnie tyłem na przód IP: *.home.cgocable.net 14.07.07, 18:44
      Piekny i przystojny facet,moze miec odwrotnie ubrane spodnie,nawet mu pasuja do
      jego ,,SEXY" dupki jaka ma. Liczy sie talent ludziska z ktorego Roger moze sie
      szczycic. A rozporek jego pieknych spodni z tylu to oznacza,ze ma was wlasnie
      wszystkich daleko z tylu....Mozecie tylko od tylu na niego patrzec ha ha ha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka