Gość: hansolo IP: *.sds.uw.edu.pl 30.07.07, 00:40 Przyrowski to u nas na hali tylko by ławę grzał, no może jak już wszyscy by bronili to w ostateczności... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ket Re: Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki IP: *.ghnet.pl 30.07.07, 00:42 Wymiatacie chlopaki, dzieki za swietne podsumowanie kolejki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Glazastik - The Best!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.07.07, 02:31 Tak trzymać!! A jeśli chodzi o Glazastika - nie mam słów - uśmiałem się, ech... Chciałoby się, żeby takie podsumowanie ukazało się po każdej kolejce ligowej!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herodot Historia Legii Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 00:45 www.youtube.com/watch?v=0VBdhTmck4o - dziwne, ze na zadnej stronie Legii o tym nie pisza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaqws Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki IP: *.dolsat.pl 30.07.07, 00:49 słabi jesteście. korona miała conajmiej wygrać w bełchatowie, buehehehehe. stolarczyk w zagłębiu, buehehehehe. pisze tylko o wicemistrzu bo to mi sie najbardziej rzuciło w oczy. słabiaki że żal dupe ściska. zacznijcie pisać o szermierce bo na piłce sie ni chuchu nie znacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki IP: *.asta-net.com.pl 30.07.07, 03:03 Z Czuba rox... bezbłędnie... dziekuje za doze humoru... a szcegolnie za "komentarz Niebios" na temat powrotu Orange Ekstraklasy ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki IP: 83.238.15.* 30.07.07, 14:50 z ktorego serwisu pochadza filmiki zamieszczone na stronie? jak sie okazuje to jedyne ktore mi w pracy dzialja ;) a cos bym jeszcze obejrzal :) dzieku z gory, pomozcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka filmiki na stronie IP: 83.238.15.* 30.07.07, 14:51 z ktorego serwisu pochadza filmiki zamieszczone na stronie? jak sie okazuje to jedyne ktore mi w pracy dzialja ;) a cos bym jeszcze obejrzal :) dzieku z gory, pomozcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamas Re: filmiki na stronie IP: *.cable.casema.nl 30.07.07, 20:39 z serwera Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sOsna Przyrowski Dance i inne hity 1. kolejki IP: *.siec.idealan.pl 30.07.07, 22:33 co oznacza "toche się czuliśmy jak na początku lat 90tych" odnośnie 7000 widzów Jagiellonii? Odpowiedz Link Zgłoś