Gość: redbolek mecz w iTVP IP: *.arcnxx20.adsl-dhcp.tele.dk 17.11.07, 08:51 Witam, Czy ktoś z Sas wie, czy meczyk będzie można obejrzeć w iTVP? Nie mam innego dostępu do polskiej telewizji! Odpowiedz Link Zgłoś
endrzej Wejdą do historii jak wejdą do ósemki. 17.11.07, 09:06 W szesnastce już byli nie raz, ale to pierwsza ósemka grała dawniej w finałach Mistrzostw Europy. Warto o tym pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingdom To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: 158.35.225.* 17.11.07, 09:06 Juz nie moge sie doczekac 23-ej, znowu beda piosenkarki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha zCzuba zażużlij! 17.11.07, 09:20 w ramach święta, jakim jest awans do ME wracam z akcją "zCzuba zażużlij!" bo kibice żużla też kochają futbol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: 213.17.209.* 17.11.07, 09:30 Panie Bohdan, wchodź pan na literaki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.direct-adsl.nl 17.11.07, 09:33 Pozdrowienia w Eindhoven dla wszystkich czubko fanów. Wszyscy moi kuple Holendrzy trzymają za nas kciuki :-) Kumple moi kumple Belgowie mają lekko niewyraźne miny ;-) O jutra cała Polska je frytki z majonezem (to w Holandii tak jedzą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.multimo.gtsenergis.pl 17.11.07, 09:44 wygramy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logon To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.chello.pl 17.11.07, 09:49 Obstawiłem 3-1 dla Polski... Intuicja mi mówi żę będzie dobrze. Belgowie jak usłyszą Mazurka Dąbrowskiego z 50 tysiecy gardeł to zmiękną im nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Wojtek ma problemy na studiach dziennikarskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 09:50 ale to nie z powodu choroby tylko raczej problemów z ortografią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.t-mobile.co.uk 17.11.07, 09:53 a wiecie ze jutro jest mecz anglia-polska...(z tym ze reprezentacjii artystow tych druzyn). Meczyk odbedzie sie na stadionie Chrystal Palace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaku Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: 195.117.90.* 17.11.07, 10:12 3 minuta, Błaszczykowski przejmuje pilke w srodku pola, mija rywali jak tyczki, wychodzi jeden na jednego, Błaszczykowski i gooooooooool jeden zero wygrwa Polska, początek marzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darth Putin Wstążki czyli szczypta dziegciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:17 Hej, Chciałbym dosypać szczyptę dziegciu do tej beczki miodu w której kąpiemy wspólnie pana Beenhakkera. Mamy przypiąć sobie wstążki w ramach wdzięczności? Dlaczego nikt nie wpadł na pomysł przypięcia wstążek (np. w kształcie jelenich rogów :)) jako wyrazu wdzięczności dla Pawła Janasa dwa lata temu ? Nie jestem jakimś zagorzałym fanem tego trenera ale chciałem przypomnieć, że Paweł Janas NIE przegrał z Finlandią, NIE przegrał z Armenią, przegrał dwa razy z Anglią, wtedy jeszcze jedną z potęg. Owszem, na mistrzostwach nie wytrzymał nerwowo ale nagonka i presja, której go wtedy poddano była kompletnie niewspółmierna do wyniku jaki osiągnął. A kto pamięta jak reagował Beenhakker na pierwszą krytykę w naszym kraju ? ("Nie muszę prowadzić waszej reprezentacji."). Awans na ME 4 lata temu zabrała nam niekompetencja Bońka (0:1 z Łotwą) i nieprofesjonalizm Szwedów. A zatem spróbujmy odfiltrować trochę ten medialny szum zanim, po zwycięskim oczywiście meczu, zaczniemy skandować na Śląskim "Santo Subito!". A teraz... Do boju Polskooooo ! Darth Putin Odpowiedz Link Zgłoś
offon Rogi jelenia dla Janasa? 17.11.07, 10:35 A co wobec tego dla Engela? Też się chłopu należy. Proponuję wieeeeeeeeeelką butlę whisky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek 3 : 0 wygra Belgia! :-) IP: *.chello.pl 17.11.07, 10:53 To pewne! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: 3 : 0 wygra Belgia! :-) IP: *.tsi.tychy.pl 17.11.07, 18:12 Skąd się biorą takie pajace jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genarał Co to za cyrk? IP: *.gdynia.mm.pl 17.11.07, 11:03 Wlaczam intenet - dzis jest ten mecz. Wlaczam TV - dzis jest ten mecz. Jacys kibice od Malysza i siatkoweczki nagle ze swoimi trabeczkami przypieprzyli sie do football'u. Polowa z nich nie potrafi wywienic polowy zespolow extraklasy. Polowa z nich oglada M jak milosc. Polowa z nich ma w glowach niewiele, polowa ma mniej. Polowe z nich jara Manadryna Kiedy nawijam to polowa tego nie kuma. Czy spiryt z wódą pol na pol to tez wóda? Najlepiej kup pół i pół i zrób dzis najebe. Bo najwazniejszy mecz juz byl: Arka Gdynia - Lechia Gdansk 1:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.h Polska-Belgia IP: *.aster.pl 17.11.07, 11:03 Wie ktoś czy w Warszawie będzie rozstawiony telebim dzisiaj? Błagam pomóżcie. Oglądać taki mecz w domu to grzech! Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Weźcie flagę holenderską na ten mecz! 17.11.07, 11:05 W ten sposób podziękujemy Leo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w A to niby czemu? czy my jestesmy Holendrami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 15:14 z calym szacunkiem i podzieka dla Leo ale moje barwy to bialoczerwone i takie barwy chce widziec na stadionie i wszedzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikezc To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 12:00 Przestawiajac literki w słowie 'BELGIA' i wywalając 'B' mozemy otrzymać słowo 'LEGIA'. Ale jak sie to ma do meczu tego nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Mój typ 17.11.07, 12:37 Będzie 1:1, po naszej ociężałej, wolnej grze i głupio straconej bramce. W STS-ie najwięcej można zarobić za remis 2:2 i zwycięstwo Belgi 2:1, płacą po 14 za jedną postawioną złotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.cust-adsl.tiscali.it 17.11.07, 12:40 Przesylam linki: www.lantratraining.co.uk/images/Ropes.jpg Glupi zart... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariano-Italiano To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.chello.pl 17.11.07, 12:43 Mi się śniła tylko jedna sytuacja. Początek meczu, rzut wolny dla naszych - Jacek Krzynówek 1:0 !!! Jestem dobrej - wróć - baaardzo dobrej myśli !!! Dziś tworzymy historię !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: 80.48.225.* 17.11.07, 12:59 Taa... Ja mogę wam robić relację z pogody w Chorzowie^^ Na razie niebo pokryte chmurami, ale na szczęście brak opadów atmosferycznych... Za to jest cholernie zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
annowo To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. 17.11.07, 13:02 Siedzę w pracy i się nakręcam Waszą relacją:) Byle do wieczora:) Ale mam złe przeczucia... mam nadzieję, że mój kobiecy instykt tym razem mnie zawiedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 13:08 A na TVN24 jakaś kobietka której chyba przypadkowo dali mikrofon (miała szalik Polska) dała kilka niezłych zdań a'la Dariusz Sz. typu "to nasz mecz ostatniej szansy", co jest nieprawdą, bo jakby co (odpukać!) to mamy jeszcze Belgrad. Dobiła mnie chwilę później: "Gramy o minimum 3 punkty". Czy tak porządna stacja nie ma kogoś kto troszkę czuje futbol, że już nie będę wymyślał że się na tym zna. Toć przecież każdy kto napisał na tym forum ma więcej pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugienek Bulwers!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 13:15 Byli selekcjonerzy radzą Beenhakkerowi jak ograć Belgów sport.onet.pl/0,1248713,1643135,wiadomosc.html "- Leo Beenhakker, w meczu o taką stawkę, musi przede wszystkim zadbać o psychikę piłkarzy, zdjąć z nich stres, jaki towarzyszy takim spotkaniom - podpowiada Jacek Gmoch. - Belgowie zagrają o pietruszkę, nie ciąży na nich presja. Beenhakker musi sprawić, żeby Polacy zagrali na luzie. Ja doskonale wiem jak to zrobić, ale tego w tej chwili nie powiem. To już zadanie Holendra, który za swoją pracę dostaje 600 tysięcy euro, więc nie będę tego mówił za friko." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer85 Re: Bulwers!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 13:51 ja pierdziele ale emocje, a dopiero przed 14. ... Ide na siłke, gdzieś się trzeba wyładować :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aidi Re: Bulwers!!! IP: *.aster.pl 17.11.07, 14:16 Emocje to tu już wczoraj były. Przynajmniej mam dowód dla rodziny, że nie tylko ja to tak przeżywam ;) Czy Wy też się za nic nie mozecie zabrać? Mam dużo do zrobienia a myślę tylko o meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysyjonow To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 13:57 wygramy 4:1 nie ma innej mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakręcony wieprz To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:05 Panie Bohdanie moze mala partyjka w literaki?;p wczoraj o 1 w nocy nie myslalem racjonalnie i dostalem baty ale teraz...:) Pozdrawiam fanów piłki kopanej Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli 17.11.07, 14:11 ale ja też będę wyspany ;) dziś chyba nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś