Gość: igi IP: *.it-net.pl 22.06.03, 19:49 Brawo! nareszcie kibice w polsce przestaną mylić Lubin z Lublinem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Erazmus Re: Zagłębie Lubin - Górnik Łęczna 1:2 (1:1). Gór IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 22.06.03, 19:53 Brzozowski na tropie kolejnej sensacji. Boguszanski chyba niedlugo straci prace bo pan Artur juz jest od niego lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon-pl Re: Zagłębie Lubin - Górnik Łęczna 1:2 (1:1). Gór IP: *.client.attbi.com 22.06.03, 19:54 Gość portalu: igi napisał(a): > Brawo! nareszcie kibice w polsce przestaną mylić Lubin z > Lublinem. i polske z Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Hahaha, Zagłębie jest po prostu za słabe na 1 ligę IP: *.ltk.com.pl 22.06.03, 20:07 ... i nie wiem po co się doszukiwać jakichś podtekstów. Zresztą z tego co zauważyłem zawsze tak jest, że jeśli "faworyt" przegra z teoretycznie słabszą drużyną, to od razu każdy mówi, że mecz został ustawiony. Ludzie to jest sport i na tym polega jesgo piękno, że nie zawsze faworyci zwyciężają!!! Aż dziw bierze, że "Wyborcza" zajmuje się takimi plotkami tylko z tego powodu, że jakiś piłkarzyk Lubina się popłakał :)) Tak na marginesie: prawdziwe mężczyzna z niego buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Re: Hahaha, Zagłębie jest po prostu za słabe na 1 IP: ebal:* / 10.2.16.* 22.06.03, 20:38 Popłakał się, bo tylko jemu widać zależało na nie spuszczeniu Zagłębia do II ligi. Był on najlepszym piłkarzem Lubina w całym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Hahaha, Zagłębie jest po prostu za słabe na 1 IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 22.06.03, 21:08 Gość portalu: Bartek napisał(a): > ... i nie wiem po co się doszukiwać jakichś podtekstów. Zresztą > z tego co zauważyłem zawsze tak jest, że jeśli "faworyt" przegra > z teoretycznie słabszą drużyną, to od razu każdy mówi, że mecz > został ustawiony. Ludzie to jest sport i na tym polega jesgo > piękno, że nie zawsze faworyci zwyciężają!!! > Aż dziw bierze, że "Wyborcza" zajmuje się takimi plotkami tylko > z tego powodu, że jakiś piłkarzyk Lubina się popłakał :)) > Tak na marginesie: prawdziwe mężczyzna z niego buhahaha Jest we Wrocławiu takich 2 panow( Maciorowski i Brzozowski) ktorzy zawsze szukaja drugiego dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek co zawodników to obchodzi IP: *.kabel.telenet.be 22.06.03, 20:43 dzis graja tu jutro tam, Klimek idzie sobie do Legii,liczy się tylko kasa misiu jak mawia dobry trener Wójcik. niech to bedzie przestroga dla wszystkich, którzy chcą zatrudnić Nawałkę, a co gorzej tego Moskalewicza, dziś Zagłębie, wczoraj radomsko, jutro kto? Armia zaciężna na jeden sezon, oni to mają gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon BRAWO POPIELA!!! IP: *.compromis.pl / 192.168.1.* 22.06.03, 22:29 Przyczynić się do spadku 2 zespołów - KSZO i Zagłębie - w jednym sezonie, ba w jednej rundzie (!!!), to wielka sztuka :))) Teraz ogłoś najlepiej STRAJK i... przestań przyjmować posiłki!!! Odpowiedz Link Zgłoś