Gość: A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 17:01 A przy odśnieżaniu otwiera się relacja z wczorajszego meczu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vavrin problemy z odsniezaniem IP: *.sds.uw.edu.pl 15.07.07, 17:03 Drodzy Czubacy, otoz ma miejsce ciekawa sytuacja: po odsniezeniu pojawia sie wczorajsza relacje czyzbyscie jeszcze zyli przeszloscia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: problemy z odsniezaniem IP: *.sds.uw.edu.pl 15.07.07, 17:07 Ale to nic, na www.sportowefakty.pl pod linkiem z dzisiejszymi meczami otwieraja sie tabele wczorajsza relacja - czyzyby duch z narodu uszedl po wczorajszej przeranej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_Pn Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz IP: *.icpnet.pl 15.07.07, 17:03 Ano właśnie, co z tym odśnieżaniem? Wiem, że lato w pełni, ale mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz 15.07.07, 17:05 a ja sobie odśnieżam na pasku narzędzi i jest OK:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz 15.07.07, 17:13 To nie jest mecz o pietruszkę, z Brazylią graliśmy jak równy z równym. Myślę, że spokojnie po raz drugi ogramy USA. Ciekawy będzie finał Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz 15.07.07, 17:22 wczoraj przegraliśmy, ale chłopcy nie grali juz na drżących nogach, yak jak to miało miejsce na MŚ. Dali z siebie wszystko i za to im dziękuję. Zawsze to lepiej, zeby ograli Brazylie w Pekinie:))) Pozdrowienia dla odśnieżaczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Dziękuję za naprawienie odśnieżania. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 17:11 Bo jednak wolę odśnieżać niż odświeżać na pasku odświeżać :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desdemona Zorzi IP: *.net136.okay.pl 15.07.07, 17:16 Jeden z najlepszych siatkarzy w historii - Andrea Zorzi prowadzi coś jakby bloga na temat finałów Ligi Światowej. Po wczorajszym meczu napisał, że straciliśmy ogromną szansę na pokonanie Brazylii... chybia miała rację. www.fivb.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desdemona Re: Zorzi IP: *.net136.okay.pl 15.07.07, 17:16 worldleague2007.splinder.com/ -> tak brzmi dokładnie ten adres Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz 15.07.07, 17:24 nie widzę jak nasi grają, ale przypuszczam ze po wczorajszym meczu sa bardzo zmeczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 17:30 Oni są zmęczeni nie od wczoraj. Jak im się udawało wcześniej wygrywać???? To są sieroty i tyle. Szkoda czasu na oglądanie ;o) Jak sie nauczą i poprawią kondycję wraz z chęciami do gry i wygrywania to może pooglądam kiedyś. Zawiodłem się wczoraj po raz wtóry. I pytam w czym nasi siatkarze są tak świetni i wspaniali?? Ktoś może mi podpowiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz 15.07.07, 17:42 wygrywali bo byli lepsi od przeciwników - proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 17:47 A teraz jak słyszę są "równi".. Więc dlaczego ich tak łoją ;o) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa wyrazy wspólczucia ;o) IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 17:34 Przecież to jest kompromitacja polskich siatkarzy buhahahahaha Żenada, żenada i jeszcze raz żenada. Szkoda tylko kibiców-wyrazy współczucia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Re: wyrazy wspólczucia ;o) 15.07.07, 17:40 Sam jesteś kompromitacją polskich kibiców. Z drużyną gra sie do końca - nieważne, czy jest dobrze czy źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: wyrazy wspólczucia ;o) IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 17:45 No coś Ty :O) Jak ja bym z nimi grał to za szybko byśmy wszystkich kończyli i kibice nie mieliby takiej frajdy jak mają :O) A tak a propos to komentarze mnie mobilizują. Czy nie ma już prawdziwych i kompetentnych komentatorów w tv i w mediach? przecież tych gostków nie da sie słuchac :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desdemona Pietruszka IP: *.net136.okay.pl 15.07.07, 17:32 ta pietruszka jest warta 100 000 dolarów bo tyle wynosi różnica w nagrodach dla III (300 000$) i IV (200 000$) zespołu LŚ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no przegramy przez Kadziewicza IP: *.icpnet.pl 15.07.07, 17:32 przecież on w ogóle nie umie grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: przegramy przez Kadziewicza IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 17:36 chyba żartujesz ;o) A kto oprócz niego jeszcze umie grać na poziomie światowym :O) ? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: przegramy przez Kadziewicza IP: *.icpnet.pl 15.07.07, 17:52 Szymański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: przegramy przez Kadziewicza IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 17:54 i Lozano hehehehe :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: przegramy przez Kadziewicza IP: *.icpnet.pl 15.07.07, 18:26 i M.Jordan Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Re: przegramy przez Kadziewicza 15.07.07, 17:38 Prędzej Kadziewicz niż Wlazły. Najlepiej to niech grają Grzyb i Szymański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: przegramy przez Kadziewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 19:20 Szymański zawsze knoci końcówki. Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Czyżby Wlazły zaczął grać? 15.07.07, 17:37 Po raz pierwszy od dawna wszystkie zagrywki dobre. Ale dalej atakuje jak burak - jakby bił cepem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Czyżby Wlazły zaczął grać? IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 17:41 A w co? Bo chyba o siatkówce nie piszesz... :O) Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Re: Czyżby Wlazły zaczął grać? 15.07.07, 17:54 Fakt, wydawało mi się przez chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Czyżby Wlazły zaczął grać? IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 17:56 jeszcze wierzysz w cuda i w patafiańskie komentarze a nie własnym oczom? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Re: Czyżby Wlazły zaczął grać? 15.07.07, 18:12 NIgdy nie wierzyłem. WYraziłem tylko moje zdziwnienie. Nie wiem, czemu Lozano go wpuszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >? Re: Czyżby Wlazły zaczął grać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 19:22 a kogo ma wpuszczać, skoro jego zmiennik Szympans jest o klasę gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Serwissssssss..... IP: *.icpnet.pl 15.07.07, 17:43 Jak z takim serwisem nasi chcą walczyć o złoto? Bez kilku, którzy na dzień dobry potrafią odrzucić przeciwnika od siatki, nie ma o czym marzyć. Póki co same naleśniczki a'la Zagumny. Brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molski Ktoś jeszcze wierzy? IP: *.icpnet.pl 15.07.07, 17:50 Ja już nie bardzo. Przed rozgrywkami twierdzilem jedno: nie mamy się co chwalić "klasą" dopóki nie pokonamy Francji... Pokonaliśmy Francję, uwierzyłem naprawde i niestety los ze mnie zadrwił... Polacy grają dobrze w meczach o nic, albo w meczach z wyraźnie słabszym rywalem. Oj, dobrze ze nie trafilismy na Rosję, bo Ci to by nas w trzech setach ponizej dychy skończyli... Jest fatalnie, dzisiejszy mecz jest juz przegrany - to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa chyba tylko głupek :o) IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 17:53 Niestety, ale masz rację. Z dobrej siatkówki została tylko wielka QPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Ktoś jeszcze wierzy? IP: *.icpnet.pl 15.07.07, 17:56 Ja mam wrażenie, że nasi grają coś bojaźliwie jak panienki. Zamiast próbować huknąć raz i drugi porządny serwis, cofają łapki i walą naleśniczki. Dla USA odbiór naleśniczków to żaden problem, a ponieważ nasz blok nie istnieje (właściwie ciekawe dlaczego nie istnieje...), to i korzyść z trafienia naleśniczkiem w połowę rywali żadna. Słabo. Inna sprawa, że trochę przesadzasz ze swoją oceną. W mistrzostwach świata rozłożyliśmy Rosję, a grać było o co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molski Re: Ktoś jeszcze wierzy? IP: *.icpnet.pl 15.07.07, 18:05 Ta bojazliwosc wzięła sie od wczorajszego meczu - ja wczoraj nie wiedzialem co wyprawia Wlazły - w pierwszym secie dał festiwal plasów w ataku. Co do bloku to kwestia osobna - ale tez ją można łatwo wyłapać. Wydaje mi sie ze chodzi o tempo grania meczy - na Polske takie tempo to zbyt wiele i chłopaki juz wysiedli. Dla mnie ciekawe jest tez totalne eksploatowanie Winiarskiego, do granic możliwości, przy jednoczesnym totalnym spokoju Świderskiego czy Gruszki. W koncu musialo się wyłożyć, ale szkoda ze w takim stylu i przy takich oczekiwaniach (i zapowiedziach). Ilez to sie nasłuchalismy o cudownej serii, genialnym rozegraniu (a propos - Guma od kilku meczy sadzi tyle źle wymierzonych wystaw ze sam na siebie sie wkurza), fantastycznym libero (imho - w pierwszych meczach bronił o niebo gorzej od Ignaczaka, nie wspominając o jego kontrprzeciwnikach) i szerokiej ławce rezerwowych... A teraz dostają baty jak młode koty od tych ktorych pokonali w meczu o nic (głownie o ten fantastyczny bilans zwyciestw). Przykre bo dotychczas to własnie z atakiem nie było problemu - chłopaki nadgonili potwornie w innych elementach ale teraz brakuje tego czego kiedys było w nadmiarze - potęgi ataku. Eeech, dobrze ze przynajmniej nie przegrywają z Niemcami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Ktoś jeszcze wierzy? IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 18:09 W samej istocie panie molski :O) Żegnaj siatkówko!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Ktoś jeszcze wierzy? IP: *.leed.cable.ntl.com 15.07.07, 18:09 nie ma bloku, bo nie ma zagrywki, która by utrudniła idealne rozegranie przez Amerykanów. Mnie potwornie dziwi brak mocnej zagrywki u nas.. Ale to raczej decyzja Lozano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desdemona Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz IP: *.net136.okay.pl 15.07.07, 17:55 Nasi nie umią sobie przeliczyć ile mieliby bananów za te 100 000$ więc im tak nie zależy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 17:58 A Ty "umniesz" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desdemona Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz IP: *.net136.okay.pl 15.07.07, 18:02 Mój błąd:) 270 000 złotych - według dzisiejszego kursu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalowygigant Biało-Czerwony balon z napisem "POLSKA"... IP: *.chello.pl 15.07.07, 18:03 ...going down Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Polska, Polska, Polska.. IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 18:03 Do szkołyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! i uczyc się grać w siatkówkę ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_Pn Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietruszkę.. IP: *.icpnet.pl 15.07.07, 18:05 To co, kończymy ten piknik (to nie jest stwierdzenie złośliwe, sama się bawiłam na jednym ze spotkań i wspominam fantastycznie) i zwijamy się na zgrupowanie do Spały? Zimny prysznic się przyda wszystkim, za bardzo się rozochocilismy tą serią zwycięstw i trochę w głowach zaszumiało. LŚ to tylko przygrywka, pamiętajmy że ME zbliżają się wielkimi krokami. No.. chyba, że los się musi odmienić? Eee.. ale chyba się nie odmieni dziś. To nie jest ten dzień. A szkoda w sumie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Polska druzyna, lipa nad lipami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 18:10 Ale wam ci US-boys leja po ryjach.Rowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Nic tylko wygląda to jak mecz z Serbią o.. IP: *.leed.cable.ntl.com 15.07.07, 19:01 .. wejście do czołowej czwórki LŚ sprzed paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny i bardzo dobrze ze ktoś sprowadził ich na ziemie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 19:45 bufony i tulko bufony , a dla Wlazłego trzeba wybudować nową hale mistrzowie eliminacji!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelimka Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietruszkę.. IP: *.68.76.145.brzesko76.tnp.pl 15.07.07, 18:12 polska jest najlepsza a usa do kitu nie wiem dlaczego nam tak slabo idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 18:14 W grze plażowej na hali w "Spodku" buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 15.07.07, 18:15 pomysl jesli potrafisz ??? sport jest bardzo wymiarowy ...... zawsze wygrywaja lepsi ! Brawo USA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca D... blada IP: 200.219.168.* 15.07.07, 18:13 D... blada, powietrze zeszlo, z yankesami przegramy, a na dodatek kacapy wygraja dzisiaj final. I to jest najbardziej wku..ajace ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Lozano musi odejść! IP: *.chello.pl 15.07.07, 18:13 precz z tym nieudacznikiem. ryża pała zagumny też won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Lozano musi odejść! IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 18:16 i cała reszta też ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietrusz IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.07, 18:15 LOS SIę MUSI ODMIENIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymichnik Przegrana z USA to część barteru za tarczę antyrak IP: *.chello.pl 15.07.07, 18:15 ietową. Polaczki zrobią wszystko, żeby wylizać rowa buszowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa i sie odmieni... IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 18:28 kiedyś może ;o) jak nauczą się grać ambitnie do końca turniejów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant qpa co sie tak angażujesz w dobijanie Polakow? IP: *.telprojekt.pl 15.07.07, 18:43 jwt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa nie dobija -to się koni :O) IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 18:50 Za bardzo są wychwalani bez żadnego pokrycia w rzeczywistości. Może "los się odmieni" .. czego im życzę ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahawranek Polska - USA czyli mecz o prestiżową pietruszkę.. IP: 155.158.60.* 15.07.07, 18:28 A zauważył ktoś że najwięcej punktów z własnych serwisów zdobywamy ja serwuje Zagumny. Proponuje aby serwował cały czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow dlaczego Plinski tak zawsze nie serwuje? IP: *.3s.pl 15.07.07, 18:35 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa nawet sędziowie nas oszukują IP: *.sm-rozstaje.pl 15.07.07, 18:41 skąd oni takich tępaków zatrudnili?? Odpowiedz Link Zgłoś