Dodaj do ulubionych

Michniewicz: Sparaliżowało nas

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:10
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafal Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: *.bb.online.no 01.08.07, 22:12
      potrzeba 2 goli!!!!!(steua moze strzelic 1)
      • radiradi1 Spraliżować to może hrabiego, a wy zesraliśie się 01.08.07, 22:44
        ze strachu.
      • Gość: waltan Re: Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.07, 07:48
        wtedy awansuje Zagłębie - bramki 2:2, ale na wyjeździe liczone x2 więc Steua 3 -
        Zagłębie 4. Tak może być :).
        • Gość: tma Re: Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: 195.20.110.* 02.08.07, 08:24
          Na wyjeździe x2 liczona jest pierwsza bramka. Przy wyniku 2-1 dla zagłębia
          awansuje zagłębie dlatego, że strzeliło więcej bramek na wyjeździe.
          • radiradi1 Co za brednie - nic nie jest liczone razy dwa. 02.08.07, 12:45
            "Bramki na wyjeździe liczą się podwójnie" to jest tylko takie powiedzenie.

Tak naprawdę to jest tak, że w systemie pucharowym a awansie decydują kolejno:
            - bilans punktowy
            - w przypadku kiedy ww. jest identyczny decyduje bilans bramkowy
            - w przypadku identycznego bilansu bramkowego decyduje ilość strzelonych bramek
            w meczu wyjazdowym

I tyle w temacie.
      • Gość: black Re: Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: 212.244.66.* 02.08.07, 08:04
        no i zaczyna sie spekulowanie czyli... jeszcze nie wszystko stracone:D A może
        Rumuni strzelą sobie samobója?? A moze Steaue zdyskwalifikują? Śmiechu warte
        hahahahaha
        • marekig Re: Michniewicz: Sparaliżowało nas 02.08.07, 08:50
          Gość portalu: black napisał(a):

> no i zaczyna sie spekulowanie czyli... jeszcze nie wszystko stracone:D A może
          > Rumuni strzelą sobie samobója?? A moze Steaue zdyskwalifikują? Śmiechu warte
          > hahahahaha

Pewnie będzie 4:0 dla Rumunów :((
    • Gość: Ch Ujek Re: Michniewicz znowu IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 01.08.07, 23:34
      na sr-al w gacie a kibice beda jego smrod wachac obrzydliwe nie dla wioski liga
      m.
    • Gość: bololo Re: Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: *.aster.pl 01.08.07, 23:50
      Jak na boisko wychodza panienki, ktorym biegac sie nie chce, ktore maja jedno
      celne podanie na 10... to jak ma byc LM ?
    • Gość: kibic Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: *.icpnet.pl 01.08.07, 23:56
      "Doświadczenie - tego zabrakło. Steaua strzeliła gola, a ja wychodziłem z
      siebie, bo rywale co rusz kładli się na boisku, kradli czas". Czesław, a wyście
      to w Warszawie nie kradli czasu? To było żenujące dla przeciętnego widza.
    • Gość: Piotr Re: Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.07, 00:02
      po laniu w Rumuni co powie?brak aklimatyzacji czy cos o murawie
    • Gość: ga jak zwykle bronic sie i grac z kontry czyli IP: *.hsd1.co.comcast.net 02.08.07, 01:50
      wybijanie pilki do przodu na pale....oto polski futbol
    • Gość: australijczyk Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: *.bur.connect.net.au 02.08.07, 01:51
      Co ty bredzisz Michniewicz,widzialem wasze dwa mecze i stadion na ktorym gracie
      i z czym wy sie pchacie do LM.
      • Gość: manager po co bylo sprzedawac pilkarzy? IP: *.adsl.alicedsl.de 02.08.07, 02:54
        po co bylo sprzedawac pilkarzy?
        zostawilibyscie gwiazdy to mielibyscie moze lige mistrzow i conajmniej 2 miliony
        w kieszeni, a za rok mozna byloby upchnac 1-2 pilkarzy i dokupic innych.
        podobnie bylo z legia wisla i innymi

to jest wlasnie polnische wirtschaft
        nachapac sie na szybko bez patrzenia w najblizsza przyszlosc
        smieja sie z takich polskich klubikow na zachodzie i czesto specjalnie podkupuja
        pilkarzy bo to sie oplaca.

• Gość: pacal oświeć mnie mędrcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 03:29
          kogo niby sprzedało Zagłębie?
          Tylko Piszczek wrócił do Herthy po wypożyczeniu.
          • Gość: Rex Re: oświeć mnie mędrcze IP: *.cust.tele2.se 02.08.07, 11:41
            Wlasnie, jakis dupek z .de sie odezwal, tak ogolnie i bez znajomosci. Jesli juz
            to moglby wlasnie zalowac ,ze to .de (Hertha) posadzila znow Piszczka na lawke
            i oslabila Zaglebie. Ale zakupy byly nieciekawe. Wlodarczyk to potworna nedza.
            On musi miec 10 sytuacji zeby cos wpadlo. Niestety, ale od pewnego poziomu
            takich sytuacji ma sie jedna albo dwie na mecz.
    • fluor Re: Michniewicz: Sparaliżowało nas 02.08.07, 05:28
      "Zresztą to nie był mecz, to były szachy... Tak jak oni mądrze się
      broniliśmy... ale rywale tak operowali piłką, że biegaliśmy z lewa do prawa...
      Kiedy ochłonąłem, spojrzałem na to z podziwem, bo właśnie na tym polega
      mądrość."
      • Gość: eljan Re: Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: *.chello.pl 02.08.07, 07:09
        No i 'Najlepszy' na boisku nędza Włodarczyk nie na darmo miał takie przezwisko w
        Warszawie to się nazywa mieć nosa upchnąć w prowincjonalnym klubiku takiego
        gwiazdora zresztą cały klub powinien mieć nazwę Nędza Lubin.
    • Gość: Kibic Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: *.tktelekom.pl 02.08.07, 07:14
      PANIE KOCHANY,WAS SPARALIŻOWAŁO? TRZEBA BYŁO ŁYKNĄĆ PRZED MECZEM PROCHY NA
      PRZECZYSZCZENIE!!!!!!DZIADOSTWO.
    • Gość: fx lubiłem Michniewicza ale okazało się że jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:28
      równie żałosny jak to całe zagłebie lubin. zdegradować korupterów i będzie
      spokój!
    • Gość: good.luck jak się gra /prawdziwy/ mecz to coś nie idzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:42
      co w tym dziwnego jak zagłębie kupiło większość meczy w lidze (w końcu mają
      dobrego miedzianego sponsora, który się nie wycofa, bo państwowy...)
    • Gość: rafal wisniewski strategia plskiego trenera IP: *.poldim.pl 02.08.07, 08:07
      1. Jakoś to bedzie ...
      2. nóz się uda
      3. Chłopcy (wyjaśniło się, u nas zostali tylko chłopcy - a chłopcy są od
      podawania piłek) bedą walczyć .
      4. Wierzymy w jedną cudowna akcję bo wszytsko jest możliwe
      5. Spróbjemy też kupić jakoś ten mecz

Michu , ty cieniażu, jesteś kwintesencją i reprezentacją polskiej piłki nożnej.
      • Gość: Lubinianin Krzykacze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.07, 08:26
        Krzykacze! "Prowincja, nędza, panienki".... a gdzie były przez ostatnie lata te
        nasze wspaniałe kluby - Wisła, Legia, Lech itp... Przez ostatnie lata
        regularnie grywały w LM. Szkodza że ciężko wyprzedane nie grają już w
        pucharach. Zawiść boli. Legia dostaje cięgi z Litwinami. Wisła kupuje
        gwiazdy "kosa". Lech o ile sobie przypominam poległ z Terekiem Groznym.
        Pozdrawiam "WIELKIE KLUBY" licząc że w przyszłym roku staną na drodze takiej
        lipie jak Zagłębie Lubin. Pewnie któremuś się uda i wtedy będę mu kibicował, a
        po 180min coś napiszę na forum.
        • Gość: fan Re: Krzykacze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:31
          staną staną prokuratorzy z Wrocławia. koniec kupowania teraz trzeba bedzie grać
          ale z pelikanem łowicz hahaha. juz miedziane talary nie pomogą
          • Gość: Lubinianin Re: Krzykacze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.07, 08:40
            Wtedy reprezentować będą Cię takie sławy jak Legia z Burkhardem albo Wisła z
            Kosowskim. Będzie napewno lepiej. Już nie mogę się doczekać.
            • Gość: fan Re: Krzykacze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:57
              legia juz na szczescie sama sobie rozwiązała problem pucharów :) a wisłe mysle
              załatwi po raz kolejny pan cupiał (ma wyjatkowy talent do prowadzenia klubu).
              lepiej niech nikt nie gra niz mamy sie ciągle kompromitować.
              • Gość: WZL stop-neostrady IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.08.07, 10:01
                A ja ci powiem że lepiej żeby był zakaz neostrady dla 13-latków zamiast masz
                wypisywać takie głupoty. Znasz wogóle się na piłce? Przecież ty jesteś laik i
                nic w temacie nie masz do powiedzenia hehe. Ty lepiej zagraj w warcaby (bo
                szachy już za trudne) buahahahahah. P.S. Pozdrów matke, wczoraj w nocy była boska:D
            • Gość: majewski Re: Krzykacze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:35
              Lepsze to niż Iwański, Nędza i "Stranieri" nie wiadomo skąd.Wszyscy natomiast
              ze znacznym balastem kału w majtusiach.Michniewicz pokazał,że swym dyletanctwem
              wPISuje się w brak charakteru lubińskiej drużynki. Napisz też coś może o samym
              widowisku nasz obrońco lubińskiej czci, skąd u was tyle trąbek i dlaczego nie
              dopingowaliści swego "teamu".Bo u was futbol to taka wyprawa do Tesco
              zapewne.
            • Gość: Gość Re: Krzykacze! IP: *.tpnet.pl 02.08.07, 11:24
              nie śmiej się z Kosowskiego, bo on wasz smieszny klubik w sobotę załatwi
    • Gość: puchatek Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: 194.134.2.* 02.08.07, 09:08
      presja blablablablabla
      zygac sie chce widzac naszych robiacyhc ciagle w pory
      nam trzeba samych benhakkerow ktorzy wtluka naszym sierotkom do glowy
      przekonanie ze z wszystkimi da sie wygrac...
      • Gość: Autor Re: Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: 80.50.15.* 02.08.07, 10:50
        Gdyby grali z Realem, połowa kopaczy z Zagłębia padłaby na serce przed 1
        gwizdkiem. Słaba psychika, a może zwykłe tchórzostwo? Jedyny Łobodziński coś
        próbował, reszta to dno (nie zagrali nawet na 30% swoich możliwości) - to
        obciąża ich jeszcze bardziej.
    • Gość: do bani Sparaliżowało was? a co zabraklo wam lei? IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.08.07, 09:10
      do bani z wami..;(
    • Gość: schade Michniewicz: Sparaliżowało nas IP: 85.128.71.* 02.08.07, 09:10
      cóz tak też bywa
    • Gość: bobo typowa polska mentalność ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:00
      sparaliżowało ich, hehe
      ale jak się jest epizodycznym mistrzem OE to nie ma się co dziwić.
      strach paraliżuje nawet tak regularnych "mistrzów" jak Wisła i Legia :)))
    • samozwaniec1 Nie w tym roku panie Michniewicz 02.08.07, 10:31
      Moze za rok.Moze za dwa...Rumuni przewyzszali Was o klase przynajmniej.
      • Gość: Autor Re: Nie w tym roku panie Michniewicz IP: 80.50.15.* 02.08.07, 10:46
        Michniewicza porównują do Mourinio? W czym? On kłamie nawet w wywiadzie. To nie
        jest tak, że oni kryli Iwańskiego i innych. Zagłębie grało typowo polską kopaną
        na aferę daleki wykop i liczenie na aferę. Panie Michniewicz taką taktykę to i
        ja jestem w stanie opracować. Romb? Śmiechu warte. Wystarczyłoby zwykłe 4-4-2 i
        szybcy skrzydłowi - to co kiedyś wdrażał Heniu Kasperczak. Pod jednym warunkiem,
        że zawodnicy Zagłębia nie nawalili w portki już przed meczem. Jeśli nasi
        grajkowie mówią w wywiadach, że nie padną przed przeciwnikiem na kolana, że się
        nie boją, że przeciwnik nie jest taki groźny - od razu pędzę do buka i
        obstawiam przeciwnika. 100% skuteczność.
        • Gość: Bubatek wlasnie, Autor, ja też chciałem obstawić :) IP: 151.193.220.* 02.08.07, 11:22
          Chciałem obstawić Steauę za jakies 20 zyłków dla funu. I trochę mi żal - mógłbym
          teraz za te kieszonkowe od chłopaków z Zagłębia wypić w barze piwo za powodzenie
          w rewanżu :)

A że na każdy mecz muszę chodzić do baru jako że nie ma tv - żal tym bardziej.
          Ciekawa zależnosć - jak mówią "nie boimy się" - znaczy że się boją?

Jeszcze jakies spostrzeżenia???

B.
          • Gość: zzz Re: wlasnie, Autor, ja też chciałem obstawić :) IP: *.as.kn.pl 02.08.07, 12:01
            Ale to jest prawda. Pamiętam jak Wisła "nie bała się" w wywiadach Realu Madryt,
            a później jak wyszli, to tak spanikowanej drużyny jeszcze nie widziałem ;))
            Od razu przypomina mi się piosenka z Monty Pythona o dzielnym Sir Robinie.
      • artur74 W przyszłym roku zagrają w 2.lidze! Kara musi być! 02.08.07, 11:50
        Po tak żałosnym przedstawieniu już bez żadnej straty dla polskiej piłki nożnej,
        ten skorumpowany w przeszłości klub WD PZPN może zdegradować do 2.ligi!!!

Jeżeli dzisiaj zostanie zdegradowane Zagłębie Sosnowiec, będzie to znak, że WD
        chce konsekwentnie karać kluby zamieszane w korupcję sportową!

Wprawdzie mówi się o grubej kresce od lipca 2008 ale spokojnie, w ciągu roku
        znajdą się niezbite dowody na Zagłębie Lubin!
    • grek.grek Żenada. 02.08.07, 13:07
      5 minut przed końcem, przegrywając 0-1 u siebie w najważniejszym
      meczu sezonu, o ogromną stawkę,prestiż i pieniądze, Zagłębie zachowuje się jakby prowadziło 3-0, nie spieszy się z wznowieniem gry z autu,czy z wolnego,czy od bramki,piłkarze biegają leniwie.Pełne pogodzenie się z porażką. Taki zespół nie zasługuje na grę w LM,ani w żadnych rozgrywkach.

LM dla Lubina,to tylko wspaniała,dorodna gruszka wysoko wisząca na
      drzewie,po którą można sobie podskoczyć dla przyzwoitości, bez większego
      zaangażowania i wiary,że da się jej dosięgnąć,bo w sumie ważniejsze jest,żeby z innymi nielotami szarpać się o tę mało urodziwą,ale za to leżącą na ziemi,
      czyli o mistrzostwo polskiej ligi.Lubin, wzrorem wszystkich polskich drużyn,
      jest zespołem bardzo mocno zakorzenionym w realiach.Tak dalece,że zupełnie
      utraciło marzenia,ambicje i zdolność do cięzkiej pracy na poczet autentycznego
      wyczynu.

Wiara trenera Michniewicza jest wiarą typową dla Polaka pełnego wiary -
      może się uda jak sobie rywal noge połamie,cegła mu na łeb spadnie,albo
      strzeli samobója. Nie ma mowy o tym,ze - tak,kuźwa,wygramy, bo zagramy
      z zębem,z poświęcieniem, bo będziemy mieli w głowach refuse to lose i
      przekonanie,że to nasza największa życiowa szansa i nasze jutro,pojutrze
      i za rok jest dzisiaj, właśnie teraz; że wygramy,bo będziemy skupieni
      i zdeterminowani i własnej bramki będziem bronić jak cnoty siostry,a
      w ataku nie będziemy się bawić w długie piłki na aferę,tylko zamiast
      stu piłek do nikogo, spręzymy się na 5-6 składnych akcji i wykorzystamy
      okazje z zimnę krwią,że nie będziemy grali jak Wyspiarze 60 lat temu.
      Nic z tych rzeczy - wygramy, bo rywalowi Bóg Polak przytępi zmysły i
      odbierze władze w nogach.

Piłkarska Europa uciekła Polsce cholernie daleko.Wielu zrobiło postęp,inni trochę
      się zatrzymali,a polska piłka tylko i wyłącznie się cofa.Bo taki jest piłkarski charakter narodowy,który definiuje zasada - wyżej D-upy nie podskoczysz & nie wychodź przed szereg i nie miej większych ambicji niż inni,zadowalaj się byle czym,ciesz się z poklasku na własnym podwórku.

Szczytem pozostaje fryzjerska kopanina z buraczanymi kibolami z tle i leśnymi
      dziadkami sprawującymi nad nią pieczę, czyli polska liga. Tutaj sukces zawsze
      można sobie wymodlić,wychodzić,wyklęczeć,albo nawet wychachmęcić.

• Gość: kibol Tak to jest jak kasa przesłania piłkę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 13:37
      Kopacze z Lubina myśleli tylko o premiach za awans a zapomnieli, że
      najpierw trzeba wygrać mecz. Czyli dokładnie odwrotnie jak w naszej
      lidze gdzie można wygrać bez gry...
      • Gość: zaglebiepaler! Re: Tak to jest jak kasa przesłania piłkę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:20
        cesiu niewazne i tak cie kohamy
        ty nasz polski murynjo jestes jedyny najwienkszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka