Gość: Piter IP: *.opera-mini.net 23.08.07, 16:43 Obstawiłbym tysiąc, że Euro nie będzie w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moki1 Czyli wg buków organizacja Euro w Polsce jest pewn IP: *.chello.pl 23.08.07, 18:14 Proponują oprocentowanie niższe niz obligacje 10 letnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamp Euro nie bedzie w buraczanej warszawce, w PL tak IP: *.chello.pl 23.08.07, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joki tylko gnojki skladają takie zakłady IP: *.fdk.airbites.pl 23.08.07, 23:36 co tu komentować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smith Re: Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: *.19.165.38.osk.enformatic.pl 23.08.07, 16:57 dlaczego Polska to tak popie..ny kraj? wpierw: - nie, na pewno EURO nie będzie w Polsce, nie mamy szans teraz: - nie, na pewno nie zdążą na czas z EURO, nie ma szans a potem bedzie: -i po co nam te wszystkie stadiony, jak nikt na nich nie gra Artykuł w jednej z francuskich gazet... "Polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w którym co piąty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej wojny światowej, którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. Kraj, który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów, gdzie jednocześnie nie ma biedy a obcy kapitał się pcha drzwiami i oknami. Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu. Kraj, w którym rządzą byli socjaliści, w którym święta kościelne są dniami wolnymi od pracy (!) Cudzoziemiec musi zrezygnować tu z jakiejkolwiek logiki, jeśli nie chce stracić gruntu pod nogami. Dziwny kraj, w którym z kelnerem można porozmawiać po angielsku, z kucharzem po francusku, ekspedientem po niemiecku a ministrem lub jakimkolwiek urzędnikiem państwowym tylko za pośrednictwem tłumacza. Polacy..! Jak wy to robicie..?" Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 23.08.07, 19:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: *.acn.waw.pl 23.08.07, 20:53 Człowieku to jest artykuł z 1980-ego roku :) ..jeszcze internetu nie było a krążył po ludziach ;-) ..sam mam go gdzieś w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:19 Gdyby w tym kraju było mniej takich jak wy co tylko zrzedzą, narzekają, za to nic nie robią a oczekują niewiadomo czego to byłoby duzo łatwiej ze zdążeniem ze wszystkim... Już dużo o tym było ale ciekaw jestem co tacy jak ty gadali przed przyznaniem nam tego Euro. Pewnie że nie mamy szans wygrać bo to chory kraj i wogóle... Najgorsza jego choroba to właśnie to że większość jego mieszkańców potrafi tylko zrzędzić i narzekać. A z Euro i tak się uda i nie mogę się doczekać jak zobaczę miny tych co ciągle chrzanią głupoty że się nic nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 wiesz co powiedzą jak sie uda??że pobudowaliśmy 23.08.07, 22:40 stadiony a teraz będą stały puste- to jest banda idiotów nie nadających sie do niczego- sami palcem do własnej dopy nie moga trafić więc niech pozamykają geby Gość portalu: td napisał(a): > Gdyby w tym kraju było mniej takich jak wy co tylko zrzedzą, narzekają, za to n > ic nie robią a oczekują niewiadomo czego to byłoby duzo łatwiej ze zdążeniem ze > wszystkim... Już dużo o tym było ale ciekaw jestem co tacy jak ty gadali przed > przyznaniem nam tego Euro. Pewnie że nie mamy szans wygrać bo to chory kraj i > wogóle... Najgorsza jego choroba to właśnie to że większość jego mieszkańców po > trafi tylko zrzędzić i narzekać. > > A z Euro i tak się uda i nie mogę się doczekać jak zobaczę miny tych co ciągle > chrzanią głupoty że się nic nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONDZI0 Re: Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:09 Ja wszystkie swoje pieniądze postawię że EURO 2012 nie odbędzie się w Polsce! Minęło kilka miesięcy a oni jeszcze planów takowych nie mają!! Szczyt wszystkiego! Widać że Polska świetnie zarządza. Wyśmieją nas w całej Europie. Kto się ze mną zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 18:41 Euro pewnie będzie, ale obciach będzie niesamowity jak zobaczą sobie turyści poobsrywane dworce PKP, dziurawe autostrady w ciągłym remoncie i muzealne stadiony w Chorzowie, a może i Warszawie:), nie mówiąc już o zakwaterowaniu tych tysięcy kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Źle postawione pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:10 Ja postawiłbym całkiem sporo na to, że Euro odbędzie sie w Polsce, ale nie w Waszawie, z takim podejściem kaczek... W pozostałych miatsach coś się dzieje, ale w Warszawie, jako że stadion buduje rząd (wbrew dyrdymałom, które ktoś tu pewnie napisze - miasto i HGW nie ma nic do tego), to skończy się jak jego każda inicjatywa - mega porażką. No chyba, że w wyborach (o ile będą) podziękujemy odpowiednio kaczkom za zmarnowane dwa lata, przecież te głąby wstrzymały np. część przetargów na autostrady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanka Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:14 Organizatorem może być Śląsk. To będziemy pewni, że Euro się odbędzie. Mecze na Śląsku, bedzie kultura. Polska musi wreszcze usłyszyć -ma się od Ślązaków nauczyć pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Jan Re: Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: *.chello.pl 23.08.07, 18:10 No, na Śląsku kultura wielka, np: gwizdanie na Kazia Deyne który daje nam awans... A o nauce pracy od Ślązaków to motyw na inna dyskusję ale też brzmi śmiesznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamill właśnie obstawiłem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:15 ...1650zł To reszta z ubezpieczenia. A co mi tam, za free mogę dostać 30% więcej, więc trza korzystać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: właśnie obstawiłem... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.08.07, 17:41 No toś interes zrobił... Euro dopiero za 5 lat, pewnie nawet na funduszu obligacji mógłbyś zarobić więcej, biorąc pod uwagę kumulację odsetek... Odpowiedz Link Zgłoś
piter8848 Re: właśnie obstawiłem... 23.08.07, 18:13 EURO jest za 5 lat ale odebranie moze nastapic juz wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: właśnie obstawiłem... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.08.07, 23:30 To nieistotne, bo przecież Kolega postawił, że nam Euro nie odbiorą. A w takim wypadku buki muszą czekać z wypłatą do ostatniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam a propos euro w polsce... IP: 193.120.72.* 23.08.07, 17:17 W amerykańskim uniwersytecie stypendyści z Niemiec, Anglii i Polski dostali roczną pracę zaliczeniową. Po roku wzywa ich rektor. - Trzy tomy dokumentów, sześćset stron ankiet – mówi Niemiec. - Sześć skryptów z teorią, dwanaście tomów dokumentacji z ćwiczeń – Anglik. Polak nic nie ma. - Co jest? – pyta rektor. - Głowa mnie wczoraj bolała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corleone Re: a propos euro w polsce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:21 Oprócz stadionów trzeba autostrad, dróg ekspresowych, lotnisk, hoteli, dworców kolejowych. Politycy pchają naród w następną klęskę. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: a propos euro w polsce... 23.08.07, 17:59 Gość portalu: corleone napisał(a): > Oprócz stadionów trzeba autostrad, dróg ekspresowych, lotnisk, > hoteli, dworców kolejowych. Politycy pchają naród w następną klęskę. Jeżeli nowe autostrady, drogi ekspresowe, lotniska,dworce kolejowe (ale nie we Włoszczowej) i hotele to klęska, to co w takim razie jest wg. ciebie sukcesem? Kościołów w Polsce mamy już aż zanadto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam kazde pieniadze!! IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 23.08.07, 17:45 i im wczesniej to zrobia tym lepiej dla futbolu.. ukraina nam tego nie wybaczy..moze sama zorganizuje. od momentu przyznania polce praw organizatorskich nic sie nie dzieje i dziac sie nie bedzie.. spory, wybory..itd... jakie inwestycje zostaly podjete? zadne co zrobil min. sportu? nic co zrobil rzad? nic itd.. polozyc sie i lezec.. unia da, uefa przyzna.. wlochy nie dostaly org. mistrzostw europy ze wzgeldu na korupcje.. a kraj gdzie jest 90 zatrzymanych z powodu korupcji dostal.. chore to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: *.jmdi.pl 23.08.07, 17:52 przez kilka dni kurs spadnie do 1,01 :) 300% zarobku za darmo nie utrzyma się długo Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jak się szybko zmieni rząd to szanse na to 23.08.07, 17:54 że sie uda, niepomiernie wzrosną. Jeżeli (tfu,tfu) PiS pozostanie przy władzy to o Euro 2012 możemy zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hillroad Re: Jak się szybko zmieni rząd to szanse na to 23.08.07, 18:07 patrząc na przygotowania do 2012 to czarno to widzę, ale optymistów jest jeszcze kilku, choć ja nigdy nie dawałam większych szans tej sprawie. czasami lepiej jest odpuścić sobie. stare polskie przysłowie mówi: "mierz siły na zamiary nie zamiar na siły", a w naszej kochanej ojczyźnie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Jak się szybko zmieni rząd to szanse na to IP: *.torun.agora.pl 23.08.07, 18:15 gadaj zdrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiper Musiałby zbankrutować PZPN IP: *.c201.msk.pl 23.08.07, 18:08 Przecież to już wiadomo, że one będą w Polsce i na Ukrainie, oczywiście o ile wcześniej nie będzie wielkiego bankructwa właścicieli ziem, na których postawione mają być stadiony no i oczywiście Polskiego Związku Piłki Nożnej, który jest jednym z najważniejszych organizatorów tej prestiżowej imprezy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bitkamil Pesymiści IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.07, 18:36 Zasrani pesymiści, zero wiary, co za naród... Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 23.08.07, 19:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Oni marz by sie nie udalo-beda mogli dalej pluc IP: *.crowley.pl 23.08.07, 19:58 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz_20 Re: Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 18:39 Jeśli Euro w Polsce nie będzei to tylko przez podejście tej czesci posli która akurat prowadzi w sondażu podpiętym do tego tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek To nie przez ludzi... 23.08.07, 18:46 zwykli ludzie mogą sobie być pesymistami, albo optymistami, ale to nie oni decydują. Do jesieni, nikt nie kiwnie palcem, bo trzeba przecież rozwiązywać sejm, kłócić się o komisję, bronić kolesiów. Potem będzie kampania wyborcza - no to dalej zapomnijcie.. Po kampanii, będą rozmowy o koalicji - znów trzy miesiące w plecy Jak już ustalą, kto rządzi - to trzeba będzie powywalać wszystkich urzędników mianowanych przez poprzedników. Potem musi się odbyć dyskusja o "upartyjnianiu" i "czystkach" Następnie konkursy na nowe stanowiska. Oczywiście konkursy fikcyjne, ale czas zabiorą. To jak myslicie - kiedy wbiją pierwszą łopatę? Czy ja jestem pesymistą? Nie - tylko realistą. Można było zdążyć - można, ale przecież trzeba było lustrować, podsłuchiwać, nagrywać, "przeciekać", oskarżać, wyrzucać, zrywać... Tyle ważniejszych spraw było na głowie - a ile jeszcze będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Pierwsza lopate to trzeba wbic u ciebie we wsi IP: *.crowley.pl 23.08.07, 19:02 jaka pierwsza lopate? durniu! Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Łopata - takie narzędzie proste 23.08.07, 19:49 które służy do drobniejszych prac, przy stadionach i autostradach (m.in). Niestety nie przydaje się do lustracji, przecieków i podsłuchów. Stąd wielbiciele PiSu nie wiedzą co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x szkoda gadac z umyslowmi niewolnikami GW IP: *.crowley.pl 23.08.07, 19:59 . Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek A co według Ciebie ten rząd zrobił w sprawie Euro? 23.08.07, 20:02 Na czym opierasz swoje optymistyczne prognozy. Bo na razie, to tylko zdymisjonował Ministra sportu, na jego miejsce posadził babę, co się na sporcie nie zna i faceta, który ma budować stadion w Warszawie a sam twierdzi, że nie zdąży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x seksista wsrod wyznawcow michnikowszyzny? IP: *.crowley.pl 23.08.07, 20:11 a to checa? Ty bys pwenie posadzil Late, i Gmocha "bo sie znaja na sporcie" Nie dyskutuje z nastoletnimi durniami Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Lato i Gmoch przynajmniej byli w ekipie, która wie 23.08.07, 20:16 jak osiąga się sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x w biznesie:))))????? IP: *.crowley.pl 23.08.07, 20:28 Zrob szefem Kube Wojewodzkiego:)) On przeciez jest ktora onosi sykscesy:)) jak mozesz sie dziwic ze jestes durniem? Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Gorzej - w piłce nożnej 23.08.07, 20:31 Pokazali, że sukces osiąga się ciężką pracą - a nie kolejnymi zmianami stołków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x do do kadry ,a nie do rzadu:))) IP: *.crowley.pl 23.08.07, 20:44 czlowieku idz sie poloz bo nie masz pojecia o czym piszesz. Zrobisz szurkowskiego glownym inzynierem budowy mostu bo najszybciej na swiecie po nim przejechal na rowerze? Co za duren... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Wole sie zalozyc ze nigdy nie przyznaja Izraelowi IP: *.crowley.pl 23.08.07, 19:01 Dlaczego Zydorcza gadzinowa ciagle na nas pluje? Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Odkąd to realizm nazywa się "pluciem"? 23.08.07, 19:47 Ten rząd niczego nie potrafił zbudować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.07, 19:06 Ludzie w Polsce zdolni sa zrobic bardzo duzo.Rzad i urzednicy psuja wszystko! Przyklad - tylko polowa Polakow pracuje no wiec jak ma to wszystko dzialac! Efektem jest ucieczka z Kraju najbardziej przedsiebiorczych ludzi no a przede wszystkim mlodych.Kto wiec i za co ma zajac sie Euro 2008 - to ciezka praca i nikt nie da lapowki wiec dla urzednikow malo interesujace.Inwigilowac obywatela to jest przyjemne zajecie dla wladzy ale rzetelna praca NIE! Wiec zakladam sie ze NIE biorac przyklad np. z autostrad. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro 23.08.07, 19:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=253&w=67546604&a=67901931 W Chełmie też czarno to widzą. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
dym80 Hura! Mamy super gazetę 23.08.07, 19:55 piszącą super artykuły o Polsce! i zawsze stoją po Jej stronie, jak miło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Gazeta jest tylko od oceniania faktów 23.08.07, 19:59 Gazeta nie zbuduje stadionów, gazeta nie rozpisze przetargów... A że sytuacja jest, jaka jest to trzeba o tym pisać. Bo jak ktoś ośmieszy Polskę, nieudolnymi rządami - to nie gazeta, tylko ta kacza klika. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Oto poziom argumentów kaczopolaków 23.08.07, 20:04 Czy ja tu gdzieś, coś o "durniach" napisałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x samo pojawienie sie ciebie na forum tego dowodzi IP: *.crowley.pl 23.08.07, 20:10 . Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 z masz rację, ten gazeciany biały murzyn 23.08.07, 20:18 niech spieprza razem z całą ta niewolniczą resztą krytykującą Polskę i nie wierzącą we własny kraj. te gnidy nie nadają się do niczego innego jak do emigracji- niech spieprzają stąd na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Ja nie krytykuję Polski, tylko jej "rząd" 23.08.07, 20:23 Odróżniasz jedno od drugiego? A może to już jest zakazane? Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Każdy myślący Polak odróżnia- GWno nienawidzi 23.08.07, 20:26 zarówno Polski (na przymiotnik "narodowy"reaguje wysypką)o niesprawiedliwych i bezczelnych atakach na rząd nawet nie ma co pisać- żaden rząd do tej pory nie miał z prasą tak pod górkę Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Póki więc Ławrientij Ziobro nie zabronił 23.08.07, 20:29 pozwolę sobie krytykować Rząd - nie Polskę. Sam artykuł mnie nie obchodzi, bo i bez niego widzę, że się NIC nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 to niewiele widzisz- w budowie są autostrady i 23.08.07, 20:31 tory kolejowe (modernizacja). Niedługo ruszy budowa stadionów. a te teskty o PISie to zdarta bardzo kiepska płyta. Twoj LiD nie istnieje więc po co sie rzucasz jak wsza na postronku?? Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 23.08.07, 20:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Co miałeś z matematyki? 23.08.07, 20:43 Bo że z polskiego dwóję - to widzę mil1231 napisał: > przetargi- samą autostradę buduje sie 2 lata- bez wględu na to ile > km. tyle samo zajmie budowa 100 km ajk i 500. Buuuhahahaha!!!!! Za taką tezę dostaniesz Nobla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 23.08.07, 20:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Przynajmniej odróżniam 500 od 100 23.08.07, 21:09 Wytłumaczę na przykładzie: Ziobro miał złapać 500 ubeków, ale złapał tylko 100, więc ilu mu brakło? Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 23.08.07, 21:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek A widziałeś, żeby gdzieś tak w Polsce pracowano? 23.08.07, 21:43 Bo ja nie - za to widzę jak się pracuje przy remoncie A-4. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 rozumiesz co czytasz?300 km autostrad obecnie jest 23.08.07, 21:45 w budowie Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Jakiś konkretny odcinek? 23.08.07, 22:07 Ale taki na którym ktoś widział choć jedną koparkę.... Nie na biurku u ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 23.08.07, 22:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Gazeciany debil odpowiada konkretem 23.08.07, 22:52 Cytatem ze strony GDDKiA (żeby nie było, że z Wyborczej) "Budowa autostrady A4 na odcinku Węzeł Wielicka – Węzeł Szarów (19,9 km) Inwestycja o wartości 839 328 570,79 złotych, finansowana z Krajowego Funduszu Drogowego, będzie realizowana w ciągu 24 miesięcy." Zadanie dla "fachowca" - 20km w 2 lata - to na które mistrzostwa dociągną do granicy Ukraińskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 nie myślałem że można byc takim tłukiem 23.08.07, 22:57 idioto!co stoi na przeszkodzie w realizacji następnych km??przetargi mogą trwac jednoczesnie i jednoczesnie mozna zbudować cały 300 km odcinek do granicy w tym samym czasie co 20 km, rozumiesz tłuku??? Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek A widziałeś, żeby gdzieś tak w Polsce budowano? 24.08.07, 00:11 Bo na razie, to Twoje być może i słuszne wywody dotyczą jedynie tego co "można", co "będzie"... Ja swoją ocenę opieram na tym co JEST. Być może takie prace mogą trwać równocześnie na kilku odcinkach, tylko pokaż mi którą autostradę tak u nas budowano i ile jej tym sposobem wybudowano. A co stoi na przeszkodzie - ano, odpowiedz sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Samej A1 jest w budowie TERAZ 140 km! 25.08.07, 13:24 A przecież EURO to kwestia inwestycji ktore zostana ukończone do 2012 roku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x zakazane bylo za czasow rzadow Michnika IP: *.crowley.pl 23.08.07, 20:29 zakazane bylo za czasow rzadow Michnika teraz panuje wolnosc slowa Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 to jest gazeta polskojęzyczna,ale nie polska 23.08.07, 20:16 na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Rozumiem - prawdziwy Polak nie ma prawa do krytyki 23.08.07, 20:20 Tak jest towarzyszu! Kiedyś kazano nam wierzyć, że socjalizm podbije świat. Teraz każe nam się wierzyć, że podobnie sprawny rząd, zorganizuje imprezę na Europejskim poziomie. Fakty nic nie znaczą, kiedy chodzi o "jedynie słuszną sprawę" - prawda? No, chyba, że znasz jakieś fakty, które są przekonujące - to oświeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x sam sobie poszukaj IP: *.crowley.pl 23.08.07, 20:31 Tylko nie ograniczaj sie do GWna bo bedziesz je mial nadal w glowie zamiast mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Radio Maryja coś mówiło na ten temat? 23.08.07, 20:37 Nasz Dziennik pisał? Aaaa...wiem! "Super Express"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x taka tak type dla durniw Michnik albo Rydzyk IP: *.crowley.pl 23.08.07, 20:45 tak tak typowe dla durniow jak ty Michnik albo Rydzyk poza tym swiata nie widza idz sie lecz Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Chce ci się tak? 23.08.07, 21:11 godzinę strzępisz język i ani jednego argumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 taaak??no patrz, x jest zupełnie jak GWno 23.08.07, 21:16 oni tez zero argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
berlinczyk5 Bzdura, Euro będzie w Polsce i na Ukraine!!! 23.08.07, 21:27 Portugalia i Grecja dały sobie radę, a mieli jeszcze większy burdel. Euro musi się udać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Oczywiscie!!!...ale GWno bedzie pluc IP: *.crowley.pl 23.08.07, 21:31 W Grecji nie zdarzyli zbudowac dachu na plywalni olimpijskiej i woda w basenie byla tak ciepla ze plywacy sie skarzyli. ...no ale Grecy nie maja gadzinowki plujacej na nich takiej jak GWno. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek No, z tą Grecją to faktycznie niezły przykład 23.08.07, 21:41 Teraz widzę jak PiSfani chcą to zrobić: "Co prawda stadionu nie udało się zbudować, kibice nie mieli gdzie spać, a ulice się zakorkowały - ale "ZORGANIZOWALIŚMY" Marny argument - bo ja nie chcę żeby Polska wyszła na pośmiewisko. Jak się nie da na 100%, to lepiej sobie odpuścić Przykład Grecji, to dla mnie antyprzykład. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 tym się różnimy- Polska da radę -my wierzymy 23.08.07, 21:44 tobie pozostaje tylko wiara w michnikowszczyznę. a Polskę osmieszają tacy jak ty. tylko i wyłącznie Odpowiedz Link Zgłoś
berlinczyk5 Grecja miała niedociągnięcia ale dobrą atmosferę 23.08.07, 21:49 Grecja miała niedociągnięcia ale dobrą atmosferę i to też się bardzo liczy! Nie musi być wszystko zapięte na ostatni guzik. Jadąc do Polski nikt nie spodziewa się wylądować w Szwajcarii lub w Niemczech! Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Co to znaczy: "My Polacy" 23.08.07, 22:13 Bez ustaw, bez pomysłu, z ciągnącymi się w nieskończoność przetargami Kto to są, ci tajemniczy Polacy? Co przyjdzie z największej nawet mobilizacji ludzi, kiedy rząd ma to w d..., bo musi się jakimiś komisjami i lustracjami zajmować? Żadni "My Polacy" nic nie zrobią, bez ustaw i przepisów... I jeszcze jedno: berlinczyk5 napisał: > Jadąc do Polski nikt nie spodziewa > się wylądować w Szwajcarii lub w Niemczech! A ja bardzo chciałbym, żeby mógł się spodziewać - mam dość tej "wyrozumiałości", w imię której ciągle "nie musimy" czegoś tam mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 no widzisz, na każdym kroku demaskujesz swą 23.08.07, 22:26 niewiedzę- budowa stadionów bedzie podlegała procedurom uproszczonym- nie da się ich wyeliminowac całkowicie, ale mozna je ograniczyć. jeśli ty czytasz w prasie tylko o lustracji to współczuc trzeba tobie Odpowiedz Link Zgłoś
berlinczyk5 Człowieku, myśl pozytywnie! 23.08.07, 23:13 Wcale nie chodzi o "wyrozumiałość" tylko o różnorodność! Polska ma swoja osobowość i to ludzie z innych krajów cenią. Perfekcja nie jest jedynym sposobem na życie. tw.zenek napisał: > berlinczyk5 napisał: > > > Jadąc do Polski nikt nie spodziewa > > się wylądować w Szwajcarii lub w Niemczech! > > A ja bardzo chciałbym, żeby mógł się spodziewać - mam dość > tej "wyrozumiałości", w imię której ciągle "nie musimy" > czegoś tam mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
berlinczyk5 Re: Oczywiscie!!!...ale GWno bedzie pluc 23.08.07, 21:40 Mam w pracy kolege Greka i wiem, że nie tylko jedna gazeta, ale wszystkie media strasznie jechały na rząd i organizatorów. Może dlatego jednak im wyszło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x GWno nie "jedzie" tylko pluje i zniecheca IP: *.crowley.pl 23.08.07, 21:50 ...a ty dajesz sie nabrac i mowisz to co GWno chce osiagnac: "odpuscmy" Odpowiedz Link Zgłoś
berlinczyk5 Spoko ..będzie dobrze, jedziemy na Euro do Polski! 23.08.07, 21:56 ja wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro 23.08.07, 22:02 Ten podstawiony kibic z sosnowca jest tak samo glupi ja GW od michnika poczawszy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro 23.08.07, 22:45 dziennikarze Gazety Wybrocznej - przestańcie pierd ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Można się już założyć, że odbiorą Polsce Euro IP: 24.90.67.* 23.08.07, 23:53 a dlaczego ma nie byc!!!!!!ty dupku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 23.08.07, 23:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Nikogo tu nie nazwałem "tłukiem" ani "debilem". 24.08.07, 00:06 Więc nie wiem dlaczego próbujesz mnie obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 sorry, ale ch.. strzela jak się słucha takich 25.08.07, 13:25 żałosnych argumentów Odpowiedz Link Zgłoś