Dodaj do ulubionych

pomocy potrzebuje na gewalt

14.02.03, 01:39
bardzo prosze o tzw. bana do polnocy w niedziele. Mam do wykonania pilna
prace, ktora musze oddac w poniedzialek rano. Jestem uzalezniona, wiec sila
rzeczy trudnosc sprawia mi, zupelnie okropna!, samodzielna rezygnacja z
wlazenia na czatowisko. Upraszam tedy uprzejmie o dlon pomocna w kierunku
moim wyciagnieta. Dziekuje juz, zas podziekuje po powrocie.
ewka_czatoholizmu_swiadoma
Obserwuj wątek
    • rena_gd Re: pomocy potrzebuje na gewalt 14.02.03, 02:09
      ewka5 napisała:

> bardzo prosze o tzw. bana do polnocy w niedziele. Mam do wykonania pilna
      > prace, ktora musze oddac w poniedzialek rano. Jestem uzalezniona, wiec sila
      > rzeczy trudnosc sprawia mi, zupelnie okropna!, samodzielna rezygnacja z
      > wlazenia na czatowisko. Upraszam tedy uprzejmie o dlon pomocna w kierunku
      > moim wyciagnieta. Dziekuje juz, zas podziekuje po powrocie.
      > ewka_czatoholizmu_swiadoma

Ewciu.. a ty myślisz, że bana to tak sobie można dostać bez powodu i na to
      trzeba sobie zasłużyć;)) Radzę iść gdzie trzeba.. i zachować się odpowiednio;))
    • Gość: error Re: pomocy potrzebuje na gewalt IP: *.nat2.tvknet.pl 14.02.03, 07:59
      Ja sie zglaszam na ten gwalt

szczala error
    • asy.stent Re: pomocy potrzebuje na gewalt 14.02.03, 08:04
      Opowiedz jakiś stary dowcip.

Najlepiej o zabarwieniu mocno anty.(obojętne czego)

P.S.
      To tylko kwestia wyboru.

Pozdrawiam.
    • Gość: error Re: pomocy potrzebuje na gewalt IP: *.e / 10.0.0.* 14.02.03, 09:56
      Nawiazujac do zasadniczego tematu ewki, proponuje uzyc na "ogolnym" trzech
      czarodziejskich slow "DUPA, DUPA, DUPA", napisanych oczywiscie caps lockiem i w
      obecnosci matkiboskiej iskierki_gd. Efekt gwarantowany - w moim przypadku dziala w
      100 przypadkach na 100

szczala error
      • Gość: error Re: rada gratis IP: *.e / 10.0.0.* 14.02.03, 10:04
        Zapomnialem jeszcze dodac, ze po uzyciu tych trzech czarodziejskich slow, iskierka_gd
        da ci takiego kopa, ze o kolorku bedziesz mogla zapomniec na wieki, a nawet gdy
        pojawisz sie na "ogolnym", to nagle i bez ostrzezenia zostaniesz z niego wywalona, a
        gdy sprobujesz sie ponownie zalogowac, okaze sie, ze twoj nick jakims "dziwnym"
        sposobem jest juz uzywany przez kogos innego (wszelkie spekulacje, jakoby byl to gosc
        o nicku Thorghal sa nieuzasadnione) kto wspolnie i w porozumieniu z wymieniona
        wczesniej matkaboska obecywac ci bedzie, ze ci nasra do czaszki, a takze poczestuje ci
        kiloma epitetami powszechnie uwazanymi za wulgarne.

szczala error
        (wszelkie podobienstwo do osob i zdarzen na czacie bylo zamierzone)
    • Gość: smok_telesfor Re: pomocy potrzebuje na gewalt IP: 62.65.141.* 14.02.03, 10:23
      Nie ma sprawy, ostrzegam, ze jak tylko wleziesz na czata to tak Cie wyzwe, ze
      stary rower to sie chowa.

twoj ulubiony smok
    • Gość: ewka Re: pomocy potrzebuje na gewalt IP: *.chelmnet.pl 14.02.03, 18:45
      czy ja o rady prosilam?!?!?!?!?! prosilam o pomoc zupelnie ukonkretniona, a rad
      sie nasluchalam. A opa ani jednego, nawet ciut. Buu. Zanim bardziej pobucze (a
      jak zawsze - gustownie) pojde sprawdzic, czy moge wejsc. I o docenienie wolam,
      ze jeszcze wlezc nie sprobowalam (tu glask, glask) - moze sie naprawiam z lekka?
      ewka_czatoholiczk ("a" swiadomie nie dopisalam, bo moze jednak nie do konca, bo
      moze, moze, moze... nie tak zle ze mna? eeeeee, hmmmm)
    • Gość: ewka Re: pomocy potrzebuje na gewalt IP: *.chelmnet.pl 14.02.03, 19:13
      no coz, moge wejsc - sprawdzilam. Trudno. SAMA nie wejde (moze). Eh, i liczyc
      tu na pomoc.
      ewka_sama_sobie_reke_poda
      • Gość: elka.od.smoka Re: pomocy potrzebuje na gewalt IP: 217.20.193.* 14.02.03, 20:20
        ewka, a moze wejdz na ten czat i wyzwij wszystkich, zeby dali ci ignora. albo
        moze wyciagnij kabel jakis i daj dzieciom, zeby dobrze schowaly i bron boze,
        nie mowily ci gdzie, jak komputer nie zadziala, to nie bedziesz czatowac
        hihihihi
        elka_od_smoka_co_by_chetnie_reke_podala_ale_az_do_gdanska_nie_siegnie
    • Gość: ewka do Morsa z - dziekuje IP: *.chelmnet.pl 16.02.03, 11:53
      Morsie - za dlon wyciagnieta dziekuje, bardzo. Nie zdazylam zlapac (buuuuuu) -
      zagadana bylam, eh. Ale w zaparte ide. Dzis.
      ewka_co_nie_wejdzie_z_wlasnej_woli_co_ja_z_glebi_wydobyla (te wole)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka