Gość: lutek dajcie link do meczu dzieki!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 12.09.07, 18:11 dajcie link do mecz dzieki!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milowicki Beton Coś o piciu... IP: *.telpol.net.pl 12.09.07, 18:15 ... czyli ich i naszym narodowym sporcie; przy przedstawianiu naszego dzisiejszego rywala zabrakło mi informacji, że w Helsinkach znajduje się największa w Europie izba wytrzeźwień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i na.. IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 12.09.07, 18:15 Finlandia dala nam TO!!! www.youtube.com/watch?v=Hahs5paEPHg I juz tylko za to mozna ja kochac :D Odpowiedz Link Zgłoś
orba Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i na.. 12.09.07, 18:15 czy do jasnej cholery Boruc moglby zaczac trenowac dlugie pilki??? przeciez to jest zenujace jak on marnuje te pilki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson boisko jest wąskie IP: *.aster.pl 12.09.07, 18:22 więc starszny tłok panuje, popatrzcie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i na.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:24 Bardzo dziękuję za relację na żywo, ale proszę o dokładniejsze sprawdzanie pisowni (coś z fleksją na bakier...) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Dziewczyna Olli (27) jest najlepsza, choć Samica IP: 193.109.212.* 12.09.07, 18:27 też jest niezła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rammzes1 Re: Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i IP: *.perfekt.pl 12.09.07, 18:30 o grze Polaków: 27 min. - zaczynamy konstruowanie akcji ofensywnej od własnej połowy - Jop do Golańskiego 28 min. - łatwa strata Golańskiego przy linii bocznej bardzo ofensywna była ta akcja...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Rasiak do zmiany nic nie robi ku,,,a ma..c IP: *.aster.pl 12.09.07, 18:33 Boze widzisz i nie GRZMISZ !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel ITI kupuje NL:( czas umierać IP: *.chello.pl 12.09.07, 18:33 zachłanne suk syny wykupią wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rammzes1 Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i na.. IP: *.perfekt.pl 12.09.07, 18:47 na onecie napisali, że mecz szybki i emocjonujący, ale mało sytuacji strzeleckich i płynnych akcji a z czuba podaje, że mecz po prostu jest..... komu wierzyć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i na.. 12.09.07, 18:47 Dobrze że Darek grzywę poprawił bo lepiej mikrofon przylega i już wiemy że to gra Kuivistu a nie tak jak wcześniej za mgłą słyszeliśmy z kolegą że gra Huivistu,no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekit Re: Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.07, 18:52 hmm... Rasiak jest w ogóle na boisku? bo mi sie wydaje, że to jakieś drzewo wyrosło w pobliżu pola karnego Finów... a Boruc z takimi zagraniami to o silnej lidze może sobie jedynie pomarzyć, bo od bramkarza wymaga się przede wszystkim solidności a dopiero potem dokonywania cudów. po pierwszej połowie można być zadowolonym jedynie z Kuby. szkoda, że Ebi nie domyślił się jeszcze, że tak jak Błaszczykowski kiwać nie umie, bo cały czas próbuje i traci piłki zamiast je podawać... oby jak najszybciej wszedł Sagan za Rasiaka i Żuraw za Smolarka, wtedy może coś nam się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win -Po co grają na Smolarka lewą stroną??-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:50 grać prawą na Błaszczykowskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_!_o Re: Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:51 Las rąk widze, Las rąk!! Kto jest najlepszy?? Kto ??!! Ciołek Drewnialdo!! Szumi dokoła las! Czy to jawa, czy sen? Co mi przypomina, co mi przypomina widok znajomy ten? Znów nie damy rady, bo ktoś się zakorzenił na spalonym i podaje jakby wszyscy byli na spalonym.... Panie Grzegorzu, daj Pan spokój. Janasa warto było wylać, ale Holender coś tu robi... więc weż sie pan do dymisji podaj, czy sen... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
astargoth Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i na.. 12.09.07, 18:52 Czy jest jakiś sposób aby Mielcarski się zamknął? Jego komentarz "3 minuty po akcji" doprowadza mnie do szału. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i 12.09.07, 18:58 astargoth napisał: > Czy jest jakiś sposób aby Mielcarski się zamknął? Jego komentarz "3 minuty po > akcji" doprowadza mnie do szału. Tak,jest sposób. Trzeba wysłać fax że otrzymał propozycję angażu na Dyrektora Sportowego w AC Milan i musi podpisać kontrakt w ciągu najbliższych 45 minut Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Jarek z Kotem sa na meczu! Edgara wiernego psa nie 12.09.07, 18:52 zabral! Zreszta co sie dziwic Edgar chodza sluchy pozbyl sie poprzedniego kocura wyrzucajac go za okno i tym samym chcial sie pozbyc konkurencji u kurdupla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suomesta Relacja po fińsku... IP: *.pp.htv.fi 12.09.07, 18:54 ...dla twardzieli: www.yle.fi/livestream/radiosuomi.asx Oni twierdzili, że 1. połowa zakończyła się o czasie (a dokładnie 5 sek po czasie). Ciekawe, czy na koniec zgodzą się wyniki w YLE i Gazeta.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desdemona Czy Z Czuba ogląda siatkarskie ME? IP: *.net136.okay.pl 12.09.07, 18:54 Jeśli tak, to nie powinno teraz narzekać. Szczególnie jeśli widziało siatkarski mecz Polska - Finlandia. Tam po 45 minutach był już prawie 2:0 dla Finów, a to nadal mamy remis. Doceńcie to Panowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniol Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:54 boziu dziekuje za Jacusia :) a miej w opiece Boruca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STIVEN Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i na.. IP: 213.17.172.* 12.09.07, 18:55 SŁUCHAM W RADIU TOMKA ZIMOCHA BO JESTEM W PRACY I JESTEM W SZOKU PRAWIE JAK PAMIĘTNY MECZ WIDZEWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford Re: Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i IP: *.aster.pl 12.09.07, 20:04 ...pozdrowienia dla Redaktora Zimocha - widzewiacy... ufff, koniec... szkoda Sagana - powinien być gol; ale gdyby takie same były dla Finów...dobrze,że taki koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszkovi Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:56 Czemu , jesli Finowie w obronie wygladaja jakby urodzili sie tylko po to zeby grac w powietrzu to my wystawiamy na nich rasiaka zamiast szybkiego i zwrotnego obroncy...? Chcemy im udowodnic ze Polak potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojko jak na razie ostra kaszana...nt IP: *.manc.cable.ntl.com 12.09.07, 18:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam piłkarze Kazachstanu znów wykonali dobra robotę!! IP: *.mlyniec.gda.pl 12.09.07, 18:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzejuu Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i na.. IP: *.mmpnet251.tnp.pl 12.09.07, 19:00 Pisaliście, że Żuraw na pewno zagra - i co=P?? macie zonka ... ale lepszy Żuraw niż Rasialdo... dobre połączenie z Saganowskim ?! nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytywacz Re: Finlandia - Polska - mecz kluczowy z czuba i IP: *.e-zabrze.pl 12.09.07, 19:00 czy na gre naszych pilkarzy ma fakt ze na trybunach obecny jest premier polski?? Odpowiedz Link Zgłoś