Gość: fan piłki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 12:08 "on jest najlepszym piłkarzem na świecie"??? na pewno mówimy o tej samej osobie? ronaldinho miał swoje 5 minut ale te minęły! na dzień dzisiejszy jest on poprostu średniakiem. nikim więcej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asbxcv Re: Znów wygwiżdżą Ronaldinho? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 12:15 cienias Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiluś Wygwizdany? IP: *.CNet2.Gawex.PL 22.09.07, 14:42 Wy za to asy jesteście lepsi. W siedzeniu przed komputerem i pisaniu głupot, może jeszcze w sraniu na odległość. Gra może słabo, ale umiejętnościami technicznymi to kaka najwyżej może pięt mu sięga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zboo Znów wygwiżdżą Ronaldinho? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 15:43 R10 nie zagra w tym meczu tak samo jak Puyol.Ma uraz uda z tego co wiem.Moze Ryjek wpusci <Xavi Deco Iniesta razem> ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_arctor Re: Znów wygwiżdżą Ronaldinho? 22.09.07, 18:19 On ma 27 lat. Jakiekolwiek podsumowywanie jego kariery w tym momencie jest zatem zdecydowanie przedwczesne. Zresztą, Roni byłby najlepszym piłkarzem świata nawet grając na wózku z opaską na oczach. Poczekajcie a zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Znów wygwiżdżą Ronaldinho? IP: 82.160.33.* 22.09.07, 19:23 heh Ronaldinho nie gra nic i nie piszcie tu bzdur ze nie siega do piet Kace moze i ma technike ale ostatnio tylko do reklam danone-a bo jakos w meczach mu nie idzie za to Kaka eh nie ma przeciez co porównywac wystarczy spojrzec na ich gre w tym sezonie ten pan z długimi włosami i wystajacymi zebami z Barcelony ostatnio nie gra nic a Kaka juz strzelił troche bramek i ma kilka asyst moze nie jestem obiektywny ale takie jest moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiluś Re: Znów wygwiżdżą Ronaldinho? IP: *.CNet2.Gawex.PL 22.09.07, 21:40 Dwa, trzy, cztery gorsze lata w karierze mieli chyba wszyscy, romario, ronaldo, maradona. Nie było ideałów. Co do reklam to zobaczymy za 3-4 lata czy kaka i Cristiano ronaldo nie skonczą tak samo. Kasa potrafi zrobić wodę z mozgu niejednej supergwiezdzie i jeszcze nie jeden skonczy jak beckham. Odpowiedz Link Zgłoś