Dodaj do ulubionych

"Fabiański może być lepszy niż Almunia i Lehman...

IP: *.limes.com.pl 11.03.08, 08:21
"Super Express" i wszystko jasne
Obserwuj wątek
    • Gość: rt "Fabiański może być lepszy niż Almunia i Lehman.. IP: *.aster.pl 11.03.08, 08:24

jeśli jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle? dlaczego ci
      zawodnicy w kwiecie wieku (przeciez to nie juniorzy tylko ex-czynni
      seniorzy którzy już w pierwszych ligach i pucharach i reprezentacji
      grali) SIEDZĄ?
    • ritazien "Fabiański może być lepszy niż Almunia i Lehman.. 11.03.08, 08:35
      U mnie już jest najlepszy. W FifaManager 08 :)
    • Gość: siedemsetter "Fabiański może być lepszy niż Almunia i Lehman.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 09:10
      a co miał powiedzieć? "fabiański jest beznadziejny, nic nie potrafi, nadaje się
      najwyżej na podawacza piłek"?"?
      • Gość: Manic_Miner Re: "Fabiański może być lepszy niż Almunia i Lehm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 09:28
        > a co miał powiedzieć? "fabiański jest beznadziejny, nic nie potrafi, nadaje się
        > najwyżej na podawacza piłek"?"?

I ty przesadziles i on przesadzil...
    • Gość: Castorp "Fabiański może być lepszy niż Almunia i Lehman.. IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 09:23
      To bardzo miłe,że nas chwalą,ale nie popadajmy w samozachwyt.Dzisiaj wszyscy
      polscy zawodnicy z pola to rzemieślnicy.Nie ma wśród nich,ani jednego talentu na
      miarę Rosickiego czy Hleba(mam nadzieję,że mylę się,co do
      Błaszczykowskiego).Złożyło się na to 30 lat zaniedbań i tzw.polska myśl
      trenerska,która pozostała w głębokich latach 70-tych(wiem,wiem znowu będzie o"
      Wembley i wspaniałym roku 82").
      • Gość: kosti super express?! IP: *.chello.pl 11.03.08, 12:23
        smiem twierdzic,ze do takiego wywiadu pewnie w ogole nie doszlo!jak mozna
        powolywac sie na takie szmaciane gazety jak se lub fakt?!
    • Gość: ja może być, ale NIE JEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 09:42
      a przyszłość odległa
    • Gość: zibi Garry Payton z Seattle Supersonics? IP: 195.187.133.* 11.03.08, 10:28
      O kurcze, nie wiedziałem, że Garry Payton po odejściu z NBA zajął się trenerką
      bramkarzy socceru!
    • Gość: ner "Fabiański może być lepszy niż Almunia i Lehman.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 11:09
      duża w tym zasługa trenera Dawidziuka. Pozdrowienia z Szamo.
      • Gość: lol Trochę to dziwne nieprawdaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 11:32
        Najpierw nagonka na Kuszczaka a teraz wychwalamy Fabiańskiego, który w ogóle w
        Arsenalu nie gra? Przypadek?

Śmiem wątpić. GW zeszła na psy. Redaktorzy to szmaciarze, którzy tylko widzą
        piłkarzy Ległej w kadrze. Stąd też cały czas podgrzewanie atmosfery w okół Rogera.

Opamiętajcie się, bo poziomem już dawno przebiliście FAKT. I to nie był
        komplement...
        • Gość: od Re: Trochę to dziwne nieprawdaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 12:01
          jaki kompleks Legii. Jak otwierasz lodówkę to też widzisz Legię?
          • Gość: mort Re: Trochę to dziwne nieprawdaż? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.03.08, 12:10
            a co roger nie jest z legii? fabianski i boruc nie grali? widziales kiedys artykul opisujacy jak to fabianski nie bedzie gral najprawdopodobniej do konca sezonu? a o kuszczaku caly czas, chociaz lukaszek bambino moze pomarzyc o takiej ilosci meczow jak kuszczak.
            • Gość: muka! Re: Trochę to dziwne nieprawdaż? IP: *.aster.pl 11.03.08, 12:26
              Wszystko dobrze, tyle że to jest materiał z "Superaka" nie z "Gazety". poza tym
              pragnę przypomnieć, że swego czasu "GW" zajmowała się codziennie sprzedawaniem
              Dudka do największych klubów świata. Czy zamierzasz nam wmawiać że Dudi też jest
              związany z Legią i dlatego tak się nim sport "gazety" ekscytował?
    • Gość: olaf www.my6aside.com IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 11.03.08, 12:33
      Gerry Peyton kiedys trenowal pewnego bramkarza z tej ligi, kto
      zgadnie ktorego?
    • Gość: Smród "Fabiański może być lepszy niż Almunia i Lehman.. IP: *.lom.netster.pl 21.04.08, 19:17
      Andrzeja W. ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka