Gość: joyo IP: *.belf.cable.ntl.com 07.03.08, 11:11 a ja zycze sobie, by marzenia o rozjechaniu chelsea, murinho spełnił prowadząc barcę Visca el BARCA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Re: Mourinho: Chcę "zabić" Chelsea IP: *.crowley.pl 07.03.08, 11:12 nigdy w życiu! Barcelona miała już różnych trenerów ale jeszcze nigdy nie prowadził jej zwyczajny ch.j i oby nigdy nie prowadził! VeB! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnt Re: Mourinho: Chcę "zabić" Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 12:21 proste:Milan,Inter,Real lub Barca, PS zapraszamy do Madrytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Mourinho: Chcę "zabić" Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 12:35 Nie wlączajcie tego linku od "tehno-man" to jest jakies gónwno nie związane z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Mourinho: Chcę "zabić" Chelsea, moze "pokonac"? IP: *.gla.ac.uk 07.03.08, 13:37 Mam wrazenie, ze autor chce koniecznie przyciagnac czytelnikow do przeczytania jego artykulu i dlatego tlumaczy angielskie slowo "kill" jako "zabic". Ten wybor jest tu niewlasciwy ale zapewne zwroci na siebie uwage. Zgodnie z trescia notatki nalezaloby raczej uzywac slowa "pokonac", ktore po polsku ma jednak duze inne znaczenie niz "zabic" Odpowiedz Link Zgłoś