beattta1 28.01.07, 15:24 glupie jest to forum,ktos prosi o rade,pomoc w jakiejs sprawie a wy co ?? olewacie to kompletnie.zero wsparcia glogowianie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monna_k Re: glupie forum 28.01.07, 15:43 troszkę racji w tym jest, ale nie do końca...bo czegos dowiedzieć się jednak można. może to zależy od tematu prośby, bo np. pytania o dentystę, fryzjera, kosmetyczkę itp. powtarzają się co jakiś czas i myślę, że ludziom już się po prostu nie chce odpowiadać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gedeon2 Re: glupie forum 29.01.07, 21:31 dajcie spokój.Nie ma co aż tak poważnie.może kiedyś sie rozrusza to forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
monna_k Re: glupie forum 31.01.07, 15:36 hmmm...i znowu wychodzi cecha głogowian...to narzekanie :) ja myślę, że wcale nie jest tak źle. mieszkam w głogowie od nieco ponad pół roku i mi się tu podoba. ludzie trochę wiary w siebie :) lepiej zacząć coś robić, niż tylko narzekać, że jest źle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: glupie forum 01.02.07, 21:10 beattta1 napisała: > glupie jest to forum,ktos prosi o rade,pomoc w jakiejs sprawie a wy co ?? > olewacie to kompletnie.zero wsparcia glogowianie Jeśli się na czymś ludzie nie znają to mają zmyślać, po to abyś była zadowolona? Weź młot i uderz się, jak dasz radę to dwa razy w środek czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury1 Re: glupie forum 02.02.07, 12:31 szelma81 napisała: > a może Was walnąć raz a porządnie??? a może becikowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: glupie forum 02.02.07, 22:29 szelma81 napisała: > a może Was walnąć raz a porządnie??? Nas? Sam sobie pogłaszcz młotem czółko. Odpowiedz Link Zgłoś
beattta1 Re: glupie forum 03.02.07, 21:21 no właśnie tak wygląda to wasze forum, zamiast pisac o czyms przydatnym to wy potraficie tylko o glupotach,nic dodac nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś