Dodaj do ulubionych

Kibol beznadziejnie głupi jest

• Gość: Poznaniak Re: Stec, zajmij się lepiej Hapoelem TEL AVIV IP: *.icpnet.pl 16.07.07, 00:10
      oj boli prawda co nie !!!!
    • Gość: stpierre Re: Stec, zajmij się lepiej Hapoelem TEL AVIV IP: *.chello.pl 16.07.07, 00:15
      Gość portalu: (L) napisał(a):

> czyli twoim i michnika rodzimym klubem, a od Legii wara!

Jako mieszkaniec Warszawy wysłałbym takich troglodytów jak ty co najmniej na
      Sachalin, a najlepiej na Księżyc, ale bez samic, żeby się nie rozmnożyli.
      • Gość: Panicz Re: Stec, zajmij się lepiej Hapoelem TEL AVIV IP: *.icpnet.pl 16.07.07, 00:19
        to co zrobisz z kibickami?
        • Gość: mała mi Re: Stec, zajmij się lepiej Hapoelem TEL AVIV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 08:59
          sterylizacja?
    • Gość: kibic z Warszawy Stecu - jesteś wielki !!!!! IP: *.waw.cdp.pl 16.07.07, 00:29
      Gratulacje za ten artykuł. Może czas już żeby kluby się ocknęły.
      Pozdro.
      Czekamy na puchary z drużynami gdzie nie żądzą kibole.
      Będę kibicował wszystkim naszym drużynom.
      Pozdro.

• Gość: kwzenga "legia to my"-myśle że to wcale nie brednia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 00:31
      niech legia gra bez kibiców tak?
    • Gość: powiedz_to_koniowi bump ciekawego posta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 00:38
      Gość: sylwek wawa 15.07.07, 23:11 + odpowiedz

Na mecze Legii chodzę niestety coraz rzadziej. Może z zapracowania, może z
      wygodnictwa ale napewno wpływ ma też atmosfera. Piszesz o krytej. Tam też nie
      brakuje chamstwa. Wstaje taki buc i woła: "Śpiewać k..wy. Co do teatru
      przyszliście?" Ja pierwszy raz byłem na Legii w 1969 roku. Synów wychowałem na
      kibiców Legii. Teraz wnuki w samochodzie najchętniej słuchają piosenek o Legii.
      Ale iść z nimi na mecz i słuchać wyzwisk, obawiać się o ich bezpieczeństwo itd.
      Przed trybuną krytą zbiera się towarzystwo "amatorów kwaśnych jabłek", jak
      mawia pewien kolega mojego syna. Szukają tylko okazji do awantury. Jeśli nie z
      kibolami innych drużyn to ze spokojnymi "piknikami". Czytałem każdy numer
      Naszej Legii. Jeszcze tej z lat siedemdziesiątych. Reaktywację pisma przyjąłem
      z ogromną nadzieją. Oczywiście nie podobało mi się przegięcie kibolowskie,
      opisy bandyckich występów, "promocji", bohaterstwo alkoholowe itp. Jednak kiedy
      Nasza Legia poparła protest pod Torwarem i nie zareagowała na pobicie
      normalnych kibiców przez bandytów, powiedziałem sobie: dość. Pan Giler już na
      mnie nie zarobi. Popieram słowa pana Steca w całej rozciągłości. Wywiad ze
      Staruchem czytałem. Do Naszej Legii można spokojnie dołączyć także stronę
      Legialive.
      Moi synowie i wnuki mają to szczęście, że mają się od kogo uczyć zdrowej
      miłości do piłki nożnej, naszej Legii oraz szacunku do innych dryżyn. Niestety
      ci wychowani przez Bosmana, Bidulę, Muzyka, Starucha, Gilera oraz
      pseudoredaktorów z Naszej Legii i Legialive nie mają tyle szczęścia.
    • Gość: kwzenga "legia to my"-myśle że to wcale nie brednia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 00:43
      niech legia gra bez kibiców tak? ps
      dalej nie czytalem...
      jak ktos zaczyna tekst od bredni to juz mi sie nie chce...
      w sumie i tak zalezy jak kto co interpretuje
      "my" tzn kibice bez nich legia jest cos warta? tyle co jej piłkarze na rynku transferowym!

zwykły kibic legii nie interesujacy sie juz tak bardzo spiewaniem na stadionie Kamil Zenga Woźniak pozdrawiam
    • Gość: Wielki Rob Do warszawskich cwokow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.07, 02:08
      Wy nie wiecie a ja wiem.
      Staruch jest taki hardy bo ukrywa to ze jest gejem, wiec musi byc bezwzgledny
      by nikt nie mial cienia podejrzen co do niego... Nie jeden juz go zapinal i nie
      jeden o tym wie ... Ale to juz inny temat

• Gość: prawdziwy warszawi ´kibice Legii to nie warszawiacy tylko ze wsiuny IP: *.bredband.comhem.se 16.07.07, 02:27
        WYSZKÓW,LEGIONOWO,PRUSZKÓW,WOLOMIN.....

PRAWDZIWI WARSZAWIACY KIBICUJA POLONII WARSZAWA
        • Gość: ksp co? ty...... Re: ´kibice Legii to nie warszawiacy tylko ze wsi IP: *.aster.pl 16.07.07, 08:33
          i nienawiść wyssana z mlekiem matki

ale lepsze to od strzelania z ucha i współpracy z SM i polucją
          • Gość: nigger kibice Legii to nie warszawiacy tylko ze wsi IP: 212.160.172.* 16.07.07, 13:11
            Legijny bandyto. W normalnym kraju normalny czlowiek jak jest napadany przez
            bandytow z Legii i wywozony do lasu, za to ze byl na meczu swojej druzyny to
            idzie na Policje i policja zamyka tych kryminalistow. Nie ma to nic wspolnego z
            konfidencja.
    • Gość: kibic KSG Brawo Stec!!! - Masz 100% racji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 02:25
      A przy tym masz odwagę, by o tym mówić! Trzeba chwalić porządnych kibiców a
      pseudokibiców/kiboli/gangsterów/bandytów/kryminalistów wsadzić za kraty! Tam ich
      miejsce!
    • Gość: zelaz [...] IP: *.cable.mindspring.com 16.07.07, 02:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Jarek Kretyni znad Wisły IP: *.spray.net.pl 16.07.07, 03:13
      Wstyd mi za tych matołów.
      • Gość: paf Re: Kretyni znad Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 10:50
        popieram i zajrzyjcie tu push-upek.wrzuta.pl/obraz/tgdVqEs7j4/teddy_boys_95
        ciekawe czemu tam tak duzo o legii??:/
    • Gość: 88! Re: inteligencją można grzeszyć a nie swiecić, de IP: *.static.akk.net.pl 16.07.07, 06:49
      dokladnie glabie , nie uzywanie Polskich znakow to tez blad wiec sie nie czepiaj
      jak sam robisz bledy ....
    • Gość: Mac Dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 07:13
      Dziennikarz beznadziejnie głupi jest. Pani Stec co ty wiesz o kibicowaniu,
      piszesz ten artykuł tylko po to aby wzbudzić sensację. Pozdrowienia dla
      wszystkich prawdziwych kibiców, a nie pikników zjadających popcorn.
    • Gość: Bydzia LEGIA! IP: *.mofnet.gov.pl 16.07.07, 07:27
      "kibolskiego pisemka "Nasza Legia" " - ale ty Stec głupi jestes! jakiego
      kibolskiego pisemka?! sam czytam NL a nie jestem kibolem,tylko normalnym
      kibicem...
      • age.kruger Nawet Zyta jest kibolem? 16.07.07, 09:59
        > LEGIA!
        > Przeczytaj komentowany artykuł »
        > Autor: Gość: Bydzia IP: *.mofnet.gov.pl

Wow, nawet Zyta jest kibolem! :D
    • Gość: PiotrSosnowiec kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 07:57
      Beznadziejnie głupi to Ty jesteś...dziennikarzyna wysilił się na artykuł a nie
      rozumie kibiców...może pisz lepiej o gotowaniu?
    • Gość: antymichnik Nowe zamiłowania IP: *.chello.pl 16.07.07, 08:08
      Widzę, że teraz Michnik z tworzenia co rusz to nowych afer politycznych
      przerzucił się na arenę sportową. Zatrudnił pseudoznawce kibicowskich ruchów i
      wydał na świat bełkot, którego nawet najstarsi górale nie rozumieją. Jak to
      czytam to ogarnia mnie jak to nazwał autor tych wypocin powyżej "pusty śmiech".
      Zostańcie wy lepiej przy polityce i zajmijcie się kolejną aferką stworzoną przez
      waszego naczelnego kłamcę bo na sporcie i kibicach znacie się jak Paris Hilton
      na śpiewaniu.
    • Gość: ja Święte słowa IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 16.07.07, 08:11
      Święte słowa
    • Gość: ja Stec i jego wypociny IP: *.aster.pl 16.07.07, 08:20
      nic to dziennikarze tysz nie za mondzrzy som
    • Gość: MJA kibice - prawdziwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 08:24
      widzę że ostatnie opinie już są zdominowane przez kibiców pokroju starucha...
      więc wypowiem się tak jak każda myśląca osoba powinna się wypowiedzieć,

i takie są moje uwagi:
      - doping kibiców Rzylety (czy jak oni chcą się nazywać) jest żałosny, tzn darcie
      mordy aż do ochrypnięcia bez względu co się dzieje, ograniczenie się do piosenek
      4 wyrazowych, częste wyzwiska, wymuszanie presji na piłkarzach,
      - prawdziwi kibice to ja i inne osoby, które idą oglądać widowisko sportowe a
      ich formą dopingu są oklaski i okrzyki zachwytu przy wspaniałym zagraniu,
      prawdziwy doping jest wtedy gdy 40 000 osób wyda z siebie jęk zachwytu/zawodu, a
      nie grupka 50 osób która drze japy wyjąc jakąś przyśpiewkę…
      - kto się czuje bezpiecznie na rzylecie? Chyba głąb bez wyobraźni… albo osoba
      która jest znana przez większość ultrasów, ja czuje strach że zaraz ktoś na mnie
      krzywo spojrzy i dostanę w zęby, że dostanę (może i przypadkowo) racą albo
      butelką w głowę (byłem świadkiem i jednego i drugiego) zacznijmy mówić o
      bezpieczeństwie na rzylecie w momencie gdy siadają między nami kibice obcego
      klubu i naszą jedyną negatywną reakcją wobec nich jest śmiech przy złym zagraniu
      ich piłkarza
      - dlaczego mecze legii się pokazuje najczęściej w C+, BO LICZY SIĘ OGLĄDALNOŚĆ,
      patrząc na oglądalność widać że kibice na stadionie to tylko garstka, jeżeli ich
      się wykluczy przyjdą nowi bo w 2 mln mieście nie brakuje osób które zajmą
      miejsca tych ultrasów,
      - ja widzę taką kolejność: jest dobra drużyna z dużym sponsorem->są wyniki->są
      kibice->->jest kasa->jest nowy stadion->jest więcej kibiców->jesteśmy w lidze
      mistrzów->jest bardzo duża kasa->sponsor i kibice są zadowoleni 

niestety dzięki dotychczasowym kibicom mamy dwa lata z głowy w europejskich
      pucharach i prawdziwej piłki,

teraz pisze do wszystkich kibiców z innych miast, przestańcie się tak zachowywać
      jakby problem dotyczył tylko nas, może nie pamiętać ale ostatnia największa
      afera naszych kibiców to nóż w głowie Dino Baggio…, była też śmierć, rasizm

pozdrawiam innych kibiców którzy potrafią kibicować nie dla zasady, ale dla
      miłości do piłki nożnej !

p.s. chodziłem na mecze legii, byłem też na meczach wyjazdowych, byłem także na
      meczach legii za granicą, byłem na rzylecie (celowa pisownia) i krytej, byłem 25
      lat temu i rok temu, byłem na meczach siatkówki i koszykówki
      • zezowaty_cyklop brawo 16.07.07, 11:38
        dzieki za ta opinie
    • Gość: Herman Kibol beznadziejnie głupi jest IP: *.crowley.pl 16.07.07, 08:37
      Panie Stec tyle pana co pan napiszesz, PZPN ,Rząd ,Legia (ITI) wszyscy razem to
      wszystko mają w dupie gdyby Im zależało to już od 10 lat byłby spokój na
      stadionach, a kończy sie tylko na pustym gadaniu, i tak będa gadać nastepne 10 i
      nic nie zrobią, symboliczne kary w postaci 15 dni aresztu nic nie zmieni.
      A przecież wiemy ze wystarczy tylko chcieć ????.
    • Gość: Legionista z wawy NL to pismo niszowe,które promuje wandalizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 08:46
      Panie redaktorze Stec,
      Wogóle nie rozumiem,jakim prawem w ten sposób oczernia Pan nas Kibiców
      Legii,tygodnik będący dla nas źródłem najlepszej informacji na temat tego,co
      dzieje się w klubie i wokół niego.Czytam Naszą Legię od kilku lat i jeszcze ani
      razu pod jej wpływem nie brałem udziału w burdach.Co do Starucha,to też nie ma
      Pan racji.Przychodzę na mecze Legii jakiś czas,akurat na Żyletę i to co robi
      rzeczony S prowadząc doping oceniam naprawdę wzorowo.Nazywanie "skandalicznym"
      wywiadu,którego udzielił dla NL i nazywanie tego pisma propagującym wandalizm to
      już jest cios poniżej pasa.Na przyszłość proponuję trochę więcej umiaru.
      • zezowaty_cyklop Re: NL to pismo niszowe,które promuje wandalizm? 16.07.07, 11:42
        > Co do Starucha,to też nie ma Pan racji.

Wyjaśni mi ktoś w końcu czemu normalnemu człowiekowi miałby przeszkadzać
        monitoring dzięki któremu na stadionie będzie bezpieczniej?
    • Gość: ufok Zastanów się człowieku o ksywie m zanim piszesz IP: *.as.kn.pl 16.07.07, 08:47
      m: porównujesz jeżdzenie na wyjazdy do oglądania filmów na DVD, czy jeżdzenie
      na koncert ulubionego klubu- TRAGEDIA I KOMPROMITACJA

powiedz mi ile osób jest na kilkunastu koncertach ulubionego zespołu muzycznego
      czy wokalisty rocznie?(a nie liczę jeszcze meczy u siebie!)
      czy w drodze na ten koncert POLICJA użądza im ścieszkę zdrowia(np. Warszawa,
      widział to na własne oczy chociażby poseł Nowatorski),albo nawet wjeżdza koniem
      (też Warszawa!-kibice z Powiśla byli prowadzeni na mecz na Łazienkowską-nie
      wiem,czy to akurat było na tym wyjeździe, ale możliwe, że Nowatorski też to
      widział) czy gazuje ich za NIC(siedziałem w pociągu specjalnym, który miał już
      odjeżdzać i zachowywaliśmy się, mY kibice Śląska(NIE jestem kibolem)normlanie,
      gdy wpadli policjanci do pociągu i chyba dla nudów zagazowali pociąg!
      wcześniej to też nie my prowokowaliśmy, a policja(biła bez powodu nawet
      KOBIETY!)-opisane zdarzenia miały miejsce na Śląsku(najbardziej porąbana
      Policja w Polsce), a konkretnie w Zabrzu

czy wypożyczając DVD i je oglądając dla przyjemności ryzykujesz często zdrowiem?
      (Katowice, parę osób z GKS przeskakuje ogrodzenie i zaczyna biec z racami w
      kierunku sektora gości chcąc podpalić rozłożoną sektorówkę- POLICJA zaczyna
      strzelać z broni gładkolufowej... do kibiców Śląska! którzy zachowywali się
      spokojnie!)polewaczka też oblewa nas za free- NIKT Z kibiców Śląska nawet po
      próbie podpalenia sektorówki nie przeskoczył nawet ogrodzenia!

Takich przykładów mógłbym podać jeszcze wiele

AHa, używając tak nietrafionych porównań pewnie nie wiesz, że POLICJA MA
      PŁACONE WIĘCEJ JAK NA MECZU JEST ZADYMA/Zamieszki!(info potwierdzone w paru
      źródłach). Nie mówię, że zawsze, ale nie raz był to powód, żeby sobie parę
      złoty więcej do pensji dołożyc!

Ci co uważają, że oprawy są robione dla pokazania się też nie piszą prawdy(w
      niektórych przykładach owszem, ale to nie powód do generalizowania)
      WIecie ile często kosztuje i zajmuje czasu przygotowanie takiej oprawy?(a
      jeszcze nie rzadko utrudnien ze strony organizatorów meczu)ZAPEWNE NIE WIECIE

A co poziomu sportowego na polskich boiskach:
      jakby piłkarze prezentowali poziom kibicow(niestety jak się nie przejdziecie na
      mecz, albo nie poświęcicie czasu, by samemu dowiedzieć się co TO JEST ULTras i
      jak efektownie prezentuje się na polskich stadionach- to od dużych gazet się
      tego nie dowiecie. BO TO NIE JEST MEDIALNE, zadyma niestety jest- dla takich
      osób, co na stadiony chodzą bardzo żadko, albo co gorsza wcale!A które tutaj
      TAK CHĘTNIE MAJĄ NAJWIĘCEJ DO POWIEDZENIA.

A i nie wiecie co poniektórzy zapewne jaki standard oglądania meczów jest na
      polskich stadionach. Jak szare by one były, gdyby nie te kolorowe oprawy.

Hej Śląsk!
      • Gość: zwert szkoda czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 09:52
        tak, tak ta zła i niedobra Policja niewinnych kibiców nic tylko pałuje i poniża... Śmieszne, raczej pilnyje, żeby bydło nie rozeszło się po mieście i nie zaczęło demolki vide Starówka. Kibolskie posty są naprawdę zabawne - żenująca próba wybielania własnego środowiska, składającego się z "dobrych chłopaków", którym przeszkadza monitoring i obecność Policji :-)

debile zabijają własny klub na którym im "zależy"
    • Gość: piknik brawo Stec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.07, 08:55
      Pełna zgoda z artykułem Steca. Kibole są śmieszni swoją argumentacją "klub to
      my". Przypisują sobie jakieś debilne cechy, uważają się za wiernych tradycjom
      itp. Tymczasem wszystko to co robią jest śmiechu warte i nikomu niepotrzebne.
      Mówią, że na innych stadionach w innych krajach "nie ma atmosfery". A na ch...
      mi taka atmosfera, że każdy normalny człowie boi się przyjść, nawet na krytą?
      Jakoś te największe kluby Europy bez atmosfery świetnie sobie radzą! A nawet
      jak jest oprawa to zobaczcie tę różnicę - porównajcie sobie jak dowcipnie i bez
      obrazy potrafią sobie drwić wielkimi sektorówkami z siebie kibice Milanu i
      Interu nawzajem:
      edoedo.altervista.org/immagini/derby2.JPG
      tiny.comm.pl/?UP
      Potraficie tak, kibole? Dla naszych debili oprawa to im więcej rac tym lepiej -
      jak na wiejskim festynie. Do tego bluzgi i parę skinowskich hasełek
      przemyconych na badziewnych flagach - a w wasze tłuste d... sobie wsadźcie taką
      waszą oprawę!!!!

Kibole wystraszyli normalnych ludzi ze stadionów, a wraz z nimi wypędzili
      porządnych sponsorów i prawdziwe pieniądze z polskiej piłki. Nie zapomnę jak
      siedziałem koło młyna i słuchałem o czym kibole rozmawiają - cały mecz
      dyskutowali o najnowszej promocji najtańszego no-name mocnego piwa w
      kauflandzie za 1,09 zł i ile trzeba wziąć, żeby jedną puszkę dostać za darmo,
      liczyli drobne czy wystarczy, a może lepiej zawinąć pod bluzę i wynieść. Chwalą
      się który jakim sposobem wszedł na stadion za darmo. Co takim ludziom można
      sprzedać i reklamować? Nic dziwnego, że radzą sobie kluby które sponsorowane są
      przez zakłady, które reklamować się nie muszą, a dbają jedynie o wizerunek, bo
      kibic ich produktów i tak nie kupi (KGHM, BOT, Telefonica).

Kibole - jesteście symbolem polskiej beznadziei. Wołacie wciąż "klub to my" i
      to właśnie wy stworzyliście modę na żużel i siatkówkę, bo normalni kibice
      odpłynęli tam, gdzie czują się bezpiecznie i też jest "atmosfera" - piknikowa,
      dużo fajniejsza, niż we młynie. Zobaczcie, gdzie są drużyny z tych dyscyplin,
      dla takich kibiców, dla takiego dopingu aż chce się grać i osiągać medale. A
      jakbym był piłkarzem i miał grać dla paru pijanych skinoli to też by mi się nie
      chciało.
    • Gość: Gość A co mają mówić owi kibole jeśli ich Legia IP: 193.109.212.* 16.07.07, 09:06
      gra jakby chciała a nie mogła? Gda się, że mistrz spoza Warszawy to nie mistrz
      a oni w to wierzą i kiedy okazuje się to bzdurą są sfrustrowani.
    • Gość: wf Chodzę na mecze w Zabrzu ze swoimi chłopcami IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 16.07.07, 09:20
      8 i 12 lat i będę chodził. Nie przenoście nam stolycy do ......Tu wpisz nazwę
      swojego stadionu. KSG mistrzem!!!
      • Gość: pop Re: Chodzę na mecze w Zabrzu ze swoimi chłopcami IP: *.chello.pl 16.07.07, 13:05
        na GieKSie jest bezpiecznie i nie ma wulgarnych przyśpiewek.

Górny Śląsk - stolicą polskiej piłki! ;)
    • sirseb pzdr RS 16.07.07, 09:21
      pzdr redaktor RS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka