adam81w 05.10.07, 20:40 rotfl :) co nastepne? stacja benzynowa? siec "alkohole swiata"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guru133 Z niecierpliwością oczekuję na debiut B XVI 05.10.07, 20:56 w ataku Ascony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fairfox Duży błąd w artykule IP: *.w86-214.abo.wanadoo.fr 05.10.07, 21:42 Między Asconą i Anconą jest różnica taka jak między Spartą i Spartakiem, Lechią i Legią. Raz piszecie Ascona, raz Ancona a to dwa zupełnie różne kluby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omammamia dajcie spokoj z tym dida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieyek154 Fatalny koniec niezgorszego początku IP: *.crowley.pl 05.10.07, 22:21 "Jesteśmy ciekawi, co stanie się w tym nowym, lepszym sporcie z nurkami, pajacykami i aktorami spektakli klasy C. Czy zasługują na drugą szansę? Co z Didą? Czy przebaczy fanowi Celticu bestialską napaść? Czy kibic Celticu pójdzie do piekła? Cierpliwie poczekamy na odpowiedź. Gra jest warta świeczki." Ostatnie wasze zdania prezentują poziom intelektualny durniów z zawodówki... Ani to dowcipne, ani mądre, po prostu żenujące i głupie. A artykuł zapowiadał się ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Watykan rusza na krucjatę w futbolu? 05.10.07, 22:49 Skoro jest woda święcona, to dlaczego nie może być wódy święconej? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 +W tym znaku zwyciężą !! 05.10.07, 23:44 Krucyfiksy wymalują na koszulkach. czapeczki z pomponikami. Ich kibice będą śpiewać pieśni religijne. Jak przeciwnik da im haka w lewą nogę, za chwilę nadstawią prawą. Mistrzostwo Włoch wymodlą na jakiś 39921r. Bo bóg sprawiedliwy, chociaż nie rychliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 Re: +W tym znaku zwyciężą !! 06.10.07, 09:05 kozaczek! Ty trochę durnowaty jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Guest: Guest: Potrrzebna jest zasada kary śmierci dla chamów.. IP: *.ists.pl 06.10.07, 01:51 Oczywiście boiskowa, czyli dożywotni zakaz gry dla chamów boiskowych. Żeby było jasne, nie dotyczy to takich teatralnych rzeczy jak ostatnio było z Didą, albo z Zidanem w meczu z Włochami. To był teatr.. Mam na myśli takie wypadki, które kończą się ciężkimi kontuzjami, złamaniami nóg, zerwaniem mięśnia, czy zdarciem skóry po brutalnym ataku bez piłki, itd. Wiadomo o co chodzi... Za odstawianie teatru powinny być kartki również dla "aktorów" i to czerwone! Skończy się wtedy chamstwo na boisku jak ręką odjął.. Zbyt wiele pieniędzy kluby tracą przez chamstwo na boisku i na trybunach. A idei opisanej w artykule należy mocno przyklasnąć. Z tym, że postuluję JEDNĄ I NAJWAŻNIEJSZĄ RZECZ: aby Watykan stworzył organizację SĘDZIÓW ZAWODOWYCH. Albowiem dla mnie nie tak znowu ważny jest wynik meczu. JA CHCĘ, ABY SĘDZIOWANIE BYŁO RZETELNE !! Niechże nawet księża sami sędziują. W tej grupie ludzi nigdy nie będzie korupcji na taką skalę, jak u zwykłych sędziów, to po prostu jest niemożliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Potrrzebna jest zasada kary śmierci dla chamó IP: *.leed.cable.ntl.com 06.10.07, 14:01 po brutalnym faulu, prowodyr kontuzji powinien pauzować tak dlugo, jak długo leczy kontuzję ofiara faulu. A może nawet jakąś wielokrotność tego czasu. I to nie decyzja sędziego na boisku tylko wyższych władz futbolu, które na spokojnie konkretną sytuacje mogą prześledzić w powtórkach po meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte Potwierdza się , ze to sport dla homoniewiadomych. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.10.07, 09:54 Miałem nosa że przestałem to pedalstwo oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAJMOn Re: Watykan rusza na krucjatę w futbolu? IP: 87.116.218.* 06.10.07, 10:28 Watykan przesadza ! Fifa wie co robić z wandalami i zawodnikami którzy grają za brutalnie ! Watykan jeśli chce pokazywać się na arenach Futbolu niech założy własną reprezentacje w szeregach FIFA . Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Kto ma uczyc etyki ? Ksieza ?? 06.10.07, 12:25 Zapewne najwiecej ojczulkow zglosilo sie jako trenerzy dryzyn 8-14 latkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gj Re: Watykan rusza na krucjatę w futbolu? IP: *.chello.pl 06.10.07, 13:43 super:) www.3dwhite.pl/?click=9f3e1b6f304a8e66f1ca149763a0c3be Odpowiedz Link Zgłoś