Gość: bolek IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.07, 23:16 Dlaczego nikt nie zauważył, ze Kazachstan grał bardzo dobrze (agresywnie) przez pierwsze poł godziny i Polacy nie mogli sobie pograc. Ale potem sie cofnąl i zaczął sie bronic.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Sydney Widac ze jaki ojciec taki syn IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.10.07, 23:19 gratulacje z antypodow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Dzięki ci Ebi IP: *.toya.net.pl 13.10.07, 23:23 Niestety, graliśmy z 160 drużyna , gdybyśmy grali z ze średnią drużyna europejską ( Rumunia, Szkocja, Czechy itd ) dostalibyśmy ztaką grą w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr nauk Re: Dzięki ci Ebi IP: *.cust-adsl.tiscali.it 13.10.07, 23:29 Bez przesady. Popatrz na wyniki np. Portugalii i Serbi z Armenia. Po prostu te polazjatyckie druzyny niezaleznie od rankingow nie sa wcale takie zle. A mecz trwa 90 minut a nie 30 (bo tyle czasu gral w pilke Kazachstan). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto jest chory? Re: Dzięki ci Ebi IP: 82.160.209.* 14.10.07, 00:45 "Ale lidera grypy 1, który..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrenis Re: Dzięki ci Ebi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:10 Kazachstan nie jest na 159 miejscu jak podaje Gazeta, tylko na 120 (a w sierpniu był nawet na 115). Tutaj jest ranking: www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html#confederation=0&rank=161&page=3 Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: Dzięki ci Ebi 14.10.07, 12:17 Nie zmienia to faktu że z takimi drużynami paradoksalnie najłatwiej stracić punkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz hewelt Re: Dzięki ci Ebi IP: 218.186.13.* 14.10.07, 12:33 cholera, ,panie madry, przeciez ze srednia druzyna zdobylismy 4 punkty, wiec o co panu chodzi Ps. panu mialo byc z malej litery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkonza Śmieszne... IP: *.kalisz.mm.pl 13.10.07, 23:33 zurawski bezcenny bo smolarek zmienił pozycje i zaczał strzelać bramki? a gdyby pozycki nie zmienił i nie strzelała to by było ze wejscie zurawskiego nic nie zmieniło :) powiedzice leo, przypomnijcie mu, że najlepsze mecze gralismy 4-4-2 a nie 4-5-1 niech krzynówek wróci na skrzydło a smolarek niech gra napastnika i bez znaczenia czy z zurawskim czy rasiakiem czy innym saganowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Śmieszne... IP: *.c196.msk.pl 14.10.07, 00:08 Podpisuję się pod tym. Dziwi mnie upór Leo. Jeszcze przy powołaniach zrozumiały - sprawdził przez ten rok wszystkich co ciekawszych piłkarzy i chyba rzeczywiście nie ma lepszych. Może tylko wśród napastników warto zaryzykować. Tylko z kim? Wichniarkiem, Miecielem? Trzydziestoletnie wieczne nadzieje (Podobny przypadek jak z Saganowskim). Brożek? Ale Krzynówek się w środku marnuje, a Smolarek w ostatnich dwóch sezonów nabrał zwyczajów napastnika i po prostu sprawdza się z przodu. Żurawiem jest taki problem, że ja go od roku nie widziałem a) w meczu Celticu b) bliżej niż 30 metrów przed bramką rywali w meczu kadry a to chyba napastnik jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr nauk Re: Śmieszne... IP: *.cust-adsl.tiscali.it 14.10.07, 00:24 Taaa. Tlumaczcie Leo jak ma ustawic druzyne. Zapytam tylko jakie macie sukcesy w trenerce? Fachowcy od 7 bolesci cholera. Przepraszam za emocje ale nie moge sie powstrzymac gdy czytam przemadrzalych doradcow, ktorzy futbolowki w rece (a raczej przy nodze) nie trzymali. Co powidzielibyscie gdyby hydraulik mowil wam jak macie wykonywac wasz zawod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Śmieszne... IP: *.c196.msk.pl 14.10.07, 01:05 Taaaa, gdyby Leo nazywał się Janas, pojawiłby się Twój wpis? Bo Leo wygrał dziś wybitnie po janasowsku... Odpowiedz Link Zgłoś
ksi84 Dzięki ci Ebi 13.10.07, 23:38 pomóż także 21 X wygrać POLSCE zgaś babci światło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whiskas22 Dzięki ci Ebi IP: *.tkdami.net 13.10.07, 23:39 Ludziska o co wam chodzi?? Wygraliśmy i to się liczy!!! Ja już nie mogę się doczekać meczu z Belgią, na który jadę ;) Będzie jeszcze lepiej, wierzę w to. Dziękuję za dzisiejszy mecz Ebi!!!! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dzięki ci Ebi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:44 Ja sie zgadzam - Zurawski moze nie grac w celticu, ale dla kadry jest naprawde bezcenny. Brawo Zurawski, brawo Smolarek, brawo bialo - czerwoni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakób Jaki malutki krok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:44 Ludzie - jakie wystarczy - trzeba!!! Przecież z Belgią będą mieć jeszcze więcej w gaciach. A tamci to nie frajerzy i nie dadzą szans na odrabianie strat, a poza tym chcą wyeliminować Leo (co 1 im się udało). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo roman Re: Jaki malutki krok! IP: 218.186.13.* 14.10.07, 13:31 ku...wa, belgia a portugalia... sam se powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo roman Re: Jaki malutki krok! IP: 218.186.13.* 14.10.07, 13:31 ku...wa, belgia a portugalia... sam se powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowany Strzelił 1-y gol, i potem 2-i gol a nawet... IP: *.sulechow.net 13.10.07, 23:51 ...wykorzystał swój wolej i zdobył trzeci gol [cały - nie kawałek golA]. Inny zawodnik wykorzystał karny i strzelił czwarty gol. . Tak więc tenisista wygrał swój gem. Zdobył set, wygrał mecz. Wysłałem esemes, piszę blog i ... wysłuchałem Mazurek Dąbrowskiego. . Tako rzecze NORMA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Strzelił 1-y gol, i potem 2-i gol a nawet... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:09 Gość portalu: zalogowany napisał(a): > ...wykorzystał swój wolej i zdobył trzeci gol [cały - > nie kawałek golA]. > Inny zawodnik wykorzystał karny i strzelił czwarty gol. > . > Tak więc tenisista wygrał swój gem. Zdobył set, wygrał > mecz. > Wysłałem esemes, piszę blog i ... wysłuchałem Mazurek > Dąbrowskiego. A słuchasz mamę? Coś tam się po głowie kołacze, ale nie do końca dobrze. Jeszcze poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
deerzet Mama nie jest ... 16.10.07, 15:52 ...rzeczownikiem nieżywotnym męskoosobowym! Doczytaj o fleksji - pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakób Cecha Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:51 Przeważnie nie umiemy radzić sobie z presją w grach zespołowych. Przypomnę tylko ostatnie przegrane siatkarzy i siatkarek. A szczypiorniści na mistrzostwach - w finale była blaga. A za Janasa mecz z Austrią (z 3:0 do 3:2 i wybicie z linii bramkowej w ostatniej minucie przez Lewandowskiego, może niewielu pamięta, ale z Norwegią za Engela (3:0) do pierwszej bramki (dosyć fartownej) wiało grozą. Ale wierzę, że Leo da radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: Cecha Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 09:27 Leo ma większego farta od Engela i Janasa razem wziętych. Gra Polaków taka sama a wyniki w grupie się układają z korzyścią dla kadry... Ogólnie nawet jak się dostaniemy, to będzie tylko ambicja w ME 2008, bo piłkarsko nadal chaos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramic Brawo Żurawski!!!! IP: *.net-serwis.pl 13.10.07, 23:52 Po jego wejściu obraz gry radykalnie się zmienił. ZGadzam się że dla kadry jest bezcenny, i to nie jako napastnik ale raczej wysunięty pomocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Dzięki ci Ebi IP: *.byt.3s.pl 13.10.07, 23:52 A Ebi? Paradoksalnie być może strzelił wczoraj najważniejsze bramki dla reprezentacji Polski, bo bez nich awansu na Euro 2008 raczej by nie było. A tak? Został jeszcze tylko malutki krok. Jak wczoraj ? przecież mamy sobotę 13.10 23:51 ! Odpowiedz Link Zgłoś
toomek72 Re: Dzięki ci Ebi 14.10.07, 00:00 tak czytam te wypociny redaktorka i dochodzę do wniosku że oglądałem inny mecz. o ile gra polaków nie była olśniewająca, to nie mozna powiedzieć iż była słaba. po prostu rywal dopóki miał siły, doputy przeszkadzał tak jak my w Portugali... a już tekst o słabym Saganowskim świadczy o fakcie oglądania innego meczu dobitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Polska liderem GRYPY!! IP: *.aster.pl 14.10.07, 00:03 a transmisje sponsoruja firmy farmaceutyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damianoitaliano Gdzie Ci kibioce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:24 Gra marna, tragiczna, wynik dobry, 3 punkty zainkasowane i bliżej Euro. Mecz strasznie dziwny i ta awaria. Jednak ja nie chciałem o tym tylko o kibicach na stadionie. Bilety na Polske coraz droższe (cena mnie nie odstraszyła, nie zamierzałem iść na Kazachstan) co skutecznie odstrasza kibiców, którzy będą dopingowali przez cały mecz. A na mecz przychodzi "nowobogacka klasa średnia" i nawet nie wie co się robi na stadionach w Polsce. I na Łazienkowskiej słychać później nieliczną grupę kibiców z Kazachstanu. Najsłabszy doping jaki ostatnio słyszałem na Polsce. A po straconej bramce nie było nawet "Nic sie nie stało, Polacy nic się nie stało"...tylko wszyscy gęba na kłódke. Ehhhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: Gdzie Ci kibice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 09:24 Zgadza się, wynik cieszy, Smolarek pięknie strzela.. 13 tysięcy nie potrafiło poderwać kadry do odrabiania strat. A awaria światła to już kompletna porażka. Niby w Warszawie chcą mieć "stadion narodowy", atmosferę dla reprezentacji a technicznie jak w Kazachstanie. Tak będzie w 2012? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyone Re: Gdzie Ci kibioce? IP: *.aster.pl 14.10.07, 10:58 Widać,że nie byłeś nigdy na Łazienkowskiej. Faktem jest, że części prawdziwych kibiców nie było stać na bilety i w związku z tym na krytej siedziały same VIPy i pikniki. Dogrzewanie sobie dupsk piecykami spowodowało nawet awarię światła. A Kazachskich kibiców w TV było słychać z tego prostego powodu, że kibice gości na łazienkowskiej w meczach międzynarodowych siedzą kilka metrów od kamer i rejestratorów dźwięku. Z tego samego powodu "słabo" słychać doping choćby z żylety. Aczkolwiek i tak jest głośniejszy i lepiej zorganizowany niż w innych miastach, więc nie wypisuj bzdur. Kadra i trener naprawdę lubią grać w W-wie nie bez powodu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damianoitaliano Re: Gdzie Ci kibioce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:16 he he, aż miło posłuchać takiego komentarza. he he Na Łazienkowską chodziłem i nie tylko na Legie, ale także i na Reprezentacje. Na meczu z Irlandią (89min. gol Żurawskiego) było nas głosniej słychać z łuku niż cały stadionik wczoraj. Wtedy przyjechała całkiem ekipa z irlandi z bębnem itd. i jakoś nie było ich słychać w tv. nawet przez chwilę. No może tylko bęben :-D Zresztą nie powiesz mi, że tamten (lub na wcześniejszych meczach Reprezentacji w Wa-wie) doping zrobił na Tobie wtedy lepsze wrażenie niż teraz? Ten doping był gorszy niż na meczu z Islandią w Warszawie, który odbył sie kilka dni przed meczem z Anglią. Tylko wtedy na stadionie było na prawdę mało kibiców (wtedy nie ma takiej atmosfery). A co do "słabo słychać doping choćby z żylety", to chyba tylko teraz na meczach ligowych, gdy kibice Legii walczą z zarządem i kibice na żylecie przez cały mecz milczą. No i może na ostatnim meczu Wisła - Legia z sezonu mistrzowskiego, na żylecie był wtedy piknik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Opala You are the star IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 14.10.07, 01:56 Bo jest to prawdą. Jesteś naszą gwiazdą. Naszą jedyną chlubą i radością bycia Polakiem, którą politycy chcą nam odebrać. Robert Opala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapi7 Re: You are the star IP: *.toya.net.pl 14.10.07, 21:31 Ebi, jesteś boski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Dlaczego "paradoksalnie" ??? Gdzie tam paradoks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:46 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Z taką grą na Euro ???? 14.10.07, 12:03 Tam nie będzie Kazachstanów i gasnących świateł. Tam przy takiej grze po I połowie będzie 3:0 w plecy i koniec marzeń. Ale zawsze można wołac "Nic się nie stało" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Ale lidera grypy 1 IP: *.sm-rozstaje.pl 14.10.07, 13:53 oj gazeto gazeto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmih Dzięki ci Ebi IP: *.toya.net.pl 14.10.07, 14:58 Panie dziennikarzu Wołowski!-skoro uważa Pan,że mamy "całkiem niezłą drużynę"tzn,że pora Panu komentować inny rodzaj zawodów sportowych lub zająć się czymś bardziej wyraziście przejrzystym, - co bardziej potrafi Pan dostrzec. Mecz z Kazachami wygrał jeden zawodnik,który gdyby trenował np.boks - to ze swymi umiejętnościami byłby mistrzem świata,a reszta drużyny mogłaby Mu co najwyżej machać ręcznikiem w narożniku lub podawać ochraniacz przed gongiem. Drużyna jako taka - dogorywa - co było widać,zwłaszcza w I-szej połowie.Jeśli jakimś cudem awansuje,to po finałach mistrzostw będzie taki sam wstyd, jak po ostatnim występie w mistrzostwach świata w Niemczech.Brak nam po prostu materiału ludzkiego na budowę średniej jakości drużyny.Jeden Ebi Smolarek to za mało.Orły w Polsce powymierały - brak ochrony... Odpowiedz Link Zgłoś