Gość: ja IP: *.cpe.marton.net.pl 30.08.07, 11:01 Ana jest ŚLICZNA!!! :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: platon Ana daje radę, jest boska (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 11:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Re: Ana daje radę, także w kosza IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.07, 11:21 Tak, jest, ale inna sprawa czemu takie cos jest na stronie glownej gazeta.pl ? Ja wiem, sport to nie polityka, ale coraz bardziej gazeta.pl zamienia sie w pierdupierdu.pl , troche to smutne ze nigdzie chyba nie idzie poczytac czegos w miare na temat o sporcie, nawet przeglad sportowy stal sie plotkarska gazetka... Nie zebym byl maniakiem i mial cos przeciw takim news , ale na pierwszej stronie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ana daje radę, także w kosza IP: *.cpe.marton.net.pl 30.08.07, 11:23 to nie jest na gazeta.pl tylko na zczuba.pl a ze zczuba ma jedna linijke ze sportu wynajeta, wiec daja takie newsy jakie im sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bennis_player Ana ma dziwne nogi i dziwnie chodzi IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.07, 11:37 choc o dziwo nie przeszkadza jej to grac wspaniale w tenisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag zwroccie uwage na ciekawostke. na tym trzecim... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.07, 11:48 ...filmie gdy na liczniku zostaje jeszcze ok. 1:25 do konca, w tle widac biegnaca postac. czy to nie jest ojciec-dyrektor pewnego znanego radia...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dico ta Ivanovic to niezła brzydula IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.07, 11:53 bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: ta Ivanovic to niezła brzydula IP: 217.153.130.* 30.08.07, 15:35 Czyzby jakas zazdrosna pani? A fe! A Ana jest rzeczywiscie R E W E L A C Y J N A !! Obejrzyjcie na jej stronie fotki - zwlaszcza w skorzanej kurtce z flaga Wloch (a moze napisem Italia?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Ana daje radę, także w kosza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:08 niech was!... nakreciliscie spirale zauroczenia. teraz nie przestane o niej myslec do czasu az przegra w us open... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torwart Re: Ana daje radę, także w kosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:13 Ładna, ale Alison Stokke i tak rządzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkoscielny Re: Ana daje radę, także w kosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:37 a co bedzie, jak nie przegra? :D bo jest taka szansa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Ana daje radę, także w kosza IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.07, 12:15 He wyglada jak dziewczyna z sasiedztwa i tyle. Gdybym mial sie zachwycac taka Ana Ivanowic polowe dziewczyn z osiedla bym wychwalal pod niebosa. Wiec przestancie z ta Ivanowic. Sexy from Serbian hehe - szkoda ze nie podpisali tak tego filmu co miala aparat na zebach... Vaidisova to jest dopiero niunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q ''Ana ma dopiero 19 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:17 i tak naprawdę najlepsze przed sobą.'' ja bym powiedział że 'za sobą', lekko poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Ana daje radę, także w kosza IP: 81.186.226.* 30.08.07, 12:32 bardzo ładna dziewczyna, no ale w końcu Słowianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Ana daje radę, także w kosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:26 Dla mnie oglądanie Any podczas meczu to jest wprost nieziemska rozkosz dla oczu :) uwielbiam ją oglądać a zaczęło mi się to gdy grała w Warszawie jakiś czas temu i od tamtej pory mam małego świra na jej punkcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Nie sądzicie że ona jest gruba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 15:59 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Re: Nie sądzicie że ona jest gruba? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.07, 20:46 Jest z niej pyza a po za tym ma nadwage twarzy ;] Odpowiedz Link Zgłoś