Gość: legła w-wa IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 20:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nigel Matusiak w Holandii IP: *.ib.tcz.pl 17.08.07, 20:16 Prawda jest taka ,że Matusiak ma szansę na grę w AZ takie same jak we Włoszech ,a tak po za tym to Arveladze nie jest już graczem AZ tylko Levante. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Matusiak w Holandii 17.08.07, 20:18 Przynajmniej koszulki mają w fajniejszych od Palermo barwach. Z drugiej strony - trudno mieć gorsze barwy niż Palermo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redsio skonczyly mi sie teksty o leglej w. IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 20:21 a tak swoja droga powodzenia Radek. Musisz zmienic klub bo niestety na Palermo jestes troszke za slaby, no ale jezeli tam jest tylu dobrych napastnikow to nie ma sie czego wstydzic! Mysle ze najlepszym klubem dla Ciebie bylby Villarreal, ewentualnie Atletico, ale w Holandii dasz sobie rade! powodzenia Radziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: skonczyly mi sie teksty o leglej w. IP: *.ded.ameritech.net 17.08.07, 20:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: skonczyly mi sie teksty o leglej w. IP: 212.122.212.* 17.08.07, 20:42 ja tego nie rozumiem. skoro nie łapie się do pierwszego składu, to powinien zacząć zapieprzać dwa razy mocniej na treningach, a nie szukać słabszego klubu w gorszej lidze. w ten sposób skończy w jakimś angielskim 3-cio ligowcu, albo wróci do naszej "extraklasy". Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: skonczyly mi sie teksty o leglej w. 17.08.07, 21:02 W szkockim Falkirk gra były kapitan Barcelony B - obecnie wypożyczony z Sunderlandu, gdzie też się przestał łapać do pierwszego składu. Też byś mu radził zapieprzać 2 razy mocniej na treningach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackson Re: skonczyly mi sie teksty o leglej w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 21:56 Zapieprzać 2 razy mocniej to bardzo dobra rada. Ci co się nie łapią nie mają przecież nic lepszego do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: skonczyly mi sie teksty o leglej w. 17.08.07, 22:03 Ale chyba przyznasz że lepiej grać w gorszym klubie niż tylko zapieprzać na treningach w lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackson Re: skonczyly mi sie teksty o leglej w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 22:39 No tak, prawda. Tylko odnoszę wrażenie że większości naszych piłkarzy siadających na ławie pierwsza myśl która przychodzi do głowy to zmienić klub - bo tu jakoś mi nie idzie, bo konkurencja za duża, bo taktyka nie pode mnie, bo trener mnie nie lubi, bo języka nie znam itp. Odpuszczają i nawet nie próbują pozapieprzać dwa razy mocniej i generalnie ostro powalczyć o pozycję w drużynie na boisku i poza boiskiem. Takie mam wrażenie, że to w większości trochę niemoty są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus Matusiak w Holandii IP: *.echostar.pl 17.08.07, 20:23 arweładze nie jest juz piłkarzem alkmaar ale nie takie kwiatki wyborcza już zamieszczała, zastanawia mnie gdzie te kluby z hiszpanii i anglii które ustawiały się w kolejkę po tego super strzelca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Matusiak w Holandii IP: *.ded.ameritech.net 17.08.07, 20:25 Wlasnie sie zastanawialem co sie nagle stalo z Premiership?Juz nikt go nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Matusiak w Holandii 17.08.07, 20:29 Wczorak może chciał, dziś już nie chce - normalka w zyciu piłkarza. Ale parę osób ma tu widzę radochę bo Matusiak do gorszej ligi trafi, a to zawsze przyjemnie jak się coś rodakowi nie uda, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sevakh Re: Matusiak w Holandii 17.08.07, 20:42 Tutaj nie chodzi o radochę tylko o krzywdę jaką Matusiakowi zrobiła prasa. Okrzyknięto go super graczem i sprzedawano codziennie do różnych klubów. Ludzie poczuli się w końcu zmęczeni tym serialem. Mam nadzieję, że dalsza kariera potoczy się inaczej niż losy Andrzeja Niedzielena. Ich wspólną cechą jest to , że byli gwiazdami jednego sezonu w polskiej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davy Re: Matusiak w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 20:45 Kazdy o zdrowych zmyslach mowil, ze to bezsens isc do ligi wloskiej. Tam nie ma obroncow Arki czy Odry. Tam trzeba grac. Tylko Radziu i tatus jego mieli inne zdanie. Oczywiscie wyszlo na nasze. I tak wyladuje gdzies w drugiej lidze albo w kiepskiej pierwszej lidze. I tak powinno byc. Stamtad dopiero moze przejsc wyzej. Taka kolej rzeczy dkla polskich pilkarzy. A nie zadna zawisc, doktorku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Matusiak w Holandii 17.08.07, 20:56 ”Wyszło na nasze”? To znaczy na czyje? Tego chóru z for internetowych, który tylko czekał na to żeby mu się noga podwinęła? Miał szansę i przynajmniej spróbował, zamiast kierować się jakimś mentalnym minimalizmem - to mi się w nim podoba. Co zaś do porównań z Niedzielanem - moim skromnym zdaniem Matusiak to ciekawszy piłkarz. I jak na razie poważnych kontuzji nie łapie. Jest szansa że zdziała dużo więcej niż Niedzielan. Ma jeszcze na to czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevakh Re: Matusiak w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 20:59 Tak też napisałem,że mam nadzieję iż osiągnie więcej. Na chwilę obecną ich osiągnięcia są porównywalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Noga może się powinąć, a nie podwinąć! IP: *.toya.net.pl 17.08.07, 22:13 Jak na doktora, to braki z poziomu podstawówki! Tak na marginesie. A co do Matusiaka: skoro chce go jakiś inny, w sumie niezły, klub, to chyba nie jest on taki kiepski, co? Chyba, że tu sami najlepsi skauci się wypowiadają, ale po IP widzę, że raczej polscy malkontenci, a nie specjaliści z Europy Zachodniej. Ludzi, wiedza jest w cenie, wykorzystajcie ją sobie, polećcie swoje niebanalne umiejętności klubom zachodnim. Wysyłajcie swoje cv. Jedno Wam gwarantuje, czytając te wasze wypociny będą mieli nie mniejszy ubaw niż ja czytając to forum. Z poważaniem, 111 Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Bo w nienawiści do tej drużyny... 17.08.07, 20:41 Oj bardzo on blisko, zaiste bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Matusiak w Holandii 17.08.07, 20:42 Madry zawodnik - i gra w stylu van Bastena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aya Re: Matusiak w Holandii IP: *.acx.pl 17.08.07, 20:43 Dobry klub Matus ! Dobry transfer ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaulVW Matusiak w Holandii IP: *.ztpnet.pl 17.08.07, 21:08 najlepsze 3 kluby to Real Madrid CF ASPN Miedź Legnica i FC Liverpool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 powodzenia Odys.take it easy on the skunk though IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 17.08.07, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Matusiak w Holandii IP: *.icpnet.pl 17.08.07, 21:46 Oooo - Janusz Matusiak, nieodłączny tata piłkarza. Juz widzę, jak mu Holendrzy zagwarantują grę w pierwszym składzie. Przyjdzie Matusiak na trening, obdzwoni wszystkie redakcje w Polsce mające dział sportowy, powie: "ale mnie tu cenią, napiszcie", po czym pokaże trenerowi, co umie. A trener sie chwyci za głowę i wystawi Radka na listę transferową z dopiskiem "dopłacimy". Lech to są panie uprawiające prostytucję z krainy kwitnącej bulwy. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A tak chłopina cieszył się że pogra w serie A i co 17.08.07, 22:12 I nico. Okazał się za słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson Re: A tak chłopina cieszył się że pogra w serie A IP: *.aster.pl 17.08.07, 23:03 ma inny styl i język niż makaronieri Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 A takie to Palermo miało być wspaniałe 17.08.07, 23:08 Doświadczeni ludzie odradzali Panu Radkowi i Mądremu Tatusiowi ligę włoską jako ekstremalnie trudną w adaptacji. Ale widocznie lepiej naukę przyjąć na własny tyłek... Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Teraz do Holandii a za rok do ...Bełchatowa! 17.08.07, 23:54 Kolejny polski piłkarz, który padł ofiarą swojego klubowego trenera! Niech ten Matusiak w końcu zacznie gdzieś grać!!! Swoją drogą, jeżeli takie Alkmaar może, to czemu Zagłębie Lubin nie mogło??? Za rok kolejny polski klub stanie przed ogromnym wyzwaniem gry w eliminacjach do LM, może by już teraz pomyśleć o wzmocnieniach??? Wisła? Lech? Lubin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomeeek Re: Teraz do Holandii a za rok do ...Bełchatowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 09:42 Bełchatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paj Czy to jest jedyne zdjecie jakie zrobiono Matu...? IP: *.dsl.pipex.com 18.08.07, 03:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc Rewelacja! IP: *.chello.pl 18.08.07, 08:00 Niewatpliwie duzy sukces polskiego napastnika. Dzieki grze w Palermo wypromowal sie i teraz perzechodzie do bardzo silnej ligi holenderskiej. Otwiera mu to droge w przyszlosci do takich mocnych lig jak szwajcarska i norweska. Byle nie gral za duzo, bo jeszcze kontuzje zlapie i kariere sobie zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar Matusiak w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 10:48 Niech idzie do Alkmaar - tam też nie będzie dla niego miejsca w pierwszym składzie.Szczyt możliwości polskich ASIORÓW to angielska Championship /wide Saganowski i Rasiak/.Kaktus mi na ręce wyrosnie jeżeli Boruc odzyska miejsce w wyjściowym składzie Celticu, w klubie dobrze wiedzą jak się pokpił w el.EURO 2008!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dugi Re: Matusiak w Holandii IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.07, 11:13 trzeba być trochę popapranym, żeby je razem umieszczać na jednej liście; Lech nawet w Polsce od dawna nie ugrał nic w lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Boniek miał rację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:40 Wyszło to co mówił przed jego transferem jedyny zawodnik Polski ,który poreadził sobie na wyspach ,że Matusiak ma się skupić na grze a nie na giełdzie i wienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilinger powłóczy się po europie i wróci na stare smiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 13:23 jak dziesiątki innych polskich piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trenerio to nie Rasiak, za cienki na zachodnie kluby IP: *.bredband.comhem.se 18.08.07, 13:45 Rasiak przez dwa sezony strzelil 40 goli, zaden polski pilkarz go nie dogoni.... franek gral 1200 minut bez gola u wilków.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Radek jest nieszczęśliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 14:31 Radek jest neszczęśliwy w małżeństwie.Po co on się z nią żenił skoro kocha inną i nie może o niej zapomnieć.Mam nadzieję,że kiedyś zostawi żonę i wróci do tej którą kocha.Radek nie bądx tchórzem Odpowiedz Link Zgłoś