Gość: Markos IP: Enigma:* / 192.168.10.* 25.08.03, 19:11 Brawo. Tylko Smuda-najlepszy trener wszechczasów. Smuda, Smuda uber alles. Niemiecki styl- niemieckie efekty. Kretek do tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: Smuda w Widzewie za Kretka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 20:29 gajtek ale zrobiłes kariere? masz za swoje GIEKSY sie nie zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas po ki grzyb go wyrzucili przed chwilą? IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 25.08.03, 21:27 lada dzień żurek zastąpi lorensa, kaczorek czecha w groclinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piternet Stasiak zostań ! IP: 62.233.180.* 25.08.03, 22:24 Nie oddawajcie Michała Stasiaka. To jedyny porządny obrońca w drużynie i co by nie mówić, już to stary widzewiak. Nawet jedenastu cieniasów z Lecha nie zastąpi Stasiaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
werter25 Re: Smuda w Widzewie za Kretka 26.08.03, 15:04 ciekawe ile czasu jeszcze minie zanim smuda zrozumie że tak naprawdę to w widzewie nikt go nie chce? ile razy można brać się za to samo wiedząc doskonale że wyniki będą tak samo mierne jak poprzednim razem? miałem kiedyś szacunek dla tego trenera ale on co kilka miesięcy pokazuje że już dawno gdzieś zgubił swoją dumę. przywiązanie do widzewa przywiązaniem, ale trzeba mieć też swój honor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzaba Re: Smuda w Widzewie za Kretka IP: 217.98.54.* 26.08.03, 15:50 CO TY PIE...SZ! JAKI BRAK WYNIKÓW!!! A KTO URATOWAŁ WIDZEW PRZED SPADKIEM? MOŻE MI POWIESZ ŻE NEMEC? Fakt może i Smuda ma swoje wady jak przywiązanie do niektórych zawodników ale moim zdaniem jest jednym z najlepszych trenerów w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
werter25 Re: Smuda w Widzewie za Kretka 26.08.03, 17:18 chyba źle mnie zrozumiałeś. zgadzam się że to smuda uratował widzew w poprzednim sezonie ale zarówno widzew jak i sam smuda mają troszkę większe ambicje niż walka o utrzymanie się w lidze do ostatniej kolejki... myślisz że nie pamięam dwóch tytułów Smudy z widzewem? tak więc bądź co bądź ale uważam że smuda zasługuje na nieco lepszą posadę niż ta w tonącym widzewie; już po trzech kolejkach widać jaki cel stoi przed tym zespołem: walka o utrzymanie w lidze. po prostu szkoda mi Smudy. jeśli utrzyma Widzew w lidze to zapewne znów podziękuja mu za pracę. ale znając życie stanie się to wcześniej gdy jakimś cudem widzew zdobędzie teraz kilka cennych punktów. wszyscy pomyślą że jest już wszystko w porządku więc smuda znów zostanie odstawiony na boczek. oby się tak nie stało. ten facet zasługuje na szacunek a przede wszystkim na stałą posadę! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Smuda w Widzewie za Kretka 28.08.03, 16:34 jak nikt mu nie złożył propozycji to wróci do ukochanego widzedwa gdzie mu jest najlepiej .a swoją drogą to szkoda że widzew nie ma takiego drzymały za włściciela ,tylko takich cwaniaczków i kombinatorów jak grajewski czy może lepszego ale za to gołodupca biednego(jak na sponsora klubu) pawelca. Odpowiedz Link Zgłoś