Gość: aabradab IP: *.inetia.pl 10.07.03, 08:08 A żeby Cię tak ćwoku wyciulali i żebys ostro grzał ławe!! Sprzedwaczyk!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pedro SUPER BIZNES WISŁY !!! IP: 195.136.95.* 10.07.03, 10:47 Mam nieodparte wrażenie, że Wisłą sprzedając Kosowskiego robi świetny biznes. Pozbycie się takiego zawodnika za 1,5- 2,0 MEUR to majstersztyk. Myślącym inaczej proponuję powtórne obejrzenie meczu ze Szwecją... Gdzie to Lazio, Inter, Lyon ?! Heh, Kosowski chłopie - rozmieniłeś sie na drobne, już za rok zagrasz w II Bundeslidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw Sportowiec MUSI BYC PEWNY SIEBIE IP: *.rose2.brandeis.edu 12.07.03, 00:57 W POLSCE CENI SIE SKROMNOSC POWSCIAGLIWOSC NIESMIALOSC, dlatego jezeli ktos jest pewny siebie to go nie lubia. Kosowski swoje zrobil dla Wisly, i bardzo dobrze ze odchodzi i bardzo dobrze ze jest pewny siebie a nie jak inni utalntowani pilkarze ktorzy skonczyli lub skoncza na Cyprze bop nie potrafili sie przystosowac do zachodnich warun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikeknot Re: Kosowski nie podpisał jeszcze umowy z Kaisers IP: *.media4.pl / 10.5.16.* 10.07.03, 10:59 Teraz to sie wkurwilem! Do tej pory uwazalem go za przyglupa z przerostem ambicji, ale teraz ten zasrany narcyz zrobil sie po prostu bezczelny. Nie zycze nikomu zle ale Twoj czas Kosowski konczy sie z odejsciem z Wisly. Kazdy ma to na co zasluguje, Ty miales za duzo, a teraz wrocisz do swojego miejsca w szeregu (czyt. kibicowal kolegom z lawy) Pozdrawiam wszystkich przeciwnikow Kosowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon nasz durny kamilku... IP: 193.203.85.* 10.07.03, 11:38 szczerze ci zycze aby po tym sezonie twoj nowy swietny klub spadl do drugiej ligi. pies z kulawa noga sie toba nie zainteresuje a kontrakt cie bedzie wiazal i tam ci nikt nie da tak kaprysic jak w krakowie. moze wtedy wreszcie sluch o tobie zaginie i nie bedziemy czytac co tydzien w gazetach twoich nadetych wypowiedzi. szkoda ze nie umiesz grac w pilke, moze wtedy cos bys osiagnal. z wyrazami absolutnego braku szacunku hakon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katriona powodzenia IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 12:00 zobaczymy, wszystko jeszcze przed nami Ja tam p. Kosowskiemu dobrze zycze. Nie jestem moze jego fanka, ale trzymam kciuki ze sie powiedzie z drugiej strony oby Wisla grala lepiej jeescze! Nie wiem, zle mam wrazenie, ze Kosowski ma pretensje ze Basalaj po nim nie placze ale coz, zycie toczy sie dalej i dla Pana, Panie Kamilu i dla wisly!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirith Re: powodzenia IP: 158.75.5.* 10.07.03, 13:33 > zobaczymy, wszystko jeszcze przed nami Zgadzam sie. Ale, mowiac szczerze okreslenie "finezja i polot" jakos srednio mi do KK pasuja :) No coz, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojcias Re: nasz durny kamilku... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 16:09 Chciałbym poznac twoje umiejetnosci pilkarskie "twardzielu" ale chyba nic rewelacyjnego nie moge sie spodziewac po takim ignorancie jak ty Jeszcze Kosa piłki nie kopnoł w nowym klubie a ty juz jedziesz po nim To takie polskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Kosowski nie podpisał jeszcze umowy z Kaisers IP: *.student.pw.edu.pl / 10.1.45.* 10.07.03, 13:16 jestem kibicem legii, ale mowie olac kosowskiego, po co wam zawodnik co od roku gada o odejsciu to nie jest przywiazanie do barw klubowych, niech wrzuca te swoje babole w niemczech, ale nie wroze mu dobrze, za cienki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti dajcie mu spokój! IP: *.vertexpl.com.pl 10.07.03, 16:38 niech sobie gada co chce! teraz liczy się tylko to, żeby wisła awansowała do ligi mistrzów, a przemysłenia Kamila nie mają żadnego znaczenia. niech trafi do juventusu albo realu, a wisła do ligi mistrzów. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Kosowski nie podpisał jeszcze umowy z Kaisers IP: *.promax.media.pl 10.07.03, 16:58 "Nie lubię mówić ładnie o sobie, ale uważam, że brak piłkarzy mojego pokroju w Niemczech to woda na mój młyn." Buhahahah Kuwa zejdz na ziemie czlowieku, Kasperczak wie co robi a gwiazdorzy tu sa nie potrzebni. Bo tak naprawde jeszcze nic nie osiagnal ( nie liczac mistrzostwa Polski- ktore to trofeum zdoblo setki innych pilkarzy). Kolkejny gwiazdor ktory za 2 lata spokornieje i bedzie blagal o 1 lige w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Kosowski nie podpisał jeszcze umowy z Kaisers IP: *.icpnet.pl 10.07.03, 20:43 Kamilku, a jak Klose podał Ci rączkę i powiedział "cześć" to popuściłeś w majteczki?A jak spadniecie do II ligi to dopiero będą mecze : MSV, Union, no rewela. Sorry stary.Jestem kibicem Lecha i los Wisły jest mi obojętny (poza awansem do LM, czego im życzę), ale przegiąłeś.Uważasz się zbawiciela Wisły i gwiazdę nr1 w Bundeslidze w przyszłym sezonie.Kurwa, ale z Ciebie burak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Kosowski nie podpisał jeszcze umowy z Kaisers IP: *.icpnet.pl 10.07.03, 20:45 Kamilku, a jak Klose podał Ci rączkę i powiedział "cześć" to popuściłeś w majteczki?A jak spadniecie do II ligi to dopiero będą mecze : MSV, Union, no rewela. Sorry stary.Jestem kibicem Lecha i los Wisły jest mi obojętny (poza awansem do LM, czego im życzę), ale przegiąłeś.Uważasz się zbawiciela Wisły i gwiazdę nr1 w Bundeslidze w przyszłym sezonie.K*rwa, ale z Ciebie burak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: Kosowski nie podpisał jeszcze umowy z Kaisers IP: *.dyn.optonline.net 10.07.03, 21:48 Kosowski mowi ze: czytałem wypowiedź prezesa Basałaja, że "Wisła jest nadal mocna" i "nie ma ludzi niezastąpionych". Ciekaw jestem, czy potwierdzi się to w przyszłym sezonie wydaje mi sie ze chlopaczek pozjadal wszystkie zmysly i wydaje mu sie ze jest najlepszy na swiecie.arogancja i pycha z niego przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavi Re: Kosowski nie podpisał jeszcze umowy z Kaisers IP: 140.192.132.* 11.07.03, 01:09 Gość portalu: fantomasz napisał(a): > Kosowski mowi ze: > czytałem wypowiedź prezesa Basałaja, że "Wisła jest nadal mocna" > i "nie ma ludzi niezastąpionych". Ciekaw jestem, czy potwierdzi > się to w przyszłym sezonie > > > wydaje mi sie ze chlopaczek pozjadal wszystkie zmysly i wydaje > mu sie ze jest najlepszy na swiecie.arogancja i pycha z niego > przemawia. > > ale ma przynajmniej kase, a wy wszyscy tylko pierdolic umiecie i zarabiacie 2 tys. zl brutto!!! What the fuck????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katriona Bordeaux? IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.03, 08:58 Lepiej dla wisly, gdyby dostali za niego wiecej ale czy P Kosowski jest w stanie opanowac francuski??? z drugiej strony poniej mu bedzie latwiej jezykowo we wloszech czy hiszpanii:) mille auguri!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silvestro Re: Bordeaux? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 23:58 Generalnie jesteście bandą zawistnych kretynów. Kamil jest świetnym piłkarzem, a to gdzie bedzie grał nie zależy od niego, tylko od prezesów Wisły, którzy patrza tylko na kasę. Kosa jest a porządku,ani dumny,ani arogancki,a to że chce spróbować grać na Zachodzie to jest zbrodnia? Podejrzewam,że niejeden z was na piechotę leciałby na drugi koniec Polski jakby miał szanse na lepszą pracę. Wara od Kamila! Odpowiedz Link Zgłoś