Gość: wojo4214 IP: *.68.65.35.kutno65.tnp.pl 15.04.08, 15:17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Osasuna Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 13:45 oczywiscie ze nie powinien, gra jak ciota! Odpowiedz Link Zgłoś
szym96 Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 17.04.08, 17:14 Gość portalu: Osasuna napisał(a): > oczywiscie ze nie powinien, gra jak ciota! Może Ty grasz lepiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 IP: *.116.202.66.kutno202.tnp.pl 17.04.08, 17:43 hahah nie wyzywajcie sie ale moim zdaniem nie powinien jechac przeciez za niego moze jechac wiele innych polskich pilkarzy np.Jelen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlu Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 IP: *.wzserwis.pl 18.04.08, 21:15 wdlug mnie wlasnie jelen gra jak ciota... juz maciej iwanski z zaglebia lubin jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiceminister czyli jak? IP: *.centertel.pl 29.04.08, 05:07 mam pytanie: jak grają cioty? to znaczy dobrze czy źle? bo nie można was zrozumieć, panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari2008 Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 08.06.08, 18:54 Roger jest super dokładnie SZYM96 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 IP: *.kutno204.tnp.pl 18.04.08, 21:48 sam grasz jak ciota a moze jeszcze gozej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid człowiek z.. Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 23:01 roger jest brakujący ogniwem ... Polacy graja prosta pilke i ciezkoim utzrymac pilke a roger potrafi dryblowac i rozgrywac pilke jak to mowi urban niekonwecjoalnie .. uwazam ze jak roger bedzie w dobrej formie i dobrze sie zaklimatyzuje sie w kadrze to wynikną z tego same plusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger na TAK Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 IP: *.wfd102.dsl.pol.co.uk 21.04.08, 17:01 mysle ze Beenhakker bardzo dobrze wie co robi. Nie mamy zawodnika ktory poprowadzil by gre. Roger jest w stanie to zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 IP: *.193.160.241.b.tvsat364.lodz.pl 25.04.08, 10:27 tak roger musi pojechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xfgsrhsdrh Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 IP: 83.2.116.* 25.04.08, 12:59 niech tej cioty icw..a z legły nie biara na euro to frajer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micta Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 12:19 Szczerze powiem wam że nie wiem jak On gra i mnie to nie obchodzi, mógłby grać nawet jak Ronaldo, a nie jest polakiem i nie powinien jechać. Niech szukają młody polskich piłkarzy utalentowany bo takich jest pełno i niech ich biorą do kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafel Re: CZY ROGER powinien jechac na Euro 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 21:09 Moim zdaniem Roger może jechać na Euro, jeżeli pokaże że jest w formie w końcówce sezonu. Skoro dostał polskie obywatelstwo, ma prawo grać w polskiej kadrze, oczywiście jeśli zasłuży na to grą. Jak każdy piłkarz ma wzloty i upadki. Mam nadzieję jeśli pojedzie, i zagra na 100% swych możliwości wniesie do zespołu dużo dobrego. Na młodych przyjdzie jeszcze pora. Trener wie co robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiceminister Jeżeli sobie bilet kupi, niech jedzie. IP: *.centertel.pl 29.04.08, 05:54 Gość portalu: micta napisał(a): > Szczerze powiem wam że nie wiem jak On gra i mnie to nie obchodzi, mógłby grać > nawet jak Ronaldo, a nie jest polakiem i nie powinien jechać. Niech szukają > młody polskich piłkarzy utalentowany bo takich jest pełno i niech ich biorą do > kadry. moje zdanie jest podobne, moje zdanie jest przeciwne... to, że murzyn nie zna języka polskiego i dostał obywatelstwo, to jest oburzające. ,,jeszcze polska nie zginęła" - krzyczeli polacy w ostatniej sekundzie śmierci przed powieszeniem czy rozstrzelaniem,śpiewali polacy w chwilach ważnych i uroczystych. tego się nie mówi z głupkowatym uśmiechem jako rodzaj żartu czy popisu. bo to po polsku coś znaczy (,,ale Świętości nie szargać, bo trza, żeby święte były, ale Świętości nie szargać: to boli”-wesele). nie powinien grać w reprezentacji, jeżeli nie czuje się (a nie czuje się) polakiem. nie przeszkadza mi jego kolor skóry - gdyby był murzynem wychowanym w polsce, mówiącym po polsku, wtedy wszystko w porządku. ale fakt, czy gra jak ronaldo, ronadinho, czy trochę lepiej - ma znaczenie. bo powinni grać tylko ci lepsi. nie każdy murzyn jest pelem. z murzynem w korei osiągnęliśmy tyle samo, co bez murzyna w niemczech (trochę mniej niż w meksyku, argentynie i rfn bez murzynów). jak roger chciał obejrzeć euro z bliska, to mógł sobie przecież bilet rezerwować wcześniej, teraz powinno już być za późno. zresztą w kantorze sobie może euro oglądać codziennie (a właściwie to w jakiej walucie on zarabia? może w €?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzar Roger na nie!!!!! IP: 80.51.166.* 08.05.08, 16:44 Moim zdaniem nie powinien jechac jest tyle polaków lepszych od niego ze lepiej nie sobie na czas euro pojedzie do Brazyli jak mu sie bedzie nudzic. Najlepiej jak by pojechal MAJEWSKI. on jest lepszy od tego murzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiceminister kupił sobie bilet IP: *.centertel.pl 14.06.08, 18:51 teraz roger ma u mnie wielkiego plusa, wcale nie za bramkę, za to, że śpiewał hymn przed meczem i to z zaangażowaniem, którego się nie spodziewałem po tych głupkowatych wywiadach po uściśnięciu ręki prezydenta. olisadebe nie śpiewał hymnu, roger jest jednak na szczęście inny niż afrykańczyk. może guerreiro to rzeczywiście jest wojownik i mu zależy na armii, w jakiej służy. walczył na boisku. niech tylko wygrają z chorwacją (wtedy mogą dla mnie nawet nie awansować), bo jak będzie 1 punkt na koniec, to będzie gorzej niż za janasa i engela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elex Euro 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 14:10 Zapraszam wszystkich do zapoznania sie z propozycja wyjazdu na Euro 2008 Info: www.kraktravel.pl/pl/oferty-specjalne/euro-2008- szwajcaria---austria/ Zobacz mecze Polaków!!!! Odpowiedz Link Zgłoś