Gość: prezes Agricola Klimontów IP: *.chello.pl 26.11.07, 23:27 Agricola Klimontów regularnie leje Strumyk Jakubowice! A z ciekawych nazw z okolic Krakowa: Unia Kwaczała Cobra Wężerów Jaxa Jaksice Pogoń Wronin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vari Poczet Klubów Polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 11:32 Ej a zapomnial ktos o takiej fantastycznej nazwie jak 'Tajfun Brochów' ? :D Nie no ale brawo panowie za artykul :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafałpiłkarz Poczet Klubów Polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 22:10 bardzo mnie rozmieszyly te nazwy, kilka wymienionych klubow znajduje sie o rzut beretem ode mnie, z kilkoma nawet grałem, nie wiem czy ktos tu zaglada z moderatorow ale chcialem jeszcze podsunac nazwe dwoch druzyn "Leśna" Wólka Podleślna - A klasa Łańcucka, Słowianin Grębów- A klasa Stalowo Wolska i "Huragan" Przedbórz - B klasa Rzeszowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Poczet Klubów Polskich IP: *.chello.pl 01.12.07, 20:57 znam taki klubik jak SKAŁKI STOLEC (5-liga dolnoslaska) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanka Re: Poczet Klubów Polskich IP: *.ramtel.pl 03.12.07, 08:11 Zabrakło mojej ulubionej nazwy - Olimpia Truskolasy ;) (liga okręgowa, grupa: Częstochowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Poczet Klubów Polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 20:21 Witam szanownych adminów! Proszę o dodanie zespołu grającego na codzień w jednej z klas "B" na Podkarpaciu. Jego nazwa to "Wesoła Zadąbrowie". Klasa "B" chyba grupa jarosławska albo przemyska jeśli chcecie się upewnić ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zanussi Re: Poczet Klubów Polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 20:43 Tak się składa że wasza strona to raj dla mnie bo jestem fanem udziwacznionych nazw różnych zespołów. A więc te znane przeze mnie (niestety w różnych odstępach czasu o nich słyszałem i nie jestem w stanie podać lig w których grają): LKS Średnia Wieś LKS Zimna Woda Zawiało Stare Sioło Zorza Zarzecze Burza Rogi Tęcza Kosienice Jawor Jawornik Polski Zorza Jagiełła Dąb Dobkowice Bizon Medyka Start Lisie Jamy Inter Gnojnica Kultywator Niebotycze PKS Unum Babice To chyba na tyle :D Większość tych zespołów dumnie reprezentuje klasy "B" oraz "A" na Podkarpaciu. Proszę o dodanie :D Pozdrawiam i jeśli któreś z tych drużyn już figuruje w waszym spisie to przepraszam za niedopatrzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Youkas Poczet Klubów Polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 14:26 Ja od zawsze wiedziałem ze Wspólni to fajna druzyna z fajnymi chłopakami a zobaczcie gdzie uplasowali naszych"kochanych" sąsiadów zza miedzy - odwieczcie znienawidzony Sad- że są dziwni:):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Poczet Klubów Polskich IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 06.05.08, 23:15 Napravia Naprawa rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniogrzmot Poczet Klubów Polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 06:44 Zapomnieliście dodać o Iskrze Ch..ogrzmoty Podlaskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Izolator KING! Poczet Klubów Polskich IP: 212.160.172.* 17.05.08, 13:03 To druzyna jest wspaniała IZOLATOR BOGUCHWAŁA!!!! a reszta raus!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baltazar gąbka Poczet Klubów Polskich IP: *.olsztyn.mm.pl 18.05.08, 13:04 kokon białystok . powiśle warszawa . hehee piłkarski poker .a naj:miesionczka czerwonkowo iskra stolec (wymiękłem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Poczet Klubów Polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:32 a gdzie pisuar bobrek ? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Poczet Klubów Polskich 20.05.08, 19:14 - Pogoń Łosiów (opolska klasa okręgowa) - Relax Radziwiłłów (warszawska klasa A) - Megawat Świerże Górne (klasa B - Radom) - Belweder Mogielnica (klasa B - Radom) - Gal-Gaz Galewice (sieradzka klasa okręgowa) - Laktoza Łyszkowice (skierniewicka klasa okręgowa) - Manchatan Nowy Kawęczyn (skierniewicka klasa A) - Tonianka Tonie (krakowska klasa A) - Węgrzcanka Węgrzce Wielkie (wielicka klasa A) - Andaluzja Rudy Rysie (klasa B - Brzesko) - Fenix Pielgrzymka (legnicka klasa A) - Tramp Osiecznica (zielonogórska klasa okręgowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Poczet Klubów Polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:06 Jak ktoś nie wie od kąd pochodzi nazwa klubu to niech nie pisze takich głupich artykułów bo jestem KIBICEM <<Wełnianki Kiszkowo>> a nazwa pochodzi od rzeki przepływającej przez miasteczko kiszkowo .Idioci pisza takie artykuły:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Poczet Klubów Polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 13:02 a co z Gromem Mogielnica ( podkarpacie klasa B ) ??? groźna nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piiter Pytam IP: *.chello.pl 30.12.08, 15:48 Ja się pytam. GDZIE JEST ŻURAWIANKA ŻURAWICA?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Pająk Wasosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:50 Dziennikarze uznający się za wszechwiedzących i wybitnych popisali sie niekompetencją. Pająk, bowiem to nie dodana do nazwy miejscowości Wąsosz, nazwa zwierzęcia, tylko nazwa miejscowości. Klub działa w 2 miejscowościach - Pająku i Wąsoszu, stąd taka a nie inna nazwa... A poza tym to ten klub już chyba jest przeszłością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodnik Re: Poczet Klubów Polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 01:09 Jeszcze do typu Ptaki: Sokół Dąbrówka Wlkp, Orzeł Międzyrzecz ; do Zwierząt : Bizon Wilkowo jeszcze takie coś : Chrobry Brójce, Jedność Podmokle, Płomień Przyprostynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy279 Poczet Klubów Polskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 22:56 Sporting Przemęt,Karpik Kopanica,Iskra Długie Stare,Osa Osieczna,Rywal-Klon Mochy,Kormoran Święciechowa,Rywal Kurza Góra,Płomyk Koźminiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Re: Poczet Klubów Polskich IP: 78.133.189.* 07.09.09, 22:23 BABIŚ-SYRENKA ROŹWIENICA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo fajne;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 20:58 U nas w pomorskiej klasie B jest jeszcze Inter Krzywe Koło ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołozusmiechem Brzyskorol-Brzyskorzystewko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 14:40 Ktoś tu zapomiał o jednej z najciekawszych: Brzyskorol Brzyskorzystewko Odpowiedz Link Zgłoś