Dodaj do ulubionych

Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje

• quasi-nazi Boruca walka z fanatykami 28.04.08, 19:52
      Nigdy nie byłem specjalnym fanem Artura Boruca, od zawsze kibicuję w
      Widzewowi a moją ulubiona szkocką drużyną jest Aberdeen.

Jednak w tym całym zgiełku przyznaję rację Borucowi. Dlaczego miałby się
      wstydzić tego, że jest Katolikiem? Dlatego, że kibicom "The Gers" to
      przeszkadza? Nawet jeśli ich prowokuje, to oni sami się o to proszą.

Religia ma być sprawą osobistą? Czemu? Skoro ja jestem dumnym ateistą, to uważam
      że każda wierząca osoba ma prawo do podobnych manifestacji. A jak się komuś nie
      podoba, to niech się leczy!
      • Gość: Warka z Tych Re: Boruca walka z fanatykami IP: *.187.240.15.ip.airbites.pl 28.04.08, 20:05
        quasi-nazi napisał:
        > Skoro ja jestem dumnym ateistą, to uważam że każda wierząca osoba
        > ma prawo do podobnych manifestacji.

co ty pleciesz synu, a ty manifestujesz swoja przynależność do
        ateizmu na "imprezach" religijno podobnych!?
        • quasi-nazi wuju 28.04.08, 20:13
          Nie ale tylko dlatego, że ciężko jest manifestować swój ateizm, który raczej
          pozbawiony jest powszechnie rozpoznawalnych symboli. Katolicyzm ma krzyże,
          świętych, rybki oraz jak się okazuje JPII. Czemu mielibyśmy komukolwiek
          zabraniać bycia dumnym z tego, w co wierzy? Co my, jakiś Afganistan jesteśmy
          albo inny trzeci świat?
        • Gość: baqet Re: Boruca walka z fanatykami IP: *.chello.pl 28.04.08, 21:23
          Gość portalu: Warka z Tych napisał(a):
          > co ty pleciesz synu, a ty manifestujesz swoja przynależność do
          > ateizmu na "imprezach" religijno podobnych!?

Ateiści nie manifestują swojej wiary (bo oni też w coś wierzą- wierzą, że
          niczego po śmierci nie ma) na imprezach religijnopodobnych, ale wystarczy się
          rozejrzeć, żeby zobaczyć że to ateiści częściej manifestują swoją wrogość w
          stosunku do
          religii, niż wierzący w Boga do ateistów- co oczywiście nie przeszkadza im w
          wymądrzaniu się o tolerancji
    • maciek788 Boruc,Ty katolicki bucu 28.04.08, 19:56
      swoją koszulkę z JPII,to do kościółka sobie zakładaj,a nie do pracy ćwoku
      • Gość: ares Re: Boruc,Ty katolicki bucu IP: *.ds.pap.edu.pl 28.04.08, 20:24
        Gó..jad się odezwał. Odwal się od wieżacych. Jak masz problem ze
        sobą to do psychologa, pewnie i tak ci już nie pomoże
      • Gość: zenek Re: Boruc,Ty katolicki bucu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.04.08, 21:09
        czlowieku prosty jak bedzie chcial to zalozy stringi bo ma taki kaprys
    • sralimuchibedziewiosna gdyby miał napis 'jestem pedałem' ... 28.04.08, 20:00
      to te same lewackie ścierwozjady, które teraz go lżą tu na forum, piałyby z
      zachwyty i darły ryje o wolności okazywania przekonań

tak własnie wygląda ich tolerancja - czyli tolerancja tylko dla nich samych -
      dla każdego innego - tradycyjna , prymitywna, czerwona nienawiść
      • Gość: Red Re: gdyby miał napis 'jestem pedałem' ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:25
        To byłby Palikotem.
      • Gość: sebastian właśnie o to chodzi. Popadają w paranoję IP: *.zabki.net.pl 28.04.08, 20:33
        bardzo dobry przykład
        • Gość: muka! Re: właśnie o to chodzi. Popadają w paranoję IP: *.aster.pl 28.04.08, 20:48
          To nie jest dobry przykład a wy obaj jesteście - łagodnie rzecz ujmując - mało
          lotni, jeśli nie rozumiecie, że tu nie chodzi o żadne lewactwo, lecz konflikt
          religijny mający za sobą kilkaset lat historii. Protestanci nie ciepią papieża,
          bo jest symbolem katolicyzmu a nie wartości konserwatywnych. Jeśli już szukać
          porównań, to raczej tak, jakby Boruc założył na mecz w jakimś kraju muzułmańskim
          koszulkę z karykaturą Mahometa.
          • mark.paker Re: właśnie o to chodzi. Popadają w paranoję 28.04.08, 21:13
            Gość portalu: muka! napisał(a):

Protestanci nie ciepią papieża,
            > bo jest symbolem katolicyzmu a nie wartości konserwatywnych.
            BUHAHAHAHA
          • Gość: JO Re: właśnie o to chodzi. Popadają w paranoję IP: *.68.70.73.kutno70.tnp.pl 28.04.08, 21:18
            muka! czys Ty oszalał? Chyba Ty jestes niskich lotów...
            Boruc zakladjac koszulke z wizerunkiem papieza nie obraza czyjejs
            religii tylko manifestuje swoja wiare to nie pie...dol ze to tak
            jakby zakladał koszulke z karykatóra czyjegos
            bozyszcza!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: sralimuchibedziewi Re: właśnie o to chodzi. Popadają w paranoję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 22:38
            Gość portalu: muka! napisał(a):

> To nie jest dobry przykład a wy obaj jesteście - łagodnie rzecz ujmując - mało
            > lotni, jeśli nie rozumiecie, że tu nie chodzi o żadne lewactwo,

łagodnie rzecz ujmując jesteś mało lotny, skoro nie zrozumiałeś , choć to
            napisałem wyraźnie, że piszę o autorach postów tu na forum, a nie o
            protestantach w Glasgow - na ten temat wcale się nie wypowiadałem
      • Gość: haha Re: gdyby miał napis 'jestem pedałem' ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 21:10
        Jak ci sie baranie nie podoba w UE, to won do Watykanu. Kazdy pedal
        jest sto razy lepszy od tysiaca Borucow i Janow Pawlow drugich razem
        wzietych. Sport w zalozeniu wznosi sie ponad polityke i religie. Ma
        jednoczyc wszystkich ludzi.
        • Gość: sralimuchibedziewi Re: gdyby miał napis 'jestem pedałem' ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 22:36
          Gość portalu: haha napisał(a):

> Jak ci sie baranie nie podoba w UE, to won do Watykanu. Kazdy pedal
          > jest sto razy lepszy od tysiaca Borucow i Janow Pawlow drugich razem
          > wzietych. Sport w zalozeniu wznosi sie ponad polityke i religie. Ma
          > jednoczyc wszystkich ludzi.

właśnie o tym piszę - o bandytach, takich jak ty, którzy są tolerancyjni tylko
          dla takich samych jak oni - a innych najchetniej by wymordowali, ewentualnie
          wypedzili

mi sie w UE podoba i dlatego nie pozwolę na zrobienie z niej ZSRR lub III Rzeszy
          bis przez tobie podobnych bandziorów
        • Gość: J07 Re: gdyby miał napis 'jestem pedałem' ... IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.04.08, 23:32

Alez Boruc wzburzyl pedalow.
        • Gość: JO Re: gdyby miał napis 'jestem pedałem' ... IP: *.mmpnet205.tnp.pl 29.04.08, 16:27
          haha ales Ty głupi.
      • Gość: wio Re: gdyby miał napis 'jestem pedałem' ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 15:57
        Pod tą odpowiedzią podpisuję się obiema rękami. Jest racją że dla "światłych i
        postępowych" jakiekolwiek skrytykowanie ich wiąże się z tym że taka osoba jest
        już zmieszana z błotem, uznana za faszystę, nacjonalistę, nazistę. Nieważne już
        że oni te pojęcia mylą, wszak nie wiedzą co one znaczą. Sami są nietolerancyjni
        Brawa dla Boruca! Świetny bramkarz, doskonale spisuje się przy akcjach sam na
        sam, dobry na linii i na przedpolu. Na pełne prawo manifestować swoje
        przywiązanie do wartości, szczególnie że są słuszne? Ciekawe jak w przyszłym
        roku będą się zachowywać kibice Interu. Wszak Boruc zapewne przejdzie do Milanu,
        mimo iż Celtic też jest fajny. Gdyby grał lidze angielskiej, a nie w szkockiej,
        byłby dla niego idealnym klubem.
    • bim41 Czy katolizyzm jest karalny? 28.04.08, 20:02
      czy w tej GW Wss pogieło całkowiicie. Jesteśmy katolikami, dlaczego
      piszecie, żę Boruc sie doigrał, a nie, że jest prześladowany ze
      wzgledów religijnych. Najgorsze to chyba być bezwyznaniowym Żydem?
    • Gość: Danziger Re: Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje IP: *.chello.pl 28.04.08, 20:23
      bójcie się chamy do pierwszej ligi wracamy.

Ultras Lechia Gdańsk

Orlęta Lwowskie, Gdańskie Lwy

To my, to my.
      • Gość: Red Ty Gdańszczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:27
        Zrób małpę! :P
    • Gość: Janosik Boruc cioto, odpie..się od Papieża! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:34
    • Gość: jano Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:35
      To tylko pokazuje jak ograniczony umysłowo jest Boruc. I my chcemy walczyć o to
      aby trybuny naszych stadionów wolne były od bójek, a w bramce reprezentacji gra
      koleś który próbuje swoim zachowaniem doprowadzić do burd? Mam nadzieje że
      federacja szkocka nałoży srogą karę na boruca *(wystarczy 3 mecze zawieszenia i
      celtic ma przez boruca po mistrzostwie, ciekawe jak wtedy podziękują mu
      katoliccy kibice celtiku).
      • Gość: mojżesz Re: Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje IP: *.crowley.pl 29.04.08, 09:02
        Gość portalu: jano napisał(a):

> To tylko pokazuje jak ograniczony umysłowo jest Boruc. I my chcemy walczyć o to
        > aby trybuny naszych stadionów wolne były od bójek, a w bramce reprezentacji gra
        > koleś który próbuje swoim zachowaniem doprowadzić do burd? Mam nadzieje że
        > federacja szkocka nałoży srogą karę na boruca *(wystarczy 3 mecze zawieszenia i
        > celtic ma przez boruca po mistrzostwie, ciekawe jak wtedy podziękują mu
        > katoliccy kibice celtiku)

ja tam mam nadzieje ze tym razem tez zajmie sie nim szkocka prokuratura i drugi
        raz juz nie bedzie zmiłuj się
        a jak zacznie pozować na ofiarę "prześladowań religijnych" to sam siebie pogrąży
        zasada jest prosta jak prowokujesz to obrywasz i mam nadzieje ze boruc zdrowo
        oberwie (niekoniecznie fizycznie)
    • Gość: gf Re: Polskie buractwo... IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.08, 20:35
      niech sie peda.ał pier... w domu
    • manfred211 Odpieprzcie się pismaki od Pana Boruca! 28.04.08, 20:41
      Co za wredne, lewackie myślenie dziennikarza GW.
      Co to znaczy "doigrał się"? - coś ukradł, czy kogoś pobił???

Jako Katolik ma prawo manifestować swoje uczucia i przekonania.
      Jeszcze chyba zdjęcie Papieża i JP2 nie są prawnie zakazane.

Dziwne, że gdy zboczeńcy, pedały, homosie i inni dewiaci demonstrują
      po ulicach, demoralizując dzieci i młodzież, to jest w porządku, a
      gdy ktoś ubierze się w koszulkę z mądrym napisem, to jest naganne a
      nawet przestępstwo!?

Dziennikarze z GW, popukajcie się w swoje lewackie kwadraty i
      odczepcie się uprzejmie od Pana Boruca.

Artur Boruc - tak trzymać.
      Oprócz tego , że jesteś bramkarzem, jesteś też (a może zwłaszcza)
      CZŁOWIEKIEM i nikt nie jest w stanie ci tego zabronić!!!
    • pissglowki buc nie boruc. 28.04.08, 20:42
      • mark.paker Re: buc nie boruc. 28.04.08, 21:10
        No jasne, ty nie jestes bucem. Jestes tylko jechanym wyksztalciuchem
        chowu GW-na. Gratuluje samopoczucia.
        • pissglowki ? ale o sooo Tobie chodzi? 29.04.08, 11:27
          adwokat się znalazł.

dzięki, jest całkiem niezłe :)
    • Gość: piotr Mądry cytat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:42
      "Lecz przed tym wszystkim podniosą na was ręce i będą was prześladować. Wydadzą
      was do synagog i do więzień oraz z powodu mojego imienia wlec was będą do królów
      i namiestników. Będzie to dla was sposobność do składania świadectwa.
      Postanówcie sobie w sercu nie obmyślać naprzód swej obrony. Ja bowiem dam wam
      wymowę i mądrość, której żaden z waszych prześladowców nie będzie się mógł
      oprzeć ani się sprzeciwić. A wydawać was będą nawet rodzice i bracia, krewni i
      przyjaciele i niektórych z was o śmierć przyprawią. I z powodu mojego imienia
      będziecie w nienawiści u wszystkich. Ale włos z głowy wam nie zginie. Przez
      swoją wytrwałość ocalicie wasze życie."
      • Gość: muka! Re: Mądry cytat IP: *.aster.pl 28.04.08, 20:53
        Durny cytat, bo dotyczy wiary w Boga a nie prześladowania za podobiznę tego czy
        innego papieża.

Poza tym może raczysz zauważyć że tu chodzi o konflikt między katolikami i
        protestantami, i to na dodatek w wydaniu anglikańskim, najbliższym
        katolicyzmowi. Goście wierzą w tego samego Boga i biorą się za łby ze względu na
        zaszłości historyczne, w które wplątane jest wyznanie. Twój cytat z Biblii jest
        tu zupełnie nie na miejscu.
    • Gość: PC Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje IP: *.belf.cable.ntl.com 28.04.08, 21:01
      Ludzie zmieńcie tytuł na stronie głównej, bo nie mogę już czytać, że Borucowi
      grozi dyscyplina (cokolwiek to oznacza).
    • Gość: r3king Boruc kosisz na maxa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 21:08
      Brawa dla Boruca! Tylko po co o tym pisać? Osobiście uważam, że on
      nie robi tego by zyskać rozgłos, bo i tak jest w centrum
      zainteresowania...
    • mark.paker Ciekawe co GW-no ma przeciwko koszulce 28.04.08, 21:16
      z JPII? Z michnikiem o.k.?
    • Gość: Jurek Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.08, 21:18
      Sorry, ale to tylko bramkarz! Czyli tak jak lewo-skrzydlowy po
      prostu debil! Tej jego aroganckiej gęby już po prostu nie mogę
      znieść!

Pozdro
    • minasz Re: Derby Glasgow: nie chcemy katola w reprze 28.04.08, 21:27
      pis nam wystarczy- boruc wypad z kadry
      • Gość: lol nie chcemy idioty na trybunach IP: *.ramm.net.pl 28.04.08, 21:29
        sld nam wystarczy
    • Gość: lego co za debil IP: *.MAN.atcom.net.pl 28.04.08, 21:29
      żenada
    • Gość: cioswnos Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje IP: *.mysmart.ie 28.04.08, 21:32
      Artur - nie Boruć !!!
    • guru133 Nie przypuszczałem że z niego taki 28.04.08, 21:34
      katooszołom:(
    • Gość: Kij A co wam to tak przeszkadza ze zalozyl? IP: 82.160.41.* 28.04.08, 21:40
      Kazdy nosi to co chce, jak chce to zaklada koszulke z penisem, jak chce to z
      Papiezem, a jak nie chce to nago chodzi...jego sprawa!
      • guru133 Re: A co wam to tak przeszkadza ze zalozyl? 28.04.08, 21:44
        Gość portalu: Kij napisał(a):

> Kazdy nosi to co chce, jak chce to zaklada koszulke z penisem, jak chce to z
        > Papiezem, a jak nie chce to nago chodzi...jego sprawa!
        No to spróbuj pochodzić nago po naszym katolandzie a szybko przekonasz się czy
        to tylko twoja sprawa:)
        • Gość: lol Re: A co wam to tak przeszkadza ze zalozyl? IP: *.ramm.net.pl 28.04.08, 21:58
          chodzenie po ulicach nago jest zakazane nie tylko w katolandzie. W postympowych krajach rowniez.
    • Gość: Falkirk W koncu powinni Bucowi dowalic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.04.08, 21:55
      bo na glupote nie ma rady.
    • Gość: J07 Re: Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.04.08, 22:00

A dlaczego ma ukrywac swoja wiare?
      • Gość: skis Kazdy sportowiec IP: *.ostnet.pl 28.04.08, 22:06
        Kazdy sportowiec jak nie rozwija sie w swojej dziedzinie, to wymysla jak walczyc "inaczej" i spada, za 2 lata w legii bronil bedzie, na zadupiu.
    • Gość: boruc the best Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.08, 22:14
      tak trzymac to że jest sie katolem to ne grzech,i to że ma sie
      koszulke z JPII to tez nie grzech ,boruc tylko wyraża swoje
      poglady ,ma do tego prawo,kocham go za to wdzięczny kibic.
    • belzebub666666 Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje 28.04.08, 22:28
      Boruc to zwykły debil ze swoją chorą poje..baną religią katolicką.
      • minasz Re: Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje 28.04.08, 22:33
        powinno sie go usunac z kadry
      • Gość: ZELLMANN Re: Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje IP: *.chello.pl 29.04.08, 17:06
        Obrażasz innych ludzi za to, ze mają inne przekonania niż ty? zachowujesz się
        jak zwykły gnój i tyle. Trochę szacunku do drugiego człowieka i zrozumienia, ze
        każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania.
        • minasz Re: Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje 30.04.08, 09:31
          co ty pierdo-lisz człowieku??????????????
          zastanow sie co napisałes i jakie konsekwencje miałoby takie myslenie
          nmp koszulka z obozem koncentracyhnym czyt hitlerem etc
    • Gość: JO Derby Glasgow: Boruc znowu prowokuje IP: *.kutno204.tnp.pl 28.04.08, 22:33
      belzebub ty ku.. niewierzaca, zgin!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka