Gość: Do redaktora Do redaktora Steca!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.07, 23:08 I gdzie jest teraz twoja Barcelona?? Pamiętam przed sezonem, jak mowiles, ze barcelona jest duzo lepsza, a Real to zbieranina, i co teraz powiesz mądralo?? A gdzie jest twoj Ronaldinho?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabio Gran Derbi na żywo IP: 82.160.33.* 23.12.07, 23:34 kibice farsy jak mozecie mówić ze jestescie lepsi skoro lepszy wygrywa no a niestety to nie byliscie tym razem wy przegrał wasz klub przegrali kibice którzy są niby tacy wierni to sie u was nazywa socios? zobaczcie jak real przegrywa to doping jest cały czas słychać kibicowanie a nie gwizdy w strone zasłuzonych piłkarzy (ronaldinho) Real wygrał i to Real jest lepszy życze powodzenia w odrabianiu siedmiu punktów i podnoszeniu się z kolan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose15 Re: Gran Derbi na żywo IP: *.smrw.lodz.pl 23.12.07, 23:36 Ludzie przecież tak defensywnie grającego zespołu jak Real nie było nawet za Capello.Jeszcze z dwa takie Gran Derby i przestaną byc Gran.Co więcej casus Capello pokazuje,że jeśli będą stosowali taki styl gry to nic nie uratuje Schustera przed zwolnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabio Re: Gran Derbi na żywo IP: 82.160.33.* 23.12.07, 23:39 spokojnie Real strzela więcej bramek niz za Capello i na pewno gra ładniej i nie mówie tylko o tym meczu odrodził sie Robinho w tym sezonie wiec sie nie zgodze z przedmówcą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemsio Gran Derbi na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 00:39 miałem zaszczyt siedziec na trybunach Camp nou i oglądać te Wielkie DERBY!!! atmosfera swietna wrazenia BEZCeeNNE!!! polecam Ps Mało goli ale i tak mecz był zacięty Odpowiedz Link Zgłoś
tkacz_iluzji Re: Gran Derbi na żywo 24.12.07, 08:53 jaaasne :) a potem sie obudziłem. ciekawym jest ze 3h po meczu piszesz juz z Polski :P byc idiota - faktycznie bezcenne :D Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Gran Derbi na żywo 24.12.07, 09:55 Doprawdy podziwiam kibiców Barcelony. FCB ma już 7 punktów straty do Realu, przegrała u siebie a oni dalej twierdzą, że FCB jest najlepsza. Wierzycie wbrew nadziei czy nie uznajecie tabel i statystyk? Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 szkoda barcy 24.12.07, 11:07 ale nie ma co ukrywać, że real był w tym spotkaniu lepszy. Ronaldihno, Eto, Deco byli słabi, bez formy, niewiele pokazał też Iniesta, a Henry nawet nie wszedł na boisko. Jedyna nadzieja w Messim, ale on niestety kontuzjowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRUBY Słów kilka do barcelonistó IP: *.chello.pl 24.12.07, 15:13 Śmieszą mnie gadki rozgoryczonych fanow Barcy, że sędzia drukowal pod Real( mi wydawalo sie wrecz odwortnie bo jestem kibicem Realu), sędzia byl tego dnia po prostu słaby i mylił sie w obie strony. Pisanie o Ronaldinho ze zagral dobry mecz tez jest nie na miejscu bo raz udalo sie jemu minac Ramosa. No i w koncu niedocenianie Pepe i innych graczy Realu jest najzabawniejsze bo znow wychodzina to ze Barca byla lepsza, powinna wygrać, a przegrała na własne zyczenie i to wcale nie Real wygrał :) barcelonisci raz na wozem a raz pod Białych :D:D i Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Słów kilka do barcelonistó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 22:26 Do bramki lepsza Barcelona ale i tak Real to Real Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Gran Derbi na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 17:27 BYLEM I JESTEM ZA BARCA,SZKODA ,ZE RONI JUZ NIE GRA TEGO CO KIEDYS.MOZE JEGO CZAS JUZ MINA?SZKODA,ALE NIE MA PILKARZA KTORY JEST GRAC CALE ZYCIE NA PELNYCH OBROTACH!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Gran Derbi na żywo IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.12.07, 19:42 no jak to nie ma? a maldini, gatusso, zidane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Gran Derbi na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 09:08 ja tylko dodam, że Ronaldinho na pełnych obrotach zagrał może 1,2 sezony;] To trochę mało, żeby móc być określonym za legendę futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś