Dodaj do ulubionych

Modrić zostaje w Zagrzebiu

IP: 213.199.198.* 29.12.07, 17:55
Złamię mu noge na Euro. Wtedy będą błagać o 3 miliony ojro a nie o
50 milionów
Obserwuj wątek
    • alvaro_1987 taaaa 29.12.07, 18:04
      "Luka Modrić zostanie w Dinamie do stycznia 2009, w przyszłym roku zarobi trzy miliony euro. Odrzuciliśmy wszystkie oferty, a żadna z nich nie była mniejsza niż 50 milionów euro"

Takie bajki to bracia Grimm pisali...
      • Gość: ja Skąd wiesz? IP: *.tsi.tychy.pl 30.12.07, 10:56
        Byłeś uczestnikiem tych ustaleń? Widziałeś chociaż kilka meczów z udziałem
        Modrića? Może po prostu nigdy nie słyszałeś tego nazwiska i wydaje ci się, że w
        takim razie to nie może być wybitny piłkarz?
        • Gość: X Re: Skąd wiesz? IP: *.chello.pl 30.12.07, 11:19
          Dziecko, nie chodzi o talent tego piłkarzyny, tylko o pieniądze - gdyby ktoś faktycznie oferował za niego 50 mln euro chłopak grałby już w Premiership.
    • Gość: T. Hajto Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 18:04
      On jest mój !!!
    • Gość: darek dudka Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 19:14
      chłopaki nie kłóćmy sie mozemy przeciez we trzech go troche poturbowac, wtedy
      dinamo bedzie zalowac ze go nie sprzedali wczesniej.
    • alwaysshowtime Modrić zostaje w Zagrzebiu 29.12.07, 19:35
      50 mln.,HA HA.Menedżer już sztucznie podgrzewa atmosferę.Ale kto w
      to uwierzy?
      • Gość: ja Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.tsi.tychy.pl 30.12.07, 10:57
        Na pewno nie taki buc jak ty, który zapewne nigdy nawet nie oglądał meczu z
        udziałem Modrića.
    • Gość: asd Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.aster.pl 29.12.07, 19:54
      Nawet nie jest wart 10 mln. Już trochę przesadzają.
      • Gość: ja Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.tsi.tychy.pl 30.12.07, 10:57
        Ile widziałeś meczów z udziałem Modrića?
    • Gość: WIS 50 mln? IP: *.fbx.proxad.net 29.12.07, 20:12
      a ja nic o nim nie wiem
      moze o stare zlote chodzi?
      3 mln e w Chorwacji za rok?
      • Gość: JedenStrzal i Dopa 50 mln kapsi nie jest wart nawet ... IP: *.gliwice.msk.pl 29.12.07, 20:42
        ten kolo to niech sie booja ... hehehehheheheh ...
    • Gość: tnt Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 20:52
      nie wiem czemu mówiąc brzydko wszyscy a najbardziej oni sami
      spuszczają sie nad CHorwatami przecież my gralismy w trudniejszej
      grupie El ME niz oni, grali ze słabą jak nigdy Anglią która nawet w
      formie jest gorsza od Portugalii, Rosja to zespół na poziomie
      Serbów, Izrael na tym samym poziomie co Finlandia a Belgia duzo
      lepsza od Estonii nie wspominając o tym ze my mieliśmy 3 wyjazdy na
      Kaukaz a oni wycieczke do Andorry-troche pokory panowie z Chorwacji
      50 mln Euro to warta jest max wasza cała kadra
      • Gość: ktos Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.adsl.net.t-com.hr 29.12.07, 22:26
        pieknie powiedziane. cala kadra moze. te kluby co sie nim interesowaly to do
        grzania lawy lub drugiego skladu i to za moze jakis nedzny 1 milion. buffonami
        po prostu sa i tyle.
        • Gość: Lider Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 22:54
          Chorwacja jest dla mnie jednym z faworytów ME, a Modric to piłkarz wyjątkowy. Takich jak on ciężko szukać w Europie, ale cenę zresztą przesadzili. Nie widzę jednak drużyny, w któej Modric nie grałby w podstawie. Zobaczycie jeszcze, że jak wyjdziemy z grupy na Euro to kosztem Niemców, a nie Chorwatów.
        • Gość: ja Zawistny polaczek. IP: *.tsi.tychy.pl 30.12.07, 10:54
          Co ty tam możesz wiedzieć, kanapowy kibicu? Może naprawdę oferowali za niego 50 mln?
    • Gość: dżony Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: 212.76.37.* 30.12.07, 00:15
      hahaha.ladnie ma typ nasrane w bani.ale brawo dla niego za odwage bo
      jesli na serio to powiedzial to musi wiedziec ze smieje sie z niego
      teraz pół Europy
      • Gość: ja Żadne pół Europy. IP: *.tsi.tychy.pl 30.12.07, 11:00
        Śmieje się tylko kilku głupich zawistnych polaczków, którzy nigdy nie słyszeli
        nawet nazwiska Modrića, więc uważają to za dowód tego, że nie jest on piłkarzem
        wartym ponad 50 mln euro.
        • Gość: Krys Re: Żadne pół Europy. IP: *.chello.pl 30.12.07, 11:25
          Oj, już tak się nie bulwersuj. Modric moze i swietnym pilkarzem jest, ale nikt nie uwierzy, ze jakikolwiek klub chcial za niego dac 50 milionow euro, a jego menadzer jeszcze te propozycje odrzucil. Za takie pieniadze kupuje sie gwiazdy, zeby klubowe koszulki lepiej sie sprzedaly, a nie mlode talenty ze slabych lig.
    • Gość: robinho Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 11:45
      50 mln...ma menager wyobraznie;) moze byc kosmicznym talentem, ale
      nikt nie kupi piłkarza z Dinama Zagrzeb za 50 mln...co innego jak on
      by juz gral w takim arsenalu i był tam gwiaza i np milan sie po
      niego zglosil..wtedy tak ale na pewno nie w takim przypadku;)
    • Gość: robinho Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 11:48
      a i widzialem jak modrić gra...bardzo dobrze;) i nie napinaj sie
      tak "ja" czasami wiekszasc moze miec racje;)
      • Gość: Lider Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 11:12
        Nie jest to nierealne. Modric to obecnie prawdopodobnie najlepszy piłkarz grający poza najlepszymi ligami. Cena skacze, bo angielskie kluby mają zasadę, by nie dopuścić rywala do negocjacji z piłkarzem. Największe kluby w Anglii są pod wpływem obcego kapitału i często ludzi, którzy nie wiedzą co się dzieję w piłcę. Nie zdziwiłbym się gdyby licytacja amerykańskich i rosyjskich miliarderów była dla nich kwestią honoru. Na wszystkim dobrze korzysta klub z Chorwacji i sam piłkarz. Kwota na pewno jest zawyżona ale niewiele. Gdyby kluby skłądały w okolicach 35 milionów i teraz usłyszały, że ktoś już dał 50, cena jeszcze poszła by w górę. Eduardo przeszedł za 12 milionów, a nikt się o niego nie bił i powszechnie Modric ma lepszą pozycję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka