Gość: Milasd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 15:52 Aston Villa i Boruc to jak Legia i Messi.Zal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michel Boruc na celowniku Aston Villi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 16:04 "Polakiem interesowały się także m.in. Bayern Monachium, Tottenham Hotspur i AC Milan" - tak, interesowały się, ale tylko w artykułach Gazety. To ja sobie na forum G napiszę, że interesuje się mną Barcelona. I zaczynam czekać na telefon z Katalonii :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro ratujcie Boruca, Aston chce go zastrzelić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 16:36 ratujcie Boruca, Aston chce go zastrzelić. Już go mają na celowniku. A on jeszcze przecież mógłby żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Po meczuz USA Izolator Boguchwała zaprasza Boruca IP: 77.223.195.* 27.03.08, 16:36 na testy.Miejscowi działacze uważają że Artek może grać dobrze.Na testy może przyjechać ze swymi promotorami Błońskim i Miszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksp Re: Boruc na celowniku Aston Villi IP: *.chello.pl 27.03.08, 17:14 Też mi się wydaje, że Boruc jest za cienki do Villi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pllp Re: Boruc na celowniku Aston Villi IP: *.chello.pl 27.03.08, 17:17 Aston Villa prawie jak Milan i Bayern ! Chociaz jak znam realia to nawet tam sie nie zalapie jak zobacza mecz z USA . Odpowiedz Link Zgłoś
wrogarsenalu Re: Boruc na celowniku Aston Villi 27.03.08, 17:44 Aston Villa nie może być nawet pewna gry w Pucharze UEFA... i oni o Borucu myślą. Choć i tak pewnie plotka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Boruc na odstrzał!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 18:01 Ten spaślak jak i jego zwolenicy tylko pomażyć sobie mogliście,że tego dupka Bayern wezmie!!!!.Cytam niemieckie gazety,jestem fanem Bayern i NIC a NIC takiego miejsca nie mialo.Bayern-potęga Niemiec ma juz nastepcę na miejsce Kahna ,zreszta Niemcy biora najlepszych a nie...aaaaaaaa ogladaliście mecz z Ameryką???.To juz znacie odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: Boruc na odstrzał!!!!! IP: 217.153.8.* 27.03.08, 18:07 kolejny klub..... po Bayernie. Nie wiem, czy to miło puszczać bąki, łapać je w usta i udawać, że nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Boruc na odstrzał!!!!! 27.03.08, 18:10 To ten bóg z Legii jakos nisko upadł. Miał byc w Bayernie, Milanie, Barcelonie, Interze, wszędzie. Menedżerowie sie o niego bili.. a tu proszę - kupa. "Jeden z trzech najlepszych bramkarzy swiata" pisały pólgłowki... A tu co? Aston Villa? Pęknąć ze śmiechu można.... Puknijcie sie liży..upy Boruca w łeb i nie róbcie z tego spaślaka Boga. Pewnie żaden trener i menadżer porzadnego zespołu sie jescze na Arturku nie poznał, tylko pismaki, głównie z GW, i dlatego ten najlepszy na swiecie bramkarz gra w marniutkim jak na zachodnie standardy Celtiku, który dzikim fartem dostał sie do Ligi Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Słyszałem, że Southampton jest zainteresowany IP: *.aster.pl 27.03.08, 18:31 Solidna angielska II liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thfc Re: Boruc na odstrzał!!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 27.03.08, 22:47 bardzo fajnie by bylo gdyby artur przeszedl do Tottenhamu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja Re: Boruc na odstrzał!!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 27.03.08, 22:48 nie widze artura w hitlerjugend razem z pedalskim i klozetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Boruc na odstrzał!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 22:52 Kolo ja,ja ..też tego debila Boruca nie widzę ani z Poldim ani z Klosem..wiesz dlaczego???.Powiem Ci ,bo by nie wyrobił w schylaniu sie z tym grubym brzuchem ,żeby piłki z bramki co by mu strzelali wybierać.Czy Ty ślepy jakiś???Widziałes mecz z USA??.Idz spać bo już głupoty wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.House nawet polakow dwoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 18:09 boruc ma rywalizowac z dudkiem o mjejsce w bramce gornika polkowice (przypis gazety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitfunfel Boruc na celowniku Aston Villi IP: *.icpnet.pl 27.03.08, 18:14 A propos Boruca - "Czy Artur Boruc zagra w Turze Turek?" haha www.mmpoznan.pl/blog/entry/6/e.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEDALIK Boruc na celowniku Aston Villi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 18:21 TE CHAMY!BORUC TO CHOPAK Z KLIMY ,WIEC WARA BO W DUPE CYKORY!HA,HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłusty LOL Boruc na celowniku Aston Villi IP: *.chello.pl 27.03.08, 18:43 buhahaha.....to nawet ja jestem pewien, że Boruc nie zamieni Celticu na Aston Villę Odpowiedz Link Zgłoś
attach Boruc na celowniku Aston Villi 27.03.08, 19:00 zajawka do artykułu na stronie głównej brzmi: Boruc zmienia klub, Celtic ma już następcę? Tryb oznajmujący zamiast przypuszczającego (a i przypuszczający byłby tu zapewne nie na miejscu, bo to jak podejrzewam przypuszczenie, że ktoś może przypuszczać, że ktoś w jakiejś rozmowie wymienił nazwisko Boruca, ale nie jest pewien bo nie dosłyszał). Za takie żenujące nabijanie licznika odsłon przestałem wchodzić na onet. Z przykrością stwierdzam, że portalu gazety też już nie da się czytać. Ale jakby co, mogę pomóc tworzyć nagłówki - to musi być pasjonujące. Pierwszy gratis: Żurawski złamał nogę!!! > > > Żurawski przejeżdżając przez las pod Kleczewem, potrącił przebiegającego nieopatrznie przez drogę jelonka i złamał mu lewą tylną nogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Boruc na celowniku Aston Villi IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.03.08, 20:01 Nie przesadzajmy.Facet jest bucem.Nie wszyscy lubia z bucami pracowac.Gdyby wszystko bylo OK juz dawno kupilby go duzo lepszy klub.Bramkarz dobry-ale buc.I to jest jego glowny problem.Poza tym popelnia conajmniej jeden nie wymuszony glupi blad-jak chocby ten wczorajszy kiks z Amerykanami. Troche pokory panie b...Arturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIS polska jezyk byc prosta IP: *.fbx.proxad.net 27.03.08, 20:21 Następcą Polaka w Celtiku miałby być Mark Schwartzer. Australijski golkiper od 11 lat występuje w Middlesbrough, ale po zakończeniu sezonu nie zamierza zmienić klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwien Czy Artur Boruc zagra w Turze Turek ?? IP: *.icpnet.pl 27.03.08, 20:32 www.mmpoznan.pl/blog/entry/6/Czy+Artur+Boruc+zagra+w+Turze+Turek+++.html Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Boruc na celowniku Aston Villi 27.03.08, 20:49 Miał być Milan czy Bayern, a skończy się pewnie gadka szmatka na Celticu albo jakimś AEK Ateny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Boruc na celowniku Aston Villi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 20:57 Czy Boruc to ten miły pan z brzuszkiem, który stał wczoraj na bramce w meczu z U.S.A.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Nie stał!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 21:00 Laiku!!!.Schylał się ,żeby piłkę z siaty trzy razy wyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Nie stał!!!! IP: *.toya.net.pl 27.03.08, 22:37 Schylał się to fakt, ale dodać należy z jakim grymasem bólu na twarzy podczas gdy w/w gruby bęben miażdżył mu jądra przy skłonie. I jeszcze krzyczał żeby sie wyładować na niewinnych obrońców. Odpowiedz Link Zgłoś
krog7 Plaese tylko nie Spurs ... 27.03.08, 21:33 .. już jednego pajaca w bramce mamy (Robinson) i drugi nam w Londynie nie potrzebny. Co do osób krytykujących Aston Ville, to sorry ale każdy polski klub dostałby w dwumeczu z drużyną z Villa Park jeszcze większe bęcki niż nasza reprezentacja z USA. Nie sądze aby nawet obecnie Bayern był faworytem w meczu z AV. Ten klub ma nisamowity potencjał i jeśli tylko nie zacznie wyprzedazy to jeszcze nie jednego zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Plaese tylko nie Spurs ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 21:41 Bayern????Nie nie był by...on jest faworytem i to kazdy dobry kibol wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R3 t!m Wałki? Zobacz wywiad! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 21:41 www.youtube.com/watch?v=234k5RqecEM czy ja wiem czy zmieni klub, tu mówi co innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wstrząsajacy reportarz o ludach tybetu IP: *.interpc.pl 27.03.08, 22:01 WSTRZĄSAJĄCY REPORTARZ O LUDACH TYBETU I PATOLOGII W CHINACH ZOBACZ FILMIK I PODPISZ PETYCJE pl.youtube.com/watch?v=teXrZQCjITg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Wstrząsajacy reportarz o ludach tybetu IP: *.toya.net.pl 28.03.08, 01:37 Zamilcz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Artek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 04:32 ...choc do Deportivo Cuenca, dobra? iberoamerica.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur Boruc na celowniku Aston Villi IP: *.bur.connect.net.au 28.03.08, 06:26 Szkoda ze Mark Schwartzer nie przeszedl do Celtik'u rok wczesniej ,wowczas na lawie rezerwowych Zurawski <ktorego S.McDonald,australijczyk wysadzil ze skladu>mial by kolegie Boruca i mogli by sobie spokojnie porozmawiac w ojczystym jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citron vert Boruc na celowniku GW IP: *.net81-67-227.noos.fr 28.03.08, 08:22 A cyrk-gielda z klownem Borucem dalej sie kreci! Po trzech ZAWALONYCH BRAMKACH Z USA akcje spadaja i zamiast Milanu i Bayernu juz tylko Villa.Teraz gdzie by nie poszedl bedzie ,ze to wina obroncow bo schylili glowe w murze albo ,ze bylo ciemno i niewidzial pilki. Przecietny bramkarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias78 Boruc na celowniku Aston Villi IP: *.chello.pl 28.03.08, 19:53 Boruc to co najwyzej slaba liga szkocka tam niech sobie bedzie gwiazdeczka ale wyzej cienias nie podskoczy Odpowiedz Link Zgłoś