Dodaj do ulubionych

Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezentu...

IP: *.rap.ucar.edu 07.09.07, 21:34
Niewiarygodnie skoncentrowani ... juz czuje to 0:2 po pierwszych 10 minutach ...
Obserwuj wątek
    • Gość: adrian Zaczynam wierzyc w naszych piłkarzy... IP: *.zax.pl 07.09.07, 21:39
      Oni wierzą w siebie, teraz wiele zależy od przeciwnika...
    • Gość: maciekboss no i co z tego skoro w meczach o stawke gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 21:39
      na poziomie okręgówki??????????????????????????????????????
      • Gość: Wiślaczka Re: no i co z tego skoro w meczach o stawke gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 21:56
        Mnie czasami denerwuje filozofia futbollu Benhakera ale mu i tak
        ufam i wierze ze jutro wygramy!
      • Gość: chels Re: no i co z tego skoro w meczach o stawke gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 23:27
        Tylko czemu Żurawski jest wspaniały tylko na treningach ?

Dokopią nam... Tak samo myślałem przed meczem w Chorzowie. Obym się podobnie
        mylił...
      • Gość: :O) Mozna to obejrzez na zywo gdzies na internecie? IP: *.belf.cable.ntl.com 08.09.07, 13:05
        Macie jakies linki?
        Z gory dzieki.
        • Gość: raf Re: Mozna to obejrzez na zywo gdzies na interneci IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.09.07, 17:39

jumptv.com
    • Gość: maz Re: Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 22:03
      Obyś się tylko źle nie poczuł, lub nie dostał sraczki, jeżeli nasi wygrają ten mecz.
      Mam przeczucie, że będzie dobrze. Te eliminacje to niemalże same niespodzianki.
      Portugalia wcale nie jest taka mocna, jeżeli nie potrafi wygrać z Armenią.
      Zgoda, my też przegraliśmy, ale jutro będzie dobrze.
      Ta wypowiedź Leo świadczy o jego wielkiej klasie.
      Leo tą wypowiedzą rozwiał wszelkie wątpliwości co do Żurawskiego. Od początku
      wiedziałem, że na niego postawi. Będzie cofniętym napastnikiem, a na szpicy
      zagra Ebi. Poza tym zagrają:
      Boruc - Wasilewski (Golański), Dudka, Żewłakow, Bronowicki - Błaszczykowski,
      Lewandowski, Garguła, Krzynówek.
      To na papierze najlepszy w tej sytuacji skład. Będzie dobrze!
      • info0 Re: Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezen 07.09.07, 22:14
        Przypominam, że Leo to nie jest jakiś wielki trener tylko średniak. :>

NIe liczyłbym na zbyt wiele. 1 mecz z Portugalią to fart. Jutro okaże się czy
        wygrana była z prawdziwego zdarzenia czy zwykły fluke :>.

Obstawiam gładkie 2:0 dla Portugalii.
        • Gość: maz Re: Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 22:43
          Nie wiem, czyj to cytat przytoczyłeś, ale jest on całkowitym zaprzeczeniem twej
          pesymistycznej opinii.
          I proszę, daruj sobie stwierdzenia, że Leo to średniak. Idź już lepiej do buka i
          postaw kilka setek na Portugalię...
        • Gość: thorin Re: Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezen IP: *.chello.pl 07.09.07, 22:48
          zobacz jeszcze raz mecz z Chorzowa i przemyśl odpowiedz, ze wygrana to byl fart.
          Zycze sobie, wam i zawodnikom, zeby zagrali tak samo jutro. Psycha jest ważna, a
          Leo potrafi ich nakrecic.
    • Gość: bobi Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezentu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 22:07
      tylko że gargułka bez formy..
    • remez2 Panie L. Beenhakker - niech pan przestanie mówić. 07.09.07, 22:18
      • Gość: paweł Re: Panie L. Beenhakker - niech pan przestanie mó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 23:16
        pewnie, Paweł [Janas] wróóóóóć :/
    • Gość: matrek Good Luck guys! IP: *.mia.bellsouth.net 07.09.07, 23:08
    • ukos Z pustego i Salomon nie naleje 07.09.07, 23:09
      Punkty przepadły ze słabszymi od Portugalii.
      • Gość: wawa Re: Z pustego i Salomon nie naleje IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 23:23
        Nie wiem jak będzie, ale ja jutro od 21.00 w Lizbonie będę darł się
        na maxa przez 90 minut :)
        Ważne żeby Polacy powalczyli, pokazali charakter i pomysł na grę.
        Wynik nie jest najważnieszy.
        • Gość: skrzypce1 Trzymamy kciuki za Polske! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 08.09.07, 00:03
          Tutaj, na Florydzie o 16 naszego czasu, my bedziemy sie emocjonowac
          meczem. Wsrod przyjaciol z Kolumbii, Urugwaju, Argentyny, Holandii
          no i oczywiscie ze Stanow wzniesiemy po browarze za Polske. Wszyscy
          jestesmy za Polakami!
    • Gość: oelytna .. a w meczach kadry prezentuje sie żenująco ! IP: *.is.net.pl 08.09.07, 01:26
      Taka prawda kochani! Benchaker zakochał sie w Zurawskim i przyjdzie mu za to
      zapłacić stołkiem.
      • Gość: MaL Re: .. a w meczach kadry prezentuje sie żenująco IP: *.aster.pl 08.09.07, 01:35
        bedzie remis o:o albo po jeden...4X albo 5X stawka
      • Gość: znawca Re: .. a w meczach kadry prezentuje sie żenująco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 01:35
        odwal sie od Zurawskiego, zaloze sie ze ty na boisku w lizbonie biegalbys/a z
        czekolada w majtkach
    • a_cappella Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezentu.. 08.09.07, 09:33
      ale treningi nie trwają wytężonych dziewięćdziesięciu minut... ;-)
      • Gość: Ieo Re: Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezen IP: *.131.200.43.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 08.09.07, 11:43
        Teraz one nie musz tyle trwać, ale ważne, czu u wsztstkich uprzednio one trwały
        uprzednio po 120 minut. Raczej nawet nie połowy tego.
    • Gość: filuś O ktorej jest mecz? IP: *.spray.net.pl 08.09.07, 10:00
      bo nic w tym portalu nie pisze :|
    • Gość: daw Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezentu.. IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.09.07, 10:13
      Robert Mateja tez na treningach był wspaniały !!!
    • Gość: kibic futbolu Re: Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezen IP: *.stk.vectranet.pl 08.09.07, 10:43
      Ludzie co wy jesteście tacy pesymistyczni??!! W Chorzowie wygralismy
      z nimi to czemu nie mozemy wygrać w Lizbonie? Ja stawiam 0-1 dla
      Polski!! Do konca 1 polowy bedzie 0-0 a strzelimy miedzy 50 a 60
      minuta meczu;) I tak juz zostanie!! Pooolskaaa!!!
    • Gość: fu Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezentu.. IP: *.chello.pl 08.09.07, 11:00
      Z Portugalią wygraliśmy fartem? Fart jest wtedy gdy bronisz się cały mecz,
      później Hajto wypier*ala piłkę do Kałużnego ten zagrywa kanciastym łbem do
      Kryszałowicza i Polska wygrywa 1-0. Fartem nie można nazwać meczu, w którym
      drużyna wygrywa 2-1 wtedy gdy powinna wygrać 4-1 (że przypomnę tylko słupek
      Maćka i "trzech na jednego" koncertowo spieprzone przez Rasiaka).

P.S. Weź popatrzcie jaką my mamy siłę z przodu! Krzynówek w świetnej formie,
      genialny jak zawsze Kuba, Ebi Który Już Strzelał Portugalii i jeszcze
      niedoceniany Maciek, który dzisiaj będzie bohaterem.
      Polska!
      • Gość: MŻurawskifun Re: Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezen IP: *.pai.net.pl 09.09.07, 00:48
        Dzięki za tą wypowiedź fu. Zgadzam się z nią w 100%. Ludzie czepiają
        się Maćka a on naprawdę wiele dla tej drużyny robi. Kuba, Krzyniu,
        Ebi też potrafią zagrać koncertowo. Dzisiaj najważniejszy jest ten
        ZWUCIĘZKI REMIS NASZYCH CHŁOPAKÓW.DLA NICH I lEO WIELKIE
        PODZIĘKOWANIA I OBY TAK DALEJ.
        PS W środę Maciek na pewno coś strzeli, a przynajmniej ja w niego
        wierze
    • Gość: TomekDJ Czemu ten lektor????? IP: *.bredband.skanova.com 08.09.07, 11:52
      Witam,

czy byloby to wielkim problemem wstawic dwa okienka z tej samej konf. prasowej,
      tyle ze jeden wariant gdzie jakis lektor po polsku "tlumaczy" a drugi gdzie
      mozna spokojnie posluchac co Beenhakker ma do powiedzenia??

Wiem ze to juz niestety tak w polsce jest ze bez lektora to ludzie nic nie
      rozumieja. Mnie natomiast interesuje to co Beenhakker mowi, w jaki sposob to
      mowi, i ktore slowa angielskie uzywa, a nie to co jakis lektor tlumaczy.

Jezeli chodzi o TV to chyba trzeba poczekac az telewizor stanie sie bardziej
      digitalny, i mozna bedzie wylaczac tego cholernego lektora ktory psuje, psuje i
      jeszcze bardziej psuje atmosfere filmowa, ogladajac na polskich kanalach. Ale tu
      na gazecie chyba nie byloby to wielkim problemem miec dwie opcje.

Dziekuje,
      Tomek.
    • Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 08.09.07, 13:36
      Jeśli szukacie miejsca gdzie bez trudu znajdziecie terminarz transmisji live
      meczy piłkarskich: www.mojapilka.blogspot.com
    • Gość: obieżyświat Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezentu.. IP: *.chello.pl 08.09.07, 18:41
      wydaje mi się,że wygram 7:0, albo 8:1.
    • Gość: ~~ Leo Beenhakker: Żurawski na treningach prezentu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 00:58
      No dobra. Pierwszy komentarz po meczu. I ci z tym wspaniałym Żurawskim? Skoro
      taki wspaniały to dlaczego Leo go zdjął?
      Czas skończyć z mitem Żurawskiego. Czas skończyć z grą w "10". W "11" mozemy
      ogrywać najlepszych!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka