Dodaj do ulubionych

Wybierz skład na Kazachstan

12.10.07, 14:50
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alphonsinho Wybierz skład na Kazachstan IP: *.aster.pl 12.10.07, 14:50
      Dopingiem, pomóż
      • wujekmik Re: Wybierz skład na Kazachstan 12.10.07, 15:21
        Ja nie wybieram bo całkowicie wierze w selekcjonera
        • Gość: Mariusz Re: Wybierz skład na Kazachstan IP: *.camk.edu.pl 12.10.07, 15:23
          A w mojej "11" jest trzech Smolarkow i trzech Zewlakowow
    • Gość: Złoty_Sikor Sikora w Crvenej Zvezdzie!!! IP: *.stk.vectranet.pl 12.10.07, 15:22
      Sikora w wywiadzie dla serbskiej prasy potwierdził iż prowadzi rozmowy z
      serbskim gigantem...

Więcej tutaj:
      www.balkan-football.com/news.php?id=65
    • Gość: tun Sports.pl ? osmieszacie sie! znowu z... ankietę. IP: *.is.net.pl 12.10.07, 15:47
      Tak samo jak przed meczami z Portugalią i Finlandią wasza ankieta jest śmieszna!
      Dlaczego Kosowski jest możliwy do wystawienia TYLKO na lewej pomocy skoro w
      klubie świetnie mu idzie na PRAWEJ! Przez was jeden ze świetnych pomocników
      Krzynówek/Kosowski musiałby siedzieć na ławce! Dlaczego Smolarek możliwy jest do
      wystawienia na skrzydłach a nie ma możliwości wystawić dgo w Ataku co jest jego
      naturalną pozycją! Żurawski jako środkowy ofensywny pomocnik? nie ośmieszajcie
      się, on gra jako napastnik! Moim zdaniem powinniście darować sobie całkowicie
      takie ankiety, zamiast wypuszczać takie BUBLE.
      • Gość: Skog Re: Sports.pl ? osmieszacie sie! znowu z... ankie IP: *.net.autocom.pl 12.10.07, 16:35
        Popieram ankieta jest do dupy bo nie uwzglednia wszystkich możliwych
        mozliwości:) np Kosowskiego na prawej stronie
    • Gość: tun Ja na miejscu gazety.pl wywaliłym z pracy... IP: *.is.net.pl 12.10.07, 15:50
      Odpowiedzialnego za te ankiety :) Chłop jest dyletantem w sprawach piłki nożnej,
      nie potrafi zrobić prawdziwej ankiety gdzie każdy zawodnik mógłby grać na
      pozycjach na których gra.Jeśli nie wywalił to drastycznie obciął pensję, bo
      takiego samego bubla już wcześniej wypuszczał. Co mu to daje?
    • Gość: Simm Re: Wybierz skład na Kazachstan IP: *.techtel.pl 12.10.07, 16:50
      Gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Dajcie spokój, zostawcie Leo jego
      decyzje. Takie rzeczy nie pomagają a tylko utrudniają pracę. Gdyby trener
      potrzebował pomocy to sam by o nią poprosił więc nie ośmieszajcie się tego typu
      artykułami.
      Doradzać to teraz jest komu i wszyscy są mądrzy ale gdyby nie daj Boże z meczy
      byłby tylko 1 punkt albo zero to baty za to zbiera trener a Wy dziennikarze
      najchętniej powiesilibyście człowieka na suchej gałęzi.
    • Gość: gość Wybierz skład na Kazachstan IP: 192.156.102.* 12.10.07, 17:02
      co za durny pomysł na ankietę. i ile kłamstw.
    • Gość: Morgoth proponuje Borata na obrone IP: 199.8.168.* 12.10.07, 17:03
    • Gość: kubol Zurawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 17:10
      Dlaczego wy tak bardzo lubicie tego Zurawskiego? Przeciez on nie ma
      umiejetnosci.Wg mnie jest to beznadziejny zawdonik. Ten czlowiek nie nadaje sie
      na reprezentacje. Moze w klubie jakis czas temu byl w miare dobry. To nie
      znaczy, ze w reprezentacji musi dobrze grac. Ogladajac mecze Polski, zauwazam za
      kazdym razem, ze Zurawski wszystko psuje, nic na boisku nie robi. Do tego te
      smieszne teksty komentatorow usprawiedliwiajace go. To oni tworza obludna
      opinie. Prosze was, abyscie sie przyjrzeli w nadchodzacym meczu na Zurawskiego.
      Zobaczcie czy on robi dla naszej druzyny duzo. Czy jest nam potrzebny? Ja sadze,
      ze nie.
      • Gość: tylko kikbic Re: Zurawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 17:30
        To nieporozumienie z założeniem tego postu.Tylko trener odpowiada za
        skład i żaden mądrala nie ma prawa do niego się wtrącać.Koniec
        jalowej dyskusji.............................
        • Gość: kubol Re: Zurawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 17:50
          A czy ja powiedzialem, ze ktos ma wybierac sklad? A prawo do wygloszenia opinii
          na temat skladu oczywiscie mam, wiec nie rozumiem Ciebie 'tylko kibic'. Trener
          nie jest taka swieta krowa, ale to swoja droga. To nie znaczy, ze nie moge sie
          wypowiedziec na temat powolywanych zawodnikow. Przeciez ja nie chce zle dla
          Polskiego futbolu. I dlatego napisalem o Zurawskim.
    • Gość: tun Do tórcy tej "ankiety" : jesteś Pan laikiem! IP: *.is.net.pl 12.10.07, 17:43
      Tak jak ostatnio kazaliście nam wybierać między Smolarkiem a Błaszczykowskim,
      jakbyście nie wiedzieli, że leo wystawi Smolarka w ataku! Tak dziś mamy wybierać
      między Kosowskim , a Krzynówkiem? a dlaczego niby? to co już kosa nie może grać
      na prawej pomocy? a Smolarek w ataku? jest pan laikiem piłkarskim.
    • Gość: XXL Jutro na Ubikacyjnej - lanie 0:1 !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 17:45
      Ani teraz ani za cztery lata ............
      Podobno na Ubikacyjnej dobrze się gra naszym orłom, no to zobaczymy ten
      szczęśliwy stadion ....
    • Gość: erem ale lipa!!!bąk chyba im w łape dał!!!!! IP: *.chello.pl 12.10.07, 18:44
    • Gość: leonara ale przystojniak ten leo !!!zakochalam sie !!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 12.10.07, 18:54
      it's a joke !!!
    • Gość: johnny1982 wybierz skład na kazachstan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:14
      według mnie podstawowa jedenastka podczas jutrzejszego meczu powinna wyglądac tak: Kuszczak, Bronowicki, Jop, Bąk, Wasilewski, Smolarek, Lewandowski, Kaźmierczak, Krzynówek, Saganowski oraz tu moze małe zaskoczenie Zahorski. Kazaczstan to jest outsider naszej grupy i Leo powinien troche pokombinowac ze składem aby podczas następnych meczów miał wiele innych wariantów. Stawiam na wynik 3:1 dla Polski
    • Gość: Leo Zawodowiec Kazachstan Goooooooool !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 14:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka