Gość: qqryq IP: *.zab.nat.hnet.pl 16.09.07, 16:11 A tutaj wyrażamy swoją opinię na temat PISuaru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qqryq Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra... IP: *.zab.nat.hnet.pl 16.09.07, 16:11 www.lechia-gdansk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 16:34 Naprawdę jesteście tak zaślepieni nienawiścią do PiSu, że nie zauważyliście oczywistej rzeczy? Przecież pokazanie konwencji wyborczej danej partii zamiast meczu nijak nie przysporzy jej popularności. Czy ktokolwiek w PiSie mógłby więc naciskać na TVP3 by to zrobić? Każdy myślący człowiek dojdzie do oczywistego wniosku - TVP zrobiła to na zlecenie Platformy Oligarchicznej. Nadal uważacie, że Kaczyński nie miał racji mówiąc, że TVP sprzyja PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopesValderama Re: TVPlatformy IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.07, 16:40 tak się składa ,że w trójmieście PO jest bardzo mocna i to jest kopniak dla PO ,a nie pis-owska gra do własnej bramki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:09 taaaa i celowo narazili się na ubytek kilku głosów, by dokopać kibicującym Lechii platfusom Żyj dalej w swoim świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: advq Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.icm.edu.pl 16.09.07, 17:22 Powinniśmy iść na Warszawę i zrobić im tam rewolucję. To co wyprawia prawactwo przechodzi wszelkie pojęcie. Trzeba odbić Polskę z łap tych bandziorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:27 "Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę!" ROTFL Mussolini doszedł do władzy właśnie po marszu na stolicę. Poza tym faszyzm to typowo lewacka ideologia i jak widać niektórym platfusom marzy się wprowadzenie jej w Polsce. Byle tylko odsunąć PiS od władzy i móc znowu kraść... Odpowiedz Link Zgłoś
cajun84 Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 17:32 otóż to,niektórzy pisdzą banialuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Chcę normalnej Polski IP: 64.191.71.* 16.09.07, 17:47 A nie zawłaszczania demokraji, swobód obywatelskich, państwa wyznaniowego i klerykalnego, walkę z układem który sami stworzyli. Ośmieszania Polski na arenie międynarodowej. Ja i większość młodych Polaków chcemy demokracji a nie autorytaryzmu w wykonaniu PIS&company. Oto tylko kilka kłamstw dzięki którymi Kaczyński doszedł do władzy - www.zasadyobowiazuja.pl/ Tu są przykłady jak PIS walczy z postkomunistami - wiadomosci.onet.pl/1,15,11,34489250,93775599,4114572,0,forum.html Tu są przykłady jak "czyści" są ludzie PIS - spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Strona_g%C5%82%C3%B3wna Otwórzcie oczy Młodzi! idzcie do wyborów, nie oddajcie Polski Rydzykowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polski IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:05 Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Wszechpolski Sport Trwam. 16.09.07, 18:18 Wszechpolski Sport Trwam. Wam zbudujemy stadiony, wkopiemy w przedpolu brony. Z bramek zrobimy kaplice, niech się pomodlą kibice. Wyjdą na boisko klerycy, z nich żaden grzesznie nie ćwiczy! Cheerleaders, te z Szamboobrony, dadzą , upiększą stadiony. W naszej bramce coś świętego, z zakazem strzelania do tego. Transmisję prowadzi Sport Trwam. Wszechpolska pilnuje u bram. Nie wpuszcza na stadion czarnego, niechaj nie drażni bliźniego. Nie wpuszczą masona, Żyda, to osłabienie się przyda, i to dla naszej drużyny, czego to my nie zrobimy. Każemy im się lustrować, każemy im piłkę schować. Podejmiemy uchwałę w Sejmie, ze zawodników im zdejmie, wybrana komisja specjalna, naszych ""moherów"", normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Arki Niech kibice Lechii podziekuja Jackowi Kurskiemu IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.07, 18:40 spec od mediow i propagandy - tak wlasnie pokazal, gdzie tak naprawde ma Lechie... Odpowiedz Link Zgłoś
syn.tuhajbeja Nieprawda !!! Tusk jest kibicem Hearthy Berlin... 16.09.07, 20:29 Kibicuje zreszta calemu Berlinowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjs UWAGA! to jest dobre, przeczytajcie. Włączam dziś IP: *.toya.net.pl 16.09.07, 20:42 TVP1 o 1200 - Anioł Pański, TVP2-msza z Lichenia, TVP3 - msza z Częstochowy. nagrałem sobie film jako uzasadnienie dla KRRiTV dlaczego nie warto płacić abonamentu. Dodam, że jestem praktykującym katolikiem, ale to co zrobiła telewizja prl to już przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator_Gdańsk Pogarda i lekceważenie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.09.07, 21:44 PiS to naprawdę POGARDA dla człowieka. Władza czuwa a temu, który zadecydował o przerwaniu tej transmisji włos z głowy nie spadnie, bo przecież zrobił to w zbożnym celu - potem już tylko płynął miód z ekranu i klaszczenie partyjnych popleczników. Nie uwierzyłem w ani jedno słowo, ale ilu mniej inteligentntych daje się na te bajki płynące z ekranu nabierać??? tak się manipuluje wyborami, do Łukaszenki jest już całkiem niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Kononowicz Brawo TVP3 ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 22:10 Oczywiście popieram Prawo i Sprawiedliwość i bardzo dziękuję TVP3 za przerwanie relacji sportowej i umożliwienie mi oglądania konwencji. Niestety nie mogę się wypowiadać na forum Gazety, gdyż nie mam tu konta. Tylko w relacjach sportowych mogę gorąco opowiadać się za PiS-em. Namawiam wszystkich do głosowania na "jedyną uczciwą partię". Wybory już 21 października. Walczmy o IV RP, której tak bardzo chcemy. Warto. TO NIE PROWO. Ja naprawdę jestem taki mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie obiektywny do obiektywnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 22:33 kol. obiektywny jest bardzo nieobiektywny. Do tego to pewnie frustrat albo klakier PiS lub kundelek jak J. Kurski, albo co gorsze sam J. Kurski. Ale po wypowiedziach moge stwierdzić, ze jest mądrzejszy od J. kundelka Kurskiego. Plus dla obiektywnego, ale bardzo malutki. Może napiszesz, dlaczego uważasz, ze małemu człowieczkowi należy sie szacunek tylko dlatego, że został premierem lub preziem????? Nie piszę o szacunku dla urzędu. Dlaczego chamusia mamy szanować tylko dlatego, że jest preziem???? I dlaczego prezio SAM nie MUSI już szanować tego urzędu???? A wyraża to w swoich wypowiedziach o Kwachu lub elektryku?????? Jak widzisz nie różnię się w krtytce od Kaczki któregoś tam. A przeierz to obaj bracia mniejsi głoszą równość. Tak więc próbuję z niej korzystać, bo zaraz mi ją odbiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Putra znow z wasami? O, jak szybko urosly w GW!!!! 17.09.07, 15:24 TVP nie porozumiala sie z TVN w sprawie kontynuowania transmisji!!! Wielka szkoda i Wielka przykrosc dla Wehrmachtu. Pewnie herr Tuske sie zdenerwowal strasznie i wypil sam cala wodke, a potem poszedl spac klnac siarczyscie po niemiecku. I stad ten dzisiejszy artykul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariex Re: UWAGA! to jest dobre, przeczytajcie. Włączam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 00:14 Jeszcze chcialabym dodac, ze oczywiscie na TV Polonii rowniez byla msza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamejudd 21 pazdziernika wspolnie nasikajmy w PiSsuar! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 02:50 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyszek Re: UWAGA! to jest dobre, przeczytajcie. Włączam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 12:52 Ja jeszcze dodam tylko TVP Polonia - msza z Lichenia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krissey Re: Wszechpolski Sport Trwam. 17.09.07, 07:52 Pani/Panie Almagus, od dawna raduje mnie Pani/Pańska twórczość, ale dziś to prawdziwa perełka w kwiatku :]] Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polsk 16.09.07, 18:24 > antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polski Taki test dyskwalifikuje cie jako "obiektywnego". Kaczynscy walcza tylko ze zlem, ktore sami stworzyli: - Lepper w rzadzie - Giertych w rzadzie - Kaczmarek w rzadzie - Kornatowski w rzadzie - nieposzanowanie prawa - nieposzanowanie obywateli - oparcie rzadow na chamstwie premiera, bezczelnosci marszalka Sejmu i klamstwach Kurskiego To wszystko dopiero pod rzadami PiS przerobilismy tak na powaznie. Jakim trzeba byc mlotkiem, zeby nadal ich popierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polsk IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:35 Do każdej ekipy przyczepiają się różne męty - Kaczyński nie jest nieomylny i mógł kogoś z nich powołać na stanowisko, a ten pociągnął za sobą kolejnych. Jednak PiS jako pierwszy w Polsce potrafił się temu przeciwstawić i nie zważając na ryzyko utraty władzy wywalić ich na zbity pysk. To są suche fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polsk 16.09.07, 18:48 do kazdej ekipy przyczepiaja sie menty spis mentow: jeden Kaczynski drugi Kaczynski Dornowaty Woziwoda z Krakowa Kryze ... ... ... Gosiewski Gosiewska ex-Gosiewska ... ... ... Roman koledzy Romana wszystkie dlugi Samoobrony ... ... ... Telegraf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming A Polakom wstdy IP: *.aster.pl 16.09.07, 19:04 Skoro tacy dzielni i zasadniczy, to czemu boja se komisji? Poza tym, badzmy szczerzy: Leppera i Giertycha nie pozbyli sie dlatego, ze byly to mety, ale wylacznie dlatego, ze przestali glosowac, jak im Jarek kazal; dopoki "mety" byly posluszne, Kacznski byl nimi zachwycony. Nie pitol mi tu o ideowosci PiSu, bo kiedy w gre wchodzi prawdziwa wladza, swietnie umieja rzucic idee w kat. Poza tym "Kacznski nie jest nieomylny" to malo powiedziane. Jak facet, ktory nie ma pojecia o dobieraniu sobie kadr (nie mow mi, ze Fotyga to nie porazka), moze rzadzic Polska? A obchodzenie konstytucji? A grozenie TK i sadom, ktore wydaja wyroki, ktore Jarkowi sa nie po mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polsk 16.09.07, 19:47 Nie pociągnął swoich, bo nie ma czegoś takiego jak akceptowanie prezesa PZU czy komendanta głównego policji bez zgody, choćby nieformalnej, premiera. Opozycja ostrzegała, że z Kaczmarka, Kornatowskiego, Leppera, Giertycha czy Netzla to niezłe ziółka są. Brat Mniejszy wolał posłuchać swoich ludzi i wyszło jednak na to, że opozycja miała rację. A zamiast to przyznać to Kaczka razem z ekipą głosi, że opozycja popiera korupcję, chociaż to jego towarzysze przyjęli kandydaturę gościa zamieszanego w tuszowanie morderstwa na komisariacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu35 Re: antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polsk IP: *.eranet.pl 16.09.07, 22:18 Idź spać juz bo Twoj obiektywizm jest bardzo problematyczny. Z mojego punktu widzenia PiS wszystko co robił to tylko po to aby zwiększyć swoją władzę. Maja głęboko w poważaniu obywateli nie zrobili nic ze swoich gospodarczych zapowiedzi dla mnie Jarek to kretacz a Lech to jego podnóżek ciężko zyc w państwie z którego się smieją na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziober Re: antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 19:33 Morda moja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxik Re: antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polsk IP: *.opera-mini.net 17.09.07, 03:05 Może przestaniesz nazywać siebie "obiektywny"? W żaden sposób nim nie jesteś, wyrażasz SWOJE opinie, mam wrażenie,że kompletnie bezkrytyczne wobec PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polsk IP: *.chello.pl 17.09.07, 09:56 to nie sa JEGO słowa, tylko mowa-trawa żywcem wzięta z ktoregos orędzia do narodu;) jak można posądzać o samodzielne myślenie kogos,kto na PiS glosuje?? Kochani, idziemy na wybory!!!! A dla zainteresowanych - ciekawsza wersja spotu PiS : www.tvn24.pl/2073223,0,0,1,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polsk IP: 217.116.98.* 17.09.07, 09:37 Nie nazywaj siebie "obiektywnym", bo z obiektywizmem masz tyle wspólnego, co z drogimi samochodami, czyli nic. pozdro dla kumatych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybiektywny Re: antykaczynskiej Polski = prokorupcyjnej Polsk IP: *.idg.com.pl 17.09.07, 19:22 obiektywny = Jacek Kurski? Odpowiedz Link Zgłoś
skowi TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 18:46 Przykłady: Niedawna konferencja LiD - ja ich nie lubię, ale czemu się przerywa w pół słowa? Konferencja LPR, PR i UPR w Warszawie - media pokazują Giertycha, który ma duży elektorat negatywny. W momencie kiedy ma coś powiedzieć szef UPR, TVN24 tnie transmisję. TVP3 zaspało, Popiela zdążył się przedstawić i przejść do wstępu, zanim go zdjęli, a na antenę wsadzono najważniejsze tego dnia opinie pana Migalskiego. Dlaczego GW, promująca przedsiębiorczość, nie piśnie ani słowa o tym co proponuje UPR? Kiedyś myślałem że te teksty o zmowie pt. nie puszczać Korwina to oszołomstwo, ale zdanie zmieniłem i radzę każdemu trochę krytycyzmu w odbiorze tego co media nam serwują. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 18:54 @skowi: A kogo obchodzi Popiela? Chyba nie zrozumiales o czym dyskusja? Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 19:08 ffamousffatman napisał: > @skowi: A kogo obchodzi Popiela? Chyba nie zrozumiales o czym dyskusja? Zrozumiałem, że o sterowaniu politycznym mediów. A Popiela, tak jak Kaczyński, Tusk, Kwaśniewski, Giertych i Lepper powinien obchodzić każdego co świadomie głosuje. Media, w szczególności państwowe, nie są od cenzury; a jak ktoś gada bzdety, to tym bardziej niech go pokażą, niech pozwolą się skompromitować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 18:54 @skowi: A kogo obchodzi Popiela? Chyba nie zrozumiales o czym dyskusja? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 19:34 @skowi: nie zrozumiales to po pierwsze po drugie puszczanie w polowie meczu (dla lokalnego kibica lokalny mecz jest wazny a lokalna telewizja nie ma innego widza poza nim) konwecji parti rzadzacej w jakiejs pipidowie jest manipulacja po trzecie - kiedy prywatna telewizja pokazuje przebitki z konwencji jakiejs partii to sprawa jej oceny co jest wazne Giertych jest twarza to sie go pokazuje a tego, jak mu tam, Popiele sie nie pokazuje bo to jest NIKT JEST Odpowiedz Link Zgłoś
ryhor Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 19:38 Białystok nie pipidówa, ale reszta się zgada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 20:03 @ryhor: rod moj wiedzie sie z Lomzy i Zdzieciola, dlatego uzylem pipidowa, dla wyluszczenia idei ogolnej, a nie szlachetnego zamieszkalego przez Litewskich Tatarow oraz innych moich rodakow, Bialegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 19:45 ffamousffatman napisał: > @skowi: nie zrozumiales to po pierwsze Na szczęście ktoś mądrzejszy mi wytłumaczy. > po drugie puszczanie w polowie meczu (dla lokalnego kibica lokalny mecz jest wa > zny a lokalna telewizja nie ma innego widza poza nim) konwecji parti rzadzacej > w jakiejs pipidowie jest manipulacja Oczywiście, jest manipulacją. Gdzie się nie zgadzamy? > po trzecie - kiedy prywatna telewizja pokazuje przebitki z konwencji jakiejs pa > rtii to sprawa jej oceny co jest wazne Przecież tak właśnie napisałem, że prywatnym mediom wolno. Tak jak nam obu wolno wyciągać wnioski. Nadal nie widzę gdzie się nie zgadzamy? > Giertych jest twarza to sie go pokazuje > a tego, jak mu tam, Popiele sie nie pokazuje bo to jest NIKT JEST A ja uważam, że Giertych to jest NIKT, a Popiela powinien być twarzą. Obaj mamy prawo uważać swoje. Natomiast telewizja publiczna nie powinna cenzurować nikogo kto ubiega się o fotel parlamentarny! Mało tego. Ty nie masz argumentów, ja je mam: 1/ Popiela jest dla Ciebie i większości nikim, bo nie ma go w telewizji. Nazywamy to sterowaniem i manipulacją. 2/ Popiela i cały UPR mówi to co zawsze, a Giertych mówi o wolnym rynku i niskich podatkach od dwóch tygodni. Sam sobie odpowiedz, kto jest nikim, a jak to widzi masowy telewidz. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 20:23 zostan szefem ICH komitetu wyborczego, ICH wypromuj niech potem pokazuja a nie placz ze swiat niedobry jest dla koserwatywnych liberalow, libertarian, reakcjonistow czy jak tam kazecie sie obecnie nazywac bo JKM nigdy nie wypromuje (na szczescie) dla JKM polityka jest odreagowaniem brydza sportowego gdzie nie wolno gadac a on tak chcialby: 1BA na poczatku bylo slowo 2 trefle ?! 2piki 7dnia bog stworzyl adama a ten zalozyl partie liberalna q, w takich warunkach nie mozna grac 8 dnia bog stworzyl telewizje aby JKM mgl sie wygadac a ludzie pograc 9 dnia ludzie przestali placic abonament wiec zmieniono ramowke i JKM zostalo juz tylko Najwyzszy Czas i Wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 20:42 ffamousffatman napisał: > zostan szefem ICH komitetu wyborczego, ICH wypromuj > niech potem pokazuja Nie chce mi się. Nie jestem politykiem. Jestem wyborcą. A poza tym lubię piłkę nożną. > a nie placz ze swiat niedobry jest dla > koserwatywnych liberalow, libertarian, reakcjonistow czy jak tam kazecie sie ob > ecnie nazywac Jeśli o mnie chodzi, wolałbym "skowi". > bo JKM nigdy nie wypromuje (na szczescie) > dla JKM polityka jest odreagowaniem brydza sportowego gdzie nie wolno gadac Czym by nie była, z postulatem niskich podatków się akurat zgadzam. > a on tak chcialby: > 1BA > na poczatku bylo slowo > 2 trefle > ?! > 2piki > 7dnia bog stworzyl adama a ten zalozyl partie liberalna > q, w takich warunkach nie mozna grac > > 8 dnia bog stworzyl telewizje aby JKM mgl sie wygadac a ludzie pograc > 9 dnia ludzie przestali placic abonament wiec zmieniono ramowke i JKM zostalo j > uz tylko Najwyzszy Czas i Wtorek Straszliwie ironizujesz. A ja jeszcze raz powtarzam: nie chodzi o czyjekolwiek poglądy polityczne ani hobby, chodzi o neutralność przekazu w mediach publicznych, którego nie ma, a być powinien. Ani razu nie odniosłeś się do meritum, za to próbujesz elokwencją zakrzyczeć oponenta. Mnie to nie imponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie IP: *.aster.pl 16.09.07, 19:06 Promowanie JKM to JEST promowanie oszlomstwa, bo w warstwie swiatopogladowej facet tkwi najdalej w XIX wieku, chociaz i w to czasem watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 19:10 Gość portalu: le ming napisał(a): > Promowanie JKM to JEST promowanie oszlomstwa, bo w warstwie swiatopogladowej > facet tkwi najdalej w XIX wieku, chociaz i w to czasem watpie. Hmm, osobiście uważam że akurat JKM wyprzedza nasze myślenie o kilkadziesiąt lat. Ale to nie ma znaczenia, przecież głosują wyborcy. Powtarzam: jeśli UPR to oszołomy, niech media pozwolą im mówić, to się skompromitują - tak? A jakoś nie pozwalają. Prywatnym mediom wolno, publicznym - NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 19:43 jkm JEST BRYDZYSTA JEGO (niejego) idee niczego nie wyprzedzaja sa przykladem nedzy polskiej dyskusji o spoleczenstwie i ekonomii opanowanej przez arywistow mysli ktorzy WIEDZA OCZYM SIE DYSKUTYJE w krajach anglosaskich nie wiedza natomiast O CZYM SIE NIE DYSKUTUJE CO NIE PODLEGA DLA ANGLOSASA DYSKUSJI! jak chcesz dyskutowac to zacznij czytac od POCZATKU od Actona, Berlina i Rorty'ego tam nic nie ma ze chciwosc jest dobra a pasy bezpieczenstwa zle jest za to ze liberal najpierw ma byc porzadnym czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 19:46 a kto im zabrania mowic? to nie jest to samo co kazac mi sluchac mam do cholery dosyc libertarianow z budzetowki! Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 20:01 ffamousffatman napisał: > a kto im zabrania mowic? > to nie jest to samo co kazac mi sluchac Ależ nikt Ci nie każe. Możesz nie oglądać telewizji. Rzecz w tym, żebyś mógł, O ILE CHCESZ, słuchać kogo uważasz. > mam do cholery > dosyc > libertarianow z budzetowki! Do mnie pijesz? Nie jestem z budżetówki i nie będę. Nie znam też nikogo z budżetówki kto popiera UPR, tam raczej dominuje roszczeniowa postawa. A że masz dosyć, to Ci wolno, nie głosuj na nich. Ale jakim prawem chcesz cenzurować informacje, które trafiają do wyborcy? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 20:28 bylem czlonkiem upr wiekszosc czlonkow upr jakich znalem pracowalo w budzetowce doroslem Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 20:44 ffamousffatman napisał: > bylem czlonkiem upr > wiekszosc czlonkow upr jakich znalem pracowalo w budzetowce > doroslem O, to lubię. Nareszcie coś konkretnego. A możesz opowiedzieć o tym dorastaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 19:56 ffamousffatman napisał: > jak chcesz dyskutowac to zacznij czytac od POCZATKU > od Actona, Berlina i Rorty'ego > tam nic nie ma ze chciwosc jest dobra > a pasy bezpieczenstwa zle > jest za to ze liberal najpierw ma byc porzadnym czlowiekiem Uwziąłeś się na liberałów. Masz któremuś osobiście coś do zarzucenia? Okradł Cię któryś, obraził? Znasz osobiście kogokolwiek z parlamentu, żeby oceniać kto jest porządnym człowiekiem? Otóż uważam że nie znasz, tak jak większość z nas, za to czerpiesz wiedzę z nieobiektywnej telewizji. I właśnie tą nieobiektywność piętnuję, a nie czyjeś poglądy polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 20:41 nie uwzialem sie na liberalow JA jestem liberalem w upr liberalow nie ma a ty nadal nie rozumiesz co sie do ciebie pisze nawet wymienionych nazwisk nie chwytasz? PS to, ze ktos chce, w swoim mniemaniu, "promowac poglady liberalne", to nie jest powod dla ktorego jakakolwiek telewizja mialaby go puszczac kiedy indziej jak o 2300 w programie "A teraz nuuudna rozmowa o pierd... ktore nikogo nie obchodza" PS2 JKM nie pokazywano w primetimie jako "liberala" tylko jako malpe ktora mowi stad od pietnastu lat liberalow traktuje sie w Polsce jak malpy ktore mowia UPR i JKM to nie sa liberalowie, ostatnio JKM kaze nazywac sie reakcjonista jako ze i inne nazwiska nic ci nie mowia nie napisze nazwiska wymysliciela reakcjonizmu qed Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 16.09.07, 20:53 ffamousffatman napisał: > nie uwzialem sie na liberalow > JA jestem liberalem > w upr liberalow nie ma Na kogo więc zagłosujesz? > PS to, ze ktos chce, w swoim mniemaniu, "promowac poglady liberalne", to nie je > st powod dla ktorego jakakolwiek telewizja mialaby go puszczac kiedy indziej ja > k o 2300 w programie "A teraz nuuudna rozmowa o pierd... ktore nikogo nie obcho > dza" Masz rację, pod warunkiem że akurat nie ma kampanii wyborczej. > PS2 JKM nie pokazywano w primetimie jako "liberala" tylko jako malpe ktora mowi > stad od pietnastu lat liberalow traktuje sie w Polsce jak malpy ktore mowia Może za młody jestem, ale ostatnio Korwina w prime time widziałem w okolicach 1991 roku. Coś przeoczyłem, czy masz więcej kanałów? A propos małpy - fakt, że medialnie przekonujący to on nie jest. > UPR i JKM to nie sa liberalowie, ostatnio JKM kaze nazywac sie reakcjonista > jako ze i inne nazwiska nic ci nie mowia nie napisze nazwiska wymysliciela reak > cjonizmu > qed Nie pisz, google pewnie poda, ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie 18.09.07, 04:52 No i nie doczekałem się odpowiedzi. Eee tam z taką dyskusją... Ja o cenzurze, ten jedzie po UPR i rzuca nazwiskami, jak pytam na kogo głosuje, to ucieka :( Co za ludzie, jak rany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bueheheh Re: TVP jest ewidentnie sterowana politycznie IP: *.chello.pl 16.09.07, 20:26 @skowi "wyprzedza w mysleniu" kogo? chyba plemiennych przywódców w afryce! ten człowiek nie dość, że jest chory z nienawiści to jeszcze nie rozumie prostej zasady, państwo nie może opierać się na wewnętrzych podziałach "my" i "oni" i na wewnętrznym konflikcie, Jarek mysli kategoriami rewolucji bolszewickiej, co oznacza, ze jak on uważa że ma rację to ma rację i wolno naginać lub łamać wszystkie przepisy, ale NIKT INNY tego robić nie może bo wtedy jest z układu, jest oligarchą etc., Jarek szykuje kraj dla naiwnych i biedoty, która będzie się karmić igrzyskami przerywanymi konwencjami partyjnymi wodza, a co do przerwania meczu, to sobie zrobił niezłe kuku, no ale on ma z myśleniem o ludzkich emocjach spore problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Chcę normalnej = antykaczynskiej Polski 17.09.07, 10:46 paranoicy na kaczych łapach precz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPR Re: Chcę normalnej Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 18:05 Podzielam Twoje zdanie. Uważam jednak, ze w takim przypadku jakiś dupoliz przegiął, bo to raczej wpłynie niekorzystnie dla PiS. I dobrze. Dlatego przełykam gorzka pigułę jaką jest "zbratanie" UPR z LPR i kolejny raz oddam głos na UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Chcę normalnej Polski IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:08 Dalej jesteście za zalegalizowaniem narkotyków w szkołach "bo i tak tam są"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upr Re: Chcę normalnej Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 18:22 ZALEGALIZOWANIE - miękkich narkotyków, bo właściwie i tak kto chce to je zdobędzie - ale to co piszesz, że W SZKOŁACH, to raczej nie jest obiektywne i oszczercze. Tak więc nie jesteś obiektywny, tak jak sie podpisujesz. Dodam, że JKM głosi aby w szkołach był większy rygor. Twój głos troszkę mi przypomina to co wybełkotał "gumowy kręgosłup", "sprzedajna k..." Rysio Czarnecki, który to notabene zakładał UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Chcę normalnej Polski IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:40 > ZALEGALIZOWANIE - miękkich narkotyków, bo właściwie i tak kto chce > to je zdobędzie - ale to co piszesz, że W SZKOŁACH, to raczej nie > jest obiektywne i oszczercze. a jak dzieciaki zdobywają je właśnie w szkołach - trochę konsekwencji >"sprzedajna k..." Rysio Czarnecki to co powiesz o JKM i jego partyjce - to flirtuje z PO, to PiSem, teraz z LPRem... Widzisz na tym polega obiektywizm - potrafi się zauważyć błedy obu stron Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: Chcę normalnej Polski 16.09.07, 18:58 Gość portalu: obiektywny napisał(a): > > ZALEGALIZOWANIE - miękkich narkotyków, bo właściwie i tak kto chce > > to je zdobędzie - ale to co piszesz, że W SZKOŁACH, to raczej nie > > jest obiektywne i oszczercze. > > a jak dzieciaki zdobywają je właśnie w szkołach - trochę konsekwencji Korwin na pytanie o narkotyki wyraźnie stwierdził, że to jego prywatne poglądy. W programie UPR tego nie znajdziesz. > >"sprzedajna k..." Rysio Czarnecki > > to co powiesz o JKM i jego partyjce - to flirtuje z PO, to PiSem, teraz z LPRem Sojusz z Giertychem bardzo boli, ale to jedyna szansa na wprowadzenie posłów do parlamentu. Celem działania partii politycznej jest zdobycie władzy i realizacja programu. Dlaczego masz pretensje do UPR, że potrafią się z PO i PiS-em dogadać, a do tamtych już nie? > Widzisz na tym polega obiektywizm - potrafi się zauważyć błedy obu stron A myślenie polega na tym, że nie wierzy się we wszystko co ktoś Ci wmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Chcę normalnej Polski IP: *.aster.pl 16.09.07, 19:11 > Celem działania partii politycznej jest zdobycie władzy Za wszelka cene? Nie lepiej byloby sie trzymac zasad i nie wchodzic w konszachty z miernotami? I to zrobil JKM, ktory na co dzien gebe sobie honorem wyciera... Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: Chcę normalnej Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 19:21 I to zrobił Kaczyński, który wszedł w konszachty z Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: Chcę normalnej Polski 16.09.07, 19:22 Gość portalu: le ming napisał(a): > > Celem działania partii politycznej jest zdobycie władzy > > Za wszelka cene? Nie lepiej byloby sie trzymac zasad i nie wchodzic w konszacht > y > z miernotami? Proste, że lepiej. Ale rzeczywistość jest taka, że konkrety i program nie wystarczą, trzeba mieć jeszcze pieniądze i media. Duże partie mają subwencje budżetowe i kolesi z nadania. Niesportowa walka. Jak będą w parlamencie dodatkowi recenzenci, chyba nikomu to nie zaszkodzi, co? Poza tym wyborcy chcą UPR, ale jeśli słyszą w sondażach że poparcie dla nich wyniesie 1%, to zagłosują na mniejsze zło żeby nie stracić głosu. Teraz ci wyborcy mają szanse głosować zgodnie z przekonaniami politycznymi. UPR postąpiła rozsądnie. > I to zrobil JKM, ktory na co dzien gebe sobie honorem wyciera... > Wstyd. JKM nie jest szefem UPR. Ale nikt tego nie wie, bo i skąd? Przecież media nic o nich nie mówią! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Chcę normalnej Polski 16.09.07, 19:52 i znowu nieuki z upeeru bredzicie "Celem działania partii politycznej jest zdobycie władzy" celem partii politycznej jak kazdej organizacji spolecznej jest DALSZE ISTNIENIE, dodatkowo im bardziej organizacja spoleczna jest partia tym bardziej zalezy jej na wywieraniu wplywu "zdobycie władzy" jest celem LIDERA Odpowiedz Link Zgłoś
skowi Re: Chcę normalnej Polski 16.09.07, 20:04 ffamousffatman napisał: > i znowu nieuki z upeeru bredzicie > "Celem działania partii politycznej jest zdobycie władzy" > celem partii politycznej jak kazdej organizacji spolecznej jest DALSZE ISTNIENI > E, dodatkowo im bardziej organizacja spoleczna jest partia tym bardziej zalezy > jej na wywieraniu wplywu > "zdobycie władzy" jest celem LIDERA Nieuki? Ha ha ha ha ha! na WOS się nie chodziło, co? pl.wikipedia.org/wiki/Partia_polityczna "Partia polityczna ("partia" od łac. pars 'część', w trad. pol. 'stronnictwo') – organizacja społeczna o określonym programie politycznym, mająca na celu jego realizację poprzez zdobycie i sprawowanie władzy lub wywieranie na nią wpływu." PS. Nie jestem z UPR-u. W ogóle nigdzie nie należę. A Ty pewnie jesteś z SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upr Re: Chcę normalnej Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 22:09 >> a jak dzieciaki zdobywają je właśnie w szkołach - trochę konsekwencji Jeżeli wprowadzi sie większy rygor to nikt z narkotykami nie wejdzie na teren szkoły. Pomyśl trochę. Chyba,ze to ciebie boli. Mówisz o programie, który nie został wprowadzony a Ty starasz się krytykować jesgo SKUTKI. Jeszcze raz poproszę MYŚL. Chyba, ze czytanie ze zrozumieniem, to coś co obiektywnych nie dotyczy. > to co powiesz o JKM i jego partyjce - to flirtuje z PO, to PiSem, teraz z LPRem > ... Tu wykazałeś się, ze coś słyszałeś, ale co i gdzie to sam nie wiesz. Proponuję zamilcz, bo wpisując sie w rozpoczęta kampanię każdy twój błąd zostanie obrzucony takimi inwektywami, ze PiS się mógłby się uczyć. UPR nie jest jak piszesz partią JKM. Trochę prawdy mógłbyś napisać, a nie tylko obiektywizmu SWOJEGO. Obecnie i to od dłuższego juz czasu PREZESEM UPR jest sz.p. Popiela, a JKM jest TYLKO jednym z liderów. Nie będę tu wszystkiegoo pisał, więcej na upr.org.pl, sorry, za kryptoreklamę, ale dziwny jakiś obiektywizm, a kto ma inne spojrzenie to z układu (cyt. PiS) lub podobno niekonsekwentny wg. obiektywnego. Na argumenty można się spierać, ale zarzucanie, że coś sie niesprawdziło przed wdrożeniem trąci NIEOBIEKTYWIZMEM. Ale dla obiektywnego to pewnie drobny szczegół. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Chcę normalnej Polski 16.09.07, 18:31 ZADAM FILOZOFII, LOGIKI I ETYKI W LICEACH! ZADAM OBOWIAZKOWEJ MATURY Z MATMY! PRECZ Z MATURA Z PACIORKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.07, 17:35 albowiem w miarę postępów Rewolucji walka klas zaostrza się! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aya Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.chello.pl 16.09.07, 17:53 Autor: Gość: obiektywny IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:27 "Poza tym faszyzm to typowo lewacka ideologia" Poczytaj, potem się wypowiadaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:04 a co, może nie jest to jedna z odmian socjalizmu, co? sama lepiej poczytaj - tylko czegoś innego niż podręcznik do historii dla gimnazjum albo wypociny tow. Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 18:36 @obiektywny: CI MOWILEM: masz przestarzale dane FASZYZM TO radykalne CENTRUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:49 to jakieś lewaki tak twierdzą... Odpowiedz Link Zgłoś
kisiello86 typowy pisowiec,umie tylko obrażać innych 16.09.07, 17:54 szkoda mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 18:14 Piłsudski też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:19 coś jest w tych socjalistach o zapędach dyktatorskich, że lubią chodzić na stolice... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 18:42 @obiektywny: "coś jest w tych socjalistach o zapędach dyktatorskich, że lubią chodzić na stolice..." - bo np Pinoczet nie, nie poszedl na stolice chyba ze sie cos zmienilo i pinoczet to lewica? zapomnialem o Franco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:47 a czy ja mówię, że tylko oni maszerują na stolicę? Naucz się czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 18:26 @obiektywny: nie jestes na biezaco, wg najnowszch badan LUDZIOLOGICZNYCH faszyzm to nie jest typowo lewacka ideologia, wg najnowszych badan faszyzm to RADYKALNE CENTRUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:31 a kto robił te badania? LOL Faszyzm jako radykalne centrum - ciekawa teza, przyznaję. jednak zarówno jego geneza, jak i podejście do kwestii ekonomicznych, wskazują, że to lewica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1414 Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 18:50 "Faszyzm jako radykalne centrum - ciekawa teza, przyznaję. > > jednak zarówno jego geneza, jak i podejście do kwestii ekonomicznych, wskazują, > że to lewica..." Faszyzm i kwestie gospodarcze to lewica ? no to sie usmialem.. poczytaj o historii III Rzeszy, o jej genezie - kto wspieral dojscie Hitlera do wladzy? Kto robil interesy w czasach wojny? Taki jeden przyklad Koncern Kruppa to byla panstwowa firma czy prywatna ? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 19:52 > Faszyzm i kwestie gospodarcze to lewica ? no to sie usmialem.. Widać marne masz poczucie humoru. > Koncern Kruppa to byla panstwowa firma czy prywatna ? To nie ma znaczenia. Ważne, że w III Rzeszy i we Włoszech rząd stosował protekcjonizm i interwencjonizm, pojęcia jak najbardziej lewicowe. Żeby ideologia była lewicowa wcale nie musi popierać upaństwawiania środków produkcji, wystarczy, że chce odpowiednią polityką chronić własnych przedsiębiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 19:50 > jednak zarówno jego geneza, jak i podejście do kwestii ekonomicznych, wskazują, > że to lewica... Analiza programu gospodarczego PiS pokazuje, że gospodarczo ta partia jest lewicowa. Dodając to swego rodzaju narodową ideologię wychodzi narodowy socjalizm. Różnica leży oczywiście w braku programowego rasizmu i braku teorii o nadludziach, ale reszta jest bardzo zbliżona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buehehe Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.chello.pl 16.09.07, 20:35 ale za to jest rasizm ideologiczny, niejednemu w PiSie marzy się Bereza, tylko czasy nie te, PiS bazuje na antagonizmach biedny-bogaty, polak - liberał, gej, lesbijka, germanofil, katolik moherowy - katolik dziwisza, życińskiego etc., wszystko co otwarte i postępowe jest dla nich zagrożeniem, uważają, że istnieje jeden wzór na Polaka, a wszyscy inni to jakieś "przechrzty" "łże elity" etc, bardziej prymitywnej partii w Polsce nie było od PZPR-u, zresztą język jak znalazł z tamtych czasów, chyba musi umrzeć to pokolenie żeby się podobne bzdury skończyły... Odpowiedz Link Zgłoś
ali51 Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 18:51 Zaprzszam do Poznania, mamy tu bardzo dobrych psychiatrów i parę kilometrów od miasta luksusowe miejsca w jednomiejscowych miekkich apartamentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.spray.net.pl 16.09.07, 18:57 facet, nie zauważasz paru dosyć istotnych spraw! strasznie pis Cie omamił... i niestety wielu polaków również! czas przetrzeć oczy i zobaczyć jak to naprawdę jest z "idealnym jarosławem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneryt Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.asta-net.com.pl 16.09.07, 19:16 Kpisz czy pytasz o drogę. Czy nie widzisz co się dzieje choćby z prokuraturą. Jak jest usłużna wobec pisu. Wszystkie media są w rękach pisu. Przemówienia zaś przypominają te z czasów Adolfa. Zobacz do czego to doprowadziło. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 19:44 > Poza tym faszyzm to typowo lewacka ideologia Wcale nie 'typowo', bo jest antyinternacjonalistyczna, antyliberalna, antydemokratyczna. Lewicowa w faszyzmie to jest gospodarka, natomiast podejście do państwa i narodu jak najbardziej 'prawicowe'. Podobnie jak PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 20:02 @obiektywny: może jakieś argumenty?? Skoro faszyzm to lewacka ideologia, to dlaczego w faszystowskich Włoszech nie znacjonalizowano przemysłu?? Król był głową państwa. Jakoś to mało podobne do innych lewicowych ideologii. Może powiesz, że reżim Pinocheta też lewacki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykaczystka Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.ins.agh.edu.pl 17.09.07, 08:05 "Poza tym faszyzm to typowo lewacka ideologia" Tak to jest jak ktoś śpi na lekcjach historii... Odpowiedz Link Zgłoś
dancze Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 17.09.07, 08:51 Wybacz prostaku ale ja pomimo, że chcę odsunąć PiS od władzy wcale nie jestem złodziejem i nie chcę kraść. Ja chce także uczciwej Polski ale nie dyktatury braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M O kolega zafascynowany nowym spotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:00 O kolega zafascynowany nowym spotem? Taki gó..any spot i ilu ludziom wyprał mózgi. Myślcie ludzie samodzielnie! To takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 17.09.07, 13:05 Gość portalu: obiektywny napisał(a): > "Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę!" > > ROTFL > > Mussolini doszedł do władzy właśnie po marszu na stolicę. > > Poza tym faszyzm to typowo lewacka ideologia i jak widać niektórym platfusom > marzy się wprowadzenie jej w Polsce. Byle tylko odsunąć PiS od władzy i móc > znowu kraść... Kraść to akurat kradną obecne rządy (choćby przez zwiększanie podatków "składka" Religi na przykład) Nie ma gorszych rządów od takiej bandy socjalistów jak obecnie, chętnie zrównają nas w dół, przecież Polska nie może być państwem ludzi bogatych. Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 17.09.07, 18:48 heh, na Warszawe to trzeba rajd zrobic tak czy siak ;] juz od dawna to planuje ;D znacie ten dowcip Warszawiacy? ;P Warszawiak, Poznaniak i Kaszub na wakacjach w Egipcie płynąc łódką wyłowili z wody gliniany dzban z dziwną pieczęcią. Złamali pieczęć no i oczywiście z dzbana wyleciał dżinn. "Dobra, uwolniliście mnie, to macie wasze trzy życzenia. Po jednym na każdego starczy." Kaszub: "Ja tak kocham Kaszuby... niech zawsze woda w jeziorach będzie czysta, ryb pod dostatkiem a turyści porządni i bogaci." Dżinn: "Nudnawe życzenie, ale jak chcesz. Zrobione." Warszawiak: "Wybuduj dookoła Warszawy ogromny mur żeby odgrodzić moje miasto od reszty tego zacofanego kraju i żeby żadni wsiowi mi tu nie przyjeżdżali." Dżinn: "OK. Zrobione." Poznaniak: "Powiedz mi coś więcej o tym murze." Dżinn: "No, otacza całe miasto, jest betonowy, wysoki na kilometr i szeroki na trzy kilometry u podstawy. Mysz się nie prześliźnie." Poznaniak: "Dobra. Nalej wody do pełna." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący TVPis IP: 208.53.137.* 16.09.07, 17:29 TVP nawet w PRLu nie była tak upolitczniona jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
cajun84 Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 17:31 Jestes chory z nienawiści Ty prawdziwy POLAKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: 208.53.137.* 16.09.07, 17:33 Popieram w 100% Skrajna prawica która nami rządzi stare układy zastępuje swoimi, dlatego trzeba ich usunąć, jak nie po dobroci to siłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:39 "trzeba ich usunąć, jak nie po dobroci to siłą" byśmy znowu mogli w spokoju brać/dawać łapówki. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 19:53 Sądzisz, że pod rządami PiS łapówka nie będzie możliwa? Przecież CBA udowodniło jak łatwo jest dotrzeć do ministra rolnictwa, nawet nie trzeba mieć znajomości. Wystarczy sfałszować papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! 16.09.07, 18:14 warszawa odbita, brona sie tylko na wiejskiej i w ministerstwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muhomorek Re: Tak się rodził faszyzm. Idźmy na Warszawę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 18:25 nawoływanie do przemocy i obalenia demokratycznie wybranego rzadu powinno być ścigane w państwie prawa Odpowiedz Link Zgłoś
uptodate Re: TVPlatformy 16.09.07, 17:28 "Obiektywny" Twoje wypowiedzi są tak samo obiektywne jak obiektywność PiS-u, a chamstwo Twojej retoryki (cyt. kibicującym Lechii platfusom) prawie już osiągnęło poziom PiS-u. Kibic (nie z Pomorza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:34 > a chamstwo Twojej retoryki (cyt. kibicującym Lechii platfusom) prawie już > osiągnęło poziom PiS-u. Domniemane chamstwo retoryki PiSu nigdy nie doszło do poziomu chamstwa retoryki Platformy Oligarchicznej. Rozumiem, że oburzasz się też na ciągłe określenia typu "pisuar". Nawet w tym temacie ich pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
uptodate Re: TVPlatformy 16.09.07, 17:46 > Rozumiem, że oburzasz się też na ciągłe określenia typu "pisuar". Nawet w tym > temacie ich pełno. Oburzam się na każde chamstwo, które obraża KIBICÓW, niezależnie z jakiego kręgu pada, jednak nie uzurpuje sobie prawa do obiektywizmu, jak Ty. I nie musisz mi odpowiadać, gdyż zaraz wychodzę z dziećmi na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:50 Więc, jak ktoś napisze o kibicujących Lechii sympatykach PiSu per pisuary, również zapłoniesz gniewem świętego oburzenia. Trzymam Cię za słowo. Co do spaceru, to bardzo dobry pomysł - może trochę ochłoniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopesValderama Re: TVPlatformy IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.07, 17:47 a ty chyba to putre czochrasz za "wonsy" a tak na marginesie wole ten świat niż sPISek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:00 Widzę, że każdego mierzysz według własnej miary - OK twój problem. Nie wnikam jak się zabawiasz z herr Tuskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: TVPlatformy 16.09.07, 17:49 jesteś bardzo obiektywny. tylko masz niepokolei w głowie. wszędzie widzisz tylko spisek i dlatego uważasz, że w podlegającej krritv tvp3, w której są ludzie z pisu i ich przyjaciół z so i lpr, a której szefem jest urbański, decyzje mógłby podjąć ktoś z platformy. zastanów się jeszcze raz. powolutku, tak żeby kabelki zaczęły łączyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:58 "uważasz, że w podlegającej krritv tvp3, w której są ludzie z pisu i ich przyjaciół z so i lpr" Tak się składa, że Samoobrona i LPR to teraz wasi najlepsi przyjaciele... a nie sorry wasi najlepsi przyjaciele to SLD. SO i LPR są za nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: TVPlatformy 16.09.07, 18:09 jacy 'wasi'? ludzie obiektywni nie używają takich uogólnień. a na marginesie to pis spowodował, że so i lpr stanowią jakąś siłe w polsce. oczywiście także wyborcy, ale wyborcy nie zapraszali ich do rządzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:17 no wasi czyt. PO przyjaciele, co każdy obiektywny człowiek potrafi wywnioskować choćby po tym jak ładnie razem głosowaliście a SO i LPR stanowiły siłę dzięki skorumpowanej III RP. Dzięki PiSowi partie te są dużo słabsze niż przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: TVPlatformy 16.09.07, 18:21 problem w tym, że nie jestem w stanie zagłosować 'za'. w tym kraju mogę jedynie zagłosować 'przeciw'. będe głosował przeciw pisowi, ale nie nazwę siebie zwolennikiem po, ani sld. niestety do tego doszło, że abnegaci z po i komuchy z sld są lepszym wyborem, niż co innego. obiektywny człowiek wie, że skoro nie wie, to nie powinien się wypowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:27 Może nie jesteś zwolennikiem PO, ale to na nich zamierzasz zagłosować, nieprawdaż? Obiektywny człowiek też może się domyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: TVPlatformy 16.09.07, 18:36 jeszcze nie zdecydowałem. a tobie nie da się wytłumaczyć, że jesteś nieobiektywny. człowiek obiektywny potrafiłby znaleźć przynajmniej kilka przykładów działań, które partia, na którą głosował (w Twoim przypadku jest to prawdopodobnie pis), zrobiła źle. bo nie ma ludzi nieomylnych, niestety. czy jest chociaż jedna rzecz, z którą się nie zgadzasz z jarkiem fujarkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:45 "czy jest chociaż jedna rzecz, z którą się nie zgadzasz z jarkiem fujarkiem?" W zasadzie to nie powinienem odpisywać gnidzie, która znieważa aktualnego premiera POLSKI (jakikolwiek on by był), ale trudno. Tak, jest kilka takich rzeczy, choćby jego zbyt miękkie stanowisko w sprawie konstytucji UE, czy Rospuda. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: TVPlatformy 16.09.07, 18:49 a ile osób Ty znieważyłeś tylko przy odnośniku do tego jednego artykułu? sam policz, mi się nie chce. a jak odejdziesz już od komputera, to zastanów się, czy na pewno jesteś pępkiem świata i wiesz już wszystko. jak już dojdziesz do właściwych, szokujących dla Ciebie wniosków, to obiecaj sobie poprawe. potem kilka lat pracy nad sobą i może będziesz mógł nazwać się osobą obiektywną. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: TVPlatformy IP: *.aster.pl 16.09.07, 19:08 > W zasadzie to nie powinienem odpisywać gnidzie, która znieważa > aktualnego premiera POLSKI (jakikolwiek on by był), Moze aby zyskac twoj szacunek, wystarczy zebrac glosy 12% Polakow i obrazic wiekszosc pozostalych, ale dla mnie pan Kaczynski to zwykly lotr i manipulant, ktory na MOJ szacunek sobie NICZYM nie zasluzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVPlatformy 16.09.07, 21:33 @obiektywny: czwarte: czcij ojca swego i matke swoja ... nic nie ma o premierze i tego bede sie trzymac a jako "liberal" "Rospude" wybuduj se sam, za swoje ja na polkilometrowa droge, ktora mozna poprowadzic 2km dalej przez 20m most, przez pieciometrowe bagno nie dam ani grosza Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVPlatformy 16.09.07, 21:37 przegialem, szanuje niektorych premierow: Pitta Mlodszego Disraeliego Churchilla Taczerowa i Mazowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: TVPlatformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:41 Gość portalu: obiektywny napisał(a): > taaaa > > i celowo narazili się na ubytek kilku głosów, by dokopać kibicującym Lechii > platfusom > > Żyj dalej w swoim świecie... a wcześniej: TVP zrobiła to na zlecenie Platformy Oligarchicznej. Ty jak widzę dawno już żyjesz w swoim świecie, a na dodatek kaftanik Ci się obluzował i chyba tabletek nie podają za często? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kibic Re: TVPlatformy IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.09.07, 22:51 wszystkie głosy w Trójmieście na "mistrza ogłady i elegancji dobrego smaku chodzącej dobroci obrońcy prawdy i sierotek" KURSKIEGO a potem to już tylko do Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piton Re: TVPlatformy IP: 194.97.106.* 17.09.07, 10:42 Tzn. wg Ciebie TV Urbanskiego, cala Rada Nadzorcza oraz KRRiT wybrane przez PIS sluzy Platofrmie? Znowu Jarek sie pomylil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snickers Re: TVPlatformy IP: 195.20.110.* 17.09.07, 13:37 człowieku co Ty bredzisz?? TV w rękach PO?? śmiech na sali!! przecież szefem został przydupas kaczorów - i nie mów, że to nie ma znaczenia - a kibiców Lechii to oni maja w du_pie - co z tego, że obrazi się na nich no niech będzie kilkadziesiąt tysięcy kibiców - cała reszta mogła sobie popatrzeć na ich wygłupy i zabawy z odgrzewaniem kotletów - wiadomo na czyje polecenie mecz zdjęto z anteny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiektywny Re: TVPlatformy IP: *.idg.com.pl 17.09.07, 19:20 Chyba nie oglądaliście tego wiecu, a ja tak - poza głupawą piosenką na początku o tym jak pięknie będzie gdy będzie znowu rządził PiS - był jednym wielkim przemówieniem Jarosława K. z całą wylewającą się z niego semantyką, atakami na opozycję i demagogią mającą zawładnąć masami. Żyjcie w swoim świecie PiS, ale nie narzucajcie go całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_ja Re: TVPlatformy IP: *.zab.nat.hnet.pl 16.09.07, 17:11 To Gdańskowi na złość. I jeszcze dochodzą te fascynacje niemieckością. trzeba założyć trzecie Wolne Miasto Gdańsk i już:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: TVPlatformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 17:28 No dobra, ale czy faktycznie jest to wiadomość na "temat dnia" na sportowych łamach Gazety ?????????/ Wszyscy wiedzą jak GW brzydzi się PiSem, ale do jasnej cholery - nie przenoście nam polityki do świata sportu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_ja Re: TVPlatformy IP: *.zab.nat.hnet.pl 16.09.07, 17:42 to tv pomieszała sport i polityke a gw traktuje to jak skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:46 czyli GWno powinno o tym napisać na stronach poświęconych telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: TVPlatformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 19:27 > czyli GWno powinno o tym napisać na stronach poświęconych telewizji... ...lub polityce - otóż to! Dziś została przerwana transmisja Mistrzostw Świata między Rosją a Hiszpanią (siatkówka) w TVP 1. Zaserwowano nam Teleexpress, a po powrocie na mecz było już rozegrane połowa seta !!!! I co na to Gazeta ? Uważam to za skandal, jednak jakoś wzmianki o tym znaleźć nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVPlatformy 16.09.07, 18:20 a wy wiecie ze PO w gdansku silna jest od kiedy rzadzi sama? za poprzedniej kadencji z POPiSem i wice FOTYGA LEDWIE LEDWIE WZIELI WLADZE? szczesciem ledwo PiS (znaczy FOTYGA) dorwal sie do gdanska dostal polecenie z warsiawy przewrotu palacowego pod pozorem wojny gdansko-niemieckiej pod flagom bialo-czerwona ale PSactwo NATYCHMIAST wyp... z roboty i gucio jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: TVPlatformy IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.07, 16:49 No tak Macki układu rozpleniły się wszędzie. Układ najpierw wysłał ekipe TV na konwencję PiS. Potem ktoś z układu (jeszcze nie wiadomo kto, ale na g.17 Ziobro zwołał konferencję - wtedy się okaże) połączył kable od kamery do przekaźnika i puścił sygnał w świat. Inny uśpiony agent układu,tym razem zakamuflowany gdzieś w dyżurce TVP3(podobno był kiedyś w Gdyni, w mieście Krauzego i Kaczmarka), podstępnie zmusił nadobną prezenterkę do wrzucenia "na żywo" przekazu z Białego. Inny agent (na jego tropie są już prokuratorzy z Warszawy) tak sprytnie zmienił program konwencji, że na mownicy akurat znalazły się same bezbarwne postacie Agenci CBA,ABW natychmiast zajęli się sprawą. Minister Wasserman osobiście nakazał przywrócenie transmisji z meczu, ale agentom nie udało się zlokalizować wyłącznika sygnału z kamery na konwencji PiS, który to wyłącznik sprytny agent układu wymontował z urządzenia. Teraz zapewne wszyscy zaangażowani w sprawę agenci układu, Tusk oraz ich niemieccy mocodawcy siedzą w skórzanych fotelach, popijają Chivas Regal i zacierają ręce z zadowolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:04 A nie pomyślałeś idioto, że na każdej konwencji są kamery? I jeśli ktoś "z góry" TVP3 zadecydował, że wchodzimy na żywo, to dyżurka i operator zwyczajnie wykonali polecenie. Specjalnie wtedy gdy przemawiali mniej znaczący politycy. Gdyby zrobili to ludzie z PiSu, to połączono by się dopiero jak przemawiał premier. Pomyśl czasem zamiast ironizować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: TVPlatformy IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.07, 17:13 "A nie pomyślałeś idioto" hm widzę, że się zapatrzyłeś w swego Mistrza, autora słynnego bon-motu: "spieprzaj dziadu" ćwicz ćwicz - a może kiedyś zostaniesz prezydentem albo przynajmniej prezenterem w TVP3 wtedy będziesz miał okazję powiedzieć: "Przepraszam Państwa najmocniej, ale nie dopuszczę by wraża robota PO i układu zepsuła państwu przyjemność oglądania meczu i nie zapowiem konwencji wyborczej PiS" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:18 > autora słynnego bon-motu: > "spieprzaj dziadu" bo wasz idol Kaczmarek to się lepiej wyraża LOL Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: TVPlatformy 16.09.07, 18:19 Kaczmarek to chyba idol Jarka. Jarek go wzial do rzadu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: TVPlatformy IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 18:24 Jakby był jego idolem, to zrobiłby go premierem. A to antypisowcy chcieli to zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: TVPlatformy IP: *.aster.pl 16.09.07, 19:17 Oj, chyba nie antypisowcy, tylko SO i LPR, czyli "mety", jak sam sie wyraziles. Poza tym Jarek nikogo poza samym soba w roli premiera nie widzi, i to chyba bylo oczywiste juz w momencie, kiedy odwolywal Kazimierza. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: TVPlatformy 16.09.07, 19:57 > A nie pomyślałeś idioto, że na każdej konwencji są kamery? Nieprawda, nie na każdym spotkaniu wyborczym są kamery. Kamery są tylko wtedy gdy istnieje szansa wyemitowania fragmentu w jakiejś telewizji. > Specjalnie wtedy gdy przemawiali mniej znaczący politycy. Gdyby > zrobili to ludzie z PiSu, to połączono by się dopiero jak > przemawiał premier. Wcale nie. Nie tylko premier musi się pokazać publicznie, ludzie z cienia również muszą zabłysnąć. Gdyby stał za tym ktoś z PO to konwencji nikt by nie pokazał, nie pokusił się o komentarz, najwyżej taki, że PiS wprawdzie rusza z kampanią, ale nudna II-ligowa kopanina jest bardziej interesująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-ateista zmien nicka, głąbie...:) IP: 213.172.177.* 16.09.07, 17:37 taki z ciebie "obiektywny", jak ze mnie miś uszatek POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: zmien nicka, głąbie...:) IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 17:42 No tak zapomniałem, według definicji wybiórczej obiektywizm to popieranie salonu... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: TVPlatformy 16.09.07, 18:11 @obiektywny: ze w TVPiSie pracuja normalni nikt nie twierdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piss_on_pis jakby to było za czasów Kwiatkowskiego, to jarek IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.09.07, 18:23 zaplułby się z oburzenia, a pisuary mogą przecież więcej, to oni wyznaczają standardy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intersubiektywnie Re: TVPlatformy IP: 83.13.74.* 16.09.07, 19:06 Oj obiektywny, obiektywny Jesteś tak bezdennie głupim idiotą, że aż mi Cię szkoda chyba, że specjalnie wypisujesz tutaj takie farmazony, boś członkiem pisu jest przy okazji ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekK Re: TVPlatformy IP: *.telpol.net.pl 16.09.07, 19:16 Nie osmieszaj sie... TVP sprzyja PO. Klakierzy PiSu zaczynaja socjotechniczne sztuczki. Podaj jeden przyklad gdzie TVP sprzyja PO? Odpowiedz Link Zgłoś
cogito49 Re: TVPlatformy 16.09.07, 19:32 Nie udawaj. że masz w głowie cokolwiek innego niż siano. Jesteś klasycznym przykładem "myślącego" inaczej. Ten koleś co zrobił ten przekręt dostanie premię, a takie matoły jak wypowiadające się na tej stronie oskarżą o to PO. Na pewno PO odpowiada też za to, że PiS jest nieudolny i podnosi podatki np. podatek Religi. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: TVPlatformy 16.09.07, 19:41 Ale bzdury, jak żyję dawno nie czytałem większych. Od kiedy to reklamy szkodzą produktom? Wręcz przeciwnie. Wątpię by ktoś zagłosował przeciw PiS tylko dlatego, że przerwano transmisję meczu. O wiele więcej osób zagłosuje na PiS dzięki temu, że zamiast nudnej II-ligowej kopaniny mogło obejrzeć produkowanie się protegowanych kurdupli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Re: TVPlatformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 19:54 taak taaak.... Masz rację - TO WSZYSTKO WINA PLATFORMY. Platforma nie odpowiada tylko za gradobicie i koklusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ty debilu. nic więcej bo i tak nie zrozumiesz IP: *.tktelekom.pl 16.09.07, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: TVPlatformy 16.09.07, 23:12 Mój drogi, to jest spiskowa teoria dziejów. Podrzuciłeś pomysł cwaniakom z PiS-u, jak sie z tej głupoty wytłumaczyć. Nie sądzę, by jedynie słuszna partia miała z tym coś wspólnego bezpośrednio. Zawiniła nadgorliwośc tv-PiS. Tam już dziennikarze gotowi są wylizać tyłki Kaczyńskich. A nadgorliwość - jak mówi powiedzonko - jest gorsza od faszyzmu. I to się w tym przypadku sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollo Re: TVPlatformy IP: 87.105.187.* 17.09.07, 08:22 Tak, oczywiście masz racje... nawet zielone może być u Ciebie niałe, tylko jest jeden problem. Świstak już nie zawija... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: TVPlatformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:13 Hehe, rozwala mnie takie myślenie, jak u gościa z betonową główką: pokazują mu czarne, a mówi że to białe (skąd my to znamy?). TVP3 przerywa mecz, żeby dać transmisję z konwencji PiS a gość komentuje, ze to na polecenie Platformy... Ludzie, bójcie się Boga, nie wiedziałem, że wyborcy PiSu mają fioła na punkcie teorii sPiSkowych, ale widać, nawet gdyby kosmici nas zaatakowali, dla nich byłby wynik działań PO. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: TVPlatformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:43 Możliwe, ale mógł to by równie dobrze niezbyt rozgarnięty fanatyk PiSu, który na serio uznał, że konwencja PiS jest ważniejsza od jakiegoś tam meczu. Wierzę w bezmiar głupoty prawaków. Odpowiedz Link Zgłoś
winiary2 Re: TVPlatformy 17.09.07, 21:29 Gość portalu: obiektywny napisał(a): > Naprawdę jesteście tak zaślepieni nienawiścią do PiSu, że nie zauważyliście > oczywistej rzeczy? Przecież pokazanie konwencji wyborczej danej partii zamiast > meczu nijak nie przysporzy jej popularności. Czy ktokolwiek w PiSie mógłby więc > naciskać na TVP3 by to zrobić? Każdy myślący człowiek dojdzie do oczywistego > wniosku - TVP zrobiła to na zlecenie Platformy Oligarchicznej. > > Nadal uważacie, że Kaczyński nie miał racji mówiąc, że TVP sprzyja PO? Odpowiem obiektywnemu: kwa, kwa, kwa,.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: TVPlatformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:23 Ile Ci dała za ta wypowiedź "partia" braci K.? Ty piesku PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morbid Re: Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej t IP: 83.15.47.* 16.09.07, 18:46 Mam gdzieś wszelkie wybory, ale dziś PiS przegięło razem z TVP. Tym razem pójdę i zagłosuję. Wszystko jedno na co nawet na partię marsjan. Byle przeciw kaczyzmowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikiapole3 Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 16:12 Teraz to już. przegięcie. Nie wiem czy zauważyliście, ale TVP3 pokazuje cały czas jakieś konwencje PiS. A inne partie?? Kiedy była ostatnia konwencja PO, LiD czy LPR? I dlaczego nie mogę oglądać meczu? ------ warszawa.wikia.com/wiki/Strona_g%C5%82%C3%B3wna - Wikia o Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Qfwfq Czy ktos k..... nadzoruje te media? IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 16:13 Pokazuja lokalna konwencje i bande starych dziadkow na widowni. Czy wspaniala KRRiTV nadzoruje czas poswiecony roznym partiom, i czy ktos odpowie za zrobienie z TVP telewizji partyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinerek Re: Czy ktos k..... nadzoruje te media? IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 16:16 Oczywiscie ze nadzoruje - PIS - i dlatego ogladasz ich propagande a nie mecz II ligii. ale to przeciez nic nadzwyczajnego w TV publicznej. DObrze ze finalu w siatke nie przerwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC WISŁY PŁOCK rządzi pis a Polakom WSTYD... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 16:15 wcześniej przerwali w 45 transmisję z meczu Wisła Płock-Odra Opole, bo akurat rząd odwoływał Leppera a transmisja z meczu GKS Katowice- Płock zaczęła się po 20 minutach bo też była konwencja wyborcza PiS. To się nazywa obiektywność i bezstronność rządowej telewizji. Nie dość, że kluby przekładają mecze na godziny zupełnie nie pasujące do sportowego widowiska, to jeszcze transmisji nie ma (dodam, że kluby przed sezonem zgodziły się na darmowe - tv nic za to nie płaci - transmisje z ich meczów). SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming BRAWO! IP: *.aster.pl 16.09.07, 16:16 Widac, ze PiS wie, co jest naprawde wazne i drogie sercu kazdego PRAWDZIWEGO Polaka. Szkoda tylko, zedo krzewienia tej wiedzy wykorzystuje nasze podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Cóż byłaby warta władza IP: *.vide-sat.pl 16.09.07, 16:16 gdyby nie miała swobodnego dostępu do publicznych mediów? A zresztą, czyż polityczne igrzyska nie są bardziej krwiste od zwykłej kopaniny? Widz może nawet bardziej to kocha. Poza tym, czyż gracze różnią się tak bardzo? I tu, i tam spoceni faceci w pogoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej t IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 16:17 I niech mi ktoś teraz powie, że publiczna telewizja jest aboslutnie bezpartyjna i neutralna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wano 3miasto Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.chello.pl 16.09.07, 16:18 jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem, ale tego typu zagrania nawet mnie potrafią wyprowadzić z równowagi. CHWD PISOWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 16:19 Dokonam tu autocenzury i tak powiem: BANDA ZŁODZIEI DECYDENTÓW!!!! Dlaczego nie ma meczu!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
cajun84 Re: Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej t 16.09.07, 17:34 po co ta bezwładna kopanina jednej szm,szmacianki.wole popisy PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pucek Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.osw.vectranet.pl 16.09.07, 16:20 Burdel,chamstwo i skandal. TVP należy do państwa - gdzie w UE się takie rzeczy dzieją chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.toya.net.pl 16.09.07, 16:21 PiS-uary mówią, że nie zawładneli telewizji państwowej. A to z tą tranmisją to co. Mam nadzieje, że kibice wystawią rachunek przy urnie wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POznaniak Re: Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 16:28 Choć nienawidzę komuny teraz nie mam już wątpilowści - musimy odusnąć faszystowsko-populistyczny PiS od władzy za wszelką cenę, choćby tworząc koalicję z LiD-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.olsnet.eu.org 16.09.07, 16:29 a gdzie jest bulterier??? przeciez to jego ukochany klub i na mecze chodzi i nic nie robi??? kpina z kibicow, jak mozna puszczac w kolko pis i pis i to kosztem meczow pilkarskich, na dodatek to co puscili jest zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pre nie pier..... tego samego.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 16:31 nie pier..... tego samego co chwile tylko idźcie na wybory i wybierzcie nowa Polskę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.proxy.aol.com 16.09.07, 16:31 Skandal!!!mam dosc tej brodnej kampani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej t IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.07, 16:39 HAhahahhahahahahah!!!:D Zmiast meczu, konwencja PiS w.... Białymstoku!!!! :DDDD Przepraszam, nie ma nic do Białego, Z tego co widziałem, to nikogo z I-ligowych polityków PiS tam nie było. Ale czemu się dziwić - mecz II-ligowy, to i politycy co go przerwali z II ligi...:DD Teraz jak się szykujemy na transmisję sportową, to trzeba sprawdzić, czy czasem w Koziej Wólce lokalny działacz PiS nie organizuje spotkania z klubem osiedlowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.centertel.pl 16.09.07, 16:33 Pięknie półfinały Me w siatkówce brak. Mecz o 3 miejsce brak. Bramki z ekstraklasy brak. Człowiek myśli obejrzy mecz 2 ligi a tu ........... szlak człowieka trafia ludzie idzcie na wybory i odsuńcie jełopów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopezValderama Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.07, 16:35 Osobiście nie jestem kibicem Lechii ale chciałem zobaczyć jak grają przed derbami Trójmiasta.......a tu nagle kwa kwa kwa drób nadaje. Poważnie mówiąc niepoważna sytuacja bo transmisje sportowe można przerwać ,gdy coś ważnego się stanie(katastrofa)ale pis można traktować jako ten ARMAGEDON no to ich wtedy usprawiedliwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.07, 16:40 Skandal i świństwo. A na konwencji była mowa o równouprawnieniu. A przecież transmisja już trwała, jak tak można. trzeba bylo transmisję a Białegostokudać na TV Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar11 Re: Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej t IP: *.uje.nat.hnet.pl 16.09.07, 16:47 Piszcie maile na widzowie@tvp.pl z podziekowaniem za przerwanie meczu...i co mnie jakas konwencja po co wogole zaczeli transmisje meczu jak wiedzieli ze bedzie pisuar w tv...ZENADA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orlowo Re: Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej t IP: *.olsnet.eu.org 16.09.07, 16:53 no właśnie, to jest najgorsze, że oni to zrobili z premedytacją. Wiedzieli wczesniej ze przerwą transmisję. Proponuję oglądac mecz mimo wszystko po 22, będą bluzgi na pis. Nie od dzisiaj wiadomo, ze Gdansk jest antypisowski, zreszta Gdynia moja tez :-). Byc moze kibice Lechii mieli przygotowane jakies transparenty i pis wyczul spisek i postanowil do tego nie dopuscic. Z tego co moga jeszcze zrobic, to wycisza mikrofony. Zreszta do 33 minuty bylo wszystko slychac ze stadionu, wiec zoabczymy czy tak samo bedzie slychac z trybun po 33 minucie !!!! Zwrocice uwage na to !!! Mimo wszystko pozdrowienia z Gdyni i precz z tv publiczna,!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Kto nie głosuje ten toleruje!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 16:48 nie narzekać tylko głosować !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto nie głosuje ten toleruje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 09:18 tylko na kogo? oni wszyscy są guzik warci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GDA Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.adsl.alicedsl.de 16.09.07, 16:51 I tak PiS stracil kilka tysiecy glosow! Prostactwo nie zan granic,jak mozna tak traktowac widzow? Spotkalem sie ze znajomym aby ogladac mecz,a nie jakas konwencje z pastwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.static.xcore.pl 16.09.07, 16:52 niedlugo bedziemy ogladac transmisje z imienin jarka,albo przerwa mecz kadry zeby pokazac kolejne zatrzymania cba.zalosne.TVP to juz nie telewizja publiczna ale polityczna.wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 17:26 Kiedys nie byly pokazywane mecze koszykowki bo Ziobro+klika sie lansowali w komisji sledczej i jeszcze sie potem TVP oburzyla ze liga nie chciala kontraktu przedluzyc. W zadnym cywilizowanym kraju to by nie przeszlo wiec chyba do cywilizacji nam barkuje. Wspolczuje kibicom Lechii i Warty ktorzy chcieli obejrzec mecz w niedziele, a zamiast tego puszczono im horror. Tak wogole to takie plugawe rzeczy sie pokazuje chyba po 23? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia Lokalna konwencja PiS ważniejsza od ligowej tra.. IP: *.gdynia.mm.pl 16.09.07, 16:54 Macie Pisiaki 1 głos mniej. Palanty... Odpowiedz Link Zgłoś