Gość: micihal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 09:40 nareszcie jakis dobry krok, oby nie kielbasa przedwyborcza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leftt Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy ... 17.09.07, 09:43 Nie dymić w czasie kampanii, matoły! Nie, żebym popierał tych pijanych ćwierćmózgów, ale założę się, że w normalnych warunkach skończyłoby się najwyżej sądem 24 godzinym. Odpowiedz Link Zgłoś
loc187 Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz 17.09.07, 10:19 a pajace na innych stadionach protestowali przeciw restrykcjom buhahahahahaha! swoją drogą mam nadzieję, że nie rozejdzie się po kościach i dostaną srogie kary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Wstyd mi za policję i dyspozycjne sądy Hańba! IP: *.bph.pl 17.09.07, 12:34 za chwilę nikt nie będzie przychodził na stadiony bo wszyscy będą siedzieli w areszcie. Zawsze też będą równi i równiejsi wobec prawa - burdy na stadionach i poza nimi są nie od dziś. Ale karze się tylko biednych. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Wstyd mi za policję i dyspozycjne sądy Hańba! 17.09.07, 12:57 > za chwilę nikt nie będzie przychodził na stadiony bo wszyscy będą > siedzieli w areszcie. Jezeli ma przychodzić na stadion wyłącznie w celu zrobienia zadymy to niech nie przychodzi wcale. Zresztą bydło nalezy trzymać nie w areszcie a w oborze. Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: Wstyd mi za policję i dyspozycjne sądy Hańba! 17.09.07, 13:26 > za chwilę nikt nie będzie przychodził na stadiony bo wszyscy będą > siedzieli w areszcie. wtedy na stadiony wrócą normalni i kulturalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeeeeeeeee Re: Wstyd mi za policję i dyspozycjne sądy Hańba! IP: *.adsl.alicedsl.de 17.09.07, 15:34 pipki... a najlepiej to jak pipki rekami policji wepchna wsyzstkich do obozow koncentracyjnych.. i nietylko kiboli!! wszystkich biednych zeby w drodze na stadion ktos mercedesa nie porysował.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sieniezesraj Re: Wstyd mi za policję i dyspozycjne sądy Hańba! IP: *.cable.ubr07.edin.blueyonder.co.uk 17.09.07, 16:33 pewnie, lepiej wpuścić ćwoka co cegłami rzuca na lewo i prawo po ludziach, nie wie nawet która jego drużyna i o co w meczu chodzi, byle tylko od ku... i chu... powyzywać wszystkich co siedzą dalej niż 100m od niego. Człowieku zastanów sie co piszesz. A pipka to tys sie miał nazywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Wstyd mi za policję i dyspozycjne sądy Hańba! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.09.07, 20:11 Jak zwykle lewackie brednie i odwracanie kota ogonem. Ci ludzie nie zostali aresztowani za to, że są biedni. A że "bogaci" mają jakby mniejszą ochotę do bójek z policją to inna bajka - ale może m.in. dzięki temu do czegoś w życiu doszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptoszek Re: Wstyd mi za policję i dyspozycjne sądy Hańba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 18:18 Człowiek zastanów sie co ty gadasz popierasz chuliganow takich to lac guma az beda fioletowi nie ma litosci to nastepnym razem sie zastanowia co robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlackNike Re: Wstyd mi za policję i dyspozycjne sądy Hańba! IP: *.chello.pl 17.09.07, 20:27 ty matole nie wiesz kto bedzie chodził na mecze?? odpowiedźjest bardzo prosta 15000 - 70 = 14930, czyli normalni kibice!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Zdjecia zdemolowanego sektora kibiców gości IP: 89.174.33.* 18.09.07, 18:36 www.gornik.zabrze.net.pl/fot_gornik_poloniab_0708/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Wstyd mi za policję i dyspozycjne sądy Hańba! 18.09.07, 23:26 Gość portalu: ikar napisał(a): > za chwilę nikt nie będzie przychodził na stadiony bo wszyscy będą > siedzieli w areszcie. > Zawsze też będą równi i równiejsi wobec prawa - burdy na stadionach > i poza nimi są nie od dziś. Ale karze się tylko biednych. Na stadionach dziś rządzi chuliganeria a kibiców nie ma. Kiedy chuligani znajdą się na swoim miejscu, czyli w więzieniu, to na stadiony wrócą kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg [...] IP: 89.25.171.* 17.09.07, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:42 to znaczy ze ich popierasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.chello.pl 17.09.07, 10:50 Tak się chyba skłąda, że to był sąd 24 godzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
coss83 Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz 17.09.07, 11:12 'chyba' jest kluczowe dla twej bzdurnej wypowiedzi. czesc zatrzymanych zwolniono po 48 h, reszta tez w normalnym trybie po 72 h trafila na posiedzenie w przedmiocie zastosowania tyczasowego aresztowania. z koncepjami zi0bry nie ma to nic, a nic wspolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
alejajaniemaco Gdyby nie Ziobro to huligan by chodzili i gwalcili 17.09.07, 12:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K0pytko Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:23 leftt napisał: > Nie dymić w czasie kampanii, matoły! Nie, żebym popierał tych > pijanych ćwierćmózgów, ale założę się, że w normalnych warunkach > skończyłoby się najwyżej sądem 24 godzinym. A to sądy biorą pod uwagę kampanię wyborczą? Po co niby to robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:31 a dlaczego nie? co to święte krowy? Zaatakuje ktos w pojedynkę gliniarza idzie siedzieć, zdemoluje mienie publiczne lub prywatne - pokrywa szkody, a grupa łysoli - ponad prawem ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.zabrze.net.pl 17.09.07, 13:11 leftt , jeżeli tak to ma działać bo jest kampania wyborcza , to dla mnie może ona być przez okrągły rok.Do pierdla z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka17 Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 23:00 aleś mądry...ksg-gó..!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Szkoda, że tylko przed wyborami padają takie kary IP: *.crowley.pl 17.09.07, 09:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moskit Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 09:44 Pokolenie JPII ma swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pno Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.chello.pl 17.09.07, 13:56 Biedaku intelektualny, o facjacie nieskalanej myślą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tee-nai Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy ... IP: *.static.asianet.co.th 17.09.07, 09:45 Dobry news. Szkoda, że zwolniono pozostałe 23 puste łby, ale ufam, że też zapłacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikroos Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:33 Spokojnie. Zostali zwolnieni z aresztu, a nie z odpowiedzialności i z procesu. Przynajmniej na to wskazywałby artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.09.07, 20:14 Wiesz, w tłumie i przy masowych aresztowaniach naprawdę zdarza się, że przymkną przypadkowe osoby. Być może część z tych 23 osób naprawdę była niewinna? Jeśli tak, to ich zwolnienie tylko dobrze świadczy o procedurach. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
askold Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy .. 17.09.07, 09:48 Uwolnić ofiary kaczystowskiego reżimu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windom.earleak co Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy .. IP: *.net.aster.pl 17.09.07, 09:51 wygląda na to, ze w naszym kraju potrzebne są co najwyżej raz na pół roku, żeby partie były ciągle skłonne do wykazywania się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:33 sądy to partie wg ciebie? Współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy .. IP: 195.66.68.* 17.09.07, 09:56 wychłostać i do kopania rowów albo wypalania węgla w Bieszczadach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulenspiegel Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy .. IP: *.wakacje.pl 17.09.07, 10:05 Jezus Maria, źle to o nas świadczy, ze coś tak oczywistego ogłaszamy jako sensację... No, ale może wreszcie coś się ruszy w tej sprawie mi sądy inaczej spojrzą na tę bandę nie tylko demolującą stadiony i atakaującą policjnató na służbie, ale także terroryzującą całe miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bie(L)any Brawo! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.09.07, 10:06 Nareszcie organy scigania reaguja zdecydowanie. Brawo! Mam nadzieje, ze takie reakcje beda tez nastepowac w przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:07 Niech gnoje osuszaja bagna pod budowe stadionu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Fajnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:17 Dobrze, że nareszcie ktoś się za to zabrał. Obawiam się jednak, że to tylko jednorazowa akcja, tak jakie dwa, trzy razy do roku "akcje" robi drogówka. Cały rok się drogówka opieprza a kilka razy do roku robi akcje w stylu: 'początek wakacji' albo 'znicz' zamiast cały rok tak pracować i łapać piratów. Obawiam się, że w tym przypadku będzie podobnie, sądy dadzą po dupie kilku kibolom a następnie przez kolejny rok nawet palcem nie kiwną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy .. IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.07, 10:18 Całe szczęście . Co prawda to może być kiełbasa wyborcza ale i tak dobrze że ich zamknęli. Cieszę się z tego jak małe dziecko. Mam nadzieję że przy wyroku sąd nie potraktuje wpływu alkoholu jako okoliczności łagodzącej. W naszym pięknym skądinąd kraju zwykło się uważać że jak po pijaku to się nie liczy "oh wypił biedaczek ale wogóle to grzeczny chłopak jest". Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 oczywiscie, że to z okazji wyborów.. 17.09.07, 10:20 przeciez wiele razy w ciagu ostatnich 2 lat kibolstwo dymiło... i co? ile razy coś zrobili? dopiero teraz:) bo wybory idą... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: oczywiscie, że to z okazji wyborów.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:35 sądy już wielokrotnie wykazywały swą niezależność, więc nie bredź, chłopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monster1972 z chłopczykami to spier..j do piaskownicy IP: 213.172.177.* 17.09.07, 13:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Wyrażaj się ładnie - Dziewczynko! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:33 Rozum Ci uciekł do warkoczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 :) hehe... przeciez nie "wyrazilem" sie.. 17.09.07, 17:36 zasugerowalem tylko, co mam na mysli ;) jesli sobie doczytujesz, to juz nie moj problem;) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: z chłopczykami to spier..j do piaskownicy 18.09.07, 23:28 Ale niegrzeczny chłopczyk:((, pewnie wagarowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
coss83 HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! 17.09.07, 10:22 oczywiscie nikogo z szanownych opinodawcow nie bylo na wymienionym meczu. jestem prawnikiem i zawsze bronilem sadow przed populistycznymi atakami, ale to co sie stalo w zabrzu to po prostu przegiecie. faktycznie, jakis debil rzucil kamieniem w ochroniarza. to co stalo sie pozniej, znacie z filmow o okupacji. policja zastosowala standadowa lapanke, do aresztu trafilo pol sektora i to niekoniecznie to agresywne. nastepnie przy braku jakichkolwiek dowodow, bogu ducha winnym ludziom, ktorzy przyszli sobie na mecz wlepiono - tradycyjnie w polsce- 3 miesiace, tak dla pewnosci. jakbyscie sie czuli na ich miejscu? pewnie - ktos rzucil, ale - to byl 1 (slownie: jeden) kamien! ciekaw jestem szanowni forumowicze co byscie powiedzieli zoni, pracodawcy - 'poszedlem na mecz i bede teraz siedzial 3 miesiace'. no coz iv rp to panstwo dobrobytu i stac ja na wielodziesietnotysieczne odszkodowania, a kilka ich bedzie, mozecie mi wierzyc. NIE dla bandytyzmu na stadnionach, ale jeszcze bardziej NIE dla zamykania kogo popadnie w imie jakis chorych rojen i premii dla prewencji. no i na koniec: wyborcza ma swoje prawa - za miesiac bedzie pisac o naruszaniu praw czlowieka i obywatelskich niewinnych ludzi zamkinetych przez przestepcow w mundurach i iditow w togach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Górnika Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! IP: *.3s.pl 17.09.07, 10:31 Jeden kamień ? Poleciało z kilkadziesiąt betonowych odłamków. Pozdrawiam pracujących w GW sypmatyków "zaprzyjaźnionych" klubów (redaktorów i fotografa). Piękny tytuł, piękny artykuł (dopiero pod koniec dowiadujemy się, kto demolował sektor). Tak trzymać chłopaki :). Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! 17.09.07, 10:32 Śmieszny jesteś. Tak się skąda, że często chodzę na mecze i dobrze wiem, że za niewinność nikogo nie łapią. Dobrze że ich przyskrzynili. Brawa dla Ziobry za pomysł i dla sędziów za wykonanie! Odpowiedz Link Zgłoś
ztmztm Spalić, zakopać i zapomnieć. Ewentualnie ..... 17.09.07, 10:39 odizolować od społeczeństwa na min. 30 lat. Dosyć tego badziewia na ulicach, stadionach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
coss83 Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! 17.09.07, 10:58 ja jestem smieszny? przeprosisz, jak za miesiac ci pokaze zmiane srodka zapobiegawczego w postaci aresztowania, a jak za 3 mce pokaze ci wyrok uniwinniajacy? 'wyborcza' tez nie odszczeka nazwania uczciwych ldzi 'bandyami' wiec lepiej milcz od razu. zwroc uwage, ze nie rozgrzeszam chuliganow, tylko wskazuje, ze policja zadzialala na miare swoich miernych mozliwosci intelektualnych i aresztowala kogo popadnie. chodzisz na mecze? zycze ci, zeby nastepnym razem zamkneli ciebie, a gezety niech cie z nazwiska wymienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K0pytko Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:26 coss83 napisał: > ja jestem smieszny? przeprosisz, jak za miesiac ci pokaze zmiane srodka zapobie > gawczego w postaci aresztowania, a jak za 3 mce pokaze ci wyrok uniwinniajacy? > 'wyborcza' tez nie odszczeka nazwania uczciwych ldzi 'bandyami' wiec lepiej mil > cz od razu. zwroc uwage, ze nie rozgrzeszam chuliganow, tylko wskazuje, ze poli > cja zadzialala na miare swoich miernych mozliwosci intelektualnych i aresztowal > a kogo popadnie. Policja może zatrzymać tylko na 48 godzin. O areszcie dla tych gnojków zdecydował sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:39 ... a skoro sąd tak zdecydował to widocznie były podstawy i niech mi tu żaden łysol nie pie...oli, że jest niewinne dziecię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.09.07, 20:21 Gość portalu: K0pytko napisał(a): > Policja może zatrzymać tylko na 48 godzin. O areszcie dla tych gnojków > zdecydował sąd. No zdecydował, ale przecież na podstawie zeznań policjantów... Żeby była jasność - cieszy mnie informacja o surowym potraktowaniu chuliganów, ale nie czarujmy się, że policjanci nie nadużywają uprawnień i nie mają swoich "patentów", żeby się wykazać. Nie mówię oczywiście, że tak musiało być w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! 18.09.07, 08:22 Gość portalu: obii napisał(a): > Gość portalu: K0pytko napisał(a): > > > Policja może zatrzymać tylko na 48 godzin. O areszcie dla tych > gnojków > > zdecydował sąd. > > No zdecydował, ale przecież na podstawie zeznań policjantów... Po pierwsze, przede wszystkim na podstawie materialow z systemu monitoringu, jak wynika z tego artykulu. Pewno tez zeznan policjantow, ale oni beda tez zeznawac jako swiadkowie w przed sadem, co jest powaznym srodkiem dowodowym, wiec nie ma powodu aby podwazac ich wiarygodnosc. > > Żeby była jasność - cieszy mnie informacja o surowym potraktowaniu > chuliganów, ale nie czarujmy się, że policjanci nie nadużywają > uprawnień i nie mają swoich "patentów", żeby się wykazać. Nie mówię > oczywiście, że tak musiało być w tym przypadku. To dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 [...] 17.09.07, 12:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Buhaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:51 Niewinni, Bogu ducha winni, łapanka. Ale się uśmiałem. Każdy wie, że w czasie meczu policjanci stoją poza stadionem aby swym widokiem nie drażnić 'bogu ducha winnych' kibiców. Wzywani są przez ochronę dopiero kiedy ochroniarze nie dają sobie rady z opanowaniem sytuacji. Co wskazuje że musiało być już bardzo ostro skoro policjanci wkroczyli na stadion. Taki z ciebie prawnik jak z koziej dupy trąbka. Nie kłam że jesteś prawnikiem bo z tego co piszesz wnioskuję, że nawet zawodówki jeszcze nie skończyłeś. Mniemam,że może pomiędzy swoimi kolesiami z siłowni masz co najwyżej ksywkę 'prawnik' bo tyle razy byleś już zatrzymany, że sypiesz jak z rękawa paragrafami o pobiciu, niszczeniu mienie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
coss83 Re: Buhaha 17.09.07, 11:04 'kazdy wie' - no, dzieki, ja tez sie usmialem. moich kompetencj nie znasz, wiec sie nie zapluwaj. widze, ze sam masz powazny problem ze zrozumieniem slowa pisanego, no coz nie kazdy kontakt z drukiem moze wyniesc z domu rodzinnego. nigdzie nie napisalem, ze 'nic sie nie stalo i CHWDP'. ale jak zwykle - najlatwiej napisac, ze 'zamknac wszystkich i nie wypuszczac'. na refleksje i skonfrontowanie tworczosci dziennikarskiej z faktami juz malo kogo stac. ciebie najwyrazniej nie. niestety- nie chodze na silownie, zbyt duzo mojego czasu pochlania praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statom Re: Buhaha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.07, 11:28 nom buahahah nie pomyslales %^ ze maja zapis z kamer ? tam wszystko bedzie widac tez mi prawnik pewnie taki sam jak ziobro albo i lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: Buhaha IP: *.bsi.bytom.pl 17.09.07, 11:58 Pomyślałem. Wiem, także że nikt go dotychczas nie oglądał, a o areszcie Sąd orzekł na podstawie zeznań funkcjonariuszy prewencji, bez konfrontowania z innym materiałem dowodowym. Pomyślałem, również,że żaden z was nie będzie miał odwagi napisać na tym forum 'przepraszam', kiedy okaże się, że jednak część zatrzymanych jest niewinna. Tak, jestem sporo lepszy od zi0bry, ale to akurat żadna zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Buhaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:29 Nie wmawiaj, że jesteś prawnikiem. Nie kłam że to był tylko jeden kamień. Nie kłam, że policjanci łapali niewinnych. Skoro nie wiedziałeś, że policjanci czekają poza stadionem na wezwanie od ochrony to znaczy że się na tym nie znasz ale za wszelką cenę chcesz zabrać w tym temacie głos. A żeby twoje słowa zabrzmiały poważnie to przedstawiasz się jako prawnik. Śmieszny jesteś. A skoro bierzesz w obronę stadionowe bydło pisząc o nich "bogu ducha winni" to wręcz jesteś żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Buhaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:43 faktycznie, już po słowniku charakterystycznym dla tępego muła łatwo stwierdzić, że to żaden prawnik, tylko zwykły prostaczek potrafiący tylko zamówić piwo w barze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: Buhaha IP: *.bsi.bytom.pl 17.09.07, 11:52 nie pograzaj sie. piszac o ludziach, ktorym czesto do piet nie dorastasz per 'stadionowe bydlo' sam wystawiasz sobie swiadectwo. zenujace jest wrzucanie wszystkich do jednego worka - napisze specjalnie dla ciebie po raz 3 (TRZECI) NALEZY UKARAC WINNYCH! ale przswoj wreszcie, ze bynajmniej nie wszyscy z zatrzymanych byli winni. smieszne jest, jak cie boli, ze ktos moze byc lepiej wyksztalcony od ciebie. tak bardzo, ze nie potrafisz tego przyjac do wiadomosci:) pozdrawiam i zycze chwili refleksji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Buhaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 12:12 I znowu się mylisz. Nie boli mnie, że ktoś może być wyżej wykształcony ode mnie 1)bo sam jestem magistrem ekonomii 2)bo wykształcenie jeszcze o niczym nie świadczy, znam paru magistrów i inżynierów, którzy nie potrafią znaleźć pracy bo są za głupi aby przejść przez rozmowę kwalifikacyjną. Śmieszy mnie tylko kiedy taki jak ty (specjalnie z małej litery) pisze o sobie "prawnik". Nie uważam abym musiał mieć jakieś kompleksy wobec stadionowego bydła. Nie sądzę abym im do pięt nie dorastał, chyba że piszesz o bójkach, w tym faktycznie mogą być ode mnie lepsi. Szanuję kibiców bo sam kibicuję wrocławskim drożynom ale stadionowe bydło chodzące tylko dla zadymy jest przeze mnie traktowane jak gó.. pływające w szalecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss ... IP: *.bsi.bytom.pl 17.09.07, 12:42 Magister ekonomii. Brawo. A teraz się chwilkę zastanów, zakładam że umiesz. Piszesz, że jesteś kibicem i że chodzisz na mecze. Zapewne widziałeś w działaniu policję. Były to działania wzorowe, czy miałeś jakieś zastrzeżenia? W Polsce co roku blisko dwieście osób zostaje niesłusznie osadzonych w aresztach śledczych - jak sądzisz, skąd się ta liczba bierze? Znasz wszystkich zatrzymanych, czy jesteś jednostką tak wybitną, że drugiego człowieka masz prawo nazwać bydłem? Znalazłeś sobie przeciwnika w dyskusji, bo jako jedyny nie napisałem, jak tobie podobni, że należy zamykać wszystkich którzy chodzą na mecze, chłostać, zabijać ich. Zwróć jednak uwagę, że to mój klub zapłaci karę za bandytyzm, który mial miejsce w Zabrzu. To nam, nie Górnikowi chuligani wyrządzili krzywdę. Rozumiesz to, prawda? A teraz będzie trudniej, trzeba będzie kojarzyć powiązania między powyższymi faktami: Dlaczego mimo to bronię CZĘŚĆI aresztowanych? Podpowiedź: bo mimo całej śliny, którą ich opluto, naprawdę niektórzy z nich byli NIEWINNI (to znaczy nie zrobili nic złego, stali po prostu w niewłaściwym sektorze). Nie byli gó..arzami, po prostu nie zdążyli uciec, co przyznał nawet jeden z zabrzan na tym forum. Teraz napisz znów, że jestem po zawodówce, obrzuć mnie dalszymi inwektywami, wielu na pewno ci zwtóruje. A może coś przemyśl... pozdrowienia z Beuthen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:05 Teraz chodzę na koszykówkę i na żużel. Ale kiedyś byłem parę razy na meczu piłkarskim Śląska i widziałem zadymy i zauważyłem pewną prawidłowość: kiedy zadyma się zaczyna to sektor dzieli się na dwie części: 1 cześć odsuwa sie od pobojowiska nie chcąc brać w tym udziału 2 część bierze aktywny udział i zaczyna spieprzać dopiero jak ich policjanci przycisną ale wtedy już wokoło nie ma nikogo z pierwszej spokojnej grupy. Więc nie pisz mi głupot, że ci aresztowani to niewinne owieczki bo niewinne owieczki uciekają już na samym początku zanim policjanci wejdą na stadion. Nie kłam! Nie broń zadymiarzy i nie pisz o nich że są Bogu ducha winni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: ... IP: *.bsi.bytom.pl 17.09.07, 14:04 Tyle tylko że ci, którzy się odsunęli, nie zdążyli już uciec przed armatką. A zatrzymano wszystkich mokrych, czyt. wszystkich, którzy byli w sektorze. Ktoś zamieścił link do Youtube - pooglądaj sobie ile osób uczestniczy w burdzie, a ile stoi na drugim końcu sektora - tak ja napisałeś. Wodą polano wszystkich, a potem wszystkich mokrych zatrzymano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:18 Jasne, tak tak, tak ... ble ble ble. Samych niewinnych ujęto. Jeden filmik nakręcony tendencyjnie ma świadczyć o niewinności i o aresztowaniu spokojnych baranków. Skończ pieprzyć, zacznij mówić z sensem. Zwróć uwagę, że pod twoim wpisem rozgorzała spora dyskusja i zwróć uwagę, że nikt ci nie wierzy w twoje bzdury, wszyscy cię krytykują za pieprzenie banialuków. Reprezentujesz typowy poziom kibola: "winna zawsze jest policja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: ... IP: *.bsi.bytom.pl 17.09.07, 14:43 NIGDZIE nie napisałem, że wszyscy są niewinni. Pod moim postem nie rozgorzała żadna dyskusja - ale faktycznie, mnóstwo przedstawicieli pospólstwa zamieściło swoj a pochwałę twardej ręki kochanej władzy. Nie myśląc przy tym ani trochę, ale takie ich prawo. NIGDZIE nie napisałem, że winna wszystkiemu jest policja. Wręcz przeciwnie, od pierwszego posta podkreślałem, że należy ukarać WINNYCH. Kiedy pare miesięcy temu domagałem się tego samego wobec kiboli Legii, tacy sami 'wszyscy' psy na mnie wieszali. Też mieli rację? Ty natomiast nie odniosłeś się do ŻADNEGO ze stawianych przez mnie pytań. Próbujesz przypisać mi słowa, których nigdy nie firmowałem, sprowadzić do poziomu 'typowego kibola', bo głupio ci teraz, że nie każdy, kto broni niewinnych, którzy poszli na mecz musi być tępym bezkarkowcem. Zabrakło argumentów? Z tych 'wszystkich' co mnie krytykują, na meczu był jeden, a 80% przeczytało tylko nagłówek, bo nawet nie cały artykulik. Nie wstyd ci bezrefleksyjnie stać wspólnie z nimi na stanowisku: 'rozstrzelać wszystkich, co chodzą na mecze?' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 15:01 bylem live i nie pie..glupot ze lali po wszystkich, bo lali tylko tych co dymili. tylko nie wiem dlaczego sie z nimi tak glaskali pol godziny.grupa ok 50 osob od poczatku zaczepiala i byla nieco odsunieta od reszty.ja po 10 min zaczalbym strzelac z gladkolufowej bo z ostrej nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: ... IP: *.bsi.bytom.pl 17.09.07, 15:18 Zazwyczaj nie odpowiadam dziecim neo, ale dla ciebe zrobię wyjątek. W głowe sobie strzel. Można z osterej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: ... IP: *.e-wro.net.pl 17.09.07, 17:21 Od początku piszesz że złapano niewinnych i tego się czepiam bo niewinni wczesniej uciekli a winni dymili i zostali złapani przez policje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co byl Re: ... IP: *.elsat.net.pl 17.09.07, 21:48 Jonek, jestes naprawde taki ograniczony?byles kiedys na jakims meczu wyjazdowym?taki z ciebie krzykacz; pojedz, spaluja cie za darmo to moze cos zrozumisz. tak, za darmo. bo niebiescy mysla podobnie do ciebie -> kibice to gowno, ktore trzeba lac. czy to pala, czy gladkolufowa. wystarczy niech jeden cos zrobi, to sie wyzyjemy - takie jest myslenie prewencji w wiekszosci przypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: or zorganizowana grupa przestępcza!!! IP: 83.19.248.* 17.09.07, 11:30 nawet jak są niewinni, to niech posiedzą i się zastanowią, z kim się zadają :) jest jasny sygnał dla wszystkich gó..arzy, co w grupie czują się mocni: chcecie sobie chodzić na mecze to chodźcie! Ale jeśli idziecie w grupie podchmielonych, agresywnych wyrostków, możecie liczyć na wrażenia! w pierdlu!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
provocateur Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! 17.09.07, 11:11 już za samo pójście na mecz powinni wrzucać do pierdla na 3 miesiące. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leppiej Razem z zawodnikami i sedziami :) IP: *.ija.csic.es 17.09.07, 11:27 Ale generalnie idea sluszna, popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! IP: *.market-plus.com.pl 17.09.07, 12:13 natomiast takich jak ty powinno sie poddac eutanazji w mmencie narodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! IP: *.market-plus.com.pl 17.09.07, 12:11 Takie małe sprostowanie słów kolegi wyżej.Policja złapała akurat tych debili którzy byli na tyle głupi, ze w momencie wkroczenia policji nie zmieszała sie ze spokojnymi kibicami z bytomia siedzącymi w sektorze obok tylko uciekła poza stadion.Tam czekali juz policjanci ktorzy ich spokojnie wyłapali i mam nadziej ze spocili im przy okazji pozadny wpi.rdol.Natomiast kibice w drugim sektorze byli spokojni i im sie nic nie stało. Racje kolega miał mówiąc ze był to jede kamien.Ale dodatkowo kilkadziesiat kawałku betonu oderwanych o podłoża, niektóre na prawde ogromnych rozmiarów które mogły zabic, plus kawałki metalu. I jeszcze jedno.Polcja ruszyła dopiero w momencie gdy powaznie ranny zosta jeden z ochroniarzy trafiony kawałkiem betonu. Szkoda ze tej bandzie małolatów nie udało sie wydosatc ze swojego sektora bo kibice górnika zajeli by sie nimi lepiej niz cala policja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeeeeeeeeee Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 17.09.07, 15:36 racja racja jesz raz racja!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:12 coss83 prawnik????. Zapraszam do Poznania.Mamy tu b.dobrych specjalistów od leczenia główki i niedaleko miasta luksusowe pensjonaty z jednoosobowymi apartamentami z miękkimi ścianami i bez klamek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob_Arctor Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! IP: 77.236.5.* 18.09.07, 22:12 "ktos rzucil, ale - to byl 1 (slownie: jeden) kamien!" To musiał być bardzo duży kamień. Pewnie też kilka razy się odbił i długo się toczył. Tak? www.gornik.zabrze.net.pl/fot_gornik_poloniab_0708/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: HAŃBA i porażka wymiaru sprawiedliwości!!!! 18.09.07, 23:32 Gdyby tam byli prawdziwi kibice, to tego chuligana oddali by w ręce policji i nie było by panie "prawniku" zadymy, ale widać w tym tłumie przeważali zadymiarze. Skoro jednak tam byłeś i widziałeś, to będizesz mial teraz wielu klientów do obrony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settler Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy .. IP: *.compnet.com.pl 17.09.07, 10:59 nareszcie ktos zrobil porzadek z tymi bandytami z bytomia. powinni wszyscy po 10 lat dostac co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: 89.25.171.* 17.09.07, 14:00 by cie kurfa kiedys pies podupil frajerze bity !! nie byles nie wiesz jak bylo nie oddzywaj sie !! dzieci neostrady !! wypowiadac im sie zachcialo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awruk Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy .. IP: *.prz.rzeszow.pl 17.09.07, 11:06 Nareszcie! Ale czemu nie wszyscy? I czemu tylko na 3 miesiace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:45 tymczasowo na 3 miesiące - do wyroku. Moze ich uniewinnią, może posiedzą jeszcze dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trz IP: *.bsi.bytom.pl 17.09.07, 12:16 Pewnie równie chętnie wydasz pieniądze podatników na odszkodowanie i zadośćuczynienie...? No, tak tacy jak ty zawsze uważają, że wspólne znaczy niczyje. Ale na tle pozostałych dyskutantów i tak wypadasz nieźle - jednak dociera do ciebie, że nie każdy zatrzymany przez policję musi koniecznie być winny. Szkoda, że wolności nikt tym ludzion nie zwróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy .. IP: *.toya.net.pl 17.09.07, 11:21 Po co ich zamykać? Czemu mamy żywić takich idiotów? Do pieca i na plasterki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Po meczu Górnika. Chuligani w areszcie na trzy .. IP: 213.77.10.* 17.09.07, 11:28 Brawo dla sędziego sądowego za odwagę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 I właśnie dlatego polityka Ziobry wobec chuliganów 17.09.07, 11:31 ma sens! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Na ścieżkę zdrowia ich! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.09.07, 11:32 Taką z rasowymi zomowcami. Dla debili nie ma miejsca na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Do Nowego Roku!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.182.* 17.09.07, 11:47 Popieram,popieram i proponuję wypuścić toto dopiero po świętach i Nowym Roku -może okres świąteczno-noworoczny przebyty w więzieniu ICH otrzeźwi z tego OTĘPIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Do Nowego Roku!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.182.* 17.09.07, 11:47 Popieram,popieram i proponuję wypuścić toto dopiero po świętach i Nowym Roku -może okres świąteczno-noworoczny przebyty w więzieniu ICH otrzeźwi z tego OTĘPIENIA Odpowiedz Link Zgłoś