Dodaj do ulubionych

Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki

IP: *.sds.uw.edu.pl 30.07.07, 00:40
Przyrowski to u nas na hali tylko by ławę grzał, no może jak już wszyscy by
bronili to w ostateczności...
Obserwuj wątek
    • Gość: ket Re: Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki IP: *.ghnet.pl 30.07.07, 00:42
      Wymiatacie chlopaki, dzieki za swietne podsumowanie kolejki :)
      • Gość: Jacek Glazastik - The Best!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.07.07, 02:31
        Tak trzymać!! A jeśli chodzi o Glazastika - nie mam słów - uśmiałem się, ech...
        Chciałoby się, żeby takie podsumowanie ukazało się po każdej kolejce ligowej!!
        Pozdrawiam!!!
    • Gość: Herodot Historia Legii Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 00:45
      www.youtube.com/watch?v=0VBdhTmck4o - dziwne, ze na zadnej stronie Legii
      o tym nie pisza...
    • Gość: zaqws Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki IP: *.dolsat.pl 30.07.07, 00:49
      słabi jesteście. korona miała conajmiej wygrać w bełchatowie, buehehehehe. stolarczyk w zagłębiu, buehehehehe. pisze tylko o wicemistrzu bo to mi sie najbardziej rzuciło w oczy. słabiaki że żal dupe ściska. zacznijcie pisać o szermierce bo na piłce sie ni chuchu nie znacie
    • Gość: Maciek Re: Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki IP: *.asta-net.com.pl 30.07.07, 03:03
      Z Czuba rox... bezbłędnie... dziekuje za doze humoru...

a szcegolnie za "komentarz Niebios" na temat powrotu Orange Ekstraklasy ^_^
    • Gość: kaka Re: Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki IP: 83.238.15.* 30.07.07, 14:50
      z ktorego serwisu pochadza filmiki zamieszczone na stronie? jak sie okazuje to
      jedyne ktore mi w pracy dzialja ;) a cos bym jeszcze obejrzal :) dzieku z gory,
      pomozcie ;)
    • Gość: kaka filmiki na stronie IP: 83.238.15.* 30.07.07, 14:51
      z ktorego serwisu pochadza filmiki zamieszczone na stronie? jak sie okazuje to
      jedyne ktore mi w pracy dzialja ;) a cos bym jeszcze obejrzal :) dzieku z gory,
      pomozcie ;)
      • Gość: adamas Re: filmiki na stronie IP: *.cable.casema.nl 30.07.07, 20:39
        z serwera Gazety
    • Gość: sOsna Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki IP: *.siec.idealan.pl 30.07.07, 22:33
      co oznacza "toche się czuliśmy jak na początku lat 90tych" odnośnie 7000 widzów
      Jagiellonii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka