Gość: byly kopacz skad taka nędza? no stad.....! IP: *.boleslawiecka.k.pl 14.08.03, 03:13 zurawski nie strzelil bo: bo nie ma mu kto podac kosy nie ma uche nie ma bo w polskiej pilce od okolo 20 lat uczy sie faulowac a nie "kleic" pilke wiem co mowie.. bo wlasnie wtedy bylem poddany obrobce tzw. "trenerow" kazdy indywidualnie grajacy.. umiejacy kiwnac jeden na jeden zapierdalał 3 okrazenia za kazda nieudana akcje na boisku... i chuj ze za czwartym razem byl gol patrzcie jak graja hiszpanie i wlosi.. tam kurwa nawet najgorsze drewno, czyli michel salgado ma odwage zagrac jeden na jeden.. a u nas? kondycja panowie trenerzy to sie w maratonach przydaje.. a na boisku to trza umiec i kopnac i przyjac i strzelic i podac i czasem kiwnac.. ot wsio o polskiej pilce byly ps. no bo mi kurwa nie wmowicie ze np. chorwaci czy inni jugole rodza sie z lepszymi umiejetnosciami techniczymi genetyka na razie o tym milczy nasi "fachowcy" pewnie lepiej wiedza, pierdolac wciaż o naturalnych predyspozycjach predyspozycje to maja.. kenijczycy do biegow dlugich.. bo chlopaki wysoko mieszkaja i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Nauczka IP: *.tampabay.rr.com 14.08.03, 04:05 Koniec zludzen. Moze w koncu Kasperczak i zarzad Wisly zdadza sobie sprawe z tego ze to nie oni byli autorami sukcesu Wisly. Nie zalezalo im zeby utrzymac mocny trzon zespolu choc mieli szanse troche zarobic w Lidze Mistrzow. Teraz nawet beniaminkowie Polskiej "ekstraklasy" maja okazje do wygrania z bylym mistrzem kraju. Kasperczak odmawial pomocy w obronie i pozalowano grosza na porzadnych zawodnikow. Zamiast zalatac luki w obronie oslabiono pomoc i atak. Kasperczak sam powinien teraz ganiac po boisku bo widac jego koncepcje skutkowaly tylko dzieki talentowi tych ktorym praktycznie pokazano drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE KIBIC GDZIE TEN GLUPEK KRIS ? DALEJ WISLA......... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.08.03, 04:21 GOLA LALALA, KRZYCZY , CZY JUZ SIE POWIESIL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Anderlecht - Wisła IP: *.spacenet.com 14.08.03, 04:22 tak to jest w Polsce ze jak druzyna cos osiaga to sie sprzedaje zawodnikow. Mozna by bylo zachowac sklad wisly z poprzednigo sezony i awans do LM bylby tylko formalnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Anderlecht - Wisła IP: *.spacenet.com 14.08.03, 04:31 Musza sie obudzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi Re: Anderlecht - Wisła IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 05:12 KALU WRÓÓĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATI Re: Anderlecht - Wisła IP: 217.11.142.* 14.08.03, 05:19 bo grać w piłe to trza umić. sam żurawski meczu nie wygra. większość tych nowych(starych sie sprzedało bo nie było na rachunki za prąd do oświetlenia stadionu w Krakowie)myśli że jak są w wiśle to już są gwiazdami na miare Zidane czy Beckhama. indywidualne akcje i brak rozsądnego zakończenia. brak komunikacji między zawodnikami(jeden nie wie co zrobi z piłką drugi) każdy chce sam wygrać mecz a w efekcie bezsensowne straty piłki. błędy trenera i błędy młodych, niedoświadczonych "trampkarzy". Taka niestety jest cała Polska piłka. tylko że na podwórku to nie aż taki wstyd. Piłka nożna to gra zespołowa a nie ping-pong. tu trza grać w 11 a nie samemu. wyniki gry "singlowej" widzieliśmy na stadionie w Brukseli. pokora i jeszcze raz pokora. POKORA!!!!!!( i nie chodzi mi o Wojciecha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1kibic Bialystok Panienki IP: 213.195.172.* 14.08.03, 06:46 No bo kto jak nie Żurawski!?!?!?. Brakuje nam zawodników którzy mogliby zagrozić przeciwnikom: Kosa, Kuźba, Uche nie dosc, że nie bali się pojedynków 1 na 1 to potrafili stworzyć sytuacje niemal że 100%. Więc o czym mowa jest kiedy nie ma kim grać. Jednym Żurawiem??? i kilkoma baranami którzy piłke podają pod nogi przeciwnika. Wisła nie ma szans w takim składzie jakim zaprezentowała się w meczu z Anderlechtem. To muszą być piłkarze z "jajem", a nie panienki którym do szczęścia brakuje spudniczek. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Anderlecht - Wisła IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 14.08.03, 07:04 LEGIA PANY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Re: Anderlecht - Wisła IP: *.devs.futuro.pl 14.08.03, 07:10 A MIALO BYC TAK PIEKNIE!!!!!!! HIH IHIHIHI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy KALU WRÓÓÓÓĆ IP: *.resetnet.pl 14.08.03, 07:29 BEZ UCHE WISEŁKA NIE MA SZANS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmOkE Szkoda, ale nic straconego IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 07:52 Mam nadzieję, że Wisła wyjdzie po raz kolejny z opałów, dzięki Heniowi Kasperczakowi. Niestety taki obrót sprawy to wina tylko i wyłącznie panów za biurkami, którzy obiecywali, że na pewno nie wyprzedadzą zawodników a nawet się wzmocnią. No cóż tak się nie stało i nie ma drużyny marzeń. Wystarczyłoby przetrzymać do zimy Kosowskiego (który niestety wolał iść do cieniutkiego klubu BL), Uche, Kuźbę i mielibyśmy awans w kieszeni. Wtedy Kosowski pewnie by się tak nie śpieszył z odejściem - bo wiadomo liga mistrzów to wielka promocja, dla klubu, piłkarzy i miast Krakowa. Reasumując - szkoda gadać na temat polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mailman Re: Szkoda, ale nic straconego IP: *.centrala.kbsa / 10.1.13.* 14.08.03, 08:32 Wkurzające jest jedno... wszyscy gadają że sprzedano tego czy tamtego, że odeszli do klubów słabych itp.... zastanówcie się wreszcie! Czy jeśli macie pracować za 10 000,00 czy za 20 000,00 to co wybierzecie??? Ruszcie wreszcie tymi bezmózgimi łbami i przestańcie pieprzyć głupoty. Jedyne co nie podlega dyskusji: jak się kogoś sprzedaje to trzeba go tak sprzedać żeby była kasa na to by w jego miejsce kupić przynajmniej kogoś porównywalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Szkoda, ale nic straconego IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 12:40 wiesz mailman, moze i masz racje, ze jak ktos zarabia 10 000 to lepiej jest dla niego kiedy bedzie zarabial 20 000, ale pomysl tez ze szansa na grze w LM to jest promocja, ktora moze na przyklad pomoc podpisac kontrakt na 100 000, prawda? no chyba ze ktos sie czuje ze jest cienki jak oplatek, to lepiej lapie wrobelka za ogon niz ryzykowac, bo juz na wiecej tego czlowieka nie stac, a w tym wypadku pier...olenie o checi poprawienia swoich umiejetnosci to niech taki kosowski wsadzi gleboko w odbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Anderlecht - Wisła IP: *.peerte.com.pl 14.08.03, 07:54 Nie wiem, ale dopóty w Polsce będzie się sprzedawać najlepszych, a później narzekać na to że "nasi" słabo grają to nic się nie zmieni. Czy nie można powiedzieć chłopakom żeby zagrali jeszcze jeden taki sezon jak poprzedni, a wtedy kto wie czy liga hiszpańska i angielska nie otworzyłyby się dla nich. A tak Kosa gra? w jakiejś lidze niemieckiej, a Kuźba czy będzie grał? Niewiadomo. Pewnie najlepiej rozpieprzyć zespół, bo po co grać w Lidze Mistrzów. PO CO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw Re: Anderlecht - Wisła IP: 100.1.1.* 14.08.03, 08:28 Soorry, ale z taką grą i składem nie ma co szukac w Lidze Mistrzów. Do której tak naprawdę trzeba jeszcze wcześniej awansować !!!....... a to nie bedzie wcale takie łatwe jak niektórym się wydaje. Wisła wcale nie ma obrony, a Mariusz Jop ??? - co ten gość robi w najlepszym klubie Polskim??? głebokie rezerwy i to II druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Anderlecht - Wisła IP: *.budimex.de / 10.14.128.* 14.08.03, 08:33 Ja i Błoński byliśmy chyba na innym meczu. Siedziałem w sektorze Wisły i żadnych rasistowskich okrzyków nie słyszałem. Może Błoński słyszy to co chce usłyszeć? Najsmutniejsze jest to, że facet pisze takie bzdury w ogólnopolskiej i poważnej gazecie. Po prostu WSTYD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Z TAKIM SKŁADEM TO NA PODWÓRKO DO CYPRU !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 08:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dubbing Re: Anderlecht - Wisła IP: *.tlsa.pl 14.08.03, 08:52 Dawno "polskiej piłki" nie oglądałem i wczora z wieczora pomyślałem: sprawdzę - może się coś poprawiło. Wytrzymałem jedną połowę i wszystko jasne - dalej jesteśmy ciency jak dupa węża. Jak się czasem usłyszy o zwycięstwie to pewnie nasze orły "rozgromiły" jakąś Somalię albo coś takiego (niczego nie ujmując Somalii). Oglądnę jakiś mecz za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Anderlecht - Wisła IP: armagedon:* 14.08.03, 08:54 ty pierdolona dzienikarzyno cos ty kurwa za mecz ogladał w II połowie wisła była kilka razy lepsza niz anderlecht nowi zawodnicy ktozy pojawili sie po przerwie zmienili zupełnie obraz gry w sroku pola wisła zaczeła grac agresywnie czego nie była wstanie uczynic w pierwszej połowie ok straciła bramke ale tylko dlatego ze musiała sie okryc i była poprostu kontrowana natomiast pokazała ze moze walczyc nawet w tak osłabionym skłazie z anderlechtem w najsilniejszym składzie wiez prosze cie wymoczku z gazety wybiorczej nie pisz głupot typu ze wisła nie moze sie rownac z anderlechtem bo wisła grała bez 6 podstawowych zawodnikow a anderlecht w najsilniejszym składzie pojebana gazeta kurwa ja pierdole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mute Re: Anderlecht - Wisła IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 08:54 No i Wisełce zamiast Ligi Mistrzów zostanie pewnie tylko liga łachów (czytaj Ekstraklasa polska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Anderlecht - Wisła IP: *.radom.pl 14.08.03, 09:02 heh w pierwszym meczu mial byc remis ale bramkarz nie wiedzial w drugim bedzie 2:0 do przerwy bo inaczej caly Anderleht bedzie mial przepierdolone :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Anderlecht - Wisła IP: 193.128.25.* 14.08.03, 09:00 He he he, czyli jak zwykle - w wielką trąbę dęli, bo wygrali z czwartorzędnym zespolikiem z Cypru (suuukces, suuukces!!). A teraz - prawda wylazła spod przykrótkiej kołderki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Borewicz To ile GTS Wisła zarobi w Lidze Mistrzów ? IP: 43.210.32.* 14.08.03, 09:17 Wczoraj dziennikarze krakowskiej GW dywagowali ile to GTS zarobi w LM czy można przypomnieć ten artykół? Tak bym chciał policzyć te pieniążki z LM dla naszej ukochanej resortowej Wisełki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko TS policz se... IP: voodoo2:* / 10.48.97.* 14.08.03, 10:06 błędy ortograficzne ciołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Borewicz Re: policz se... IP: 43.210.32.* 14.08.03, 16:02 Wy mi się tu Tylko TS nie wymondrzajcie. Morze u nas na tych kurwsach wieczorowych poziom zawysoki nie był ale zastanufta siem nad meritumem "Policz se..." to spod Ojcowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weredyk Re: Anderlecht - Wisła IP: *.pm-studio.pl 14.08.03, 09:13 Najlepiej by było przestać dawać złamanego szeląga na ten cały polski futbol. Banda nieudacznikow, cwaniaków i nierobów a tzw. kibice to po prostu największe chamstwo w Kraju - nadawali by się najlepiej na kolonizację Marsa lub po prostu - lobotomia, żeby zlikwidować agresję i dalej do prostych prac fizycznych. Bez prawa do rozmnażania się - i tak jest za dużo innych głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: Anderlecht - Wisła IP: *.avenir.pl / 10.0.0.* 14.08.03, 09:13 i jak ma byc w tym kraju dobrze z pilka nozna skoro po zbudowaniu dobrego zespołu wyprzedaje sie zawodnikow!! szczerze to coraz mniej mi sie podoba ta wisła krakow, nie mowiac nic o wisle plock bo to tez nieporozumienie! a szkoda bo w skladzie z poprzedniego sezonu biała gwiazda mogla ładnie powalczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WItasisko Re: Anderlecht - Wisła IP: *.energis.pl 14.08.03, 09:17 Moi mili, po wczorajszym meczu, krew nagła mnie zalała, jak pomyślę, że najmądrzejszy łubudubu, patrz. Basałaj i Kasperczak oddali Uche, Kosowskiego i Kuźbę a pozyskali Brasilę, który Kosowskiemu mogłby prać getry po meczu. Ludzie, kto w tej drużynie ma grać !!! STRĄK - porażka, Pater - niech się na szachy przerzuci. Jedyni piłkarze, którzy powinni otrzymywać kasę w Wiśle to Żurawski i Piekutowski Odpowiedz Link Zgłoś