Gość: ghj IP: *.student.pw.edu.pl / 10.7.42.* 08.08.03, 14:40 a z kim grali??? ...moze jakies szczegoly?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: booyny Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.nask.waw.pl 08.08.03, 15:05 pewnie drużyna rezerw z juniorami, hie, hie... a gdyby nawet, to gratulacje i życzę powołania do kadry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.sklep-behringer.pl 08.08.03, 15:08 to jest jakas porazka z tymi newsami sportowymi. Na onecie i wp sa dokladnie takie same informacje. Na gazecie jest skrocona, idiotycznie skrocona, bo w w/w wiecej info jest, ale tez tak samo sformulowana. To oni biora wszystko z PAPu i kopiuja? (wiedzac ze konkurencja robi to samo)? A moze maja wspolny zespol dziennikarzy do sieci, ktorzy robia uniwersalne notki i maja w d.. ze na paru portalach pisze dokladnie to samo, slowo w slowo. Rzygac sie chce :) Zero urozmaicenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.chello.pl 08.08.03, 15:15 jedna bramka w meczu pierwszej druzyny feye vs drugiej, a druga bramka w sparingu rezerw, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
supahg Re: Smolarek wrócił i strzela bramki 08.08.03, 15:44 After fifteen months on the sidelines Ebi Smolarek celebrated his return to eleven against eleven Tuesday evening by netting a second-half goal in the reserve team romp against amateur side VVC ’68. In a 10-0 win Smolarek’s solo effort was the eyecatcher that saw the Pole waltz past four men before scoring. www.feyenoord.nl/online/eng/framesetting/index_ie.html Odpowiedz Link Zgłoś
supahg feyenoord web site 08.08.03, 15:45 www.feyenoord.nl/online/eng/framesetting/index_ie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASDA Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.tor.primus.ca 08.08.03, 15:53 BRAWO CHLOPAK TRZYMAJ SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engel Grali z Hutnikiem Kłodawa i Spartą Brodnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 16:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Grali z Hutnikiem Kłodawa i Spartą Brodnica IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 08.08.03, 16:33 Ebi zaczynal kariere w Holandii, ma wielkiego tate ktory potrafil grać w płke, wyjechał do Holandii i wiedział, gdzie posłać syna więc powodzenia Ebi!. Ja tam ciągle widze go w naszej pomocy. Może on by rozgrywał piłki? Odpowiedz Link Zgłoś
kristoper Re: Smolarek wrócił i strzela bramki 08.08.03, 16:57 i bardzo dobrze! kto jak nie tacy zawodnicy jak on poprowadzi Polske po sukcesy? ni9ech wraca do zdrowia i nie je juz czekoladek z marihuana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 18:08 Ebi będzie najlepszym polskim piłkarzem gdy tylko wróci do formy.3mam za Ciebie kciuki Ebi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ M Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.rene.com.pl 08.08.03, 18:34 Tylko Ebi już żadnych jointów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skatwww3 Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.acn.pl 08.08.03, 20:41 Niech chlopak wraca do formy brakuje nam klasowych perspektywicznych pilkarzy a on jest wlasnie takim zawodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.08.03, 00:12 Nie zróbcie kupy z tej radośći ! Przecież gdyby nie nazywał się Smolarek to nikt by o nim nawet słowem nie wspomniał. Piłkarz z niego dobry , ale nie liczcie że zbawi Janasa !! Odpowiedz Link Zgłoś
gazinho Brawo Smolar! 09.08.03, 02:17 Brawo Smolar!Ja wlasnie mam podobna kontuzje do Twojej!Mam nadzieje ze szybko wrocisz do wysokiej formy i bedziesz gwiazda polskiej reprezentacji bo takich jak Ty w niej brakuje!Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acrossi Smolarek to nadzieja! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.08.03, 13:18 Smolarek-to jest zawodnik który może odmienić oblicze polskiej piłki!.Gdy widziałem grę Smolarka czy to w Feyenordzie czy też w kadrze(mecz z Irlandią Północną)byłem pod wrażeniem jego techniki i przeglądu sytuacji na boisku.Po raz kolejny okazuje się że szkolenie za granicami kraju-lub tylko niedługi staż tam przynosi efekty.My naprawdę mamy zdolną młodzież(patrzcie tylko na Milę)-przy odpowiednim szkoleniu i nie poddawaniu młodych zawodników zbyt dużym obciążeniom możemy wreszcie zacząć się liczyć w Europie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmalinsk Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 14:24 Wygraliśmy z VV'68 10:0 - opowiada Smolarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.crowley.pl 11.08.03, 01:59 wczoraj strzeliłem dwie bramki amatorom i nazywam się lato , jestem najlepszy na placu i nikt o mnie nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Smolarek wrócił i strzela bramki IP: *.tczew.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 13:39 Smolarek to wielki talent. Przewiduje, że będzie gwiazdą reprezentaci Polski> Odpowiedz Link Zgłoś