Gość: dębiczanin Goście !!! IP: *.debica.star.net.pl 19.08.09, 09:59 Witam,Panie Mateuszu ja lat 32, i mój ojciec mamy do Pana i Polsatu wielką prośbę,powiem tak bardzo lubię i lubimy piłkę nożną ale niech Pan nie zaprasza już nigdy do swojego programu dwóch piłkarskich chuliganów Hajto a szczególnie ŚWIERCZEWSKIEGO!!!wielu naszych znajomych po prostu jesli tylko On sie pojawia nie oglada Polsatu. Pozdrawiamy i zyczymy powodzenia . ps. przeciez Swierczewski nigdy nie byl dobrym pilkarzem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszów Znawca IP: *.rz.izeto.pl 30.08.09, 12:26 Jak zwykle 4 pajaców się zebrało którzy nie mają pojęcia o piłce Borek daj sobie spokój z TV i zajmij się trenowaniem kadry Kołtoń II trenerem Grajewski menadżerem a Kowalczyk od zaopatrzenia i MŚ mamy na 100% A potem to zostań Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKK Hajto na Dyrektora kadry IP: *.slupsk.vectranet.pl 21.09.09, 12:33 Hajto powinien sobie przypomnieć o swoich zobowiązaniach.Dla kogo on może być autorytetem......chyba tylko dla przemytników. Zapewne nie dla młodych piłkarzy.Był dobry,ale czas zniknąć z boiska jak i z mediów.Dziwie się tylko dlaczego tak poważny program bo chce aby się wypowiadał. Ja z moimi kumplami znikamy ale z tego oglądania programu jak redaktor ,który nam wstawia teksty i zaprasza tego gościa Hajtę ( dla nas zero autorytetu). Pozdrawiamy wszystkich kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic reprezentacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 11:45 Ciekawe jaki ma interes Pan Kołtoń, że tak bardzo lansuje Smudę na trenera reprezentacji Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digi co za pajac!!! IP: 89.100.117.* 11.10.09, 20:30 szydzac z irlandii (kartoflanka) dowiodl ze jest jest totalnym burakiem troche szacunku pseldo kibicu . nie zapominaj ze wygrali z narodem wybranym 2 razy. --pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Młodzi piłkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 12:11 ,Muwicie wprogramie o młodych piłkarzach .byłem na meczu mojego syna który trenuje . i co zauwarzyłem?? ci ktorzy nie są przyworzeni samochodami zbiednych rodzin ? Grają az trawe gryzą -chodzą jak przecinaki ;;;; Jak oni mają sie wybić ....wszystko robi tv i komputer ? młodzi piłkarze pojechali na mecz kadry 10-11 latki ? i co trener zagłębia? w puszczał tylko swoich podopiecznych. chociarz wogule nie grali ......i muwicie ze bedzie dobrze kiedy? jak juz za młodego jest korupcja ....a młodzi patrzą co mam im powiedzieć \ plecy\???? ten co ma fors... nawed nie umi grać i tak będzie grał ???????????????????????Oto nasza polska piłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka dość już programu futbol cafe IP: *.aster.pl 22.11.09, 12:04 Jakie pan Borek ma profity z prowadzenia ,,Futbol Cafe",że prowadzi ,,godzinę nienawiści " do PZPN.?Jest pan z panem Kołtoniem nieobiektywny i słucha się tych bredni już z obrzydzeniem.Kto panów sponsoruje?Proszę nie mówić,że panom leży na sercu dobro piłki nożnej!!!Proponuje założyć stronę internetową -koniecfutbolcafe. Kibicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka polsat oszukuje kibiców!!!!! IP: *.aster.pl 06.12.09, 11:54 Panie Borek -kłamie pan!Co nie sprzedacie dekoderów i ludzie obejrzą w telewizji publicznej!!!Wstyd!!! Załóżmy stronę koniecfutbolcafe.pl Trzej muszkieterowie ,którzy nie znają się na piłce.Pan Kołtoń nie pracuje w żadnej gazecie i udaje eksperta w dziedzinie piłki nożnej? Ha,ha,ha!!Pamiętam ogromną złość i frustacje pana Borka jak nie dostał nagrody na najlepszego dziennikarza sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ztivi Re: polsat oszukuje kibiców!!!!! IP: *.centertel.pl 06.12.09, 14:14 gadasz jakby Wojtek Kowalczyk szykowal sie do najazdu na PZPN, ale inaczej... A w polskich mediach brak takich Kołtoniów to sobie chociaz porozmawia z panem Matim :P Publiczna ma tylko Szpakowskiego co emocjonuje sie piłką to sobie nie poprowadzi programu publicystycznego z dialogami z nikim. W radio tez jeden Zimoch i styka jakby. W Tewuenie to wogole nie ma nikogo z impetem to nie ma nic tez tym brardziej. Se mozemy popisac, bo zadna kibicka nie chce za nas załatwiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łonder Re: polsat oszukuje kibiców!!!!! IP: *.centertel.pl 06.12.09, 14:27 Ty chyba ich nie widziales Ztivi. Wojewudzkiemu i Majeskiemu to by sie bali wprowadzić taki program na zywo , bo to wyszłoby jakby Majeski wprowadzał Ąckiego w kuluary futbolu przy kawie, ale przynajmniej Kuba jakoś wypada, bo on tylko żartuje tak. Ale nie wiem ,może ten cały Ędward to on na serio taki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ztivi Re: polsat oszukuje kibiców!!!!! IP: *.centertel.pl 06.12.09, 14:36 Masz dobrą intuicje prawie, ale posłuchać ich można.... Zresztą ser Mateusz Borek jako ukryty komentator ma w dorobku jakąś nagrode chyba i sory za błędy , ale moj synezator pisma, nie radzi sobie z przetwarzaniem mowy na impulsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łonder Re: polsat oszukuje kibiców!!!!! IP: *.centertel.pl 06.12.09, 14:52 Z magazynów piłkarskich to jest jeszcze szybka piłka. Co pasuje , bo nie szybka piła... A tak na piłkarzyków mozna popatrzeć i naładniejszą brameczke wybrać. pochwalić sędziego, pogrozić kibicom za złe zachowanie. Szczęsny siedzi i trwoni potencjał, ale można poinformoawać telewidzów ,ze to program dla młodziezy to Canal plus zrobiłoby audycje dla dorosłych zeby sie nie powtarzać poranną emisją w dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ztivi odp: IP: *.centertel.pl 06.12.09, 15:22 A tych to wieczorem chocbym chcial to nie zobacze to se nagrywam jak sie ligi pozostale skonczyly, bo musze rano wstac wlasnie i szybko spie. nie przejrze,ale jak ktos moze mi opowiedziec to mam. Ostatnio dowiedzialem sie , ze w Chorzowie pojawili sie kibice , a w Bytomiu znikają ... To mnie zachęciło ,zeby moze pojechac tam na mecz osobiscie, zeby dowiedziec sie po ile bilety. Za to powiedzą pewnie ile zarabia trener w Legii, bo piłkarze ŁKS ponoś nic nie dostają zarobków w kontrakcie. Pewnie cała kasa idzie na stadion i beda mieli najawiekszy w Polsce. Nie znalem sie na tym dopoki nie sprowokowal mnie program cafe futbol, ale jakby kibice dostawali pieniadze za zremisowane mecze , a pilkarze za przegrane to kto ma dostawac za wygrane.... prezesi i dzialacze firm hazardowych? W sumie mnie sie wydaje ,ze program powinien czasem podac ciekawostki z pzpn, jakie sa oplaty klubow roznych szczebli, jakie sa przepisy licencyjne. Jak wymagamy przejrzystosci wszystkich finansow związku to niech bedzie i program o wszystkim powiadamiający. Chyba nie poto chcą gościć w naszym domach te gadające głowy, zeby podac wynik meczu 0:0 i urywki akcji kontrowersjnych. Juz nie wspomne o tym całym Kanale + , gdzie we wstępie do meczu, pokazuja wstęp jak do eurowizji. Zamiast przypomniec historie stadionu klubu, projekt, oszacowac aktualne wpływy z biletów. Rozumiem ,ze dziennikarstwo studiuje sie pisząc o wypadkach , mordach i wojnach, ale zeby sklecic pare przydatnego piłkarstwa.... to kogo oni chca oklamac , jak nie maja pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łonder Re: odp: IP: *.centertel.pl 06.12.09, 15:29 Ten cały Roman z interii jakby pracował w najpowazniejszym portalu GW może cos by oświecił tych zurnalistów wszystkich, bo ci najlepsi nie dają rady to udźwignąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ztivi Re: odp: IP: *.centertel.pl 06.12.09, 15:33 Roman juz raz chciał zrobić z PeeSu najlepszą gazete to juz nie jest naczelnym. To teraz sobie w cieniu chłopina klika, ale przynajmniej ma cos do powiedzenia jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łonder Re: odp: IP: *.centertel.pl 06.12.09, 18:04 Swoją drogą używasz dobrego generatora zamieniajacego tekst w słyszalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ztivi Re: polsat oszukuje kibiców!!!!! IP: *.centertel.pl 06.12.09, 18:08 a mialem zamiar zmienic profil , bo w tym mam usawione,ze twoj glos brzmi troche smiesznie. chyba nie przeszkadza ci to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łonder Re: polsat oszukuje kibiców!!!!! IP: *.centertel.pl 06.12.09, 18:14 moze cos powinienes zmienic bo ci odpis poszedl nie pod ostatnią odpowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek70 janka na prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 16:35 witam 3 asów z cafe fudbol , ogladam ten program co niedziele, i bardzo mi sie podoba ,bez zadnych kłamstw i matactwa jest pokazana POLSKA PIŁKA NOŻNA.Super program dajecie w nim ładnego czadu.Proponowałbym zaprosic do wasego programu Jana Tomaszewskiego, dlaczego jego bo moim zdaniem jest najlepszym kandydatem na prezesa PZPN.Facet jest bystry przed kamarami,wyciąga wszystkie smrody,moze by zrobił pozadek.pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baniak zajefajny program IP: *.icpnet.pl 17.03.10, 22:36 ogladam was prawie co niedziele nigdy nie lubilem BOŃKA ale co mnie interesuje Real Milan czy Barcelona jak w Polskiej pilce tyle sie dzieje jak nie LECH legia czy wisla to jest pare innych klubów w Polsce o ktorych mozna pogadac ostatnio byl Chrobry Glogow teraz mozna pogadac o POZNAŃSKIEJ 13 ktora wyszkolila tylu kadrowiczow i za trzy miesiace nie bedzie klubu klub do dzis zdobywja nagrody i puchary mlodzi chlopcy porozchodza sie po poznaniu i wielkopolsce i nic z tego nie bedzie a w super kolektywie mozna bylo jeszcze o cos powalczyc podziwiam wojtka kowalczyka podziwiam za "dzieki za barcelone z jusko z ekipa byliscie zajebisci" obiektywnosc co do Polskich klubow jedzie rowno ze wszystkimi i mowi prawde duzo mozna sie dowiedziec i nauczyc z jego gatki a co do 13 to ze ich juz nie bedzie to szkoda bogatej tradycji oj wielka szkoda.Pozdrawiam CZAFE FUTBOL. BANIAK Odpowiedz Link Zgłoś