Dodaj do ulubionych

Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható...

11.08.07, 19:49
No takich emocji, jak ostatnio w St. Petersburgu, to pewnie dzisiaj nie
będzie. 9:3 rzadki wynik.
www.fc-zenit.ru/info/match.phtml?id=3386
Obserwuj wątek
    • mrmucha Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. 11.08.07, 19:53
      przypominam o pozostalych dzisiejszych meczach, w których chyba nic
      się nie dzieje...
    • Gość: Nieswieży Auto odświeżanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 19:54
      Nie możecie zrobić auto odświeżania?kurde..
      • Gość: michał Widzę że Vaclavik zajął zaszczytne miejsce Dudki IP: *.zamosc.mm.pl 11.08.07, 20:20
        w waszym rankingu ofiar :)
    • dymiacy_piecyk Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. 11.08.07, 20:04
      Ludzie z C+ przytargali na stadion w Bełchatowie kartonowego Dariusza Dźwigałę
      naturalnej wielkości
    • jaguar666 Warcaby 11.08.07, 20:15
      Naukowcy dowiedli (przy założeniu że obaj gracze są równorzędni), że partia
      warcabów, gdy żaden z graczy nie popełni błędu, zawsze zakończy się remisem.
    • Gość: marta Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 20:19
      Zczubaki śpicie?
      • dymiacy_piecyk Słowak tym razem łapie piłkę 11.08.07, 20:21
        Czech
        • Gość: ja Re: Słowak tym razem łapie piłkę IP: *.karolin.pl 12.08.07, 17:52
          Ee nie lubie juz was. Po co najezdzacie na Vaclavika.
    • Gość: Pyerdowha Przełączcie na Canal IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.08.07, 20:26
      • Gość: Pyerdowha Re: Przełączcie na Canal+ IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.08.07, 20:27
        tam to się dopiero dzieje... ;D
    • Gość: larry Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. IP: *.promax.media.pl 11.08.07, 20:27
      Jak Pietrasiak do Nowaka, jak Pietrasiaka nie ma na boisku??? wg
      waszych skladow...
    • Gość: Tomi Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. IP: *.76.classcom.pl 11.08.07, 20:29
      a w Poznaniu bramka "Wilka i Zająca" :-)
    • Gość: Miedziany Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 20:34
      Odnoszę dziwne wrażenie, że pojęcie obiektywnego dziennikarstwa jest Wam w ogóle
      nieznane. A szkoda bo tzw. "jechanie" po zespole Zagłębia na pewno nie wyleczy
      Waszych kompleksów drodzy Redaktorzy. Pozdrawiam :) Ps. Nie mam na myśli tylko
      dzisiejszej relacji!!
      • Gość: rychusa Re: Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcha IP: *.hsd1.il.comcast.net 11.08.07, 23:05
        Masz racje Miedziany...dorwalo sie dwoch EKSPERTOW takich jak w TVP i
        ironizuja.Poziom Waszej ironii jest na poziomie pierwszego meczu Zaglebia z
        rumunami.Z tym,ze od tamtego meczu Zaglebie zagralo dwie dobre gierki(bez
        wzgledu na wynik) a u Was dalej szaro....smutno...bez polotu i do d.py.Pobawcie
        sie jeszcze slowkami i komputerkiem-inteligencji i znajomosci tematu nikt od Was
        nie oczekuje.Moze jednak zuzel?Pa.
    • jaguar666 Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. 11.08.07, 20:42
      Jak można spać? Za niecałe 1,5 godziny superpuchar Hiszpanii, co się stało TVP,
      że kupiła prawa do tego spotkania. I tak jestem w tej lepszej sytuacji, ze nie
      mam C+ i nie mam problemu z tym porywającym spotkaniem :P
      • Gość: rychusa Re: Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcha IP: *.hsd1.il.comcast.net 11.08.07, 23:15
        No widzisz dzaguar...nie widzisz...nie wiesz...a twierdzisz,ze porywajace.Masz
        absolutnie racje porywajace ale tylko dla tych,ktorzy kibicuja komukolwiek i
        chociaz troszeczke sie na tym znaja.Ty widze to tak:nikomu nie kibicujesz...na
        pilce sie nie znasz...ale przeczytales jakiegos posta...no to wypowiem swoje
        zdanie...i masz do tego prawo,tylko nie gadaj glupio.Jesli swoje osady opierasz
        na tym,ze ktos...cos...komus.. powiedzial to ja Tiebia pozdrawlaju
    • michub1 36 min Ciekawie jest za to w Poznaniu..... 11.08.07, 20:46
      W Poznaniu jest zawsze ciekawie, nie wiem dlaczego nie było relacji z meczu w
      Poznaniu :)

obyście to zmienili jak najszybciej

PS na głównej Lecha jest relacja audio live
    • Gość: Yokuzuna Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.07, 20:54
      Nie lubię żadnej z obu drużyn, wynik jest mi obojętny. Natomiast nie
      mogę znieść tego debila, co komentuje ten mecz w waszym portalu.
      Chłopcze, zwolnij sie, jak cię piłka nożna nie interesuje.
      • Gość: autor Re: Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcha IP: *.icpnet.pl 11.08.07, 20:58
        a tobie chłopcze jak się nie podoba relacja to jej po prostu nie czytaj, proste nie?
    • Gość: marta Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 21:23
      Fantastyczny gol
      • jaguar666 Re: Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcha 11.08.07, 21:25
        Gol golem, zobaczę jutro wieczorem :), ale nawet dziennikarz z relacji
        klasycznej nawet już zasnął <zieeeew>
      • Gość: ezomir Re: Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcha IP: *.cdif.cable.ntl.com 11.08.07, 21:33
        Gość portalu: marta napisał(a):

> Fantastyczny gol

to sie nazywa pozytywny komentarz!

w relacji klasycznej wyglada to tak:
        "Uderzenie było precyzyjne ale wpadło w sam środek bramki wysuniętego Sapeli."

a tutaj malkontenci od razu narzekaja ze pilka nie odbila sie od spojenia slupka
        z poprzeczka zanim nie wpadla...

fuj!
    • Gość: BigCyc Mistrz miażdży wieśniakow ze wschodu IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.08.07, 21:37
      TYLKO ZAGŁĘBIE!
      Na kolana przed mistrzem Polski !
      • michub1 Re: Mistrz miażdży wieśniakow ze wschodu 11.08.07, 21:43
        wiesz ośle gdzie leży Bełchatów?
        Pewnie nie bo w szkole nie chciało się uczyć :/
      • zibijaga Re: Mistrz miażdży wieśniakow ze wschodu 12.08.07, 00:57
        MISTRZ POLSKI ktury nie gra w żadnych pucharach a chyba że wszystko sobie kupili
        ale pech pucharów nieda się kupić noi ten rozwalający się stadion zagłębia
        lubinz czasów lat 60
    • Gość: marta Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 21:39
      No, robi nam się mecz.
    • Gość: michał Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.08.07, 21:52
      co za idiota pisze tę ralcję....cienizna...myślałem,ze poziom
      będzie wyższy.przeniosłem sie dawno na onet.pl
      • jaguar666 Re: Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcha 11.08.07, 21:56
        Dobra rada, zanim nazwiesz kogoś, kogo nigdy na oczy nie widziałeś i nie znasz
        zupełnie, idiotom, to najpierw popatrz na siebie.
      • michub1 Re: Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcha 11.08.07, 22:01
        i tam już lepiej zostań :/
      • Gość: rychusa Re: Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcha IP: *.hsd1.il.comcast.net 11.08.07, 23:41
        Ja ze wzgledu,ze za oceanem-ogladam to co zapodaja...spedzilem mile popoludnie
        meczyk byl nienajgorszy,moja druzynka wygrala i jest ok...A teraz o PR...zreszta
        czarnym PR...jeden z cieniasow zwanych czubkami przepastowal sie na
        dzaguara(rozumie,ze tzw."ogladalnosc" spada)i robi dym.Chyba tez sie przeniose
        na onet...sa szybsi...w miare obiektywni..i chyba a raczej napewno nie robia
        glupiego PR-u.Pozdrawiam.
    • Gość: mr eko Wicemistrz kontra mistrz czyli PGE GKS Bełcható.. IP: *.bulldogdsl.com 11.08.07, 22:36
      dno i jeszcze raz dno.i to ma byc reprezentacja polski w pucharach??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka