Gość: Mariusz Lewandowsk IP: 213.199.198.* 29.12.07, 17:55 Złamię mu noge na Euro. Wtedy będą błagać o 3 miliony ojro a nie o 50 milionów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alvaro_1987 taaaa 29.12.07, 18:04 "Luka Modrić zostanie w Dinamie do stycznia 2009, w przyszłym roku zarobi trzy miliony euro. Odrzuciliśmy wszystkie oferty, a żadna z nich nie była mniejsza niż 50 milionów euro" Takie bajki to bracia Grimm pisali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Skąd wiesz? IP: *.tsi.tychy.pl 30.12.07, 10:56 Byłeś uczestnikiem tych ustaleń? Widziałeś chociaż kilka meczów z udziałem Modrića? Może po prostu nigdy nie słyszałeś tego nazwiska i wydaje ci się, że w takim razie to nie może być wybitny piłkarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Skąd wiesz? IP: *.chello.pl 30.12.07, 11:19 Dziecko, nie chodzi o talent tego piłkarzyny, tylko o pieniądze - gdyby ktoś faktycznie oferował za niego 50 mln euro chłopak grałby już w Premiership. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Hajto Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 18:04 On jest mój !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek dudka Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 19:14 chłopaki nie kłóćmy sie mozemy przeciez we trzech go troche poturbowac, wtedy dinamo bedzie zalowac ze go nie sprzedali wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
alwaysshowtime Modrić zostaje w Zagrzebiu 29.12.07, 19:35 50 mln.,HA HA.Menedżer już sztucznie podgrzewa atmosferę.Ale kto w to uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.tsi.tychy.pl 30.12.07, 10:57 Na pewno nie taki buc jak ty, który zapewne nigdy nawet nie oglądał meczu z udziałem Modrića. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.aster.pl 29.12.07, 19:54 Nawet nie jest wart 10 mln. Już trochę przesadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.tsi.tychy.pl 30.12.07, 10:57 Ile widziałeś meczów z udziałem Modrića? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIS 50 mln? IP: *.fbx.proxad.net 29.12.07, 20:12 a ja nic o nim nie wiem moze o stare zlote chodzi? 3 mln e w Chorwacji za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JedenStrzal i Dopa 50 mln kapsi nie jest wart nawet ... IP: *.gliwice.msk.pl 29.12.07, 20:42 ten kolo to niech sie booja ... hehehehheheheh ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnt Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 20:52 nie wiem czemu mówiąc brzydko wszyscy a najbardziej oni sami spuszczają sie nad CHorwatami przecież my gralismy w trudniejszej grupie El ME niz oni, grali ze słabą jak nigdy Anglią która nawet w formie jest gorsza od Portugalii, Rosja to zespół na poziomie Serbów, Izrael na tym samym poziomie co Finlandia a Belgia duzo lepsza od Estonii nie wspominając o tym ze my mieliśmy 3 wyjazdy na Kaukaz a oni wycieczke do Andorry-troche pokory panowie z Chorwacji 50 mln Euro to warta jest max wasza cała kadra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.adsl.net.t-com.hr 29.12.07, 22:26 pieknie powiedziane. cala kadra moze. te kluby co sie nim interesowaly to do grzania lawy lub drugiego skladu i to za moze jakis nedzny 1 milion. buffonami po prostu sa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 22:54 Chorwacja jest dla mnie jednym z faworytów ME, a Modric to piłkarz wyjątkowy. Takich jak on ciężko szukać w Europie, ale cenę zresztą przesadzili. Nie widzę jednak drużyny, w któej Modric nie grałby w podstawie. Zobaczycie jeszcze, że jak wyjdziemy z grupy na Euro to kosztem Niemców, a nie Chorwatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Zawistny polaczek. IP: *.tsi.tychy.pl 30.12.07, 10:54 Co ty tam możesz wiedzieć, kanapowy kibicu? Może naprawdę oferowali za niego 50 mln? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżony Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: 212.76.37.* 30.12.07, 00:15 hahaha.ladnie ma typ nasrane w bani.ale brawo dla niego za odwage bo jesli na serio to powiedzial to musi wiedziec ze smieje sie z niego teraz pół Europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Żadne pół Europy. IP: *.tsi.tychy.pl 30.12.07, 11:00 Śmieje się tylko kilku głupich zawistnych polaczków, którzy nigdy nie słyszeli nawet nazwiska Modrića, więc uważają to za dowód tego, że nie jest on piłkarzem wartym ponad 50 mln euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krys Re: Żadne pół Europy. IP: *.chello.pl 30.12.07, 11:25 Oj, już tak się nie bulwersuj. Modric moze i swietnym pilkarzem jest, ale nikt nie uwierzy, ze jakikolwiek klub chcial za niego dac 50 milionow euro, a jego menadzer jeszcze te propozycje odrzucil. Za takie pieniadze kupuje sie gwiazdy, zeby klubowe koszulki lepiej sie sprzedaly, a nie mlode talenty ze slabych lig. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robinho Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 11:45 50 mln...ma menager wyobraznie;) moze byc kosmicznym talentem, ale nikt nie kupi piłkarza z Dinama Zagrzeb za 50 mln...co innego jak on by juz gral w takim arsenalu i był tam gwiaza i np milan sie po niego zglosil..wtedy tak ale na pewno nie w takim przypadku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robinho Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 11:48 a i widzialem jak modrić gra...bardzo dobrze;) i nie napinaj sie tak "ja" czasami wiekszasc moze miec racje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Modrić zostaje w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 11:12 Nie jest to nierealne. Modric to obecnie prawdopodobnie najlepszy piłkarz grający poza najlepszymi ligami. Cena skacze, bo angielskie kluby mają zasadę, by nie dopuścić rywala do negocjacji z piłkarzem. Największe kluby w Anglii są pod wpływem obcego kapitału i często ludzi, którzy nie wiedzą co się dzieję w piłcę. Nie zdziwiłbym się gdyby licytacja amerykańskich i rosyjskich miliarderów była dla nich kwestią honoru. Na wszystkim dobrze korzysta klub z Chorwacji i sam piłkarz. Kwota na pewno jest zawyżona ale niewiele. Gdyby kluby skłądały w okolicach 35 milionów i teraz usłyszały, że ktoś już dał 50, cena jeszcze poszła by w górę. Eduardo przeszedł za 12 milionów, a nikt się o niego nie bił i powszechnie Modric ma lepszą pozycję. Odpowiedz Link Zgłoś