Dodaj do ulubionych

Charakter > warunki fizyczne

IP: 217.153.4.* 03.03.08, 17:50
To jest niesprawiedliwe ! Szkoda mi chłopaka ale nie mając kończyn
dolnych w takim sporcie jak zapasy jest w pozycji mocno
uprzywilejowanej. Ma mniejsza powierzchnię do ataku a poza tym atak
na nogi przeciwnika to najskuteczniejszy manewr w tym sporcie. Walka
z nim stawia również w wielkim dyskonforcie jego przeciwnika
(litość, obrzydzenie itp..)
Obserwuj wątek
    • Gość: Aifargotamenik Re: Charakter > warunki fizyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 19:35
      Czytajac Twoj komentarz nasuwa mi sie litosc do Ciebie i obrzydzenie
      do tego co napisales.
      • Gość: duckbuster Re: Charakter > warunki fizyczne IP: *.man.com.pl 21.03.08, 19:55
        No i niepotrzebnie, bo w tym, co napisał Corck jest wiele racji. Po prostu
        podszedł do sprawy rzeczowo, a to wcale nie musi umniejszać szacunku dla,
        wielkich skądinąd, dokonań tego zapaśnika. Spójrz trochę szerzej na sprawę i już.
        • Gość: Rochu Jesteś śmieszny. IP: *.chello.pl 27.03.08, 11:41
          Niech mi nikt nie mówi, że ma jakąkolwiek przewagę w walce z pełnosprawnym
          przeciwnikiem. Przecież wystarczy go dobrze złapać i podnieść - wtedy chłopak
          nie ma już nic do powiedzenia. ŻADNEGO punktu podparcia i oporu. Ewentualna
          litość, wobec niego zapewne ustępuje po pierwszym straconym punkcie. A że atak
          na nogi mu łatwiej zrobić? Bzdura. Spróbuj zaatakować nogi komuś przywiązując
          sobie wcześniej łokcie do tułowia - będzie to mniej więcej tak jak on ma.
    • Gość: FallOut Charakter > warunki fizyczne IP: *.chello.pl 03.03.08, 21:33
      Wydaje mi się że widziałem go w jakimś filmie Monthy Pythona. Grał tam chyba
      czarnego rycerza, nie?...
    • Gość: JA Charakter > warunki fizyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:37
      z obrzydzeniem to faktycznie przesadzone

ale tez wydaje mi sie ze to nie do konca uczciwe

jego jest po prostu trudniej chwyciec i latwiej mu sie wyrwac przy
      chwycie za gorne partie

mozna oczywiscie powiedziec ze za to ma duzo trudniej z wlasnym
      chwytem

ale i tak mam watpliwosci czy powinien walczyc na powaznych zawodach
      ktore np moga decydowac o stypendiach etc
    • Gość: Współczulny Sprawna głowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 23:02
      U nas tacy mający sprawne ręce i nogi żebrzą. A jak komuś czegoś z tych członków
      brakuje to uznaje, że już nie musi się wysilać.
    • Gość: Kibic Re: Charakter > warunki fizyczne IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.08, 23:52
      Tez sobie nie wyobrazam walki z tak okaleczonym fizycznie czlowiekiem.
      A jezeli oburzony kolega nie czuje dreszczy, ogladajac tego chlopaka odpychajacego sie kikutami i sunacego w ten sposob po podladze, to chyba faktycznie jest tak swiety, ze potrafi odrzucic normalne odruchy.
    • Gość: edek Faktycznie przeciwnik ma trudniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 01:10
      Faktycznie przeciwnik ma trudniej. Z tym, że nie wiem czy chłopcy zauważyliści,
      że Dustin z dużo większym trudem doszedł do takiej sprawności, więc chyba się to
      gdzieś wyrównuje. Można powiedzieć, że doszedł do sprawności mimo niepełnosprawności
    • Gość: Piotr Charakter > warunki fizyczne IP: 210.245.100.* 04.03.08, 04:16
      Bylem na spotkaniu gdzie ten chlopak opowiadal o
      sobie.Gigant.Proponuje przeczytac to wielu naszym
      profesjonalistom,tez szykujacym sie do Pekinu.
    • maciek788 poprawność polityczna 06.03.08, 04:16
      w poprawnie politycznej hameryce każdy(nie licząc 2. niepoprawnych) boi sie wygrać z kaleką,jak tu sie nawet chwalić dziewczynie "słuchaj babe ,pokonałem dziś tors z głową"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka