Dodaj do ulubionych

Znów wygwiżdżą Ronaldinho?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 12:08
"on jest najlepszym piłkarzem na świecie"??? na pewno mówimy o tej
samej osobie? ronaldinho miał swoje 5 minut ale te minęły! na dzień
dzisiejszy jest on poprostu średniakiem. nikim więcej
Obserwuj wątek
    • Gość: asbxcv Re: Znów wygwiżdżą Ronaldinho? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 12:15
      cienias
    • Gość: Kiluś Wygwizdany? IP: *.CNet2.Gawex.PL 22.09.07, 14:42
      Wy za to asy jesteście lepsi. W siedzeniu przed komputerem i pisaniu głupot,
      może jeszcze w sraniu na odległość.

Gra może słabo, ale umiejętnościami technicznymi to kaka najwyżej może pięt mu
      sięga...
    • Gość: Zboo Znów wygwiżdżą Ronaldinho? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 15:43
      R10 nie zagra w tym meczu tak samo jak Puyol.Ma uraz uda z tego co wiem.Moze
      Ryjek wpusci <Xavi Deco Iniesta razem> ??
    • bob_arctor Re: Znów wygwiżdżą Ronaldinho? 22.09.07, 18:19
      On ma 27 lat. Jakiekolwiek podsumowywanie jego kariery w tym
      momencie jest zatem zdecydowanie przedwczesne. Zresztą, Roni byłby
      najlepszym piłkarzem świata nawet grając na wózku z opaską na
      oczach. Poczekajcie a zobaczycie.
      • Gość: ... Re: Znów wygwiżdżą Ronaldinho? IP: 82.160.33.* 22.09.07, 19:23
        heh Ronaldinho nie gra nic i nie piszcie tu bzdur ze nie siega do piet Kace moze
        i ma technike ale ostatnio tylko do reklam danone-a bo jakos w meczach mu nie
        idzie za to Kaka eh nie ma przeciez co porównywac wystarczy spojrzec na ich gre
        w tym sezonie ten pan z długimi włosami i wystajacymi zebami z Barcelony
        ostatnio nie gra nic a Kaka juz strzelił troche bramek i ma kilka asyst moze nie
        jestem obiektywny ale takie jest moje zdanie...
        • Gość: Kiluś Re: Znów wygwiżdżą Ronaldinho? IP: *.CNet2.Gawex.PL 22.09.07, 21:40
          Dwa, trzy, cztery gorsze lata w karierze mieli chyba wszyscy, romario, ronaldo,
          maradona. Nie było ideałów.

Co do reklam to zobaczymy za 3-4 lata czy kaka i Cristiano ronaldo nie skonczą
          tak samo. Kasa potrafi zrobić wodę z mozgu niejednej supergwiezdzie i jeszcze
          nie jeden skonczy jak beckham.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka